watka 03.11.01, 03:18 Marus, czemu w nogi? Tam gdzie nie ma technologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek3 Re: Marus, gdzie jestes??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.11.01, 10:52 Tam, gdzie ciepłe morze i dziewczyny ciemne, hoże ... i jasne słońce P.S.: odezwę się za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Marus, gdzie jestes??? 04.11.01, 02:41 Dobrze...Ale nie bede egoistka - watku tego nie porwe... Do "zobaczenia" na innym forum, tam gdzie ladne jest decorum". Bo nie znosze wulgarnosci niektorych forumowych gosci." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Marus, gdzie jestes??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.11.01, 20:44 Coś konkretnego, apropo nowego wątka - faktycznie masz rację, tra spadać stąd. Nie ma rymów, musiałem wcześniej wrócić, a te różnice czasowe mnie rozkładają ! pa Mój Nocny Duszku ! Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Marus, gdzie jestes??? 07.11.01, 03:40 Marus Duszek tuli sie do poduszek. A ja nie spie.. Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Marus, gdzie jestes??? 07.11.01, 04:12 A moze ja mieszkam tam gdzie byles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Marus, gdzie jestes??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 08:24 Lubię aforyzmy i fraszki nie zagadki Coś sobie przypominam, ale potem Twój adresik zniknął ... Odpowiedz Link Zgłoś
watka O czym Ty Marus? 07.11.01, 09:44 O jakim ty adresiku Tys chyba jeszcze w spiku! Wytlumacz swoje stwierdzenie bo w czarownice sie zmienie ....ciuuuuuuum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: O czym Ty Marus? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:12 OJ, ja to straszna baba Co to ciągle za dużo gada , I jak zwykle się wygada(ła) o jakim adresiku mówiłaś, bo już nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: O czym Ty Marus? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:14 Te straszne różnice czasowe Chyba pomieszały mi głowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: O czym Ty Marus? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:22 A cosik w Twym wyglądzie sie odmieni Gdy zły los (i nerwy) w czarownice Cie zmieni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: O czym Ty Marus? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:34 Od której godzinki w nocy Watka straszy i czaruje ? Maruś wtedy kołderka i poduszeczką sie ze strachu nakryje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: O czym Ty Marus? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 22:56 NI do rymu, ni do taktu ..: Marek idzie zaraz spać, I czarownicy będzie sie bać ?! Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Marus, gdzie jestes??? 08.11.01, 02:04 Moze jam jest czarownica Bom brzydka jak noc Mozem ja jest czarownica Bo magiczna mam moc... A jak jestem czarownica, To gdzie indziej mieszkam Nie tam gdzie ty kwiatuszku Dodac nie omieszkam.. Odpowiedz Link Zgłoś
watka zegnaj 08.11.01, 10:35 A teraz na powaznie. Zegnaj. Jestem rozczarowana forumami. Na jednym z nich kobieta sie pode mnie podszyla, bo otworzyla watek(chyba dziwny), a ja go porwalam. Moze to moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: zegnaj IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 11:52 W takim razie równiez żegnam ... Usmiechnij sie, jutro bedzie lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Jestem zla!!! 08.11.01, 12:07 Nawet mnie nie zatrzymujesz w swoim ego sie lubujesz! Nic ja za to zycze tobie I dla ciebie nic nie zrobie Zegnaj zegnaj 1000 razy Juz nie dawaj mi obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: JESTEM ZLA NO WIEC PA!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 14:49 A ja jestem zły na Ciebie (kokietka) ! A poza tym ja jestem cały czas w pracy (u mnie jest dzień) - prowadze dużą firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: JESTEM ZLA NO WIEC PA!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 14:55 A w ogóle widzę, że niepotrzebnie wznawiałem ten 'serial ! Snobka :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
watka Re: Marus, gdzie jestes??? 08.11.01, 22:26 Przepraszam ze zabralam ci tyle czasu...Idz sobie na inne watki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Marus, gdzie jestes??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 22:38 Jak mnie wypędzasz, to idę. papa Odpowiedz Link Zgłoś
watka Tylko powiedz co to znaczy...i juz zamilkne... 08.11.01, 22:40 Co to znaczy "kokietka" I jezeli ja jestem ona, to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Tylko powiedz co to znaczy...i juz zamilkne... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 22:59 Jak mamy zniknąć wzajemnie, to wole zachowac w pamieci inna watkę. Nie powiem. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Tylko powiedz co to znaczy...i juz zamilkne... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 23:00 To była podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek3 Re: Marus, gdzie jestes??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 22:46 A w ogóle widze, że dobrze znasz ten portal i forum - juz raz gdzieś podałem swój wiek gdzieś tam. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: BARDZO BARDZO BARDZO PROSZE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 22:59 To własnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek3 Re: Watka - to był IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 23:12 Twój wybór od prawie samego początku, pamiętasz - ja sie tylko dostosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
watka Chociaz wytlumacz i znikne! 08.11.01, 23:14 Przeciez tyle mozesz zrobic. tylko tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Chociaz wytlumacz i znikne! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 23:24 A kysz !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Chociaz wytlumacz i znikne! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 23:24 Następna podpowiedź, więcej nie będzie - główka mnie rozbolała, ide po jakiegos drinka Odpowiedz Link Zgłoś
watka dobrze. 08.11.01, 23:30 Przepraszam nie wiem za co. I zycze wszystkiego dobrego. Zegnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek3 Re: watka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 23:45 Za nic nie musisz przepraszać. Papa, usmiechnij się jutro będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
zofia9 Intruz 10.11.01, 00:37 Ojej, rozczarowalam sie. Wrocilam z potancowki zdolowana bo moj mily jak zwykle sobie podpil. Myslalam ze sobie poprawie humor moja ulubiona parka "Watka i Marek". Niestety rozstali sie a bardzo ich oboje polubilam Gratuluje cietych jezyczkow i zycze Wam wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: Zofia9 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 12:33 I widzisz Zofio, jak z Wami wytrzymać ?:) Z wami źle, bez Was jeszcze gorzej... E tam, jest ładna pogoda, niezły weekend, żal go spędzić samemu ..:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evag do Zofii 12.11.01, 02:13 Wiesz Zoska, nie zasiadalam do komputera jakis czas, a teraz wracam z popijawy (straszne slowo, ale jestem podp.) i jezeli dobrze czytam(albo to kac!) oni juz nie poetykuja. Marus i Watus tak slicznie kleciliscie, to chociaz kontynuujcie z innymi: On z inna pania, a ona z innym panem. Ale wydawalo mi sie ze dusze wasze byly dopasowane. Zycze powodzenia w innych parkach. p.s. za bledy prosze winic alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek3 Re: do Zofii i Evag IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 20:15 Nie ma już Watki i Marka. Na ich pożegnaniu była niezła hatka. Ale została wena do wierszy, Ten lepszy, kto ją złapie pierwszy. powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś