pimbol 21.04.06, 09:09 co sadzicie czy facet zyjacy w zwiazku z kobieta moze od czasu do czasu miec stosunek z facetem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: Bi sex 21.04.06, 15:16 p_p_p napisał: > obejrzyj Brokeback Mountain ogladalam to dzielo. maxymalna nuuuda. nie wiem czym sie ludzie zachwycaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Bi sex 21.04.06, 19:32 hehe, ja rowniez na tym ziewalam. obejrzyj sobie "Calkowite Zacmienie" A. Holland - tam to dopiero jest ekszyyyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Bi sex 21.04.06, 19:40 Ogladalam "Calkowite zacmienie" i wedlug mnie nie bylo az tak meczace. Na samotny wieczor w domu akuratne. A na to "gejowskie dzielo" zalowalam ze wydalam kase, bo nie dosc ze nudne to jeszcze calkowicie dalekie od realnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Bi sex 22.04.06, 01:21 no wlasnie mowie, ze "Calkowite..." jest 100 razy lepsze od tego gej-westernu z "TBM" zapamietalam tylko owce :D Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta aby życie miało smaczek 21.04.06, 18:03 raz dziewczynka raz chłopaczek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloonko18 Re: aby życie miało smaczek 21.04.06, 20:13 Oczywiście,ze może:) jednak żeby być fair wobec dziewczyny powinnien jej powiedzieć i zapytac czy to akceptuje. Powodzenia i dobrej zabawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Bi sex 21.04.06, 21:46 Oczywiście ze może mieć, ale co na to by powiedziała jego kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Bi sex 21.04.06, 22:55 Zeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Re: Bi sex 22.04.06, 11:34 nie jesli jest singlem, to nie ma problemu, niech rucha co chce. jesli jest w zwiazku - nie ma prawa. to sie nazywa ZDRADA. to znaczy, oczywiscie, moze zdradzic swoja kobiete z facetem, ale nazywajmy sprawy po imieniu, to ZDRADA Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Bi sex 22.04.06, 15:10 stosunek jak stosunek - male ciaganko to nic zlego, trzeba tylko pamietac, zeby umyc raczki i zabki Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Bi sex 24.04.06, 10:40 ja bym na to nie poszła.......wydawałby mi się no hmmmmmm małomęski lekko mówiąc. Nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
peysaty moze 27.04.06, 21:27 koles taki byl i sporzadnial jak sie ozenil. ALe mial pecha bo go zamkneli do pudla za dzilalnosc gospodarcza i tam sie rozwinal w druga strone ale za to ma lekko w kiciu. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Bi sex 29.04.06, 14:50 Człowiek światowy powinien być przygotowany na wszelkie możliwe ewentualności. Życie może przecież spłatać nie jednego figla.Można np.zakochać się we własnej teściowej lub kopulować z dzielnicowym. Odpowiedz Link Zgłoś