Dodaj do ulubionych

Męskim okiem

01.08.06, 09:09
Prawdziwy męzczyzna pachnie potem, machorką i bimbrem! Precz z gejami
chodzoncymi do kosmetyczki!
Obserwuj wątek
    • kabja Re: Męskim okiem 01.08.06, 09:34
      fuj!!!!
    • triss_merigold6 ChodzONcymi? DDD. n/t 01.08.06, 09:42
    • ignispl Re: Męskim okiem 01.08.06, 09:53
      Wiwat faceci przystrzygajacy kłaki pod pachami na lato. Coś takiego posklejane
      potem nigdy nie bedzie podatne na dezodorant antyprespiracyjny.
      Wiwat ci ktorzy używają kremu po goleniu żeby mieć bardziej miękką i mniej
      drapiącą skórę. I wiwat dla facetów, którzy chodzą nawet do kosmetyczki żeby
      utrzymać nogi i ręce w stanie wskazującym na nieobgryzienie, czystość i brak na
      stopach "dodatkowych podeszw", które niszczą skarpetki, zwiększają potliwość i
      są niemiłe w dotyku. Poza tym mogą być spoceni, mieć zmarchy na twarzy,
      owłosione torsy itp.
      • amral Re: Męskim okiem 01.08.06, 10:19
        mógłbym się nawet z tym zgodzić ale nakładanie sobie maseczki na twarz zabija
        całą męskość która tkwi w mężczyźnie...
        tak więc mężczyźni dbajcie o siebie ale bez przesady...
        • hermina5 Re: Męskim okiem 01.08.06, 10:28
          Ja tak nie uwazam, wręcz pzreciwnie - facet ma zazwyczaj tak twardą skórę, ze
          taka maska może jej tylko pomóc. Nikt ci z maseczką na twarzy, nei kaze przez
          20 minut latać po ulicy ani iść na podryw - nakładasz ją keidy siedzisz w
          łazience w wannie, bo w cieple sie wchłania lepiej. I co? to 20 minut
          spedzone w łazience zabija twoją męskość? No to współczuję, bo niewiele jej.
        • shygay Re: Męskim okiem 01.08.06, 10:29
          A nie uważasz, że męskość przede wszystkim tkwi w psychice?
          Można chodzić do kosmetyczki, nakładać maseczki (mieć młodą i zdrową skórę) i
          być mężczyzną. Skończmy z głupimi stereotypami kulturowymi.
          • amral Re: Męskim okiem 01.08.06, 13:25
            oczywiście że męskość tkwi w psychice... ale nie tylko... jest to też sposób
            zachwowywania, bycia...

i nie powielam jakichś stereotypów kulturowych bo w dzisiejszych czasach
            społeczeństwo jest tak różnorodne że zaprzecza każdym stereotypom...

tak czy siak powielam swój apel:
            mężczyźni dbajcie o siebie ale bez przesady...

przesadzanie w każdej dziedzinie życia jest złe...
    • mat25 Re: Męskim okiem 01.08.06, 10:24
      Potem, machorką i bimbrem to pachnie żul z bramy a nie prawdziwy mężczyzna.
      • camel_3d Re: Męskim okiem 01.08.06, 11:02
        no moze wedlug niektorych to sa wlasnie prawdziwi mezczyzni:)
      • ellw41 Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:01
        popieram ,jestem za zadbanym facetem,pachącym i nie załuja nawet na kawe,a
        tacy sie trafiają.......SZCZEGOLNIE ci po rozwodzie....
    • grasshopper facet u kosmetyczki 01.08.06, 11:30
      A dlaczego nie ... chociaż przesada wysoce niewskazana

www.dynamiczni.pl
      • andreas.ss ludzie nie dajcie się ogłupiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.06, 12:34

te całe filozofie kosmetyczek i całego biznesu kosmetycznego są śmieszne jak
        oni sami.
        Klientela kobieca jest ograniczona i teraz desperacko próbują mieć nowych
        frajerów. Pójdziesz raz, a zaraz się dowiesz , że można jeszcze to, to, to ,
        to ...razem : 600zł , ale zabiegi trzeba powtarzać (oczywiście dla zdrowia).

W niektórych krajach np. Anglii/USA biznes kosmetyczny już namawia "kobiety" w
        wieku 8-13 lat na kupno kosmetyków zaadresowanych tylko dla nich. Te szminki ,
        podkłady, pudry dla 8-10 latek mają być dowodem nowoczesności tak jak dla
        mężczyzny cień pod powieki czy coś w tym stylu.
    • jennajem jak widze to zdjęcie 01.08.06, 12:55
      to się odechciewa czytać
    • macine123 Re: Męskim okiem 01.08.06, 13:52
      ja kiedys byłem u pani kosmetyczki po zimie oczyścić twarz z zaskórników ale
      przyznać muszę przyjemniejsze jest mizianie pani niż sam zabieg
      plecam panom ale efekt jest nie po jednym razie
      o skórę trzeba dbać jak o ząbki
      nie myj nóg przez tydzień to zobaczysz jaki smród to samo dotyczy całego ciała
    • lord_peter Re: Męskim okiem 01.08.06, 14:15
      Hemingway palił cygara, chlał gorzałę, chodził z zarośniętym ryjem i ciężko mu
      było się odpędzić od bab, które leciały na niego jak ćmy do świecy.

Facet u kosmetyczki? Jakieś to takie niemęskie.
      • hermina5 Re: Męskim okiem 01.08.06, 17:45
        Hemingway palił cygara, chlał gorzałę, chodził z zarośniętym ryjem i ciężko mu
        > było się odpędzić od bab, które leciały na niego jak ćmy do świecy.
        >

I własnie dlatego lecialy na niego baby, a nie kobiety. Jaki pisarz, takie
        wielbicielki.
        • lord_peter Re: Męskim okiem 01.08.06, 20:59
          A Ty w ogóle czytałaś cokolwiek z tego co napisał ten facet? Może po prostu nie
          dorosłaś do pewnych rzeczy?
          • hermina5 Re: Męskim okiem 04.08.06, 10:59
            Owszem, czytałam wszystko , z bólem serca, nudząc się potwornie - od opowiadań
            po 'Komu bije dzwon " i "Pożegnanie z bronią " .
            Hemingway to akurat nie jest pisarz, do którego tzreba dorastać - to nie
            Joyce - powiedziałabym wręcz pzreciwnie - im człoweik jest starszy i więcj ma
            na swoim koncie zycia, jak i przeczytanych ksiązek - tym bardziej wychodzą
            braki warsztatowe i tematyczne Hemingwaya. I wystarczy przeczytać zaraz
            po "Pożegnaniu z bronią" - "Na zachodzie bez zmian" Remarque'a , zeby
            zrozumiec, ze to ta sama wojna, ale tutaj oderta z sentymentalnego melodramatu
            i pokazana pzrez człowiak , który na wojnę poszedł z poboru majac 18 lat, a nei
            słuząc jako ochotnik parę tygodni wraz z czerwonym krzyzem. róznica jest tak
            zasadnicza, jak flaki kumpla z ławki na twoich rekach.

Żeby o czymś dyskutować nalezy najpierw dowiedzieć się, co ma do powiedzenia
            nasz dyskutant, zanim powiemy mu, ze niewątpliwie nie myśli, tym sameym SOBIE
            wystawiając swiadectwo, lordzie_peter.

• lord_peter Re: Męskim okiem 04.08.06, 14:37
              Czytałaś z bólem serca nudząc się potwornie? Przecież to masochizm w czystej
              postaci.
              A jeżeli chodzi o Jamesa Joyce to podałaś zły przykład. Ten facet też był
              pijaczyną, dziwkarzem ... i znanym pisarzem :)
              • hermina5 Re: Męskim okiem 04.08.06, 15:23
                Różnica między byciem znanym pisarzem, a byciem dobrym pisarzem jest
                zasadnicza. I o ile Hemingway był znanym pisarzem, o tyle Joyce był dobrym
                pisarzem, a wszystko co dotcyzy moralności czyli dziewk i wódki, nijak ma sie
                do pisarstwa. Nie wystarczy chlać i nei myć sie , zeby mieć talent, inaczej
                kazdy alkoholik byłby Joycem .
                • lord_peter Re: Męskim okiem 04.08.06, 15:56
                  Trudno się nie zgodzić z tym co napisałaś. Mimo tego wszystkiego co różni
                  Jamesa Joycea i Hemingwaya - obaj panowie mieli podobny fanklub :)
                  I jaki morał z tego wynika? - że o gustach bezpieczniej jest nie dyskutować :)
                  Pozdrawiam
                  Lord_Peter
                • poprioniony Re: Męskim okiem 20.08.06, 15:06
                  > o tyle Joyce był dobrym pisarzem

Bo Pani na zajeciach tak powiedziala, czy dlatego
                  ze miliony much nie moze sie mylic?
    • shantri Re: Męskim okiem 01.08.06, 14:51
      i na koniec popełnił samobójstwo...
      • lord_peter Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:21
        Zgadza się, sposób w jaki facet skończył nie jest miły Bozi.

Czy uważasz, że gdyby chodził do kosmetyczki to żył by długo i szczęśliwie???
        • shantri Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:31
          aż tak dobrze nie znam historii ale zakładam, że w tamtych czasach instytucja
          kosmetyczki nie była zbyt powszechna. Z drugiej strony... Kto wie, co
          uszczęśliwiało faceta tak naprawdę. Raczej nie kobiety, skoro miał ich tyle a
          mimo to z własnej woli pożegnał się z życiem. Ale co ja tam wiem.. Jestem tylko
          kobietą...
          • lord_peter Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:43
            >> Ale co ja tam wiem.. Jestem tylko kobietą...

:) ;) :)

Ja też nie wiem co go uszczęśliwiało ... w każdym bądź razie - pisał
            niesamowicie ... i skończył niestandardowo.
            • shantri Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:53
              no cóż.. standardowe zakończenie dla "wielkich" tego świata;-)
              • lord_peter Re: Męskim okiem 01.08.06, 16:02
                Hihi, nie wiem czy standardowe ... ale na pewno bardzo popularne ;)
    • maximus1982 Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:55
      Kosmetyka?
      Czemu nie, jeśli te zabiegi mają sprawić, że za 20 lat moja twarz będzie nieoszpecona a wręcz przeciwnie.

Mężczyzni chcielibyśmy być atrakcyjni dla kobiet, ale ubiór nie załatwia wszystkiego. Kobiety wychwytują detale.
    • anvill Re: Męskim okiem 01.08.06, 15:58
      Biorąc pod uwagę temperetury panujące w naszym kraju ostatnio - to mam doś
      takich "prawdziwych" podróżując komunikacją miejską taki prawdziwy jest w
      stanie przegonić współpasażerów na drugi koniec tramwaju a u niektórych nawet
      torsje wywołać. Precz z brudasami!!!!
      • shantri Re: Męskim okiem 01.08.06, 16:23
        no i zdaje się że już ta godzina i nic nowego się nie dowiem.. ;-)
    • rafikman Re: Męskim okiem 01.08.06, 16:57
      W życiu nie dałbym się na ciote przerobić ! Choć zaznaczam że nie mam nic do gejów.
    • makuszanka Re: Męskim okiem 01.08.06, 17:44
      mloty.konserwatysta napisał:

> Prawdziwy męzczyzna pachnie potem, machorką i bimbrem! Precz z gejami
      > chodzoncymi do kosmetyczki!

I precz z dysortografia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z niedouczonymi
      facetami!!!!!!!!!! precz z facetami bez kultury!!!!!!!!!! Tym wszytskim panom
      mówimy zdecydowanie Nie!!!!!!

a na sero meskosc jak ktos tu wczesniej naposal twki w psychice, a nie w
      papalniu sie w błotku u kosmetyczki.
      Po upalnym lipcu zwracam panom uwage na:
      - nie chodzimy w skarpetach i sandalach badz klapack!!
      - golismy wlosy pod pacha!!!!
      - nie uzywamy zapachow w nadmiarze!!1 na wasz widok wtedy sie rz**** chce:]
      -czyscimy paznkocie z brudu!!!
      uzywamu kremów do stop!!!
      Od tego ciota sie nie staniecie, ale na wasz widok wiele kobiet sie do Was
      usmiechnie;)
      • hermina5 Re: Męskim okiem 01.08.06, 17:49
        Dodam jeszcze - myjemy zęby i nie chuchamy piwskiem vel gorzaą dookoła jak ten
        pożal sie Boże Hemingway - to, ze macie taki oddech nei znaczy, że od razu
        napisaliście "Pożegnanie z bronią " , a jedynie - ze jesteście flejtuchami.
        • lord_peter Re: Męskim okiem 01.08.06, 21:01
          Pewnie jesteś jedyną osobą na tym forum, która myje zęby - pożal się Boże
          Kobieto ;) :)
      • zeberdee24 Re: Męskim okiem 01.08.06, 18:08
        Precz z babami które nas pouczają że myć się trzeba, tak jakbyśmy nie wiedzieli
        - przedszkole to my już dawno temu skończyliśmy, wisi mi to co pani szanowna
        jedna z drugą wywąchała pod pachami podróżników w MPK, preferencje odnośnie
        owłosienia podpachowego też mi są jakby obojętne, z lubością poruszany temat
        skarpet do sandałów(męskie stopy chyba jakiś kobiecy fetysz na ogromną skalę)
        zostawmy dyktatorom mody. Miałem kiedyś sen, piękny sen w którym kobiety i
        mężczyźni przestali codziennie z uporem godnym lepszej sprawy opowiadać(i co
        gorsza emocjonować się tym z tą samą siłą za każdym razem) codziennie w
        internecie o stopach, brudzie za panokciami i smrodzie spod pach.
        • makuszanka Re: Męskim okiem 01.08.06, 18:17
          Ciesze sie,ze nalezysz do grona tych facetow , ktorzy moze dbaja o hignienie.
          nie musialam nawet wychodzic do autobusy, wystraczy,ze wejdziesz do sklepu;/
        • hermina5 Re: Męskim okiem 01.08.06, 18:20
          >Precz z babami które nas pouczają że myć się trzeba, tak jakbyśmy nie
          wiedzieli.

No chyba z 50% płci męskeij o tym nie wie, bo wystarczy latem wsiaść do
          autobusu i syf skarpet wynosi z niego równie szybko . Połowa Polaków sie po
          prostu nie myje, chociaż przedszkole dawno ma za sobą - dotyczy to równeiż
          kobiet.
          • mlody833 Re: Męskim okiem 01.08.06, 19:47
            niemycie sie to kwestia oszczedzania wody...
    • gczern Re: Męskim okiem 01.08.06, 17:55
      Tzn prawdziwy przedstawiciel klas niższych czyli ogólnie rzecz biorąc cham i
      robol - z tym się zgodzę
    • znj2 Re: Męskim okiem 04.08.06, 19:07
      Powinien być jeszcze nieogolony i bekać po zjedzeniu posiłku oraz pierdzieć
      przy stole.
    • kielczow2003 Re: Męskim okiem 04.08.06, 19:39
      hehehe nedzna prowokacja. Dodaj to tego przepocony mocz w gaciach makaron z
      zupki mamusi i włala POLAK pospolity. hehehehe a potem wielce nadymani
      brzuchacze kontestuja ze polki wola obcokrajowców
    • meehan Re: Męskim okiem 04.08.06, 23:44
      I w dzisiejszym świecie zostaje samotnym onanem-koniobijca.
    • piekielnica1 Re: Męskim okiem 05.08.06, 21:39

> Prawdziwy męzczyzna pachnie potem, machorką i bimbrem!

Problem w tym, że przeważnie tym ŚMIERDZI
      • aleydis Re: Męskim okiem 19.08.06, 20:46
        Polski mężczyzna? Wymięty T-shirt, równie niedoprasowane spodnie, włosy
        domagające się wizyty u fryzjera i smród papierochów. Acha, i jeszcze
        niedoczyszczone buty. Jak to jest, że jak widzę wyglansowane obuwie, to na 100%
        wiem, że to cudzoziemiec. Dlaczego kobieta zawsze jakoś pachnie, nawet choćby
        tanimi perfumami, ale pachnie, a od faceta to się najwyżej poczuje smród
        tytoniu. Nie pamiętam, kiedy w autobusie poczułam ostanio jakąkolwiek wodę
        kolońską. Czy zadbanie o siebie to rzeczywiście taka hańba? Facet nie musi
        nosić jedwabnych gatek i robic co tydzień maseczki, ale niechże choć pachnie
        świeżością!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka