rolling_stone 19.11.06, 21:43 tinyurl.com/sw4nh chlopak sie upoil sukcesem. ciekawym, jak sie z tym czuje dramatis persona nostra. moze tak jak u catullusa w carmen 85, Odi et amo. quar(e) id faciam, fortasse requiris.... (dystych daktyliczny) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: What a freak... 19.11.06, 23:14 Rolling twój wkład w poszerzanie erudycji forumowiczów jest nie do przecenienia własnie jestem po poszukiwaniach sieciowych bo nie kumałem o czym mowa;) inna sprawa, dziwna,ze ten watek jeszcze nie spadł, a taki nie za łatwy:) wniosek: Pascala nie ma przy komputerze;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: What a freak... 19.11.06, 23:16 > twój wkład w poszerzanie erudycji forumowiczów jest nie do przecenienia > własnie jestem po poszukiwaniach sieciowych bo nie kumałem o czym mowa;) Rolling Stone sie stacza. W kaluze pseudointelektualnego belkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: What a freak... 20.11.06, 00:30 poprioniony napisał: > > twój wkład w poszerzanie erudycji forumowiczów jest nie do przecenienia > > własnie jestem po poszukiwaniach sieciowych bo nie kumałem o czym mowa;) > > Rolling Stone sie stacza. W kaluze pseudointelektualnego belkotu. > ja tam lubie takie wstawki erudycyjne i lubie szperac po sieci:) Odpowiedz Link Zgłoś