Dodaj do ulubionych

JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE???

IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 22:28
JAK ZAPOMNIEC O TYM ŻE WYZNAŁO SIE PRZYJACIELOWI MIŁOŚĆ , O TYCH GŁUPOTACH
KRÓRE POWIEDZIAŁAM , JAK PRZESTAĆ O TYM MYSLEĆ , PRZESTAĆ CIERPIEĆ I
PRZESTAĆ KOCHAĆ . jAK SPRAWIĆ BY CHCIAŁO SIE DALEJ ŻYĆ , BEZ NIEGO I POZBYC
SIE NIENAWIŚCI DO SIEBIE ZA TO CO ZROBIŁAM??????????BŁAGAM , POWIEDZCIE COŚ
Obserwuj wątek
    • Gość: WIOLA Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 22:30
      NIE CHCE ŻYĆ BEZ NIEGO ALE TEŻ NIE POTRAFIE JUŻ MU SPOJRZEĆ W OCZY BO WIEM ŻE
      NIE MOŻE BYĆ NIGDY TAK JAK DAWNIEJ
      • Gość: --Michal Wysokie napiecie. IP: *.tiaa-cref.org 27.01.03, 22:38
        Wysokie napiecie ma taki skutek na kazdy rodzaj pamieci [bialkowy czy
        elektryczny] ze powoduje powrot komorek do stanu pierwotnego czyl tabula rasa.
        Ekstaza!
    • Gość: ania Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.01.03, 22:41
      o ile zrozumialam tp wyznalas komus uczucie ktorego on nie podziela..
      wiem ze boli ale pociesz sie - wiem ze to glupio brzmi - sto razy bardziej boli
      kiedy usilujesz zapomniec o kims z koms bylas przez dluzszy czas, kiedy wiesz
      ze dla wlasnego dobra musisz zabic to co sie w tobie kolacze ...bo on juz cie
      nie kocha...
      skoro on jest Twoim przyjacielem, to moze widzial co sie z oba dzieje
      a skoro widzial i nie reagowal to chyba nie ma czego zalowac...
      pamietaj ze zawsze to, czego miec nie mozemy staje sie dla nas skarbem i
      najwspanialsza rzecza i idealem
      ale jest tez tak, ze za jakis czas mozesz spojrzec na niego troche inaczej i
      bedziesz sie smiac sama do siebie z tego ze moglas tak rozpaczac
      przepraszam ale pisze to co mysle nie znam szczegolow moze sie myle ....
      • Gość: wiola Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 22:58
        Gość portalu: ania napisał(a):

> o ile zrozumialam tp wyznalas komus uczucie ktorego on nie podziela..
        > wiem ze boli ale pociesz sie - wiem ze to glupio brzmi - sto razy bardziej
        boli
        >
        > kiedy usilujesz zapomniec o kims z koms bylas przez dluzszy czas, kiedy wiesz
        > ze dla wlasnego dobra musisz zabic to co sie w tobie kolacze ...bo on juz cie
        > nie kocha...
        > skoro on jest Twoim przyjacielem, to moze widzial co sie z oba dzieje
        > a skoro widzial i nie reagowal to chyba nie ma czego zalowac...
        > pamietaj ze zawsze to, czego miec nie mozemy staje sie dla nas skarbem i
        > najwspanialsza rzecza i idealem
        > ale jest tez tak, ze za jakis czas mozesz spojrzec na niego troche inaczej i
        > bedziesz sie smiac sama do siebie z tego ze moglas tak rozpaczac
        > przepraszam ale pisze to co mysle nie znam szczegolow moze sie myle ....

Masz troche racji ;rzeczywiście trudno jest zapomniec o facecie zktórym sie
        było ,przeyłam to 5 lat temu i bólz tego powodu do dzisiaj nie ustał. Może
        inaczej już na to patrze ale wspomnień nigdy sie nie wybije z pamieci !
        On nie mógł sie domyśleć ; żadko sie widzimy bo mieszka daleko w akademiku wiec
        za to go nie winie.Domoślił sie dopiero na ostatnim spotkaniu i włąśnie zaczął
        sie dopytywac no i nie wytrzymałam . Ja wiem ze chce sie zawsze tego czego nie
        mozna mieć ; w tym masz absolutną rację ; jednak ciezko jest wbić to sobie do
        głowy
    • zuzka111 Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? 28.01.03, 11:14
      Gość portalu: WIOLA napisał(a):

> JAK ZAPOMNIEC O TYM ŻE WYZNAŁO SIE PRZYJACIELOWI MIŁOŚĆ , O TYCH GŁUPOTACH
      > KRÓRE POWIEDZIAŁAM , JAK PRZESTAĆ O TYM MYSLEĆ , PRZESTAĆ CIERPIEĆ I
      > PRZESTAĆ KOCHAĆ . jAK SPRAWIĆ BY CHCIAŁO SIE DALEJ ŻYĆ , BEZ NIEGO I POZBYC
      > SIE NIENAWIŚCI DO SIEBIE ZA TO CO ZROBIŁAM??????????BŁAGAM , POWIEDZCIE COŚ

w przyjazni szczerosc to jest podstawa - jesli ktos cos czuje do Ciebie, jesli
      to byla przyjaźń prawdziwa, to on to zrozumie. Jeśli udawałaś przyjaźń bo
      chciałaś czegoś więcej, to byłas nieuczciwa.
      Rozmawiaj z nim. Spotkaj sie i porozmawiaj. Wstyd do kieszeni, bo nie mozna sie
      wstydzic tego, ze kogoś się kocha.
      Jeśli miłości być nie może, jeśli stało się coś takiego, że i dalszej
      znajomości też być nie może - zapomnij. Nie odzywaj się. 2-3 miesiące i
      przejdzie :-)
      Wyznanie uczucia to odwaga.
    • Gość: xxxx Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? IP: *.*.*.* 28.01.03, 15:14
      Wątek mi się zgadza Trafiłem?

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=150&w=4406353&a=4406353
      • Gość: the_f_d Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? IP: *.telia.com 28.01.03, 15:35
        Powiedz to samo albo jeszcze wiecej innemu nowemu facetowi. Nie poskutkuje
        powiedz to nastepnemu i nastepnemu. Ekstaza to jest to.
      • Gość: wiola Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 15:43
        Gość portalu: xxxx napisał(a):

> Wątek mi się zgadza Trafiłem?
        >
        > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=150&w=4406353&a
        > =4406353"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=150&w=
        > 4406353&a=4406353</a>

W sama dziesiątke!!!!!!!!
    • Gość: Albertine Klin klinem slonko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 18:19
      I nie mysl o nim wiecej, bo to i tak dupek byl, z tego co mowilas.
      • Gość: --Michal Madrala? IP: *.tiaa-cref.org 28.01.03, 19:50
        Ojciec przykuty do kaloryfera? Pies na policji? HE? Precz z tym pokatnym psycho-
        znachorstwem! Pradem! Pradem powiadam nie klinem!
      • Gość: wiola Re: Klin klinem slonko. IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 20:29
        Gość portalu: Albertine napisał(a):

> I nie mysl o nim wiecej, bo to i tak dupek byl, z tego co mowilas.

Dlaczego dupek ?????On nie zrobił nic złego a wręcz przeciwnie ; nawet sie nie
        pozwolał przepraszać bo uwazał że to nie moja wina , nie chciał iśc ze mna do
        łóżka chociaż miał okazję i każdy inny na jego miejscu by to zrobił .On mnie
        tylko przytulał i szukał rozwiązania razem ze mną. Czy kogoś takiego można
        nazwac dupkiem ????
        • Gość: --Michal No siostra! IP: *.tiaa-cref.org 28.01.03, 20:39
          Put your money where you mouth is! Co na to powiesz? Ale CI mala dala popalic!
          HA HA.
        • Gość: Albertine Juz Ci wyjasniam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 11:49
          Gość portalu: wiola napisał(a):

> Dlaczego dupek ?????On nie zrobił nic złego a wręcz przeciwnie ; nawet sie
          nie
          > pozwolał przepraszać bo uwazał że to nie moja wina , nie chciał iśc ze mna do
          > łóżka chociaż miał okazję i każdy inny na jego miejscu by to zrobił .On mnie
          > tylko przytulał i szukał rozwiązania razem ze mną. Czy kogoś takiego można
          > nazwac dupkiem ????

Jest to dupek dlatego ze:
          1. nie zrobil nic zlego, a oni od tego wlasnie sa
          2. nie chcial isc do lozka, a to jego psi samczy obowiazek
          3. tylko przytulal, a o tego nie sa, od tego jest mama i kolezanki
          4. szukal rozwiazania, od tego tez nie sa, od tego jest rzad

Cala sprawa mam nadzieje jest juz calkowicie dla Ciebie jasna.
          • Gość: biedaczek Re: Juz Ci wyjasniam. IP: proxy / 172.16.61.* 30.01.03, 12:17
            Gość portalu: Albertine napisał(a):

> Jest to dupek dlatego ze:
            > 1. nie zrobil nic zlego, a oni od tego wlasnie sa
            > 2. nie chcial isc do lozka, a to jego psi samczy obowiazek
            > 3. tylko przytulal, a o tego nie sa, od tego jest mama i kolezanki
            > 4. szukal rozwiazania, od tego tez nie sa, od tego jest rzad

Ty to jestes super dziewczyna, moze i ktos Cie kiedys skrzywdzil ale teraz
            dzieki temu masz w sobie tyle sily....chcialbym kiedys z taka byc,
            naprawde!!! :)
            • Gość: wiola Re: Juz Ci wyjasniam. IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 12:52
              Gość portalu: biedaczek napisał(a):

> Gość portalu: Albertine napisał(a):
              >
              > > Jest to dupek dlatego ze:
              > > 1. nie zrobil nic zlego, a oni od tego wlasnie sa
              > > 2. nie chcial isc do lozka, a to jego psi samczy obowiazek
              > > 3. tylko przytulal, a o tego nie sa, od tego jest mama i kolezanki
              > > 4. szukal rozwiazania, od tego tez nie sa, od tego jest rzad
              >
              > Ty to jestes super dziewczyna, moze i ktos Cie kiedys skrzywdzil ale teraz
              > dzieki temu masz w sobie tyle sily....chcialbym kiedys z taka byc,
              > naprawde!!! :)

To było naprawde dobre wyjaśnienie !!!Sama bym lepszego nie wymysliła. A skąd
              ty możesz wiedziec że jestem super dziewczyną skoro nawet mnie nie znasz???
              • Gość: --Michal Dziecko! Siostra! IP: *.tiaa-cref.org 30.01.03, 14:46
                Dziecko!
                On od siostry gada, nie do Ciebie, a Ty tez pewnie jestes super tylko on dupek,
                wyjasnila Ci to siostra przystepnie przecie.

Siostra!
                Kto Cie skrzywdzil i dlaczego ja nic o tym nie wiem. Wiesz jak zalatwiam takie
                sprawy, zakochana jestes czyco?
                • Gość: WIOLA Re: Dziecko! Siostra! IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:31
                  Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Dziecko!
                  > On od siostry gada, nie do Ciebie, a Ty tez pewnie jestes super tylko on
                  dupek,
                  >
                  > wyjasnila Ci to siostra przystepnie przecie.
                  >
                  > Siostra!
                  > Kto Cie skrzywdzil i dlaczego ja nic o tym nie wiem. Wiesz jak zalatwiam
                  takie
                  > sprawy, zakochana jestes czyco?

I TO JAK!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: --Michal Tak? A jak? IP: *.tiaa-cref.org 30.01.03, 18:47
                    Czy masz sliczne niebieskie oczeta? porcelanowa skore? Jestes moze slodkim
                    piegowatym rudzielcem o perkatym nosku i wydatnych ustach? No jak?
                    • Gość: wiola Re: Tak? A jak? IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 23:17
                      Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Czy masz sliczne niebieskie oczeta? porcelanowa skore? Jestes moze slodkim
                      > piegowatym rudzielcem o perkatym nosku i wydatnych ustach? No jak?

Niebieskie oczy , to sie zgadza ale piegowata nei jestem niestety , zawiodłam?
                      • Gość: --Michal Absolutnie! Nie ma mowy! IP: *.tiaa-cref.org 30.01.03, 23:46
                        A dotego jakie masz sliczne imie, kotku.
    • maretina Re: JAK ZAPOMNIEĆ O FACECIE??? 31.01.03, 13:45
      nie ma bezbolesnej metody:( kazdy musi przejsc przez swoje male pieklo.
      czas jest najlepszym lekarzem, ale wiem, ze czlowiek, ktory cierpi akurat czasu
      nienawidzi, bo dluzy mu sie on absurdalnie.
      szczerosc wyznania komus uczuc nie jest ujma czy powodem do wstydu! kochac to
      nie zbrodnia.... tylko ciezko, gdy ktos czuje inaczej niz my, prawda?
      przebolejesz ten fakt. zobaczysz!!!! srobuj nie napedzac spirali mysli o nim.
      zajmij sie czyms co absorbuje umysl, czas i co porzadnie meczy fizycznie.
    • matrek Powiedzieć sobie ... 07.02.03, 00:14
      - było - minęło, więcej takiego błędu nie popełnię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka