h.lucynka 27.01.06, 14:32 Drogie panie i panowie- zbieram najlepsze z najlepszych opisy erotycznych snów- mogą być smieszne( ja i Robby Williams), straszne( kolezance snilo sie ze uprwaiała seks z psem:) lub bardzo zmysłowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: sny erotyczne 27.01.06, 14:40 polecam raczej fora erotyczne, bo nasz mod nie lubi seksu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lucynka Re: sny erotyczne 27.01.06, 14:46 Dzieki jestem nowa:) Ale to jakis mnich jest? Seksu nie lubi??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: sny erotyczne 27.01.06, 14:56 h.lucynka napisała: > Ale to jakis mnich jest? Tego nie wiem. ;-) Zobacz na opis forum. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lucynka Re: sny erotyczne 27.01.06, 15:19 Po opisie mozna sądzić, że tak:) Ale jak widać- na razie jest łaskawym mnichem i choć sam nie świntuszy pozwala innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 14:50 Jeden straszny: jak jak mnie jakaś rozegzaltowana naiwniara wzięła za Robbiego Williamsa, a później chciała autograf. A drugi to śmieszny, jak bylem psem i walilem jakas śmieszną pańcie. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lucynka Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 14:51 to nawet śmieszne było:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 14:52 krecilapka napisał: >A drugi to śmieszny, jak bylem psem i wa > lilem jakas śmieszną pańcie. a to nie na zywo było??? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 14:55 > a to nie na zywo było??? Czy ja wygladam jak duch Kopernika? No pewnie, ze na zywo. Tak juz mam ze nawet jak spie to zywy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 15:03 krecilapka napisał: > Czy ja wygladam jak duch Kopernika? a skad mam wiedziec jak wygladasz :))) > No pewnie, ze na zywo. Tak juz mam ze nawet jak spie to zywy jestem. a zywa sunia obok lezy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 15:13 > a skad mam wiedziec jak wygladasz :))) Zawile to nie jest - po to se wizytowke pierdyknalem zeby bylo _widac_, ze nie jestem duchem. Te jako istoty niematerialne nie utrwalaja sie na zdjeciach. A Ty dlaczego sie udzielasz w tym watku, skoro nie snisz o psie Robbiego Williamsa? Odpowiedz Link Zgłoś
h.lucynka Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 15:16 A moze sni? albo o jego kotach, czy też chomikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellw41 Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 16:17 ostatni....okropne są tuz po bliskim jedzeniu przed kolacją....OSTATNI....BYLAM w ciąży nie wiem czy z bylym czy przyjacielem...NAJWAŻNIEJSZE ze poczułam się za stara w tym wieku.... z byłym prawie nie rozmawiam i nie mam dobrych wspomnien a rozmawiałam z nim ......... Odpowiedz Link Zgłoś
ellw41 Re: Ja najbardziej pamietam dwa 27.01.06, 16:33 RACZEJ ROMANTYZM..jak na filmach....jak tu zrobic wizytowkę/?/? Odpowiedz Link Zgłoś