swawolny.diabel 02.12.06, 17:37 co o takich sadzicie ? czy to juz nie jest przesada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: 38G ??? 02.12.06, 17:40 Biorąc pod uwagę kto jest autorem wątku mniemam że chodzi Ci o rozmiar biustonosza Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 38G ??? 02.12.06, 17:44 no jasne ze chodzi o melony (świadomie uzywam słowa menony) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 38G ??? 02.12.06, 18:01 a czy to wazne kto ma? Zresztą nie pytam kot takie ma tylko co o takich myślą inni Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: 38G ??? 02.12.06, 18:19 A czy ty byś był szczęśliwy mając na uwadze że mógłbyś się niechcący udusić gdybyś wpadł pomiędzy TAKIE coś? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 38G ??? 02.12.06, 18:41 > A czy ty byś był szczęśliwy mając na uwadze że mógłbyś się niechcący udusić > gdybyś wpadł pomiędzy TAKIE coś? kurna ale piękna śmierć ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 38G ??? 02.12.06, 18:45 > Napisz o tym wiersz :) niedoczekanie. Nie będe z siebie wiekszego gupka robił :P Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 38G ??? 02.12.06, 18:47 modrooka napisała: > A to jeszcze da radę bardziej? ;P <foch> :P Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:18 takie z lóżka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:20 Przecież byś się nie zmieścił z czymś takim do łóżka. Albo te dynie giganty albo ty Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:31 nie prawda;] pomyslmy..rozmiarowka jest taka...A B C D DD E F G .... czyli tylko 4 rozmiary wieksze od moich;] nie jest zle';] Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:46 oburącz można objąć jednego a drugiego to do buzi Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 19:24 no i zle Ci?? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:44 wcale nie dynie. nie przeszadaj - no chyba ze jsteś ogrodniczką to wtedy możesz przesadzać Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:46 No "G" to już są raczej dynie :) Stanik jak namiot dwuosobowy Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:50 > No "G" to już są raczej dynie :) co najwyżej melony :) > Stanik jak namiot dwuosobowy jasne mozan władować melony do namiotu ale za luźno będą miały Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:33 Zastanowiłbym się nad wpuszeczeniem ;) Ważne jeszcze, kto do tego biustu byłby podłączony... Ale zasadniczo takie rozmiary to już kalectwo prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:42 silic napisał: > Zastanowiłbym się nad wpuszeczeniem ;) > Ważne jeszcze, kto do tego biustu byłby podłączony... > Ale zasadniczo takie rozmiary to już kalectwo prawie. ale jak sie je mięteoli nie ma obaw o sianiaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:47 ja to mam chyba za małe dłonie na takie wyzwanie, nadmiar szczęści bywa zabójczy ( podobno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 18:51 a tak z ciekawości nie chiałbyś spróbowac jak to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 20:11 hmm, kobieta w moim guście z takim biustem wyglądałaby komicznie albo nawet tragicznie - chyba :) Ale takie rozmiary w naturze chyba nie występują a dzieła chirurga mnie nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
madzior84 Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 02.12.06, 23:36 Hehehe, ło jeżu, sie uśmiałam. Proponuję wpisać w wyszukiwarkę na allegro 85G (czyli 38G) i porównać ten rozmiar z namiotem... Dla mnie to normalne piersi. Jak widzę - osoby, które się tutaj wypowiadają, miały styczność co najwyżej z D, a powyższe wypowiedzi to przejaw zazdrości;) >Ale takie rozmiary w naturze chyba nie występują a dzieł > a > chirurga mnie nie kręcą. W naturze występują nawet JJ. > hmm, kobieta w moim guście z takim biustem wyglądałaby komicznie albo nawet > tragicznie Kwestia gustu. Jak się nie ma co się lubi... Niektórzy wolą od pań z biustem G panie z 'piersiami' w rozmiarze A. Ale o gustach się ponoć nie dyskutuje. Na szczęście mój narzeczony docenia mój biust i jest szczęśliwy, kiedy ma możliwość bycia nim przygniecionym;) Podpisano: posiadaczka 32G Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 03.12.06, 00:13 Sprawdziłem wcześniej dokładnie, jaki to rozmiar :) Dla mnie D to już nadmiar szczęścia ;) A bardziej poważnie - znam dziewczyny z biustami powyżej D i zbytnio się nimi nie zachwycają. Owszem , przydają się do zrobienia wrażenia na co bardziej podatnych na kuszenie mężczyznach, ale na codzień to ciężkie brzemię. Dosłownie... A z 85G chyba nie zetknąłem się ani bliżej ani dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 03.12.06, 06:04 38G to chyba 95G tak sobie mysle 25*38 = 950 [mm] > Podpisano: posiadaczka 32G no pogratulowac tobie i pozazdroscic narzeczonemu tylko moge :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzior84 Re: Do tego stopnia za dużo ze wypędził 03.12.06, 18:30 > 38G to chyba 95G tak sobie mysle 25*38 = 950 [mm] 38G to polskie 85G (30 = 65, 32 = 70, 34 = 75, 36 = 80, 38 = 85 itd.) Co do obwisłych piersi - pewnie, że większe są cięższe i nie znajdują się aż pod szyją, ale po coś są produkowane staniki;) A to czy będę miała w wieku 40 lat zwiotczały biust akurat teraz mnie nie interesuje, pożyję sobie w nieświadomości jeszcze lat 18 i później zacznę się martwić;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciuniak Panowie :) 03.12.06, 11:12 A czy mysleliscie o tym ze zbyt duzy biust po pewnym czasie zaczyna przeszkadzac ...w lozku? Powiedzmy mloda kobietka jest ok ale po porodach itd w wieku 40 lat niestety zbyt duzy biust zaczyna wiotczec i zwyczajnie wisi. Czy zatem nie lepsza jest ta jedrność i spreżystość troszeczke mniejszego biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Panowie :) 03.12.06, 11:48 przeciez mniejszy biust tez po kilku porodach zaczyna wisiec..i to w takim samym stopniu....wlasnie ten wiekszy bedzie moze nizej niz w mlodosci...ale bedzie nadal pelny choc nie w takim stopniu jak kiedys...w odroznieniu od zwiotczalych pomarszczonych pryszczy popatrz na biusty wieksze i mniejsze...co wyglada lepiej..duze ale troche nizej czy male zmarszczone? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciuniak Re: Panowie :) 04.12.06, 10:40 Apropos porodow, maly biust przewaznie powieksza sie przesz pokarm, ale nie zmniajesza sie potem, natomiast skora duzego biustu bardzo sie rozciaga i jest jeszcze wiekszy - skora pozniej nie nadąza i powstaja rozstepy i wlasnie zwisy:) Jedno wiem na pewno- kobieta jak tylko wyjdzie za maz automatycznie przestaje dbac o takie "drobnostki" jak biust, a i mąż po pewnym czasie ma dosyc, dlatego Panie drogie, trzeba zadbac o kazdy szczegol niezaleznie od tego ze mąż i tak bedzie kochal, ale na pewno bedzie mu przyjemniej miec taka żonke! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Panowie :) 04.12.06, 15:45 logiczne myslenie szwankuje skoro duzy biust powiekszajac sie rozciaga sie i robia sie rozstepy to to samo dzieje sie z malym biustem pozatym jeszcze niegdy nie widzilam zeby po powiekszeniu sie biustu w czasie karmienia biust potem pozostal by taki sam..zasze sie zmieniejsza kiedy brak w nim mleka Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Panowie :) 03.12.06, 11:59 kiciuniak napisała: > A czy mysleliscie o tym ze zbyt duzy biust po pewnym czasie zaczyna > przeszkazac ...w lozku? Powiedzmy mloda kobietka jest ok ale po porodach itd w > wieku 40 lat niestety zbyt duzy biust zaczyna wiotczec i zwyczajnie wisi. no masz racje młoda kobieta jest ok. Stara jueź nie jest ok. Niezależnie od tego jai ma biust. A jak juz jest w wieku 40 lat ... . to nawet nie warto sobie tym tematem jeżyka strzępic. > Czy zatem nie lepsza jest ta jedrność i spreżystość troszeczke mniejszego > biustu? 1. nikt nie mówi że te mniejsze są do bani. ale jezeli idzie o jedrność i spręzystość to z czasam znika ona nie zależnie od rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: 38G ??? 04.12.06, 14:27 a czy to nie jest przypadkiem niezdrowe i szkodliwe na kregoslup? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: 38G ??? 04.12.06, 14:51 Przesada jest dla każdego inna :) Dla mnie przesadą jest wzrost pow. 190cm, dla kogoś innego duży nos, dla kogoś jeszcze biust wielkości 38G. Dawno się nie naczytałam tylu bzdur, co w tym wątku, prawde mówiąc są one na granicy obraźliwości. Nie, wielki biust nie przeszkadza w seksie. Tak, mój mąż się mieści ze mną w łóżku. Nie, mój biustonosz nie przypomina namiotu (chyba że ktoś tu jest krasnoludkiem, ale to go kwalifikuje już zdecydowanie do leczenia). Tak, z tymi namiotami to jest dowcip z bardzo długa brodą, może niektórych śmieszy, ale oczywiście to jest kwestia jakości poczucia humoru. Tak, rozmiary takie występują w naturze. Tak, takimi piersiami da się kogoś udusić, podobnie jak da się udusić udem, pośladkiem, brzuchem, ramieniem czy piersią w rozmiarze AA. Nie, nie czuję się kaleką. Nie wyglądam ani tragicznie, ani komicznie. Nie, nie jest to ciężkie brzemię. Fakt, że trudno jest kupić biustonosz, ale dobry biustonosz naprawdę czyni to "ciężkie brzemię" niezauważalnym. I taka sprawa - biustu się nie wybiera. Sam rośnie, jaki chce. Ani nie jestem z niego dumna, ani się go nie wstydzę, po prostu taki jest. A że sugerujecie, że mój mąż i ja pewnie strasznei się z nim męczymy, że po prostu mamy dopust boży z takim moim kalectwem - to świadczy tylko o Was. Odpowiedz Link Zgłoś