jolanciak
04.06.17, 00:10
Witam wszystkich, podoba mi się pewien mężczyzna, właściwie to on pierwszy zaczął przejawiać zainteresowanie moją osobą, jednak tak jakby był nie do końca zdecydowany na pogłębienie znajomości. Gdy ja próbowałam przejąć inicjatywę, to on nagle się wycofywał na jakiś czas, po czym po pewnym czasie znowu zaczynał do mnie"zagadywać" i tak w kółko... Zrobił mi taki mętlik w główie, nie mogłam zrozumieć dlaczego gdy tylko ja próbowałam mu odpowiedzieć na jego zainteresowanie moją osobę również zainteresowaniem z mojej strony, to on nagle jakby zamykał się w sobie i zaczynał mnie unikać. Porozmawiałam więc z koleżanką z jego stron rodzinnych, która zna go od lat i dowiedziałam się, że krążą plotki że on jest gejem...To mnie całkowicie zdruzgotało, gdyż nawet nie wiem kiedy zakochałam się w nim i po cichu zaczęłam liczyć na związek...Do tej pory żadne jego zachowanie nie wskazywało, że jest innej orientacji, ale pogrzebałam na różnych forach i grupach, które on śledzi w Internecie i okazuje się, że wśród nich są głównie grupy dla homoseksualistów ;/ To mnie dobiło całkowiecie, po co więc mnie w sobie rozkochał i tak długo udawał że mu zależy, skoro nie jest zainteresowany kobietami? Jakoś nie potrafię w to do końca uwierzyć zatem zapytałam kart, czy on faktycznie jest gejem i wyszło mi tak: 6 Pucharów-Koło Fortuny-Śmierć. Na śmierć dociągnęłam jeszcze Królowę Denarów jako kartę uzupełniającą. No i powiem szczerze, że tym razem nie rozumiem tych kart i ich nie czuję ani wg mnie nie potwierdzają one wprost, że on jest homoseksualistą...A może należy je odczytywać w ten sposób, że on kiedyś kochał kobiety, ale mu się nagle "odmieniło" bo mu któraś strasznie dopiekła i stwierdził, że jednak woli mężczyzn? Co o tym myślicie? A które w ogóle karty lub kombinację kart mogą mówić o orientacji seksualnej człowieka? Będę bardzo wdzięczna za pomoc i pozdrawiam serdecznie