Dodaj do ulubionych

jestem facetem i noszę buty na koturnach

IP: 62.233.173.* 27.01.03, 18:40
Denerwuje mnie powszechnie panująca opinia społeczeństwa na temat takich jak
my dbających o siebie facetów. Jesteśmy normalni, nie jesteśmy gejami!
Kobiety mogą nosić buty na koturnach, a my nie? A co z równouprawnieniem?
Gdzie tolerancja? Jeżeli mężczyzna jest ładnie opalony i ma pasemka spotyka
go wiele nieprzyjemności. Czekam na opinie na ten temat...
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal Artek jestem stoba! IP: *.tiaa-cref.org 27.01.03, 18:56
      Wreszcie jakis temat dla prawdziwych mezczyzn. Koniec z tym jeczeniem o
      dupczeniu i dlugich chujach. Wlasnie wybieram sie z kolegami na kilka dni do
      spa, bedziemi sie upiekszac, paznokcie, wlosy, stopy, masaze, plotkowac o
      dziewczynach. Oczywiscie zakupy. Bedzie super! Wiesz przeciez ze kobiety
      pozadaja takich jak my! ZADBANYCH mezczyzn, nie sierot, ktorym wlosy rosna na
      uszach i w nosie.
      Peace sista!
      • Gość: Seba Re: Artek jestem stoba! IP: 62.233.173.* 27.01.03, 19:29
        No jasne ze kobiety leca na zadbanych mezczyzn, a nie na smierdzacych potem
        prostakow zwanych potocznie macho z grzebieniem wystajacym z tylniej kieszeni
        dzinsow z cuchnacym oddechem...,
        chlopaki popieram watek, tak trzymac

siema
        • maretina Re: Artek jestem stoba! 31.01.03, 12:32
          Gość portalu: Seba napisał(a):

> No jasne ze kobiety leca na zadbanych mezczyzn, a nie na smierdzacych potem
          > prostakow zwanych potocznie macho z grzebieniem wystajacym z tylniej kieszeni
          > dzinsow z cuchnacym oddechem...,
          > chlopaki popieram watek, tak trzymac
          >
          > siema
          jako kobieta osmiele sie zauwazyc, ze pomiedzy wyzelowanym i przefarbowanym
          lalusiem jest jeszcze "luka" na panow, ktorzy nie upiekszaja sie balejazem,
          ktorym ulamany panokiec nie spedza im snu z powiek.Ci mezczyzni grzebien maja
          w lazience, zeby umyte ... ewentualnie jakis tic tac w ustach:)))

ale spoko.... kazda potfora znajdzie swojego amatora. na szczescie ludzie maja
          rozne gusta. jest w czym wybierac.
        • maretina Re: Artek jestem stoba! 31.01.03, 12:34
          Gość portalu: Seba napisał(a):

> No jasne ze kobiety leca na zadbanych mezczyzn, a nie na smierdzacych potem
          > prostakow zwanych potocznie macho z grzebieniem wystajacym z tylniej kieszeni
          > dzinsow z cuchnacym oddechem...,
          > chlopaki popieram watek, tak trzymac
          >
          > siema
          jako kobieta osmiele sie zauwazyc, ze pomiedzy wyzelowanym i przefarbowanym
          lalusiem jest jeszcze "luka" na panow, ktorzy nie upiekszaja sie balejazem,
          ktorym ulamany panokiec nie spedza im snu z powiek.Ci mezczyzni grzebien maja
          w lazience, zeby umyte ... ewentualnie jakis tic tac w ustach:)))

ale spoko.... kazda potfora znajdzie swojego amatora. na szczescie ludzie maja
          rozne gusta. jest w czym wybierac.
      • maretina Re: Artek jestem stoba! ja tez!;))))) heheh 31.01.03, 12:27
        Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Wreszcie jakis temat dla prawdziwych mezczyzn. Koniec z tym jeczeniem o
        > dupczeniu i dlugich chujach. Wlasnie wybieram sie z kolegami na kilka dni do
        > spa, bedziemi sie upiekszac, paznokcie, wlosy, stopy, masaze, plotkowac o
        > dziewczynach. Oczywiscie zakupy. Bedzie super! Wiesz przeciez ze kobiety
        > pozadaja takich jak my! ZADBANYCH mezczyzn, nie sierot, ktorym wlosy rosna na
        > uszach i w nosie.
        > Peace sista!
        ale jazda!:)))))))))))))))))))))))
    • Gość: lukrecya Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: 213.17.246.* 27.01.03, 19:57
      Jeśli jeszcze śpiewasz w "bojsbendzie" to normalnie ideał z Ciebie. Ou yeah!
      • Gość: Mariusz Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 20:58
        tez nosze buty na koturnie
        panny lecą jak muchy do mnie
        • blasphemy Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach 29.01.03, 06:05
          Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> tez nosze buty na koturnie
          > panny lecą jak muchy do mnie

Jak muchy do gówna?
        • maretina Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach 31.01.03, 12:36
          Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> tez nosze buty na koturnie
          > panny lecą jak muchy do mnie

o ile wiem to muchy zawsze leca do g***a!;)
    • Gość: --Michal Chlopaki! IP: *.tiaa-cref.org 27.01.03, 23:08
      Jakiego koloru lakieru do paznokci uzywacie? Ja glownie bezbarwny, ale na
      odlotowe imprezy to czarny, szalowo. Ciao.
      • anna_wu Re: Chlopaki! 27.01.03, 23:14
        Koturny jako takie sa nieestetyczne i juz nawet niemodne. Mnie sie podobaja
        mezczyzni w spodnicach.
        • Gość: j23 Re: Chlopaki! IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 23:16
          A mnie ci w spodniach....
          • anna_wu Re: Chlopaki! 27.01.03, 23:22
            A mnie bez spodni.
            • Gość: j23 Re: Chlopaki! IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 23:26
              sie rozumie, zapomnialem powiedziec, ze chlopcy tez raczej wola meskich facetow
              niz tych z boysbandow, paradoksalne, kiedy tzw. trzecia plec wyglada jak
              mezczyzna, bo podobno ten prawdziwy mezczyzna na faceta wcale nie wyglada- " O
              tempora, o mores!!!"
          • maretina Re: Chlopaki! 31.01.03, 12:40
            Gość portalu: j23 napisał(a):

> A mnie ci w spodniach....
            mnie tez!:))))moj maz kiecek nie zaklada:))
    • Gość: Dune84 Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 27.01.03, 23:25
      Jejku - po prostu szok!!!!!!! Kurwa jestem pedalem, czasem sobie jakas
      maseczke na ryja zrobie, zeby troche syfow poschodzilo, ale nie az do tego
      stopnia - kurwa kompania kolezanek idzie do centrum odnowy biologicznej :)
      Rownouprawnienie rownouprawnieniem, ale nie robcie faceci z siebie trzeciej
      plci... Facet ma byc facetem, a nie taka ni to baba ni to chlop....
      Jak sie pieprze z facetem to chce miec faceta, a nie jakas lalunie z
      farbowanymi wloskami, wymalowanymi paznokciami i niemal tuszem na rzesach....
      • Gość: --Michal Brutalu! IP: *.tiaa-cref.org 27.01.03, 23:48
        Wal dalej tych rozczochranym, lysiejacych brudasow. Jak to bylo ... nie dla psa
        KIELBASA!
        • Gość: j23 Re: Brutalu! IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 00:36
          Czlowieku, o czym ty gadasz teraz? ja nie lysieje, nie jestem rozczochrany,
          uzywam kosmetykow na ktore ciebie prawdopodobnie nie stac... Kupujesz tanioche
          w supermarkecie i wygladasz jak lalka Barbie albo jej Ken, i to wlasnie pies z
          kulawa noga na ciebie nie popatrzy jak na towar... no moze ty sam, w
          lusterku....
          • Gość: Dune84 Re: Brutalu! IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 28.01.03, 00:41
            Brawo j23 - podobasz mi sie....!! :)
            • Gość: --Michal TE! KOLO! Duejn! IP: *.client.attbi.com 28.01.03, 02:48
              Odwal sie od mojego chlopaka! Juz Ci raz powiedzialem!
          • Gość: --Michal Kochanie. IP: *.client.attbi.com 28.01.03, 02:47
            Ucze sie cale zycie i to chetnie, powiedz mi skarbie jakie to kosmetyki,
            chetnie choc spojze na te ekskluzywne i niedostepne dla mnie doskonalosci,
            PROSZE, kotku!
    • Gość: Mariusz Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 08:07
      Hm... troche smutna ta Wasza dyskusja - bo zieje z niej chamstwo. czy nie
      potraficie przedstawic swojego stanowiska nie obrazajac innych??? Ale faktem
      jest- facet MUSI byc facetem a nie lalunia. I KASA nie ma tu nic do rzeczy. Tez
      lubie ladne pachniec i czysty jestem,ale juz takie celebrowanie pielegnacji
      jest zdecydowana przesada. Jednak- jak ktos to lubi- jego sprawa. Tak samo jak
      ponczoszki i makijaz u faceta. Bawcie sie zyciem i pozwolcie innym zyc-wg ich
      upodoban.
    • grogreg Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach 28.01.03, 11:01
      Mysle, ze powinienes pomyslec o szpilkach.
    • Gość: Ola Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 14:31
      Mam wrażenie, że ta rozmowa nie zachowuje należnego jej poziomu.
      Piszę nie żeby szykanować tylko żeby wspierać; Trzymajcie się chłopaki bez
      ograniczeń!
      Ubirajcie się jak chcecie.
      A do reszty: nie rubcie z tego powodu dramatu, czy to wam naprawdę tak
      przeszkadza?
      Mam chłopaka który nosi takie buty i w niczym mu to nie ujmuje. Kocham go i
      szanuję za jego konsekwentność - bo nie raz miał z powodu butów
      nieprzyjemności.
      Nie przesadzajcie!!! Jak to o was świadczy??
    • Gość: Sandra Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.osowo.pl 28.01.03, 23:52
      Niewiem co niektórzy mają do takiego stylu,dziewczyny lataja za chłopakami w
      takich butach,czy oplonych dobrze zbudowanych,niewiem o co wam chodzi
      • Gość: camel Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.03, 21:13
        > Niewiem co niektórzy mają do takiego stylu,dziewczyny lataja za chłopakami w
        > takich butach,czy oplonych dobrze zbudowanych,niewiem o co wam chodzi

dziwne, ja bym sie zastanawial jakbym wiedzial, ze jakas laska leci na mnie ze
        wzgledu na buty... pomyslalbym ze ma cos nei tak w glowie.
        a co do tych butow na koturnach, pasemek, pazurkow itp... nie przejmujcie sie ,
        z czasem wam przejdzie..to taki okres mlodzienczy he he

camel
        • Gość: --Michal Kameleonie! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 14:32
          A jak dlugo to trwa? Ja juz przekrecam 40 dychy, dziekuje ze uwazasz mnie za
          mlodzieniaszka, taki to sodkie kotku.
    • Gość: dyszel Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 29.01.03, 23:17

>Jeżeli mężczyzna jest ładnie opalony i ma pasemka <

BUAHHHAAAHAHAHAHAAHA!!!!!!!!!
    • asiall Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach 30.01.03, 01:54
      Kazdy czlowiek powinien byc zadbany i elegancki. Do tego nie potrzeba wielkich
      nakladow finansowych, ale zdecydowanie fundusze ulatwiaja sprawe:)
      Chlopaki, dbajcie o siebie. Jest teraz tyle kosmetykow specjalnie dla Waszej
      skory. Niektorzy panowie maja koszmarny zwyczaj podkradania kosmetykow
      pielegnacyjnych z polki dziewczyn ale w zyciu nie przyznaja sie do tego i nigdy
      nie pojda do sklapu kupic sobie odpowiednich dla nich...czas to zmienic.
      Pozdrawiam,
      Asia.
    • Gość: Tobi Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: 62.233.173.* 31.01.03, 00:20
      A dla mnie jestes wiesniakiem jakich mało!
    • Gość: Alicja Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 13:04
      Nie gniewaj się, ale unikam takich kolesi jak Ty jak ognia. Przerost formy nad
      treścią.
      • Gość: --Micha Alu! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 14:35
        Masz takie ladne imie. Chetnie porozmawiam stoba o tresci!
        • Gość: Alicja Re: Alu! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 12:26
          O czyjej treści - Twojej, mojej, czy Artura?
    • Gość: oa Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.pkesa.com 05.02.03, 08:28
      a ladne sukienki tez Ci sie podobaja mam kilka moge podarować
      • Gość: --Michal Sukienki! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 14:36
        Pieknie, opowiedz mi jakie, czy potkreslaja kolor Twoich [wyjatkowych] oczu?
    • Gość: Dżordż Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 15:34
      Właśnie!!! Nareszcie ktoś podniusł bardzo ważną sprawę. Mnie też to denerwuje
      że żona ma pretensje o używanie przeze mnie depilatora. Czy ona nie rozumie że
      jest dla mnie tylko przykrywką, a tak naprawdę to ja chcę sie podobać panom na
      koturnach i z balejazem? Albo wezmy te głupie paznokcje, takie bezbarwne, no po
      prostu nijakie. A przeciez wystarczy odrobinka lakieru i juz jaki efekt. Tak
      samo brwi i rzesy, wiadomo że trochę maskary uczyni z nas piękniejszych. O
      solarium nawet nie wspominam, bo to chyba oczywiste. A propos , czy możecie
      doradzić jakąś dobra lokówke, bo moja bardzo pali włosy? Powiedzcie również
      szczerze, tipsy to chyba nic niestosownego? Właśnie wczoraj pomyslałem że jutro
      z rana obetnę sobie jaja, strasznie mi się majtaja jak ide na tych swoich
      koturnach. Zresztą sa niechigieniczne i chyba wcale przecież niepotrzebne? Albo
      ten kutasik, do czego on u cholery jest potrzebny?. Przecież wiadomo że
      prawdziwemu mężczyznie do sexu słuzy pupa.
    • Gość: Jarek Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 06.02.03, 13:49
      Opinie?

Koturny IMHO wygladaja paskudnie! Bez wzgledu na plec.

J.
    • Gość: dzik Re: jestem facetem i noszę buty na koturnach IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 18:31
      Jestes potwornym bezgusciem jezeli rzeczywiscie nosisz buty na koturnach. To
      nie chodzi o twoja orientacje ale o ESTETYKE! To jest najzwyczajniej kolego
      wsiowe. No chyba ze jestes niski...to tylko wspolczuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka