koala113 05.12.06, 19:02 Dlaczego wy mężczyźni zdradzacie?? Pomimo że mowicie że kochacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silic Re: kobieta 05.12.06, 19:05 pewnie dlatego, że kobiety są głupie i nie potrafią docenić miłości Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: kobieta 05.12.06, 19:37 > teraz to przesadziłeś!!! nie bardziej niż ty w swoim pytaniu Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: kobieta 05.12.06, 19:07 No zdardzamy, ale nie z facetami, a z kobietami, wiec to samo pytanie zadaj kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: kobieta 05.12.06, 19:21 Co za durne pytanie. Kolejne już z resztą. Paskaluś, czemu Ty nam wycinasz taki fajny flirt a to ingorujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: kobieta 05.12.06, 20:51 Trzeba sobie będzie gdzie indziej zrobić sympatycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: kobieta 05.12.06, 21:37 najlepiej tak ze 2 razy dziennie, po przebudzeniu i przed snem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: kobieta 06.12.06, 08:17 Są po prostu pewne dziedziny życia, w których minimalizm jest wysoce nie wskazany. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: kobieta 06.12.06, 09:38 Tu nie chodzi o minimalizm, a o to , że krótki post intesyfikuje poźniejsze doznania. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: kobieta 06.12.06, 09:58 Ale muszą być zachowane pewne proporcje. Tzn niekoniecznie w postach. Raczej we wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: kobieta 06.12.06, 12:30 Owszem. Proporcje, figury, przestrzenne konfiguracje,złoty stosunek..znaczy się podział - wszystko musi grać. Choć i tak sprowadza się to do tego, by miło był przed i po. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: kobieta 06.12.06, 13:03 silic napisał: "złoty stosunek..znaczy się podział" Znaczy się środek? ;) Tylko to miło przed i po to z tego co się orientuje jest chyba największy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: kobieta 06.12.06, 08:21 Widocznie nie kochamy skoro musisz zadawać takie pytania :) albo kochamy ale słysząc takie pytania to działamy zgodnie z zasadą skoro chcesz żebym się puścił i jakąś przeleciał to proszę bardzo bo ile mogę k.rwa słuchać marudzenia, że Cię zdradzam :). Zadowolona????? Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:29 Dlaczego mężczyźni zdradzają? co za pytanie... obie strony to robią, kobietki, przestańcie udawać święte:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
madzior84 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:42 Na Forum Mężczyzna powinien byź zakaz zakładania tematów przez kobiety.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 08:59 też prawda :) tylko obawiam się, że forum by umarło nie mówiąc już o tym, że nie byłoby kogo wyśmiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:05 prawda, czasami brak tolerancji, nie wspomnę o solidarności płci hahahahaha czasami.. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:07 jak ktoś chce tolerancji to niech idzie sobie na paradę równości :) ... jesteśmy tu po to żeby odpowiedzieć maksymalnie złośliwie na każde głupie pytanie :) ( przynajmniej ja tu po to jestem :D ). Wszystko może zostać wyśmiane :D ehhh kurde kocham to. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:10 no wiesz... czasami czytając mam wrażenie, że hahahah niektórzy naprawdę liczą na jakaś radę.... hahahah i piszą, piszą... czasami takie pie...rdoły, że aż wstyd hahahah, że własnie aż śmieszne:):):):)zatem śmiejmy się pod warunkiem że z siebie również:) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:18 Z siebie to akurat najczęściej :) Wiesz net daje jakąś tam anonimowość ludzie zaczynają fora traktować jak kozetke u psychoanalityka :) zadają pytania jestem ładna mądra nikt mnie nie chce ... a my staramy się jak możemy udowodnić, że jest brzydka głupia i nie ma szans :)... jakbym dostawał 100 za godzine siedzenia tutaj i czytania pierdół w tym stylu to pewnie zdobyłbym się na napisanie, że jest wartościową osobą która znajdzie swoje szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:28 hahahah wiesz co? NIGDY byś tak nie pisał... tego jestem pewna hahahahah bo ja również...na jaką cho....lerę takie rady? kazdy powinien znależć w sobie odpowiedź... a szczerze? tutaj każdy chce błysnąć... zostac zauważonym taka jest prawda hahahah a niech tam! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:32 myślisz że dlatego jestem złośliwy bo moje EGO domaga się poklasku i sławy :) ???? Cholera ależ ja jestem płytki :D... ale wobec "przyjaciół" na sieci jestem w stanie zdobyć się na dobre słowo :D drażnią mnie tylko nieznajome marudy. Najczęściej i chętnie powiedziałbym im żeby skoczyli na głowę z dachu ale boję się, że ktoś mógłby to zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:34 na sieci? hahahah no ok. nie neguję. Mediatorem nie mógłbyś być hahahah pozdrawiam Twoje poczucie humoru:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety również zdradzają 06.12.06, 09:39 ja nawet nie staram się być mediatorem :) moje poczucie humoru Ciebie też pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 zdradzają i mężczyzna i kobieta 06.12.06, 09:40 chyba nawet kobieta gorzej... bo potrafi emocjonalnie, facet? no cóż... raz, drugi i już... kobieta zaś chce więcej prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 10:04 niektórzy mężczyźni uzależniają się od dreszczyków emocji... Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 10:10 kobiety uzależniaja się bardziej emocjonalnie...kobiety w ogóle wszystko bardziej przeżywają... Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 10:24 chcesz powiedzieć , że co? że mężczyźni sa nieczuli? nic bardziej błędnego... Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 10:42 kobiety płaczą, histeryzują, mężczyźni natomiast zachowują się jak zranione lwy, zamiast porozmawiać ryczą...i myślą, ze wszystko samo sie wyjaśni, inna opcją jest to, ze nie chcą w ogóle nic wyjaśniać:) Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 10:47 a co chcesz wyjasniać? czasami, lepiej nie rozmawiać... bo mozna za wiele usłyszeć... i znowu kobieta nieszczęśliwa. Tak źle i tak niedobrze co? zastanów sie hahahah pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 11:09 w tym pzrypadku nie miałam na mysli zdrady, tylko jakieś inne nieporozumienia, w przypadku zdrady rzeczywiście nie ma,a co wyjaśniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 11:20 natalii24 napisała: > kobiety płaczą, histeryzują, mężczyźni natomiast zachowują się jak zranione lwy Taka już jest natura lwów. Potem zaszywają się w buszu , liżą rany i czyhają na następną ofiarę. Gdy ją upolują , ziewają , wylegują się na słońcu.......... Paradise Seszele NN Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 11:38 ale właśnie czemu tak się dzieje? czemu meżczyzna zamyka się sam w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 11:56 natalii24 napisała: > ale właśnie czemu tak się dzieje? czemu meżczyzna zamyka się sam w sobie? A co ma innego zrobić ? Płakać , histeryzować , chodzić po mieście z afiszem "Moja kobieta mnie zdradza!" ? Na Kaukazie jest takie powiedzenie - Jak masz jaja to walcz , a jak nie to płacz. NN Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 12:05 ale ja nie miałam na mysli zdrady, tylko nieporozumienie wynikające z jakiegos innego powodu...czemu jest tak, ze mężczyźni nie chcą rozmawiać, tylko zamykają się w sobie lub kończą znajomość? Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 12:09 a czy kobiety... czasami nie powinny szukać przyczyny zamykania w sobie mężczyzny w tym jakie relacje sa miedzy Nią a Nim? wina NIGDY nie jest po jednej ze stron:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 12:19 natalii24 napisała: > ale ja nie miałam na mysli zdrady, tylko nieporozumienie wynikające z jakiegos > innego powodu...czemu jest tak, ze mężczyźni nie chcą rozmawiać, tylko zamykają > się w sobie lub kończą znajomość? Tego to już nie wiem , widocznie nieporozumienie dotknęło jakiejś czułej struny w duszy mężczyzny , podważyło jego poczucie męskości. Schemat rozumowania jest wówczas prosty : Nie widzi we mnie mężczyzny = Nie jestem potrzebny = Należy odejść tam gdzie mnie potrzebują. NN Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 12:22 a czy nie jest tak,że mężczyxni sami nie potrafią przyznać się do błędów?że skoro wina leży po ich stronie to wolą skończyc znajomosć niż powiedzieć przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 12:27 a kobiety? przepraszają? czy raczej wolą byc obrażonymi księżniczkami i same byc przepraszane? ba! błagane o wybaczenie hahah pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 12:33 a jezeli kobieta wyciąga rękę, mimo, ze on zawinił? Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 13:00 no, to juz pytaj tej kobiety.... zawinił? co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 13:19 Zachował się nie tak jak powinien,powiedział jej, ze chce byc sam a później zdziwił się, ze ona przestała sie odzywać...efekt jest taki, ze jak ona się odezwała w końcu to on stwierdził, ze to już koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: kobieta 06.12.06, 14:33 co za pie....rdoły ... że On, że Ona... a daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 14:39 Krótko mówiąc Natalka ! Weź się w garść , bądź prawdziwą Kobietą i pogoń dziada. NN Jak mawia moja kobieta - "tego kwiata , pół świata" Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: kobieta 06.12.06, 15:01 natalii24 napisała: > tak zrobiłam, ale mi szkoda:( Dzisiaj tak , ale jutro-pojutrze wpadniesz w paszczę PRAWDZIWEGO LWA , takiego , że aż tchu nie będziesz mogła złapać z wrażenia. I może to będzie ten ,który odszedł, a może całkiem inny , z całkiem innego królestwa. Wówczas będziesz się śmiała z dawnych nieporozumień :))) NN Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: kobieta 06.12.06, 15:09 mam nadzieję, ze tym razem bajka skończy się happy endem :) Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: kobieta 06.12.06, 21:01 Bo normalny facet, to łowca. A każda obca, to owoc zakazany, czyli najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Seks to jedno, milosc to drugie 08.12.06, 06:28 koala113 napisała: > Dlaczego wy mężczyźni zdradzacie?? Pomimo że mowicie że kochacie?? Dla mezczyzny seks to jedno, a milosc to drugie, nie koniecznie trzeba kochac kobiete z ktora mamy seks. Oczywiscie najlepszy seks jest z kobieta ktora kochamy, ale w malzestwie/dlugim zwiazku wczesniej czy pozniej seks staje sie mniej ekscytujacy. A obca kobieta, zawsze jest lepsza w lozku, nawet gdyby byla gorsza kochanka od stalej partnerki. Mezczyzni to mysliwi, dlatego ekscytuje nas polowanie, a nie swiniobicie za przeproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia34 Re: Seks to jedno, milosc to drugie 08.12.06, 09:10 brawo! i jeżeli kobiety to zrozumieją... bedzie mniej rozwodów i nieporozumień.., hahaha pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Seks to jedno, milosc to drugie 08.12.06, 09:21 olunia34 napisała: > brawo! i jeżeli kobiety to zrozumieją... bedzie mniej rozwodów i > nieporozumień.., hahaha pozdrawiam:) Raczej wczesniej spodziewam sie ze Polska zostanie swiatowa potega, niz to ze kobieta zrozumie ze mezczyzna spiac z inna kobieta wcale nie zdradza. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smutny1 Re: Seks to jedno, milosc to drugie 09.12.06, 22:36 teraz ja na koniec muszę powiedzieć, że to co Wy tu wypisujecie to nieskończone pierdoły do potęgi n-tej ... krótko mówiąc nieskończone bzdury i do tego na zawiasach ... ale bez urazy, proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś