Gość: xxxxx IP: *.zetosa.com.pl 17.07.05, 01:23 Kobyło........szkoda dla Ciebie miejsca na forum i szkoda tej ziemi ........jesteś naprawde pie.........ty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxx Re: Do kobylybbb!!! IP: *.zetosa.com.pl 17.07.05, 01:32 Nie liczyłem na Twoje słowo i nie chcę być przez Ciebie pozdrawiany. Jednym słowem SPADAJ NIEMOTO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michel2 Moderatorze!!! Zlituj się nad nami.!!! 17.07.05, 10:36 Mam pytanie do moderatora. Czyjego nie można po prostu usunąć kobyły. Przecież on tylko zaśmieca to forum i nic przydatnego nie robi. To jest tylko prowokator który podnieca się gdy ktoś o nim mówi. Kobylo, idź lecz swoje niedopieszczone ego gdzieś indziej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamster Re: Moderatorze!!! Zlituj się nad nami.!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:53 Cóż to taki swoisty folklor. Taki nasz mały forumowy przygłup. Trzeba się przyzwyczaić. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Moderatorze!!! Zlituj się nad nami.!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:48 zawsze uwazalem, ze hamster (i hamsterek) powinni podpisywac sie - odpowiednio - chamster i chamsterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Podziwiam Cię Hamsterku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:40 ja też cie kocham. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Podziwiam Cię Hamsterku :) 29.07.05, 21:22 Dlaczego na tym Kieleckim Forum tolerujecie nieprzyzwoite wypowiedzi Forumowiczow z innych wojewodztw lub innych panst Europejskich jak moze nawet zza Oceanu, bo Oni mi tu na Kielczan z Kielc nie wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś