jolie6 19.07.06, 16:42 dlaczego mężczyzna zdradził,a jednocześnie deklaruje,że jest wierny i kocha?????boshe,nie rozumiem tego:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maya_rr Re: zdrada a miłość 19.07.06, 17:43 jak nie złapiesz za rękę to w życiu się nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: zdrada a miłość 19.07.06, 18:39 Bo dla większości mężczyzn seks z inną kobietą, nie z partnerką życiową ( bo chyba taką zdradę masz na myśli ) nie oznacza zdrady. Dopiero jeśli zaangażuje się taki delikwent emocjonalnie, wówczas może postrzegać to jako zdradę. Rzecz jasna, nie chcę generalizować i wrzucać wszystkich facetów do jednego wora, spotkałam się po prostu z kilkoma takimi przypadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: zdrada a miłość 19.07.06, 18:43 Nie, moja droga, nie piszę o gó..arzach z gimnazjum, tylko o facetach prawie tzydziestoletnich... I tacy się zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie6 Re: zdrada a miłość 19.07.06, 18:48 ehh..dziewczyny,dzięki za odp..niestety osoba,którą kocham,która była dla mnie wszystkim(i chyba nadal jest..) zachowała się okropnie:(byliśmy razem ponad 2 lata,wystarczyło tylko,by pojechał z kumplami na 2 tyg na wakacje..zupełnie przez przypadek dowiedziałam się,że nieźle się tam zabawiał z nowopoznaną laską i całkowicie korzystał z życia..po powrocie oczywiscie deklarował ogromną tęsknotę:/ teraz mówi,że tamto nie miało dla niego znaczenia..ale ja mu nie wierze,gdy go widze,jest mi po prostu niedobrze;( nigdy bym się tego nie spodziewała..ale cóż,muszę sobie jakoś z tym poradzic! peace.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: zdrada a miłość 19.07.06, 20:05 tylko jedno wiem napewno....jeśli mu wybaczysz to nie będzie ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: zdrada a miłość 19.07.06, 20:28 splunal sobie na boku i jeszcze chcesz mu to wypominac? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie6 Re: zdrada a miłość 19.07.06, 20:44 "splunął"?nie bardzo rozumiem,o co Ci chodzi w tym poście Odpowiedz Link Zgłoś
skarb111 Re: zdrada a miłość 20.07.06, 14:04 i bardzo dobrze! wiele bym dała zeby moj ex narzeczony nigdy mi tego nie powiedział pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: zdrada a miłość 20.07.06, 20:03 to moglby sie chociaz troche starac o kamuflowanie sprawy, jesli nie chce zrobic przykorosci ukochanej... Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: zdrada a miłość 20.07.06, 22:20 Bo, co to jest zdrada? Jeśli strzelił sobie gola, to na wyjeździe liczy się podwójnie. Poprawił mu się humor i czuje się dowartościowany, czyli same plusy. A, że wykonywał takie śmieszne ruchy, to żadna zdrada tylko pewien rodzaj gimnastyki. Odpowiedz Link Zgłoś