girl32 19.07.06, 07:23 Znalazłam to w opisie GG(dziekuję Ci K. za inspiracje).Co Wy na to?To takie pytanko z przymrużeniem oka,na dobry początek dnia:))) "Im kobieta mam mniejszy biust,tym ma większy rozum". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Prawda czy fałsz? 19.07.06, 07:37 chcesz wyleczyc na forum kompleksy?? Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Prawda czy fałsz? 19.07.06, 07:39 JA? Nie mam kompleksów,a już nie na tym punkcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Prawda czy fałsz? 19.07.06, 07:45 Czytaj uważnie"...z przymrużeniem oka".I wiem do czego "pijesz",daruj sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Prawda czy fałsz? 19.07.06, 09:03 Fałsz. Niektórych to pociesza, niektórych to bawi, niektórym spędza sen z powiek. A. Smith przytaczał w swojej książce czyjeś badania potwierdzające tę tezę, obecnie jednak brak jest jakichkolwiek potwierdzeń. A uwierz mi, znam się na tym :) Ciekawe, jakie to rzeczy potrafią inspirować ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tofik991 Re: Prawda czy fałsz? 19.07.06, 09:38 Inspirują rzeczy, wywołujące emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Re: Prawda czy fałsz? 19.07.06, 22:58 Eeetam zaraz fałsz... prawda naukowa taka sama jak o roznicy w inteligencji miedzy białymi a Murzynami ze wzgledu na roznice budowe mozgu (powiazanie obu połkul - co było uwazane za prawde naukowa na poczatku XX wieku), albo w empatii miedzy mezczyznami a kobietami ze wzgledu na ta sama roznice (w co jeszcze dzisiaj wiele osob wierzy). Po prostu trzeba tak dobrac przykłady, zeby teoria sie zgadzała (to co prawda nie jest sensowna metoda naukowa, ale mimo to czesto bywa stosowana) - i juz mozna wszystko udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Prawda czy fałsz? 20.07.06, 08:57 A, to sorry - podeszłam do tego zbyt metodologicznie :D Akurat jestem przykładem tak dobranym, że teoria się nie zgadza i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Prawda czy fałsz? 20.07.06, 08:17 heeh tylko taki opis mógł wymyślec facet :))) girl zobacz jak sie mało facetów wypowiada eehhe tylko same kobitki :))) Odpowiedz Link Zgłoś