mic_mar 19.07.06, 20:50 Jak wyżej, zepsułem nogę i na 3 tygodnie jestem uziemiony. z pracą sobie poradze ale co robic po??? eleczko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maya_rr Re: gips na 3 tygodnie :/// 19.07.06, 20:56 bylo juz cos o tym. poszperaj w wątkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: gips na 3 tygodnie :/// 19.07.06, 20:57 a swoja drogą wspolczuje i zycze szybkiego stania na dwoch:) Odpowiedz Link Zgłoś
mic_mar Re: gips na 3 tygodnie :/// 19.07.06, 21:05 no poszukałem i nic ;/ normalnie juz nie wiem co mam ze soba zrobic chyba zaczne składać modele :D bo ile mozna przed komputerem siedziec??? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: gips na 3 tygodnie :/// 19.07.06, 21:07 ja wlasnie od 2 tyg.juz nie musze nosic gipsu :)) złamałam noge 3 tyg.nosilam gips ale oczywiscie sie rozwalili, i lekarz zlitowal sie nademna i nastepne 2tyg.nosilam but ortopedyczny a w tym czasie opalałam sie w ogródku ,siedziałam przed kompem,zreszta robilam te same czynności co codzienie,tylko musialam chodzic mniej po domu Odpowiedz Link Zgłoś
mic_mar Re: gips na 3 tygodnie :/// 19.07.06, 21:24 dzieki za wsparcie :D ale od jakiegos czasu strasznie mnie energia rozpiera te 3 tygodnie to jakis koszmar bedzie a i jeszcze kazali jakis tam lek brac na rozrzedzenie krwi czyli zero alko, bo bede wszedzie krwią chlapal ;\\\ grrrrrr i jeszcze ci kolesie za oknem co w pile pocinają Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 ja musialam przez 4 tyg.brac zastrzyki w brzuch :) 19.07.06, 21:31 wiec te 3 tyg to dla ciebie pikuś,ale to jest najgorsze te upały choc jak widziałam pogode to ma byc przeplatana pogoda czyli raz słonce raz deszcz 3-maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
mic_mar Re: ja musialam przez 4 tyg.brac zastrzyki w brzu 19.07.06, 21:43 no postaram sie nie puszczac ide se walnac strzykaweczke jedna elo Odpowiedz Link Zgłoś