us_gap 13.06.04, 20:15 MAm pytanie czy są w chicago jakies fajne knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenia Re: CHICAGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:25 Nie ma - boszeee co za kretyńskie pytania,nie lepiej wyjść i zobaczyć?w tak ogromnym mioeście trudno żeby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirza Re: CHICAGO IP: *.client.comcast.net 13.06.04, 20:31 Czlowieku!! rozczarujesz sie. Tu nie ma nic. Najlepiej pije sie w parku z kolegami komandosa za 4.50 (bez butelki)zyc nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
co.bylka Re: CHICAGO 15.06.04, 09:35 5610 Wellington...tam mozesz spotkac kumpli na trawniku pod domem. Czuja SIE SWOJSKO I NA PEWNO PRZYGARNA Cie dupku Odpowiedz Link Zgłoś
us_gap Re: CHICAGO 13.06.04, 20:32 to fajnie dla mnie bomba!!!!! Tylko ze w usie niemozna pic w parku!!!! Wiec daj mi adres swojego parku a ja zajme sie dobrym winkiem za 0.50 centow bez butli w wiaderkach ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
co.bylka Re: CHICAGO 15.06.04, 09:38 Co ty p**rdolisz, ze nie mozna...To es zaloz kondona lub smoczek na butelke...jeleniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XERIOUSTIANIN Re: CHICAGO IP: *.stowplaneta.com.pl / 82.160.17.* 13.06.04, 20:40 Knajpa WILLAGE JEST THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: CHICAGO IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.06.04, 22:39 Jak lubisz polskie dyskoteki to sprobuj "1" Diversey/Central albo Kapitol na Milwaukee/Montrose lub "UN"- 3548 N. Des Plaines Rd.we Franklin Park. Z amerykanskich moze Excalibur- zalezy co lubisz. Pozdrawiam Kati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: CHICAGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 11:53 Niezle knajpki sa w downtowna na Rush i State. Fajnie tez jest na Belmond i Halsted, znajdziesz tam duzo oryginalnych knajpek, swietna jest jamajska gdzie odbywaja sie koncrty reage, podobno i bob marley tam kiedys wystepowal. chicago jest tak roznorodne ze jezeli masz checi poznac rozne kultury to jest to dobre miejsce dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś