05.12.06, 19:02
Dlaczego wy mężczyźni zdradzacie?? Pomimo że mowicie że kochacie??
Obserwuj wątek
    • silic Re: kobieta 05.12.06, 19:05
      pewnie dlatego, że kobiety są głupie i nie potrafią docenić miłości
      • koala113 Re: kobieta 05.12.06, 19:07
        teraz to przesadziłeś!!!
        • silic Re: kobieta 05.12.06, 19:37
          > teraz to przesadziłeś!!!

nie bardziej niż ty w swoim pytaniu
      • patryg1 Re: kobieta 05.12.06, 19:07
        No zdardzamy, ale nie z facetami, a z kobietami, wiec to samo pytanie zadaj kobietom
        • koala113 Re: kobieta 05.12.06, 19:11
          Wy też musicie mieć jakieś swoje powody...
          • patryg1 Re: kobieta 05.12.06, 19:17
            Takie same jak kobiety
    • martha_l Re: kobieta 05.12.06, 19:21
      Co za durne pytanie. Kolejne już z resztą.

Paskaluś, czemu Ty nam wycinasz taki fajny flirt a to ingorujesz?
      • silic Re: kobieta 05.12.06, 19:35
        No właśnie, a było tak sympatycznie :)
        • martha_l Re: kobieta 05.12.06, 20:51
          Trzeba sobie będzie gdzie indziej zrobić sympatycznie :)
          • silic Re: kobieta 05.12.06, 21:37
            najlepiej tak ze 2 razy dziennie, po przebudzeniu i przed snem ;)
            • martha_l Re: kobieta 05.12.06, 21:44
              Mało.
              • patryg1 Re: kobieta 05.12.06, 23:19
                martha - już Cię lubie :)
              • silic Re: kobieta 05.12.06, 23:37
                To jest odpowiedź jaką lubię.
                Do upadłego.
                • martha_l Re: kobieta 06.12.06, 08:17
                  Są po prostu pewne dziedziny życia, w których minimalizm jest wysoce nie
                  wskazany.
                  • silic Re: kobieta 06.12.06, 09:38
                    Tu nie chodzi o minimalizm, a o to , że krótki post intesyfikuje poźniejsze
                    doznania.
                    • martha_l Re: kobieta 06.12.06, 09:58
                      Ale muszą być zachowane pewne proporcje. Tzn niekoniecznie w postach. Raczej we
                      wstępie.
                      • silic Re: kobieta 06.12.06, 12:30
                        Owszem. Proporcje, figury, przestrzenne konfiguracje,złoty stosunek..znaczy się
                        podział - wszystko musi grać. Choć i tak sprowadza się to do tego, by miło był
                        przed i po.
                        • martha_l Re: kobieta 06.12.06, 13:03

silic napisał:
                          "złoty stosunek..znaczy się podział"

Znaczy się środek? ;)
                          Tylko to miło przed i po to z tego co się orientuje jest chyba największy
                          problem.
    • niczyjazona Re: kobieta 05.12.06, 20:52
      A co, zdradzil Cie?
    • lambert77 Re: kobieta 06.12.06, 08:21
      Widocznie nie kochamy skoro musisz zadawać takie pytania :) albo kochamy ale
      słysząc takie pytania to działamy zgodnie z zasadą skoro chcesz żebym się
      puścił i jakąś przeleciał to proszę bardzo bo ile mogę k.rwa słuchać
      marudzenia, że Cię zdradzam :).
      Zadowolona?????
    • olunia34 Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:29
      Dlaczego mężczyźni zdradzają? co za pytanie... obie strony to robią, kobietki,
      przestańcie udawać święte:):):)
      • lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:31
        amen
        • olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:39
          amen, amen:):)
          • madzior84 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:42
            Na Forum Mężczyzna powinien byź zakaz zakładania tematów przez kobiety.;)
            • lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:59
              też prawda :) tylko obawiam się, że forum by umarło nie mówiąc już o tym, że
              nie byłoby kogo wyśmiać :D
              • olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:05
                prawda, czasami brak tolerancji, nie wspomnę o solidarności płci hahahahaha
                czasami..
                • lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:07
                  jak ktoś chce tolerancji to niech idzie sobie na paradę równości :) ...
                  jesteśmy tu po to żeby odpowiedzieć maksymalnie złośliwie na każde głupie
                  pytanie :) ( przynajmniej ja tu po to jestem :D ). Wszystko może zostać
                  wyśmiane :D ehhh kurde kocham to.
                  • olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:10
                    no wiesz... czasami czytając mam wrażenie, że hahahah niektórzy naprawdę liczą
                    na jakaś radę.... hahahah i piszą, piszą... czasami takie pie...rdoły, że aż
                    wstyd hahahah, że własnie aż śmieszne:):):):)zatem śmiejmy się pod warunkiem że
                    z siebie również:)
                    • lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:18
                      Z siebie to akurat najczęściej :) Wiesz net daje jakąś tam anonimowość ludzie
                      zaczynają fora traktować jak kozetke u psychoanalityka :) zadają pytania jestem
                      ładna mądra nikt mnie nie chce ... a my staramy się jak możemy udowodnić, że
                      jest brzydka głupia i nie ma szans :)... jakbym dostawał 100 za godzine
                      siedzenia tutaj i czytania pierdół w tym stylu to pewnie zdobyłbym się na
                      napisanie, że jest wartościową osobą która znajdzie swoje szczęście :)
                      • olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:28
                        hahahah wiesz co? NIGDY byś tak nie pisał... tego jestem pewna hahahahah bo ja
                        również...na jaką cho....lerę takie rady? kazdy powinien znależć w sobie
                        odpowiedź... a szczerze? tutaj każdy chce błysnąć... zostac zauważonym taka
                        jest prawda hahahah a niech tam!
                        • lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:32
                          myślisz że dlatego jestem złośliwy bo moje EGO domaga się poklasku i
                          sławy :) ???? Cholera ależ ja jestem płytki :D... ale wobec "przyjaciół" na
                          sieci jestem w stanie zdobyć się na dobre słowo :D drażnią mnie tylko
                          nieznajome marudy. Najczęściej i chętnie powiedziałbym im żeby skoczyli na
                          głowę z dachu ale boję się, że ktoś mógłby to zrobić :)
                          • olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:34
                            na sieci? hahahah no ok. nie neguję. Mediatorem nie mógłbyś być hahahah
                            pozdrawiam Twoje poczucie humoru:):):)
                            • lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:39
                              ja nawet nie staram się być mediatorem :)
                              moje poczucie humoru Ciebie też pozdrawia :)
                              • olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:41
                                no, milusio
    • olunia34 zdradzają i mężczyzna i kobieta 06.12.06, 09:40
      chyba nawet kobieta gorzej... bo potrafi emocjonalnie, facet? no cóż... raz,
      drugi i już... kobieta zaś chce więcej prawda?
    • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 10:04
      niektórzy mężczyźni uzależniają się od dreszczyków emocji...
      • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 10:05
        kobiety nie?
        • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 10:10
          kobiety uzależniaja się bardziej emocjonalnie...kobiety w ogóle wszystko
          bardziej przeżywają...
          • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 10:24
            chcesz powiedzieć , że co? że mężczyźni sa nieczuli? nic bardziej błędnego...
            • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 10:42
              kobiety płaczą, histeryzują, mężczyźni natomiast zachowują się jak zranione lwy,
              zamiast porozmawiać ryczą...i myślą, ze wszystko samo sie wyjaśni, inna opcją
              jest to, ze nie chcą w ogóle nic wyjaśniać:)
              • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 10:47
                a co chcesz wyjasniać? czasami, lepiej nie rozmawiać... bo mozna za wiele
                usłyszeć... i znowu kobieta nieszczęśliwa. Tak źle i tak niedobrze co? zastanów
                sie hahahah pozdrawiam:)
                • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 11:09
                  w tym pzrypadku nie miałam na mysli zdrady, tylko jakieś inne nieporozumienia, w
                  przypadku zdrady rzeczywiście nie ma,a co wyjaśniać :)
              • niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 11:20
                natalii24 napisała:

> kobiety płaczą, histeryzują, mężczyźni natomiast zachowują się jak zranione
                lwy
                Taka już jest natura lwów. Potem zaszywają się w buszu , liżą rany i czyhają na
                następną ofiarę. Gdy ją upolują , ziewają , wylegują się na słońcu..........
                Paradise Seszele
                NN
                • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 11:38
                  ale właśnie czemu tak się dzieje? czemu meżczyzna zamyka się sam w sobie?
                  • niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 11:56
                    natalii24 napisała:

> ale właśnie czemu tak się dzieje? czemu meżczyzna zamyka się sam w sobie?
                    A co ma innego zrobić ? Płakać , histeryzować , chodzić po mieście z
                    afiszem "Moja kobieta mnie zdradza!" ?
                    Na Kaukazie jest takie powiedzenie - Jak masz jaja to walcz , a jak nie to
                    płacz.
                    NN
                    • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 12:05
                      ale ja nie miałam na mysli zdrady, tylko nieporozumienie wynikające z jakiegos
                      innego powodu...czemu jest tak, ze mężczyźni nie chcą rozmawiać, tylko zamykają
                      się w sobie lub kończą znajomość?
                      • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 12:09
                        a czy kobiety... czasami nie powinny szukać przyczyny zamykania w sobie
                        mężczyzny w tym jakie relacje sa miedzy Nią a Nim? wina NIGDY nie jest po
                        jednej ze stron:):):)
                      • niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 12:19
                        natalii24 napisała:

> ale ja nie miałam na mysli zdrady, tylko nieporozumienie wynikające z jakiegos
                        > innego powodu...czemu jest tak, ze mężczyźni nie chcą rozmawiać, tylko
                        zamykają
                        > się w sobie lub kończą znajomość?
                        Tego to już nie wiem , widocznie nieporozumienie dotknęło jakiejś czułej struny
                        w duszy mężczyzny , podważyło jego poczucie męskości. Schemat rozumowania jest
                        wówczas prosty :
                        Nie widzi we mnie mężczyzny = Nie jestem potrzebny = Należy odejść tam gdzie
                        mnie potrzebują.
                        NN
                        • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 12:22
                          a czy nie jest tak,że mężczyxni sami nie potrafią przyznać się do błędów?że
                          skoro wina leży po ich stronie to wolą skończyc znajomosć niż powiedzieć
                          przepraszam?
                          • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 12:27
                            a kobiety? przepraszają? czy raczej wolą byc obrażonymi księżniczkami i same
                            byc przepraszane? ba! błagane o wybaczenie hahah pozdrówko
                            • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 12:33
                              a jezeli kobieta wyciąga rękę, mimo, ze on zawinił?
                              • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 13:00
                                no, to juz pytaj tej kobiety.... zawinił? co masz na myśli?
                                • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 13:19
                                  Zachował się nie tak jak powinien,powiedział jej, ze chce byc sam a później
                                  zdziwił się, ze ona przestała sie odzywać...efekt jest taki, ze jak ona się
                                  odezwała w końcu to on stwierdził, ze to już koniec...
                                  • olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 14:33
                                    co za pie....rdoły ... że On, że Ona... a daj spokój
                                    • niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 14:39
                                      Krótko mówiąc Natalka !
                                      Weź się w garść , bądź prawdziwą Kobietą i pogoń dziada.
                                      NN
                                      Jak mawia moja kobieta - "tego kwiata , pół świata"
                                      • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 14:51
                                        tak zrobiłam, ale mi szkoda:(
                                        • niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 15:01
                                          natalii24 napisała:

> tak zrobiłam, ale mi szkoda:(
                                          Dzisiaj tak , ale jutro-pojutrze wpadniesz w paszczę PRAWDZIWEGO LWA ,
                                          takiego , że aż tchu nie będziesz mogła złapać z wrażenia. I może to będzie
                                          ten ,który odszedł, a może całkiem inny , z całkiem innego królestwa. Wówczas
                                          będziesz się śmiała z dawnych nieporozumień :)))
                                          NN
                                          • natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 15:09
                                            mam nadzieję, ze tym razem bajka skończy się happy endem :)
    • znj2 Re: kobieta 06.12.06, 21:01
      Bo normalny facet, to łowca. A każda obca, to owoc zakazany, czyli najlepszy.
    • waldek1610 Seks to jedno, milosc to drugie 08.12.06, 06:28
      koala113 napisała:

> Dlaczego wy mężczyźni zdradzacie?? Pomimo że mowicie że kochacie??

Dla mezczyzny seks to jedno, a milosc to drugie, nie koniecznie trzeba kochac
      kobiete z ktora mamy seks. Oczywiscie najlepszy seks jest z kobieta ktora
      kochamy, ale w malzestwie/dlugim zwiazku wczesniej czy pozniej seks staje sie
      mniej ekscytujacy. A obca kobieta, zawsze jest lepsza w lozku, nawet gdyby byla
      gorsza kochanka od stalej partnerki. Mezczyzni to mysliwi, dlatego ekscytuje
      nas polowanie, a nie swiniobicie za przeproszeniem.

• olunia34 Re: Seks to jedno, milosc to drugie 08.12.06, 09:10
        brawo! i jeżeli kobiety to zrozumieją... bedzie mniej rozwodów i
        nieporozumień.., hahaha pozdrawiam:)
        • waldek1610 Re: Seks to jedno, milosc to drugie 08.12.06, 09:21
          olunia34 napisała:

> brawo! i jeżeli kobiety to zrozumieją... bedzie mniej rozwodów i
          > nieporozumień.., hahaha pozdrawiam:)

Raczej wczesniej spodziewam sie ze Polska zostanie swiatowa potega, niz to ze
          kobieta zrozumie ze mezczyzna spiac z inna kobieta wcale nie zdradza.
          • bardzo_smutny1 Re: Seks to jedno, milosc to drugie 09.12.06, 22:36
            teraz ja na koniec muszę powiedzieć,
            że to co Wy tu wypisujecie to nieskończone pierdoły do potęgi n-tej ...
            krótko mówiąc nieskończone bzdury i do tego na zawiasach ...
            ale bez urazy, proszę :-)
    • konradkonrad Re: kobieta 12.12.06, 12:56
      a dlaczego zarowka swieci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka