vhappy 25.01.06, 16:10 Poznałam fajnego mężczyznę i moim marzeniem jest rozkochać go w sobie?Jak mam to zrobić?:)Częściej dzwonić - mimo,że on tego nie robi, wysyłać fajne maile - nawet wtedy, gdy on nie ma czasu na odpisanie...Dziekuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pioterfm Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 16:15 Witam Moim zdaniem nie ma sensu się narzucać, niektórych facetów irytuje to że ktoś wydzwania co 10 minut, jeśli dasz mu do zrozumienia że strasznie Ci zależy to on przestanie się starać i w sumie przestaniesz go interesować... Odpowiedz Link Zgłoś
vhappy Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 16:18 wiem...narzucać się nie lubie,ale do cierpliwych też nie należę:)...dwonię co kilka dni - uwielbiam jego głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
vhappy Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 16:25 ...dlatego poczekam :)).A jeśli okaże się,że pojawia sie "efekt domina" -mi zalezy na nim, a jemu na kims innym...???? Odpowiedz Link Zgłoś
pioterfm Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 16:28 Wiesz wydaje mi się ze do pewnych rzeczy nie da się nikogo zmusić przynajmniej ja taki jestem, jezeli ktos mi sie nie podoba nie lubie z nim przebywac itp to sory nie ma takiej siły zebym sie zmuszał... Z tego co wiem tak ma zdecydowana większość ludzi no chyba że on jest jakims masochistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
tina122 Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 16:56 Dzwoń co chwila,i masowo wysyłaj maile a osiagniesz dokładnie odwrotny skutek Odpowiedz Link Zgłoś
vhappy Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 17:05 Nie zachowuję sie w ten sposób:))...raczej czekam, marzę i ...spadam na ziemię:) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 16:33 Najszybciej to przez lozko, bo wtedy najczesciej zbiera sie nam na czulosc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poppovich Re: Jak rozkochać? 25.01.06, 19:01 Po prostu mu powiedz! Niedawno sie dowiedzialem ze sam bylem... hmm... obiektem "efektu domina" jak to ladnie ktos nazwal i mi sie glupio zrobilo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vhappy Re: Jak rozkochać? 31.01.06, 19:06 "Efekt domina" to takie moje hasło wymyślone na pdst. własnych obserwacji :) Odpowiedz Link Zgłoś