Dodaj do ulubionych

Michal, to tablicy prosze!

18.02.03, 20:13
Nie ma ze boli: sam zaczales i zaraz skonczyles. To nie po mesku. Sam premier
naszego kochanego kraju kiedys powiedzial ze mezczyzne poznac nie po tym jak
zaczyna ale jak konczy. Poniewaz jestesmy na forum mezyczyna to prosze bardzo
zebys pokazal mi sie od tej meskiej strony:P

A teraz przesluchanie (ja moge po babsku):
o co ci chodzilo piszac o "Podrozy XVII: o maku" i co ci te rudzielce zlego
zrobily?
Moge cos dla ciebie zrobic? Np. przefarbowac sie na blond?;)

pozdro
Obserwuj wątek
    • vortex Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 20:17
      ooo jesteś ruda? :P a płomiennie czy ciemno?
      • anahella Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 20:19
        vortex napisał:
        > ooo jesteś ruda? :P a płomiennie czy ciemno?

To zalezy od farby jaka kupie:)
        • vortex Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 20:23
          > To zalezy od farby jaka kupie:)

hehe, a naturalnie?
          • anahella Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 20:34
            vortex napisał:
            > hehe, a naturalnie?

Szatynka vel ciemny blond.
            • vortex Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 20:36
              aha, mam jakiegoś zakrętaska do płomiennych rudych :P a moja matka ma
              zakrętaska na punkcie ciemnych rudych :) czy takie zakrętaski przechodzą z
              genami? :P
              • anahella Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 20:56
                vortex napisał:

> aha, mam jakiegoś zakrętaska do płomiennych rudych :P a moja matka ma
                > zakrętaska na punkcie ciemnych rudych :) czy takie zakrętaski przechodzą z
                > genami? :P

Aha czyli nie zakrece ani ciebie ani twojej mamy. Jak mozesz tak podle odbierac
                mi nadzieje;)
                • vortex Re: Michal, to tablicy prosze! 18.02.03, 21:42
                  anahella napisała:

> Aha czyli nie zakrece ani ciebie ani twojej mamy. Jak mozesz tak podle
                  odbierac
                  >
                  > mi nadzieje;)

hahahahahha nadzieja jeszcze nie stracona, nie wiem jak z moją matką ale ja
                  nie tylko na włosy lecę :P
                  • anahella No to sie zakochajmy 18.02.03, 21:45
                    A owocem naszej milosci bedzie mnostwo nowych watkow na tym forum i sasiednim.
                    Poniewaz zorientowalam sie ze masz okolo 20-tki a ja duuuuuuuuzo wiecej to
                    bedzie o czym pisac. Najpierw bedziemy publicznie roztrzasac problem uczucia
                    bez spotkania in real, potem o roznicy wieku, a potem... eeehhh zycie dopisze
                    jakis fajny scenariusz;)
                    • vortex Re: No to sie zakochajmy 18.02.03, 21:52
                      anahella napisała:

> A owocem naszej milosci bedzie mnostwo nowych watkow na tym forum i
                      sasiednim.
                      > Poniewaz zorientowalam sie ze masz okolo 20-tki a ja duuuuuuuuzo wiecej to
                      > bedzie o czym pisac. Najpierw bedziemy publicznie roztrzasac problem uczucia
                      > bez spotkania in real, potem o roznicy wieku, a potem... eeehhh zycie
                      dopisze
                      > jakis fajny scenariusz;)

Hehehehe możemy od razu napisać wątek "co myślicie o związku ze starszą" :P
                      potem jak dostaniemy dostatecznie dużo pochlebnych opinii to może spotkanie w
                      real :) Potem może wytąpimy w jakimś programie w stylu "zakochani" czy coś
                      takiego :P
                      • anahella Re: No to sie zakochajmy 18.02.03, 21:55
                        vortex napisał:

> Hehehehe możemy od razu napisać wątek "co myślicie o związku ze starszą" :P
                        > potem jak dostaniemy dostatecznie dużo pochlebnych opinii to może spotkanie w
                        > real :) Potem może wytąpimy w jakimś programie w stylu "zakochani" czy coś
                        > takiego :P

Strasznie nieekonomicznie myslisz. Po co programy "zakochani" - czymkolwiek sa
                        bo nie wiem. Spisywac historie i sprzedac ja scenarzystom telenowel. Potem sie
                        podzielimy kasa i oglosimy swiatu ze milosc byla tylko na pokaz a tak naprawde
                        chodzilo o szmalec;)
                        • vortex Re: No to sie zakochajmy 18.02.03, 22:00
                          a poco rozgłaszać, upozorować śmierć jednej osoby w jakimś buszu, zbić na tym
                          majątek, potem wielki powrót, na tym też zbić majątek, no i przyznanie się, i
                          mamy 3 majątki :P
                          • anahella Re: No to sie zakochajmy 18.02.03, 22:02
                            Dobrze gada, dac mu wodki;) 3 majatki: po jednym dla kazdego a 3-ci dla naszego
                            dziecka;)
                            • vortex Re: No to sie zakochajmy 18.02.03, 22:06
                              no to mamy jeszcze jeden wątek, "jakie imie dla dziecka" po tym jak będziemy
                              sławni zrobimy konkurs "wybierz imię dla dziecka vortexa i anahelli"
                              zgłoszenie do konkursu jednego dolara (czy tam inna waluta) z całej sterty
                              zgłoszeń wybierzemy to zgłoszenie które i nam się podoba. Mamy czwarty majątek
                              za nic :P
                              • Gość: Anahella Czwarty majatek? IP: *.fornet.waw.pl / 192.168.2.* 19.02.03, 02:28
                                A komu go przekazemy? Chcesz mi kolejne dziecko zrobic?;) I dlaczego nie moge
                                do jasnej anielki sie zalogowac?:/
                                • vortex Re: Czwarty majatek? 19.02.03, 08:29
                                  Gość portalu: Anahella napisał(a):

> A komu go przekazemy? Chcesz mi kolejne dziecko zrobic?;) I dlaczego nie
                                  moge
                                  > do jasnej anielki sie zalogowac?:/

A sobie zachowamy po pół majątku, albo rodzinie damy :P, albo przekażemy na
                                  jakieś politycznie poprawne przedsięwzięcie.
                                  A jasnej anielki w to nie mieszaj, pewnie jej w domu nie ma a ty chcesz się do
                                  niej logować :P
                                  • anahella Re: Czwarty majatek? 19.02.03, 18:19
                                    vortex napisał:
                                    > A jasnej anielki w to nie mieszaj, pewnie jej w domu nie ma a ty chcesz się
                                    do
                                    > niej logować :P

Buhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
                                    Glosno sie rozesmialam i od razu sie udalo:)
    • Gość: --Michal Sprawa nie jest ani meska ani sensacyjna, IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 20:21
      Chodzi mianowicie o przygode jakiej doznal moj klon, a wlasciwie replikant w
      prozni zwanej infosfera. A sprawa rudosci to jest poprostu kwestia klatwy,
      zakladam jednak ze delko Ci do C i jak kazda malka-polka tudziez koandydatak
      nosisz z godnoscia perkate B co Cie czyni calkowicie bezpieczna. Jesli Cie
      szczerze intersuja sprawa maku topolecam:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4673678
      A dzialo sie to na krotko po tem jak sie chcialem ukatrupic [co jest wazne dla
      plotu gdzy rowniez chodzilo o rudzielca]:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4593019
      • anahella Ale ciekawosc jest babska:P 18.02.03, 20:37
        Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Chodzi mianowicie o przygode jakiej doznal moj klon, a wlasciwie replikant w
        > prozni zwanej infosfera. A sprawa rudosci to jest poprostu kwestia klatwy,
        > zakladam jednak ze delko Ci do C i jak kazda malka-polka tudziez koandydatak
        > nosisz z godnoscia perkate B co Cie czyni calkowicie bezpieczna. Jesli Cie
        > szczerze intersuja sprawa maku topolecam:

Te literki to rozmiar miseczek biustonosza? Jezeli tak, to TOTALNE PUDLO :P
        • gerhard_schroder Wirualne przemadrzalstwo! 18.02.03, 20:43
          B czy A, dla mnie to NIEWIELKA roznica. Pudel nudlem pudlo pudlem. Wazne ze
          perkate. Ja tam mam malego sprzeta i tez sie nie przjejmuje. "Bo niby czym?"
          Jak mawia nieoceniona lukrecyja.
          • Gość: --Michal Ach przepraszam, to oczywiscie ja. IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 20:45
            Mam tak slabosc namietnie kolekcjonuje niki.
            • anahella Re: Ach przepraszam, to oczywiscie ja. 18.02.03, 20:58
              Tego sie akurat domyslilam:) Ale nadal nie wiem o co chodzi z tymi rudymi.
              • Gość: --Michal Wyraznie mowie! Klatwa! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 21:05
                Dotyczaca mojego dziadka, cala historie rozwinolem ze szczegolami na prozbe
                slodkiej Lukrecyi w watku o milosnym zauroczeniu niejakiej Jej i niejakiego
                jego.
                • anahella Re: Wyraznie mowie! Klatwa! 18.02.03, 21:09
                  To nie pozostalo ci nic innego jak udac sie do szeptuchy czy innej babki
                  odczyniajacej koltuny i inne uroki.
                  • Gość: --Michal Proszzzzzzzzze Pani! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 21:16
                    Czego to ja nie probowalem. Wyrywanie wlosow z nosu na zupe. Polowanie na wilki
                    golymi rekami. Prawie ze dalem sie namowic na onanizm. Nic nie pomoglo! To
                    jedna z najsilniejszych klatw! Rekurencyjna i silnie sprzezona.
                    • anahella Re: Proszzzzzzzzze Pani! 18.02.03, 22:03
                      A do pieca na trzy zdrowaski probowales?
                      • Gość: --Michal Do pieca probowalem! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 22:11
                        Ale niestety spozylem zbyt wiele silnie trujacego alkocholu i piec zadzialal
                        jak laznia finska, dajac mi kaca ojca wszystkich kacow. A klatwa jak byla tak
                        jest.
          • anahella Re: Wirualne przemadrzalstwo! 18.02.03, 20:54
            gerhard_schroder napisał(a):

> B czy A, dla mnie to NIEWIELKA roznica. Pudel nudlem pudlo pudlem. Wazne ze
            > perkate.

Buehehehhehe a ty probujesz wyciagnac czy to A czy to D?:P A moze DD? Bo sa i
            rozmiary E i F.

> Ja tam mam malego sprzeta i tez sie nie przjejmuje.
            A kto powiedzial ze duzy sprzet dobry sprzet? Pewnie jakis facet?
            • Gość: --Michal No pewnie ze probuje! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 20:58
              Przecierz jak mam ustalic ze jeste niebezpieczna czynie? od tego zalezy moje
              zycie i zdrowie to jak mam nie probowac? No jak? Ja nie pisze ze zly czy dobry
              ja pisze ZE MALY. M-A-L-Y. Ja nie moge juz z tym czeskim akcente, w restaracji
              poprosilem o Bill a przyniesli mi Milk.
              • Gość: --Michal Zaraz! No przecierz nie ma sie czego bac. IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 21:00
                Przeciez ty jestes osoba farbowana. Wiec ani piegow nie masz, ani tej jedynej w
                swoim rodzaju porcelanowej przejzystej skory. Nie-no-nie. Sprawa prosta. Jestes
                absolutnie niegrozna.
                • anahella Re: Zaraz! No przecierz nie ma sie czego bac. 18.02.03, 21:06

> Przeciez ty jestes osoba farbowana. Wiec ani piegow nie masz, ani tej jedynej
                  w
                  >
                  > swoim rodzaju porcelanowej przejzystej skory. Nie-no-nie. Sprawa prosta.
                  Jestes absolutnie niegrozna.
                  No super - ciesze sie, do tego mam to na pismie. Teraz jak jakis facet bedze
                  sie mnie bal, to go odesle do ciebie;)
                  • Gość: --Michal Nie tak predko! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 21:14
                    Zaswiadczenia wydaje tylko po DOGLEBNYM egzaminie USTNYM.
                    • anahella Re: Nie tak predko! 18.02.03, 21:42

> Zaswiadczenia wydaje tylko po DOGLEBNYM egzaminie USTNYM.

Zebym sie zarazila czeskim akcentem? Nie ma mowy. Juz mam to na pismie na
                      forum. Wiecej mi nie trzeba.
                      • Gość: --Michal Tak masz racje jednak nie pelna. IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 21:50
                        Oczywiscie nie nalegam, chodzi jednak o powage instytucji, lak, sygnety i
                        pieczecie bez tego dokument nie ma nalezytej wagi, moze byc sfalszowany! A
                        wtedy fatygant prysnie, i tyle go zobaczysz!
                        • anahella No to troche mam racji... 18.02.03, 22:01
                          ... kreci sie taki jeden kolo mnie i jeszcze nie ucieka a nawet wprost
                          przeciwnie.
                          • Gość: --Michal Na nic tak nie jestem lasy! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 22:05
                            Na nic tak nie jestem lasy jak na historie euorotyczne, wymienie sie za jedno
                            zaswiadzcenie no i moze sie Rycerz [na bialym koniu] Vorex chwilowo rumak-roman
                            poduczy i nie bedzie zaloscnie zawodzil!
                            • vortex Re: Na nic tak nie jestem lasy! 18.02.03, 22:08

> Na nic tak nie jestem lasy jak na historie euorotyczne, wymienie sie za
                              jedno
                              > zaswiadzcenie no i moze sie Rycerz [na bialym koniu] Vorex chwilowo rumak-
                              roman
                              >
                              > poduczy i nie bedzie zaloscnie zawodzil!

michał jest już sprawozdanie na wątku z seksem francuskim :P
                              • Gość: --Michal Pierd()lone pieciokaty! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 22:19
                                To ma niby byc opowiesc eurotyczna? A gdzie bagan? Wojna? Opary wodki? Ona
                                nieszczesliwa? On zdezorientowany? No i nikt nikogo nie zabil z zazdrosci! Ja
                                bym tego w zyciu nie wyrezyserowal a mam na swoim koncie takie kakafonie jak
                                film instruktarzowy "Jak zbudowac werande uzywajac modelek w bikinii"!
                                • vortex Re: Pierd()lone pieciokaty! 18.02.03, 22:24
                                  poczwara zabiła kunia z zazdrości za to że wcześniej kunia ujeżdżałem :P obie
                                  dziewice się udusiły w tajemniczych okolicznościach, wybuchła wojna z poczwarą
                                  o to kto którego trupa ma, straciłem oko, a poczwara przyrodzenie, kleska
                                  narodowa nastała, jednak żyjemy z poczwarą jak dotąd szczęśliwie, kuniec
    • lukrecya Hola! Hola! 18.02.03, 21:30
      Meine Libe Michał! Ty mi tu imienia lukrecyjki nie wymawiaj nadaremno! Zostałam
      potraktowana przez Pana przedmiotowo, naobiecywał Waść gwałtów na mózgownicy
      maści wszelakiej, po czym wziął nogi za pas i po bohatersku czmychnął, by zaraz
      stać się gwiazdą tego oto forum-show! Przeklinam Cię zatem każdym piegiem moim
      i każdym rudym włosem moim, a zapewniam Cię Miły, że mam ich dostatek!
      • Gość: --Michal A nie mowilem! Czy nie mowilem? IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 21:39
        Przeciez ja sie Ciebie moja Pani boje panicznie! I to tylko dowodzi
        prawdziwosci mojej rodzinnej klatwy. No i wstydze sie i stronie! Czy Ty
        Lukrecyjo myslisz ze ja uczuc nie mam wcale? hmmm a te piegi na dekolcie? A te
        pieg na ramionach? ........... zaraz Gerwazy! niech mnie Gerwazy w leb i to
        prredko!
      • anahella To on taki??? 18.02.03, 21:40
        No prosze, dzieki ci lukrecyo ze oto przedstawilas sylwetke tego oto przypadku.
        I juz zaluje ze nie przyznalam sie do moich dynamicznych piegow, ktore
        wystepuje u mnie w ilosciach mizernych i tylko pod wplywem promieni
        slonecznych. Moze bedac naturalna szatynko malowana na rudo jestem ruda
        utajniona ktora dla niepoznaki udaje ruda?;)
        • lukrecya Ano taki :-) 18.02.03, 21:54

No może nie demonizujmy, Anno Heleno! Klawo się z Michałem zajeżdża Kasztanki
          (ech... te rude) :-) Szkoda tylko, że jeszcze nigdy nie doszliśmy do jakiegoś
          cudu nad Wisłą, ale w końcu cuda się nie zdarzają, a może zdarzają. Czart jeden
          wiedzieć raczy!
          • anahella Re: Ano taki :-) 18.02.03, 21:59
            lukrecya napisała:

> No może nie demonizujmy, Anno Heleno!

Nienienie ja niz z zadna Helena nie mam nic wspolnego:)

> Klawo się z Michałem zajeżdża Kasztanki
            > (ech... te rude) :-) Szkoda tylko, że jeszcze nigdy nie doszliśmy do jakiegoś
            > cudu nad Wisłą, ale w końcu cuda się nie zdarzają, a może zdarzają. Czart
            jeden wiedzieć raczy!

Toz to trzeba sie chlopakiem zajac! Jakies straszliwe zabiegi mu przepisac -
            nakladanie mokrych ponczoch na noc (to chyba bylo w Szalenstwach panny Ewy),
            bicze ze swiezej pokrzywy a moze jakis cud sie zdarzy?;)
            • Gość: lukrecya Czyli z cudu nici... a może jest iskra nadziei! IP: 213.17.246.* 18.02.03, 22:22
              anahella napisała:

> Toz to trzeba sie chlopakiem zajac! Jakies straszliwe zabiegi mu przepisac -
              > nakladanie mokrych ponczoch na noc (to chyba bylo w Szalenstwach panny Ewy),
              > bicze ze swiezej pokrzywy a moze jakis cud sie zdarzy?;)

No jeśli chodzi o mnie to ja się poświecać nie mogę... Egoizm mam we krwi,
              proboszcz Hieronim mi mówił, że to złe, niehumanitarne i nieetyczne. Jeśli się
              zajmować to mną, jeśli pończochy to na moich nogach, a jeśli pokrzywy to ode
              mnie z dala, itede. Inaczej nie potrafię, inaczej nie funkcjonuję. Cała
              nadzieja w Tobie Ano!
              • Gość: --Michal Jaka ja mam bujna wyobraznie! IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 22:28
                Gość portalu: lukrecya napisał(a):

"[...]jeśli pończochy to na moich nogach[...]"

Wyobrazilem sobie ze jak ponczichy na Twoich niewatpliwie zgrabnych nozkach to
                tylko z koniecznosci i przymusu. No i tak sie mi utrafalilo, no teraz rozumie!
                nic dziwnego ze nie bylo cudu.
                • Gość: lukrecya Ech! Łotrze, Rzezimieszku! IP: 213.17.246.* 18.02.03, 22:46
                  Lepiej opowiedz Michał, jak się te przygody skończyły. Co to za rudzielce, co
                  to za poetki? Kwestia pończoch omówiona już dawno, przy okazji koszulek ti
                  szirt! Cmok - Łobuzie!

"Niech bedzie pokwalony. No i stalo sie. Znaczy napytalem sobie biedy.
                  Kosztowne uszkodzenia. Niesprawne zawory. Tragedia akt 7. A wszystko
                  oczywiscie przez kobiete, nie jedna raczej wiec kobiety. skoczylo sie
                  wszystko kopaniakiem jaki mi Andrzej-prawie-poeta wymierzyl na pozegnanie,
                  dziwne to bylo pozegnanie bo ja sie nie mialem ochoty zegnac. Zajety byle
                  przekonywaniem jednej bardzo rudej slicznotki o tym czas w naturze swojej
                  jest punktem a nie linia, pozatym uzasadnialem niezbicie ze czasme sie
                  dzielic nie mozna a dzielic sie mozna samym soba co jest zaiste anielska i
                  przednia mysl i zadanie. I bog mi na niebie swiadkiem ze bym sie nigdy tak
                  nie uzadzil, gdyby nie to zem zabladzil. Juz 6 dzien nie widzialem slonca, ni
                  polaris, matki-opiekunki wedrowcow, rozregulowaly mi sie aboslutnie rejestyry
                  polezenia i jak Bog na niebie pojecia nie mialem gdzie jestem, jedno
                  wiedziale ze byla to planeta polczat. Doniesiono mi mianowiecie ze tam
                  wlasnie najgladsze rudzielce o najwiekszych talentach wynalezc mozna, a
                  sposob na nie zdradzil mi hugenot jeden prawie-mezszczyzna, o czym poczytac
                  mozna:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=150&w=4467168
                  Wrazeniu oprzec sie nie moglem iz to jeden z pomnijeszych krewnych i
                  znajomych Trumana, lecz mniejsza o to. Zauzywszy roju nano-mechanizmow, ktore
                  mnie uczynili na obraz i podobienstwo Teodora. Ruszylem w polczat. Gdziem sie
                  zgubil. Dlugo blakalem sie po rozmaitych wyspach tech swiata, nim strudzony
                  napotkalem brama gloszaca "Poeta amator."

www.polchat.pl/chat/?_room=Andrzej47poeta_amator
                  Na nieszczescie moje padlem ofiara, procedury snioskujacej siedemnstego
                  kregu, kotra podazyla tropem : poeta->poezja->muzyka->spiew->kobiety.
                  Wpadlywszy w euforie mezotroniczna, zapukalem i poprosilem o nocelg, przyjeto
                  mnie nader serdecznie. A je widzac tlum bialogolow, poczolem roztaczac sfore
                  nanomaszyn, a w szczegolnosci mamic i kusic, opowiadac, skradac sie i radzic,
                  a wszczegolnosci radzic ..."

???????
                  • Gość: --Michal Ty mi powiedz co potrafisz z ponczoszkami. IP: *.tiaa-cref.org 19.02.03, 00:05
                    A ja Ci powiem co dalej! Tylko mnie nie dus bardzo bo jak strace przytomnosc
                    to moge wszystko zapomniec.
                    • lukrecya Ha! Mój sprytny Hermesie! 19.02.03, 12:46
                      Co ja z Tobą mam, nieboga... Nic za darmo, nic za friko, żadnych ulg za piękne
                      oczy... Ale zgoda. Życie to nie bajka. Nie narzekam, nie wybrzydzam. Otóż –
                      uroczy Merkury – mam propozycję następującą. Moja opowieść: "O pewnym
                      eterycznym A*****, upojnym letnim poranku, włoskich pończoszkach, figlarnym
                      wietrzyku, staniczku z jedwabiu i stroju króliczka", za opowieść o
                      wampirycznych rudzielcach z kanału Polchat i zagubionym w świecie wirtual
                      praktykującym romantyku. Negocjujmy, zatwierdzajmy, podpisujmy.
                      • Gość: --Michal Pewnie sie znowu daje nabrac! IP: *.tiaa-cref.org 19.02.03, 17:13
                        Jakos psejalista od pradu i pary [wysokiej klasy], musialem noc zarwac
                        nadzorujac ulepszanie produkcji i leb mi peka i nie wiem, jak tak mozesz
                        wykozystac moja niedyspozycje. Pewnie na Ty strace bo zrzumialem tylko
                        ponczoszki i to tyle, ale niech bedze moja strata, tak mysle.
          • Gość: --Michal Uprasz sie o zaprzestanie udawania rudej[ych]. IP: *.tiaa-cref.org 18.02.03, 22:00
            Jak tak mozna sie nasmiewac z uposledzonego mentalnie i fizycznie [czy ja nie
            mowilem ze mam malego a na dodatek jestem brzydki niewyjsciowo]. Drogie Panie!
            Nie wypada!
            • anahella Re: Uprasz sie o zaprzestanie udawania rudej[ych] 19.02.03, 18:22
              A dlaczego? W koncu tyle pieknych, rudych farb w sklepach? Dobrze ze mi
              przypomniales - zaczynaja mi sie robic odrosty. Lece do sklepu po farbe.
              • Gość: --Michal Dlaczego?!?!? IP: *.client.attbi.com 24.02.03, 04:37
                Dlatego ze ja pieknie PROSZE KURWAMAC!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka