charissa 12.11.02, 16:41 Panowie, moj chlopak ma bardzo delikatna cere. po goleniu ma bardzo podrzniona twarz. Macie jakies sekretne kosmetyki, ktore pomoga?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: kosmetyki dla faceta IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 09:41 Tak, seria Oceanic for Men (granatowa) do cery wrażliwej i podatnej na uczulenia. Bardzo dobra, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: kosmetyki dla faceta IP: 195.205.117.* 13.11.02, 10:49 Potwierdzam, kosmetyki firmy Oceanic. Jest wsrod nich seria AA dla mezczyzn. Sam mam bardzo wrazliwa cere i tylko tych produktow moge uzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: kosmetyki dla faceta IP: 195.205.117.* 13.11.02, 11:07 Dolaczam adres firmy - mozna zobaczyc jakie produkty oferuja: www.oceanic.pl/men/men.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: kosmetyki dla faceta IP: 194.206.253.* 13.11.02, 15:08 tak to chyba najlepszy wybor, i nie rzucaj sie na jakis tam Biotherm czy Vichy, wszystkiego juz wyprobowalem po trochu i akurat jesli chodzi o produkty do cery wrazliwej to rozczarowuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: kosmetyki dla faceta IP: *.unl.edu 13.11.02, 15:21 charissa napisała: > Panowie, moj chlopak ma bardzo delikatna cere. po goleniu ma bardzo > podrzniona twarz. Macie jakies sekretne kosmetyki, ktore pomoga?? Znam jeden oszuscie. Zacznij sie golic sam, wtedy nie bedziesz go drapac. Pozdr, dociekliwy Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
charissa homofob? 13.11.02, 23:01 Panu podziekuje za blyskotliwa odpowiedz. I pewnie sie powtorze, ze.... jak ktos nie ma nic do powiedzenia to powinien siedziec cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: homofob? IP: *.unl.edu 13.11.02, 23:02 charissa napisała: > Panu podziekuje za blyskotliwa odpowiedz. I pewnie sie powtorze, ze.... > jak ktos nie ma nic do powiedzenia to powinien siedziec cicho. Alez dziekuje Ci unizenie. Na zartach sie nie znasz ? EEE tam. Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: homofob? 13.11.02, 23:06 zadałam konkretne pytanie, na ktore uzyskalam kompletnie beznadziejn odpowiedz, ale moze prawda jest ze kobiety i faceci sa tak roznych planet, ze nie rozumieja jedni pytan, drudzy zartow. odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: homofob? IP: *.unl.edu 13.11.02, 23:10 charissa napisała: > zadałam konkretne pytanie, na ktore uzyskalam kompletnie beznadziejn odpowiedz, > > ale moze prawda jest ze kobiety i faceci sa tak roznych planet, ze nie > rozumieja jedni pytan, drudzy zartow. odpadam Jestes za powazna. Przepraszam wiec. Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: kosmetyki dla faceta 13.11.02, 23:07 to jeszcze zapytam, czy lepszy jest zel czy plyn po goleniu. oba w opisie maja ze sa lagodzaco - odswiezajace. licze na was chlopaki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
albertx Re: kosmetyki dla faceta 14.11.02, 00:41 Uważam,że najlepszy jest płyn seria AA w takiej jakby "omszałej" butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: kosmetyki dla faceta IP: 195.205.117.* 14.11.02, 08:48 charissa napisała: > to jeszcze zapytam, czy lepszy jest zel czy plyn po goleniu. oba w opisie maja > ze sa lagodzaco - odswiezajace. > licze na was chlopaki ;* Ja akurat uzywam zelu i jestem z niego zadowolony. Co do plynu - nie moge sie wypowiedziec ale jakos wole uwazac z plynami. Wydaje mi sie, ze zele sa lagodniejsze ale to tylko moje przypuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: kosmetyki dla faceta IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 10:23 Tak się składa, że ja też używam żelu i jestem zadowolony. Natomiast nie używałem płynu, więc nie mam wyrobionej opinii na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: kosmetyki dla faceta 15.11.02, 16:50 dzieki chlopaki!!!}Moj facet dostanie na "mikolaja" zel po goleniu i kremik nawilzajacy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: kosmetyki dla faceta IP: 195.205.117.* 14.11.02, 08:53 Przyczyna zaczerwienienia twarzy moze byc rowniez pianka do golenia. Ja tak mialem. Nawet produkty do cery wrazliwej nie pomagaly. Ale od kiedy wyprobowalem mydlo Willkinson'a - nie ma wiekszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: kosmetyki dla faceta IP: 195.205.117.* 14.11.02, 08:53 Przyczyna zaczerwienienia twarzy moze byc rowniez pianka do golenia. Ja tak mialem. Nawet produkty do cery wrazliwej nie pomagaly. Ale od kiedy wyprobowalem mydlo Willkinson'a - nie ma wiekszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś