flawia7 22.09.06, 21:49 Ilu męskich zwolenników ma kobieca figura o powyższym kształcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silic Re: Kobieta-klepsydra 22.09.06, 23:07 A jak dokładnie taka figura wygląda ? Rozumiem, że wąsko w talii, a szeroko w ramionach ? biuście ? biodrach ? udach ?. Czy może "na klepsydrę" to figura z której piach się sypie ... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flawia7 Re: Kobieta-klepsydra 22.09.06, 23:50 Krągłe piersi i biodra,a wąska talia,ale absolutnie nie chuderlak. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 01:06 Więc aż się dziwię, że pytasz... Trudno chyba nie lubić :) Odpowiedz Link Zgłoś
flawia7 Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 10:31 Pytam,ponieważ sądzę,że swoich męskich zwolenników mają pewnie też sylwetki kobiece szczupłe czy też tzw.sportowe lub też bardzo zaokrąglone. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Kobieta-klepsydra 22.09.06, 23:40 To taka figura gdy stoisz na rekach i masz tak owlosione nogi, ze zasadniczo nie robi to roznicy... Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 00:22 A ilu grało w Tomb Raider ? Wielu... Bardzo wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: Kobieta-gruszka 23.09.06, 15:16 tak sie to nazywa a nie zadna klepsydra. chyba ze chodzi o miesiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
flawia7 Re: Kobieta-gruszka 23.09.06, 15:34 Kobieta-gruszka ma zbyt wąskie ramiona w stosunku do swoich szerokich bioder. Natomiast kobieta-klepsydra ma budowę proporcjonalną: szerokość ramion odpowiada szerokości bioder.Istotna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Kobieta-gruszka 23.09.06, 16:24 moze byc klepsydra ale najlepsza jest gruszka z melonami ewentualnie awokado lub kiwi czarna porzeczka tez nie wzgardze pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 18:09 kurde juz słyszałem o kobiecie jabłku kobiecie gruszcze a o klepszydrze jeszcze nie. czego to baby nie wymyślą jak im sie nudzi. faceci jednak maja latwiej. Jak im sie nudzi to myślą o sexie i nie wymyślaja gupot Odpowiedz Link Zgłoś
flawia7 Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 18:16 Wiedza nie jest szkodliwa.Naprawdę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 19:05 Akurat wiedza mezczyzn na temat urody kobiecej jest bardzo szkodliwa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Kobieta-klepsydra 24.09.06, 09:05 A ja mam lepiej bo w ogole nie musze myslec, a seks mysli za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Kobieta-klepsydra 23.09.06, 22:14 mysle, ze najwięcej zwolenników ma figura BALON :) Odpowiedz Link Zgłoś
gsm84 Re: Kobieta-klepsydra 24.09.06, 09:47 Witam Dla wielu mezczyzn taka figura to ideal, tylko dla tego poniewaz szersze biodra podswiadomie dzalaja na nasze instynkty o szerzeniu gatunku. Szerokie biodra to symbol plodnosci...a wiec.... Dodatkowo wezsza talia to symbol piekna. Szczupla kobieta jest atrakcyjana:) Polaczenie tych dwoch elementow t ofajna mieszanak Jak chcecie porozmawiac na tene temat, i wiele innych zapraszam na forum www.meskiswiat.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
flawia7 Re: Kobieta-klepsydra 24.09.06, 11:34 No nareszcie! Czuję się baaaaaaardzo atrakcyjna! Odpowiedz Link Zgłoś