anulka3112 17.02.06, 12:35 Dlaczego faceci tyle pija alkoholu???? Odp: bo nie maja lusterek do przegladania sie!!! Potem tak brzydko wygladaja i smierdza, ale tego nie wiedza, no bo kto im powie??? Co o tym myslicie??? Pytam tylko doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroden Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 12:42 anulka3112 napisała: > Dlaczego faceci tyle pija alkoholu???? > Odp: bo nie maja lusterek do przegladania sie!!! > Potem tak brzydko wygladaja i smierdza, ale tego nie wiedza, no bo kto im > powie??? > Co o tym myslicie??? Pytam tylko doroslych. Bo sprawia im to przyjemnosc. Czlowiek sie "lzej" czuje. Alkohol to zreszta dosc nieszkodliwy narkotyk (w umiarkowanych dawkach) Masz na mysli, ze smierdza potem alkoholem? Gdyz chyba nie mowisz o tych niedomytych? Coz faktycznie - nie kazdemu ten zapach odpowiada. ja tez czystek wodki do ust nie biore, odrzuca mnie. Ale np. koniak - prosze bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 13:13 aroden napisał: > Alkohol to zreszta dosc nieszkodliwy narkotyk (w umiarkowanych dawkach) metanol jest bardziej szkodliwy niż thc.... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 13:29 itsnotme napisał: > aroden napisał: > > > Alkohol to zreszta dosc nieszkodliwy narkotyk (w umiarkowanych dawkach) > > metanol jest bardziej szkodliwy niż thc.... z pewnoscia :) www.gplubawka.scholaris.pl/image/stat4u/bimber.jpg potocznie jednak, mowiac alkohol, ma sie na mysli etanol. gwoli scislosci : - czym wiecej w wodce fuzli (chemicznie - propanol) tym wieksze kace :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinyoo Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 13:25 aroden napisał: > Coz faktycznie - nie kazdemu ten zapach odpowiada. .......piwo koszmarnie działa na zmysł powonienia. brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 12:50 Raczej dwie setki to facetom za mało do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 12:56 dzikoozka napisała: > Raczej dwie setki to facetom za mało do szczęścia. Tak :) Niektorym Paniom zas nawet te 2 setki to za duzo. Zetna je z nog :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Patrzysz na to jak kobieta. 17.02.06, 13:21 Mezczyzna po kazdym kieliszku czuje sie coraz pewniej. Budzi sie w nas lew salonowy, wyglaszane belkotliwe kwestie zdaja sie miec glebszy sens. Zaczyna w nas buzowac energia. Emocjonalna hustawka wesolo - agresywna. Pijany mezczyzna patrzacy na siebie w lustrze, nie widzi odpychajacego osobnika. Moze nawet dostrzec przegryzionego zyciem, groznego / przystojnego / rozumnego / z 4 dnem - do wyboru osobnika. Ot taka alkoholowa wizja :). Dobra wizja np. dla nieszczesliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 14:49 anulka3112 napisała: > Potem tak brzydko wygladaja za to ty po każdej setce wydajesz im się coraz piękniejsza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka3112 Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 15:40 piszesz jak stary facet, tak dowcipkowal moj ojciec, nie musze wydawac sie ladniejsza,bo jestem ladna i szczupla Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: dwie setki do szczescia 17.02.06, 15:45 anulka3112 napisała: > piszesz jak stary facet, tak dowcipkowal moj ojciec, nie musze wydawac sie > ladniejsza,bo jestem ladna i szczupla Czy jakies problem alkoholowe w Twoim najblizszym otoczeniu, ktore Cie drecza? Bo cos tak wyczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka3112 Re: dwie setki do szczescia 18.02.06, 11:30 dobrze wyczuwasz, otaczaja mnie faceci ktorzy pija troszke za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś