asskela 12.10.06, 14:58 co Panowie myślicie o laskach w autobusie? czy są lepsze czy gorsze od tych w BMW.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 14:59 laska , czy to w BMw czy gdzie indziej, zawsze pozostanie laską;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:03 > laska , czy to w BMw czy gdzie indziej, zawsze pozostanie laską;) Czyli zawsze sztywna, drewniana i nieskomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:18 jednak zawsze to lepsze od tempego kloca Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:29 fakt :) laske w przeciwieństwie do tępego kloca łatwiej wpół złożyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:59 to trzeba takie elastyczne brać :) co to nie łamią się łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:00 pytanie jak dużo drewna jest w takiej lasce :). Wiadomo że 100 % drewna w lasce to jednak nie to samo co jakiś plastikowy bubel :)... Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:33 w autobusie jest o wiele więcej miejsca na dobrą laskę. W BMW ciagle się o coś zahacza, albo skurcz może w łydce chwycić. A jak nie, to tapicerka się pochalpie na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:37 bo to trzeba z połykiem hultaj a nie po tapicerce :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:38 tez im tak zawsze mówię zeby bardziej uważały, ale to albo zawsze się coś w ferworze rozchlapie, albo to z nich cieknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:42 jak cieknie to oznacza że laska jest przepełniona :) puste w środku trzeba wybierać;) najpierw puknij jak usłyszysz że pusto to wtedy dopiero :D. A z tym rozchlapywaniem to faktycznie problem potem trzeba zacieki na podsufitce ścierać a czy wy wiecie jak to ciężko schodzi ;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:47 ale ja nie lubię pukać pustych! Kobieta musi w sobie coś mieć, coś oprócz mnie. Zresztą próbowałem i z tych pustych cieknie jeszcze gorzej i więcej! Na podsufitkę znalazłem sposób - jak już wiesz że już, to łap za uszy i trzymaj na miejscu, pójdzie co najwyżej po bandzie, ale nie w niebo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 15:50 ha ha :) hmm za uszy powiadasz ... nie próbowałem nigdy w ten sposób.:D Co do pustych wiesz jak są przepełnione to się z cieknie jak pustawe to znów chlupocze i się skupić nie można. Jakoś ciężko mi dogodzić :) ... pascal nas wytnie zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:06 Dlatego autobus lepszy - fotele plastikowe, zmyć i zertrzeć łatwiej ;) A jeszcze można spokojnie różne inne fajne rzeczy porobić. Szczególnie jak jest tłok i trzeba jakaś pasażerkę na kolanka wziąźć. A autobus np. wrocławki, po bruku zasuwa - MZK rulez normalnie! ;) A pascal... trudno, nie pierwszy raz i nie ostatni, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:08 fakt raz mać rodziła raz się zdychać będzie :) [ pozdro dla pascala ;) ] hmmm u mnie nie ma bruku :( są za to dziury w ulicach :D ale to jak wszędzie niewiele to mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:10 Rozczulajacy jestescie...Obydwaj :-* ` Kobieta musi w sobie coś mieć, coś oprócz mnie. `by Hultaj, > dla mnie to text miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:12 prawda że jesteśmy cudni :) ??? Jak tu nas nie kochać no nie da się :D Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:14 no przeciez, ze sie nie da :-p Sama ledwie moge sie powstrzymac, az chcialam biec i szukac Was jak szalona we wszystkich autobusach...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:17 Hahahahaha :-))))) no jak to tak? przykro mi teraz...przede mna uciekac? Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:22 anxiety3 napisała: > Hahahahaha :-))))) > no jak to tak? przykro mi teraz...przede mna uciekac? najlepiej zrób prawko na autobusy, albo może nawet na tramwajowego, znaczy tramwajkę - i jak który będzie chciał uciec to ty w drzwiach go...że tak powiem...zatrzymasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:24 nie bede musiala zatrzymywac, bo w ogole drzwi nie otworze, tylko skrece w boczna uliczke i... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:24 oo to jest myśl...i tak równym krokiem do wariatkowa pójdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:25 co tam pojdziemy? Pojedziemy chcialas powiedziec :) i to wlasnym autobusem lub tramwajem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:27 tak,tak właśnie chciałam,,a taki sanitariusz to może też może być atrakcyjny ale czy dowcipu mu stanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:50 czy dowcipu mu stanie ? popracuje sie nad tym :-p Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:17 własnie zmykam, osłaniaj! ;) Anx, nie wiedziałem, że mnie też lubisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:19 > Anx, nie wiedziałem, że mnie też lubisz ;) ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
suczka78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:19 to jesienne słońce ma jeszcze moc ;p świry ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:21 > to jesienne słońce ma jeszcze moc ;p > świry ;p Sister, zakrztusilam sie, czytajac...;-p Ostatnio plulam na ekran ze smiechu przez Asiunie..Wy mi spokojnie wypic nie dacie... A wiecie, ze z odwodnienia to umrzec mozna? :-p Odpowiedz Link Zgłoś
suczka78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:23 nic nie mow o nawadnianiu bo Cie beda chcieli jeszcze czyms wypełnic hultaje jedne no ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:25 Sis, jestes bezdledna :P znow to zrobilas :-p No nie wiem...On mysli ,ze ja go nie lubie czy cos...nie wiem, o co chodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
suczka78 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:27 ja mysle ,że on myśli ,ze Ty myslisz....A Ty z kolei myślisz... hmmm wychodzi na to ,że ktoś jest w błedzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:21 ale i tak pociąg przebija wszystko... ;) i BMW i autobus Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: laska w AUTObusie 12.10.06, 16:23 :-) witam w watku typowo humorystycznym :-p ale z reszta dyskusji musimy poczekac na zainteresowanych :-p Ja nie jestem jej w stanie poprowadzic na takim poziomie...;-p Odpowiedz Link Zgłoś