Dodaj do ulubionych

Uprzejma prośba do pedziów z forum.

IP: *.k.mcnet.pl 05.02.03, 12:22
Żeby nie było, że znowu rzucam mięchem, grzecznie proszę : jest
forum "niepełnosprawni", które dotyczy wszelkich niedomagań nie tylko
fizycznych, ale i psychicznych. Wypowiadają się tam pokrzywdzeni przez los i
ci co mogą także pomóc. Lekarze, terapeuci, wyleczeni. Przenieście się na
tamto forum, wam będzie lepiej, a i my - normalni faceci - będziemy
zadowoleni. Sam też tam zajrzę i każdemu kto o to poprosi (obiecuję) udzielę
porady psychologicznej. Tutaj, przepraszam, nie powinno być waszych
wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: denora Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 12:54
      Nie che cie osądzać ani wyzywac ale pomyśl troche jaką krzywde im wyrządzasz
      pisząc te słowa ...Wydaje sie dla ciebie i dla innych ze to tylko grzeczna
      prośba ale dla nich jest to odrzucenie , brak akceptacji co tylko pogarsza ich
      samopoczucie i chęć do zycia , wiec moze przełknij to że jest tutaja kilka ich
      wypowiedzi i po prostu ich nie czytaj!!!!!
      • Gość: Stanley A czy tolerujesz palaczy ? IP: *.k.mcnet.pl 06.02.03, 11:49
        Gość portalu: denora napisał(a):

> Nie che cie osądzać ani wyzywac ale pomyśl troche jaką krzywde im wyrządzasz
        > pisząc te słowa ...Wydaje sie dla ciebie i dla innych ze to tylko grzeczna
        > prośba ale dla nich jest to odrzucenie , brak akceptacji co tylko pogarsza
        ich
        > samopoczucie i chęć do zycia , wiec moze przełknij to że jest tutaja kilka
        ich
        > wypowiedzi i po prostu ich nie czytaj!!!!!

Akceptując ich i tolerując jak normalnych ludzi wyrządzamy im właśnie krzywdę.
        To ukrywanie przed chorym prawdy o chorobie. Nie chcę nikogo tłamsić ale ci
        ludzie powinni zrozumieć swoje położenie. To jak z palącymi papierosy - niby
        ich sprawa czy się trują czy nie - dopóki nie zaczną palić obok Ciebie.

• Gość: cbdo. Re: A czy tolerujesz palaczy ? IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 09.02.03, 04:36
          Gość portalu: Stanley napisał(a):
          > Akceptując ich i tolerując jak normalnych ludzi wyrządzamy im właśnie krzywdę.
          > To ukrywanie przed chorym prawdy o chorobie.

Blagam na wszystko: opublikuj tutaj dowod, ze homoseksualizm jest choroba. (Jako wskazowke dodam, zupelnie powaznie, ze za jakikolwiek dowod tego rodzaju dostaniesz nagrode Nobla. To nie dowcip. Naprawde tak by bylo.)
          • Gość: Goś Re: A czy tolerujesz palaczy ? IP: *.kv.net.pl 28.02.03, 15:59
            Gość portalu: cbdo. napisał(a):

> Blagam na wszystko: opublikuj tutaj dowod, ze homoseksualizm jest choroba.
            (Jak
            > o wskazowke dodam, zupelnie powaznie, ze za jakikolwiek dowod tego rodzaju
            dost
            > aniesz nagrode Nobla. To nie dowcip. Naprawde tak by bylo.)

Z tego co wiem homoseksualizm znajdował się kiedyś na liście chorób
            przewlekłych, słyszałam kiedyś taką inf. w TV, zapamiętałam ją bo mnie trochę
            zaskoczyła.
    • Gość: QRCZAK Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.carcade.com.pl 05.02.03, 14:19

> Żeby nie było, że znowu rzucam mięchem, grzecznie proszę : jest
      > forum "niepełnosprawni", które dotyczy wszelkich niedomagań nie tylko
      > fizycznych, ale i psychicznych. Wypowiadają się tam pokrzywdzeni przez los i
      > ci co mogą także pomóc. Lekarze, terapeuci, wyleczeni. Przenieście się na
      > tamto forum, wam będzie lepiej, a i my - normalni faceci - będziemy
      > zadowoleni. Sam też tam zajrzę i każdemu kto o to poprosi (obiecuję) udzielę
      > porady psychologicznej. Tutaj, przepraszam, nie powinno być waszych
      > wypowiedzi.

LEPIEJ BYM TEGO NIE UJĄŁ. PRZECIEŻ WYRAŹNIE JEST NAPISANE, ZE DLA "MĘŻCZYZN", A
      JEŚLI KTOŚ MA PROBLEMY Z "ROZSZYFROWANIEM"" TEGO TERMINU TO ZAPRASZAM DO
      SŁOWNIKÓW, PODRĘCZNIKÓW, PORADNIKÓW ETC.
      • Gość: Yoł Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 14:38
        Stanley,żeby twój stary wiedzial co z ciebie wyrośnie to by sie do umywalki
        spuscił.
        A ty qrczak idż kury pierdolić bo chlop taki z ciebie jak nieprzymierzajac z
        nieopierzonego koguta,nawet zapiać sam nie umiesz ,cienki jestes kogut.A moze
        ty pularda zajrzyj pod piora czy tam cos zwisa.
      • vortex Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 05.02.03, 18:44
        Gość portalu: QRCZAK napisał(a):

> LEPIEJ BYM TEGO NIE UJĄŁ. PRZECIEŻ WYRAŹNIE JEST NAPISANE, ZE
        DLA "MĘŻCZYZN", A
        >
        > JEŚLI KTOŚ MA PROBLEMY Z "ROZSZYFROWANIEM"" TEGO TERMINU TO ZAPRASZAM DO
        > SŁOWNIKÓW, PODRĘCZNIKÓW, PORADNIKÓW ETC.

Chcesz czy nie chcesz, gej też mężczyzna. To że mu się podobają faceci wcale
        go nie dyskwalifikuje. A jeżeli uważasz że mężczyzną jest ta osoba która czuje
        pociąg do kobiet to zapraszam tu wszystkie lesbijki. :P
        • anahella Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 18.02.03, 05:17
          vortex napisał:
          > Chcesz czy nie chcesz, gej też mężczyzna. To że mu się podobają faceci wcale
          > go nie dyskwalifikuje. A jeżeli uważasz że mężczyzną jest ta osoba która
          czuje
          > pociąg do kobiet to zapraszam tu wszystkie lesbijki. :P

Vortex, chyba cie bardzo lubie! Dobrze gadasz, dam ci wodki:) Pozdro

ps. nie jestem ani gejem ani lesbijka, tylko taka tuzinkowa baba, co lubi
          facetow.
          • sloggi Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 18.02.03, 08:13
            Cieszę się, że tacy ludzie jak Anahella i Vortex są na ziemi :)
            • Gość: lukrecya Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: 213.17.246.* 18.02.03, 11:34
              sloggi napisał:

> Cieszę się, że tacy ludzie jak Anahella i Vortex są na ziemi :)

U... Sloggi, a ja? Ja też walczę po tej stronie barykady. Czuję się pominięta w
              komplementowaniu :-(
              • Gość: Andrzej Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 11:46
                Kurcze, ja trochę też:(((
                • sloggi_ Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 18.02.03, 11:58
                  Jak mogłem Was pominąć :)
    • Gość: lukrecya Inkwizytorze! IP: 213.17.246.* 05.02.03, 15:56
      Stanley! Przepraszam, że jestem kobietą. Czy byłbyś w Swej Miłosierności łaskaw
      wskazać i mnie forum, na którym mogę (nie uwłaczając Twej godności męskiej) się
      wypowiadać? Uniżenie dziękuję.
      • Gość: --Michal Do Garow! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 18:47
        www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=77
        • anahella Re: Do Garow! 18.02.03, 05:19
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

> <a href="www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?
          f=77"target="_bla
          > nk">www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=77</a>

To ja juz panu dziekuje i zapraszam do polezenia pod samochodem:P
      • vortex Re: Inkwizytorze! 05.02.03, 18:47
        Gość portalu: lukrecya napisał(a):

> Stanley! Przepraszam, że jestem kobietą. Czy byłbyś w Swej Miłosierności
        łaskaw
        >
        > wskazać i mnie forum, na którym mogę (nie uwłaczając Twej godności męskiej)
        się
        >
        > wypowiadać? Uniżenie dziękuję.

Mam przesłanki aby podejrzewać iż możesz się wypowiadać jeno w dziale
        białogłów, z rejonu europejskiego, przy kamienicy, na swoim podwórku :P czyli
        jazda na ławkę i gadać z sąsiadkami hehe

Żartuję oczywiście, mam nadzieję że nadal mamy prawo wypowiadania się w tym
        rzekomo wolnym kraju :P
      • Gość: Stanley do nałożnicy Lukrecyi IP: *.k.mcnet.pl 06.02.03, 11:54
        Córko! Zbłądziłaś wchodząc do świątyni mężów, zawróć póki nie będzie za późno i
        nie próbuj ogarnąć swym wątłym umysłem spraw dla Ciebie niepojętych. W pokorze
        udaj się do swej komanty i nie wystawiaj więcej cierpliwości Pana swego na
        próbę.
        • kochanka_szatana Stanley gotuj sie na spotkanie z Szatanem. 06.02.03, 12:11

> Córko! Zbłądziłaś wchodząc do świątyni mężów, zawróć póki nie będzie za
          późno i
          >
          > nie próbuj ogarnąć swym wątłym umysłem spraw dla Ciebie niepojętych. W
          pokorze
          > udaj się do swej komanty i nie wystawiaj więcej cierpliwości Pana swego na
          > próbę.

I tak zwycięzy Pan Ciemności a ty pierwszy pójdziesz na stos ze swoim małym
          fiutem w zaniku.Pomniejsze diabły wydymają cie we wszystkie mozliwe otwory
          łącznie z uchem,staniesz się pojemnikiem na spermę i tak juz będzie po wsze
          czasy.
          • Gość: Stanley z twojego postu wynika zatem, że : IP: *.k.mcnet.pl 06.02.03, 13:40
            kochanka szatana = pojemnik na spermę. Zmień nick.
    • Gość: matt Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.ruczaj.pl 05.02.03, 23:11
      Homofobia stanley to straszna choroba....skorzystaj z forum moze zorganizujemy zbiorke na leczenie!
      • vortex Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 06.02.03, 00:14
        Gość portalu: matt napisał(a):

> Homofobia stanley to straszna choroba....skorzystaj z forum moze
        zorganizujemy
        > zbiorke na leczenie!

Nie! Jak tak bardzo chce podziałów to niech idzie na forum dla homofobów
        hahahaha
      • Gość: Stanley Homofobię wymyślili homosie. IP: *.k.mcnet.pl 06.02.03, 12:07
        W psychiatrii znane są przypadki kiedy pacjent ze schizofrenią paranoidalną
        (często z bardzo wysokim ilorazem inteligencji) chcąc uciec przed leczeniem
        udowadnia na konsylium, że to komisja jest chora, a lekarz prowadzący to maniak
        depresyjny. Poparte często jest to nawet sporą wiedzą z zakresu psychoanalizy
        co tym bardziej wprowadza konsylium w wesołość, a lekarza prowadzącego w
        zakłopotanie. Nie zmienia to jednak faktu, że chory pozostaje chorym. Dużo
        gorzej jednak jeśli chory z choroby nie zdaje sobie sprawy i nie chce się
        leczyć. Tak jest z homoseksualistami - macie zmutowane geny odpowiadające za
        identyfikacje seksualną. Często w wyniku przykrych przeżyć z dzieciństwa i
        efektu inprintingu czyli np. pierwszego doświadczenia seksualnego zamiast z
        kobietą to z mężczyzną albo jest to wrodzone zaburzenie genetyczne. Co by nie
        było przyczyną homoseksualizmu, można go wyleczyć. Trzeba tylko samemu
        chcieć.
        • shanir Re: Homofobię wymyślili homosie. 06.02.03, 12:15

> W psychiatrii znane są przypadki kiedy pacjent ze schizofrenią paranoidalną
          > (często z bardzo wysokim ilorazem inteligencji) chcąc uciec przed leczeniem
          > udowadnia na konsylium, że to komisja jest chora, a lekarz prowadzący to
          maniak
          >
          > depresyjny. Poparte często jest to nawet sporą wiedzą z zakresu psychoanalizy
          > co tym bardziej wprowadza konsylium w wesołość, a lekarza prowadzącego w
          > zakłopotanie. Nie zmienia to jednak faktu, że chory pozostaje chorym. Dużo
          > gorzej jednak jeśli chory z choroby nie zdaje sobie sprawy i nie chce się
          > leczyć. Tak jest z homoseksualistami - macie zmutowane geny odpowiadające za
          > identyfikacje seksualną. Często w wyniku przykrych przeżyć z dzieciństwa i
          > efektu inprintingu czyli np. pierwszego doświadczenia seksualnego zamiast z
          > kobietą to z mężczyzną albo jest to wrodzone zaburzenie genetyczne. Co by nie
          > było przyczyną homoseksualizmu, można go wyleczyć. Trzeba tylko samemu
          > chcieć.

To ja bym jeszcze prosił o odnośniki do fachowej literatury na temat
          możliwości "leczenia" homoseksualizmu i/lub udokumentowane przypadki
          skuteczności takiej terapii.
        • kochanka_szatana Ty już się wyleczyłeś? 06.02.03, 12:16
          Czy nadal ślęczysz nad księgami poszukując nowej drogi?Za póżno choroba ,
          która cie toczy jest nieuleczalna,pogódż sie z tym i przejdż na forum dla
          chorych bez przyszłości.
        • Gość: Andrzej_niegej Re: Homofobię wymyślili homosie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 16:14
          O Krynico Wiedzy Wszelakiej, Mózgu Przeogromny, Słoneczna Strono Czarnej Magii,
          Omnibusie Potrzykrotny, Kwiecie Nauk Na Różne Tematy, Trąbo Dobrej Nowiny,
          Głosicielu Rzeczy Niezbadanych, Erudycjo Nieprzemierzona, Królu Komórek Szarych
          i Tych Na Węgiel, Oświato Nasza Od Bałtyku Po Tatry, Ojca Rydzyka Spraw
          Tajemnych Powierniku.. Nie godni my nawet stopami swemi kalać Ziemi Świętej po
          której Ty stąpałeś. Otoż rozwiązałeś w jednej chwili Mroczną Tajemnice której
          czeredy chamów naukowcami się - o parodio- zwani, nie rozwikłali przez całe
          dziesięciolecia. To nic że teoria Twoja - o Boski- sypie się jak gruz,
          jednakowoż nic to, skoro sam przekonan jesteś o swej racji. Mnie maluczkiemu,
          wyjaśnij tylko- o Myślicielu- jak to się dzieje, że skoro homoseksualizm jest
          genami podyktowan, zdarza się że bliżniaki jednojajowe- czyli nawet DNA takie
          same mający- jeden może taki "chory" się urodzić, a drugi bestyja nic tylko za
          dziewkami był latał? A może Ty - Eskulapie Naszych Czasów- masz już jaki
          specyfik opracowany? Może tylko podzielić się swą wiedzą nie chcesz? Skoro tak -
          O Zródełko Nadziej Przeklętych- wymień cenę jaką, może zbiórkę narodową zrobim?
          Niech moje oczy kaprawe nie patrzą już na krzywdę Twoją, jak musisz znosić
          obecność tych "homosi" w Zacnej Swej Bliskości. Głoś nam, głoś, -Panie
          Dobrotliwy- jeszcze Swe Odkrywcze Teorie bom przekonan jest że za chwile się
          dowiemy jak uleczyć tych na raka chromych, a gdy się dobrze wyśpisz- Nasza
          Skarbnico- wierzę że nas zasrańców uświadomisz jak sprawić aby chłonki
          odrastały tym którzy przez głupotę swoją je stracili pod pociąg choćby
          wpadając. Pozostaję w dozgonnym podziwie: Sługa Twój Andrzej.
          • Gość: lukrecya Prawda to! IP: 213.17.246.* 06.02.03, 18:08
            Andrzeju niegeju! Błagam! Zaklinam Cię! Nie bądź okrutny! Nie odbieraj
            ostatniej iskierki nadziei, która tli się w sercu naszegoż konowała, słynnego
            Stanleya! Andrzeju zaiste nie wiesz w czym tkwi problem, dlatego zadam Ci
            pomocne pytanie: czy poszukiwałeś kiedy uparcie, długo (studiując potajemnie
            księgi i pisma parapsychomedyczne), lekarstwa na "geizm"? Andrzeju... wiem...
            nie robiłeś tego, wiem, boś nie jest tknięty tą smutną, wstydliwą (?)
            przypadłością... Andrzeju ani Ty, ani ja - upadła, ciemna niewiasta nie wiemy,
            jak ciężko jest dziś Stanleyowi. Odrazą napawają go kobiety, niecna lukrecyja
            tudzież będąca „tylko zbiornikiem na spermę”(?!), po trzykroć upadła Kochanica
            Szatana (?). Andrzeju... powiadam Ci, błąd tkwi w katolickim wychowaniu, w
            ciemnogrodzkich korzeniach, drobnomieszczańskich stereotypach. Poczucie winy,
            wstydu, poniżenia każe wielu gejom zaprzeczyć sobie samemu, swej naturze,
            pragnieniom i krzyczeć najgłośniej jak tylko się da: „Precz! Precz! Precz
            odmieńcy!”. Zaiste Andrzeju nie wyobrażamy sobie męki, którą przechodzi taki
            ZAPRZECZONY GEJ. Dlatego wybaczmy mu agresję, frustrację, wyzwiska, bo tyle
            goryczy mogła wydać z siebie jedynie dusza cierpiąca. Połączmy się w bólu z
            naszym bratem Stanleyem i módlmy się za jego uspokojenie, Andrzeju...
            • Gość: Andrzej Re: Prawda to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:13
              Lukrecyo droga!!! Ostatni raz siem słeszym, bo gdy pisać ukończe te słowa, wnet
              kołek osikowy biere i słudze swemu rychło przebić się nim każe. Nasz Światły
              Dochtór odezwać się do nas nie raczył, a ja niegodny w zniecierpliwieniu swem
              sam za eksperymenta sie wziolem. Najsam pierw za muła się swojego złapałem,
              któren tem sie wsławił że żadnemu mułowi płci ty samej z okolicy wsi mojej nie
              przepuscił. Zgorszenie siał i Sodomie robił bo dziadki wsiowe na to poróbstwo
              patrzeć musiały. Wystarczyło jeno za rada naszego Uleczyciela tabletek dać mu
              pare, aby już jego gały przekrwione na indora sie teraz zapatrywały. Lata za
              nim po całym obejsciu i potowstwo rad z niem by czynić. Pomajstrowałem również
              w genach naszej krowy, i ona na byka juz nawet nie spojrzy tylko wełno cała
              obrosła, siedzi na gałezi i straszliwe kra-kra-kra z jej pyska sie wyrywa. Kury
              rodzo prosięta, kaczki gryzo tych co chco wliść za nasz płot, a pies który
              dawał mleko odleciał własnie do ciepłych krajów. A było mi zaczekać na dalsze
              rady Wielkiego Umysłu, i poniechać prób samowolnego experymentowania. Jak
              widzisz Droga Moja Lukrecyo nic mnie już nie zostało, jeno do grobu się ułożyć
              i dla pewności kołek osikowy przez ciało plugawe przedziergnąć. Lecz w ogniach
              piekielnych się smażąc, kciuki swoje ściskał będe za naszego Uzdrowiciela
              Świata, aby w łaskawości swojej uleczył ten ziemski padół z wszelkich chorób,
              pedalstwo przede wszestkim na względzie mając. A siedząc po prawicy Lucyfera,
              czas umielać sę będe radiem Maryja. Po trzykroć Amen.
            • Gość: Stanley LUKRECYJO NIEWIASTO UPADŁA! IP: *.k.mcnet.pl 07.02.03, 12:09
              Dlaczego nie posłuchałaś rady Mojej i nie powróciłaś do komnaty Pana swego tak
              jak ci to nakazałem. Kimże jesteś kobieto kłamstwem istot upadłych zaślepiona,
              że prawdy ludziom objawione przeinaczasz, a Istotę Moją fałszywie próbujesz
              pojąć.

Wiedz zatem, zanim na miejsce swoje powrócisz, żem troską przepełnion o istoty
              zepsute homoseksualistami nazywane i z żalem spoglądam na Bogu ducha winne
              owieczki jak ty próbujące prawa boskie poprawiać fałszywych świadectw
              udzielając. Nie mam ja ci wiele wspólnego z plemieniem ludzkim chrześcijanami
              nazwanym, ich światynie omijam, a prawdy jakoby przez nich głoszone uważam za
              przystające bardziej do robaków marnych niż do istot myślących. Nie zmienia to
              jednak faktu, że porządek tego świata został wiele er temu ustalony i ani tobie
              go zmieniać ani innym ludziom poprawiać. Nikczemne są także próby nazywania
              Osooby Mej Światłej gejem zaprzeczonym, bo seksualność jako taka nie stanowi w
              ogóle elementu wpływu na jasność istoty myśli moich. Tylko zwierzęta ludźmi
              nazwane kierując się popędem sobie znanym formułują tezy podobne i czynią tak
              na zgubę własną, aby swoje czyny zakazane usprawiedliwić. Istota świadoma
              prawdy i harmonii ducha potrafi czerpać przyjemność nieskończoną z obcowania z
              przedstawicielami płci odmiennej, a jeżeli jest innaczej świadczy to o
              zaburzeniach równowagi jej ducha i zepsuciu intelektu także.

Dlatego opamiętaj się razem z bratem swoim Andrzejem i zaprzestań głosić prawdy
              fałszywe, a życie twoje się odmieni zaprawdę powiadam Ja ci to.

> Andrzeju niegeju! Błagam! Zaklinam Cię! Nie bądź okrutny! Nie odbieraj
              > ostatniej iskierki nadziei, która tli się w sercu naszegoż konowała, słynnego
              > Stanleya! Andrzeju zaiste nie wiesz w czym tkwi problem, dlatego zadam Ci
              > pomocne pytanie: czy poszukiwałeś kiedy uparcie, długo (studiując potajemnie
              > księgi i pisma parapsychomedyczne), lekarstwa na "geizm"? Andrzeju... wiem...
              > nie robiłeś tego, wiem, boś nie jest tknięty tą smutną, wstydliwą (?)
              > przypadłością... Andrzeju ani Ty, ani ja - upadła, ciemna niewiasta nie
              wiemy,
              > jak ciężko jest dziś Stanleyowi. Odrazą napawają go kobiety, niecna lukrecyja
              > tudzież będąca „tylko zbiornikiem na spermę”(?!), po trzykroć upadł
              > a Kochanica
              > Szatana (?). Andrzeju... powiadam Ci, błąd tkwi w katolickim wychowaniu, w
              > ciemnogrodzkich korzeniach, drobnomieszczańskich stereotypach. Poczucie winy,
              > wstydu, poniżenia każe wielu gejom zaprzeczyć sobie samemu, swej naturze,
              > pragnieniom i krzyczeć najgłośniej jak tylko się da: „Precz! Precz! Precz
              >
              > odmieńcy!”. Zaiste Andrzeju nie wyobrażamy sobie męki, którą przechodzi t
              > aki
              > ZAPRZECZONY GEJ. Dlatego wybaczmy mu agresję, frustrację, wyzwiska, bo tyle
              > goryczy mogła wydać z siebie jedynie dusza cierpiąca. Połączmy się w bólu z
              > naszym bratem Stanleyem i módlmy się za jego uspokojenie, Andrzeju...
              • Gość: lukrecya Na pewno nie upadłam niżej niż... IP: 213.17.246.* 09.02.03, 20:48
                Stanleyu! Mam dla Ciebie niespodziankę. Na pewno ubawisz się po pachy,
                utwierdzisz w swoich światłych poglądach, znajdziesz braci, którzy myślą
                podobnie jak Ty. Może nawet opublikujesz swe badania? Kto wie, kto wie...

www.anty.gej.prv.pl

P.S. Nie żebym Cię stąd przepędzała, ale zauważ, że tam też jest forum
                dyskusyjne, takie "czyste" forum, bez gejów...
                • Gość: lukrecya Errata IP: 213.17.246.* 09.02.03, 21:13
                  www.anty.gej.prv.pl
                  • Gość: Stanley Re: Errata IP: *.k.mcnet.pl 10.02.03, 15:50
                    Już myślałem, że coś tam będzie, a to wygłupy. Marnujesz mój czas
                    najpiękniejsza.
                • anahella Re: Na pewno nie upadłam niżej niż... 18.02.03, 05:29
                  > www.anty.gej.prv.pl

Wow! Bylam tam i poczytalam. Przy okazji sie usmialam. Obejrzalam
                  liste "gejowskich" kanalow. Zobaczylam tam ulubiony kanal ircowy mojej
                  kolezanki. Koniecznie musze jej powiedziec ze jest gejem. Na pewno ta wiadomosc
                  odmieni jej zycie. Z domu, gdzie jest zona i matka przejdzie do swiata gejow -
                  gdzie tylu ladnych chlopcow.
          • Gość: Stanley ANDRZEJU NIEGEJU IP: *.k.mcnet.pl 07.02.03, 11:40

Słowa twe pokory pełne wobec Mojej Jasnej Osoby sprawiły mi radość i ból
            zarazem. Radość, bo cieszy mnie, że w ostatnim przebłysku świadomości
            naturalnym odruchem twojego pogrążonego w otchłani ignorancji intelektu
            zwróciłeś się do mnie, smutek, bo kondycja twojego ducha wskazuje na straszliwe
            zagubienie w odmętach tej podupadłej cywilizacji.
            Dlategoż to twoja uniżona prośba została wysłuchana, a pragnieniem Mym się
            stało prawdą, dla maluczkich niedościgłą, się z pochyloną osobą twoja
            podzielić.

Wiedz otóż synu ziemi tej marnej, że nie ma dwóch piskląt ludzkich o istocie
            tej samej. Nawet zrodzone bliźniaki z jaja tożsamego różnią się cech zapisem,
            przez heretyków prawdy zwanym DNA. Wyjątek jak do tej pory stanowi i zamach na
            Prawa Boskie owieczka zwana Dolly. Przyjmij zatem za prawdę objawioną słowa
            moje i nie nazywaj ich teorią boż to istota rzeczy samej. Zawróć z drogi
            hipokryzji póki nie będzie za późno, daj odpór wszetecznym myślom kazuistów, a
            obłudnych sofistów nazywających homofobami istoty ludzkie pragnące żyć w
            harmonii i pięknie skaż na potępienie. Dostąpisz wówczas nagrody życia w
            szczęściu i zrozumieniu harmonii ducha zaprawdę powiadam Ja ci to.

Gość portalu: Andrzej_niegej napisał(a):

> O Krynico Wiedzy Wszelakiej, Mózgu Przeogromny, Słoneczna Strono Czarnej
            Magii,
            >
            > Omnibusie Potrzykrotny, Kwiecie Nauk Na Różne Tematy, Trąbo Dobrej Nowiny,
            > Głosicielu Rzeczy Niezbadanych, Erudycjo Nieprzemierzona, Królu Komórek
            Szarych
            >
            > i Tych Na Węgiel, Oświato Nasza Od Bałtyku Po Tatry, Ojca Rydzyka Spraw
            > Tajemnych Powierniku.. Nie godni my nawet stopami swemi kalać Ziemi Świętej
            po
            > której Ty stąpałeś. Otoż rozwiązałeś w jednej chwili Mroczną Tajemnice której
            > czeredy chamów naukowcami się - o parodio- zwani, nie rozwikłali przez całe
            > dziesięciolecia. To nic że teoria Twoja - o Boski- sypie się jak gruz,
            > jednakowoż nic to, skoro sam przekonan jesteś o swej racji. Mnie maluczkiemu,
            > wyjaśnij tylko- o Myślicielu- jak to się dzieje, że skoro homoseksualizm jest
            > genami podyktowan, zdarza się że bliżniaki jednojajowe- czyli nawet DNA takie
            > same mający- jeden może taki "chory" się urodzić, a drugi bestyja nic tylko
            za
            > dziewkami był latał? A może Ty - Eskulapie Naszych Czasów- masz już jaki
            > specyfik opracowany? Może tylko podzielić się swą wiedzą nie chcesz? Skoro
            tak
            > -
            > O Zródełko Nadziej Przeklętych- wymień cenę jaką, może zbiórkę narodową
            zrobim?
            >
            > Niech moje oczy kaprawe nie patrzą już na krzywdę Twoją, jak musisz znosić
            > obecność tych "homosi" w Zacnej Swej Bliskości. Głoś nam, głoś, -Panie
            > Dobrotliwy- jeszcze Swe Odkrywcze Teorie bom przekonan jest że za chwile się
            > dowiemy jak uleczyć tych na raka chromych, a gdy się dobrze wyśpisz- Nasza
            > Skarbnico- wierzę że nas zasrańców uświadomisz jak sprawić aby chłonki
            > odrastały tym którzy przez głupotę swoją je stracili pod pociąg choćby
            > wpadając. Pozostaję w dozgonnym podziwie: Sługa Twój Andrzej.
            • Gość: Andrzej Re: ANDRZEJU NIEGEJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 12:00
              Stanleyu Umysle Wielki, racz w Laskawości Swojej zaglądnąć do ksiąg swych
              mądrych o blizniakach traktujących. Dalibóg mucha Ci nabzdziła, lub Chochlik
              złośliwy bukwy poprzemieniał. Uczyń to proszę o Wielki, albowiem tylko
              świadomość że są jeszcze tacy Mędrcy jak ty, powoduje mną ze na życie się nie
              targam. Uczyń to, a ja udawać będę żem poprzedniego postu Twego nie czytał.
              Amen.
              • Gość: Stanley Re: ANDRZEJU NIEGEJU IP: *.k.mcnet.pl 07.02.03, 12:19
                Księgi ludzie piszą, a ja z Prawdą Objawioną w umyśle moim się narodziłem.
                Zapewniam cię, że nie kpie sobie z ciebie, bo istota moja i misja nawracania
                dusz zagubionych na tej planecie upadłej mi na to nie pozwala. Przyjmij zatem
                słowa moje jako prawdę najświętszą, a to ja udawać będę czekając na nawrócenie
                twoje, że twojego postu nie ma.

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Stanleyu Umysle Wielki, racz w Laskawości Swojej zaglądnąć do ksiąg swych
                > mądrych o blizniakach traktujących. Dalibóg mucha Ci nabzdziła, lub Chochlik
                > złośliwy bukwy poprzemieniał. Uczyń to proszę o Wielki, albowiem tylko
                > świadomość że są jeszcze tacy Mędrcy jak ty, powoduje mną ze na życie się nie
                > targam. Uczyń to, a ja udawać będę żem poprzedniego postu Twego nie czytał.
                > Amen.
                • vortex Re: ANDRZEJU NIEGEJU 09.02.03, 05:36

> Księgi ludzie piszą, a ja z Prawdą Objawioną w umyśle moim się narodziłem.
                  > Zapewniam cię, że nie kpie sobie z ciebie, bo istota moja i misja nawracania
                  > dusz zagubionych na tej planecie upadłej mi na to nie pozwala. Przyjmij
                  zatem
                  > słowa moje jako prawdę najświętszą, a to ja udawać będę czekając na
                  nawrócenie
                  > twoje, że twojego postu nie ma.
                  >

Zacny Stanley'u

Przypatrując się Twej osobie jedno mi na myśl przyszło
                  Czy gdybyś chciał to byś latał, jakby Ci to wyszło?
                  Bo ptak ma pióra, a jakby spojżeć na to tak
                  To jeno genem inny od nas jest ten ptak.
                  Zatem spróbuj, genem inny od niego
                  Do nieba poczybogać kochany kolego.
                  Gdyż jak twierdzisz gen przeskoczyć nie trudno
                  Spłódź więc świnie, daj nam mleko, zapuść futro
                  Od nas różnych nie wymagaj, gdy sam zrobić nie potrafisz
                  Jeśliś prawy, dobrze zrobisz i na Nobla listę trafisz
                  Jednak powiem że pewno umysł Twój nowe ma zajęcie
                  Z nieba czerpać, z kart wywróżyć całą teorię błąd na błędzie

:P

>
                  > Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                  >
                  > > Stanleyu Umysle Wielki, racz w Laskawości Swojej zaglądnąć do ksiąg swych
                  > > mądrych o blizniakach traktujących. Dalibóg mucha Ci nabzdziła, lub Chochl
                  > ik
                  > > złośliwy bukwy poprzemieniał. Uczyń to proszę o Wielki, albowiem tylko
                  > > świadomość że są jeszcze tacy Mędrcy jak ty, powoduje mną ze na życie się
                  > nie
                  > > targam. Uczyń to, a ja udawać będę żem poprzedniego postu Twego nie czytał
                  > .
                  > > Amen.
    • sloggi_ Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 10.02.03, 08:57
      Jak widzę naczelny kaprofag tego forum ma się całkiem nie źle.
      Tym którzy go nie znają powiem, że po wpisaniu w wyszukiwarkę słowa Stanley
      ukaże Wam się ponad 600 wpisów na temat homofilii, kaprofagii i wszystkiego co
      z poniżaniem gejów związane.
      Facet jest wyjątkowo monotematyczny.
      • Gość: Stanley Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.k.mcnet.pl 10.02.03, 15:48
        sloggi_ napisał:

> Jak widzę naczelny kaprofag tego forum ma się całkiem nie źle.
        > Tym którzy go nie znają powiem, że po wpisaniu w wyszukiwarkę słowa Stanley
        > ukaże Wam się ponad 600 wpisów na temat homofilii, kaprofagii i wszystkiego
        co
        > z poniżaniem gejów związane.
        > Facet jest wyjątkowo monotematyczny.

Jeśli już to nie kaprofag tylko koprofil i nie ja tylko szanowny. Miło, że mnie
        czytasz, ale się raczej nie dogadamy.

Ps. 600 postów? Czas wydać książkę.

• singleman Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 10.02.03, 19:43
          Hmmm. Jestem - podobno kulturalnymfacetem. Ale jak czytam "tworczość"
          Stanley'ową to korci mnie, by "rzucić wiązanką solidnych przekleństw"- wolno
          mi. Kurwa :-) hehe
        • zdzichu-nr1 Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. 16.02.03, 19:06

> 600 postów? Czas wydać książkę.

Proponuję tytuł "Czy pedalstwo równa się jedzeniu gówna?" - to jeden z lepszych
          wątków Stanleya!
    • Gość: Anka Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.mpowercom.net 21.02.03, 22:56
      Czlowieku ... co pisze wskazuje na to ze ty potrzebujesz dobrej kuracji
      psychologinczej albo poprostu nie wiesz czym jest homoseksualizm. Najlepiej
      zaloz swoje wlasne forum pt: "Mentalnie chory Heteryk" i tam rozmawiaj sam z
      soba lub z innymi palantami o podobnej chorobie na jaka cierpisz!

A co do homoseksualistow ...lepiej sie nie wypowiadaj ironicznie na ten temat i
      nie wymodrzaj sie jaki ty nie niejtes normalny inteligentny i wpanialy bo dal
      mnie nie mial byc za grosz respektu...opowiadajac takie rzeczy. Pracuje dla
      firmy konsultingowej w Warszawie i mam stycznosc z ludzmi o ktorych wypowiadasz
      sie jako "chorych" ale naprawde bys sie bardzo zdziwil co to sa za ludzie.
      Penie oni uznali by cie za chorego psychicznie albo po prostu by cie
      zignorowali.

Anka
      • Gość: Stanley Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.k.mcnet.pl 28.02.03, 14:05
        Dawno nie czytałem bardziej naiwnej wypowiedzi...Biedactwo, maltretują cię
        chyba w tej pracy..
    • Gość: Stasia Re: Uprzejma prośba do pedziów z forum. IP: *.mpowercom.net 21.02.03, 23:07
      Staszek! Wracaj na wies i tam publikuj swe durne wypowiedzi.
      Albo zaloz formum "Stanley" - (czyzbys byl Amerykaninem lub innym anglosasem???)
      i tam grzecznie pouczaj albo publikuj swe wykaldy na tematy
      homoseksualizmu ...wiesz mozesz to ujac w kontekscie asymilacji do spoleczensta
      w ktorym zyja same Stanley'e! hahaha.

Acha a moze wolisz wykaldac w werji angielskiej???

• Gość: Stanley Do Stachy IP: *.k.mcnet.pl 28.02.03, 14:09
        Stacha skąd się urwałaś, jesteś po operacji zmiany płci czy tuż przed?? W
        każdym razie taka operacja w twoim przypadku to dobry pomysł.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia,
        Stan

PS. Tytuł książki bardzo dobry - dzięki - to ja go wymyśliłem??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka