kola240703 20.11.06, 10:44 Faceci! Pytanie do Was. Co byście chcieli, by Wasza ukochana przyrządziła Wam na pierwszą w waszym życiu kolację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambert77 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 10:52 wszystko zależy na czym ;) "podane" ale i tak najlepszy będzie "deser" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kola240703 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:09 Proszę, napiszcie jednak co byście chcieli skonsumować, oczywiście zanim skonsumujecie ukochaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:12 :) oj moja droga jeżeli do tej pory nie wiesz co przygotować swojemu chłopakowi to co wy robicie na tych randkach???;) Odpowiedz Link Zgłoś
kola240703 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:17 to jest druga randka, wstępnie ma być spagetti, ale chciałabym coś bardziej oryginalnego, czym mogłabym zaskoczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:39 lepiej nie zaskakuj :) bo się okaże, że on takich rzeczy nie jada :D.... Proste i łatwe coś co da się zjeść przy butelce wina i nie wygląda tak jakby Cię miało zaraz z talerza zaatakować :D. Egzotyczne kolacje to jeszcze nie ten moment :). Ja tam lubię kurczaka w sosie curry z brzoskwiniami Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:34 Danie ktore sie szybko zjada zeby nie marnowac czasu na konwenanse ;). Chociaz z drugiej strony, jesli mialabys duzy dekolt w ktory moglbym zerkac, mogloby byc i to spaghetti. Odpowiedz Link Zgłoś
moniarb Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:35 Kola napisała: Pytanie do Was. Co byście chcieli, by Wasza ukochana przyrządziła Wam na pierwszą w waszym życiu kolację? Rany, pierwsza w życiu kolacja? To chyba jakąś lekką kaszkę na mleku? Odpowiedz Link Zgłoś
kola240703 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:36 o rany, ale Ty jesteś, chodizło mi o naszą pierwszą wspólną kolację. Jacy tu wszyscy zgryźliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:43 ehhhh już nic wróć do przeglądania książek kucharskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:44 Ja np. Tobie zazdroszcze wielokrotnych orgazmow :). Ale na Twoim miejscu bym byl lesbijka. Odpowiedz Link Zgłoś
moniarb Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:49 Nie jestem złośliwa, tylko żartuje, bo mnie rozśmieszyło Twoje pytanie. Jak tu cos radzc, w takiej sprawie. Moze on jest uczulony na czosnek i spagetti odpada, bo jak bez czosnku, moze nie znosi pomidorów, albo ma uraz do cebuli i sto tysiecy innych upodoban. W koncu to tylko Ty wiesz o nim cokolwiek - moze pikanne, a moze łagodne, moze egzotyczną kuchnie albo tylko polską tradycyjną, moze mięcho, a moze łasuch na słodkości. To moze byc schab po chinsku ( z gruszkami i porami) a moze pierogi z serem. Zresztą myśle,ze dla niego to nie ma wiekszego znaczenia i lepiej zeby sie nie objadł za bardzo bo zaraz zaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 11:57 oj tam, panienka zaraz zapyta: on jt blondynem a ja mam brązowe oczy, jakim lakierem pomalować paznokcie u stóp?;) Odpowiedz Link Zgłoś
eclectric Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 12:32 Pierwsza w życiu ?? To chyba tylko mleko! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 13:31 jak gotujesz pierwszy raz dla niego, to zrób mielone, ciężko sobie nie poradzić, a później to już tylko coraz wymyślniejsze dania mozna przyrządzać Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 13:37 akurat, mozna mielone zrobić twarde, że człowieka zabij;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 13:46 można zrobic twarde, ale to juz się trzeba postarać :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 13:47 niektórzy wcale nie muszą się specjalnie starać: same wychodzą;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 13:50 jak komuś się wydaje, że można gotować na odwal się, bo się kupiło "Pomysł na..." albo, że jak się uzyło dokładnie tych składników co w przepisie to szama będzie dobra, to potem wychodzą takie kwiatki :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 14:07 ba, ale do tego trzeba dojść metodami prób i błędów a jak się wiedzę czerpie się z tv lub gazet - cóż, to potem jada się podeszwy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus_yonderboy Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 14:13 Hehe, ja oglądam jeden zagramaniczny program o gotowaniu i z niego często czerpę pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
eclectric Re: Pierwsza kolacja 20.11.06, 13:53 jakie mielone! przeciez on jeszcze nie ma zębów!! Odpowiedz Link Zgłoś