cynick1 10.12.06, 17:16 tez macie cos takiego? np snia mi sie poziomki czuje wyraznie ich zapach nawet slina mi gestnieje:) producentom podkoldernikow jadowitych i bengalcow dziekuje pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: zapachowe sny 10.12.06, 18:13 Nie, ale ja miewam sny muzyczne. We śnie rozbrzmiewa muzyka, tak jakbym ją po prostu słyszał, a często nawet po przebudzeniu potrafię podać nazwę utworu i wykonawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: zapachowe sny 10.12.06, 19:33 ja mam czasem takie sny, że wymiękam... smakowe, dotykowe (pamiętam fakturę dotykanych przedmiotów, kiedyś przyśniło mi się , że miałem w rękach coś, czego na żywo nie dotykałem - mózg wyczarował odpowiednie wrażenie, było bardzo realne ). A już fabuły moich snów chyba będę zapisywał - jakąś książkę lub film się z tego skleci. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek65 Re: zapachowe sny 10.12.06, 19:50 Zapach nie przydarzyl mi sie, ale na przyklad cieplo (wody, slonca)oraz glosy i przepiekne kolory, przepiekne miejsca, tak wymyslne, ze nie do wiary, ze moga sie przysnic z takimi szczegolami, skoro nigdy ich nie widzialam na zywo... Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk111 Re: zapachowe sny 10.12.06, 19:52 ooo a ja mam takie sny tylko po czyms konkretniejszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: zapachowe sny 10.12.06, 19:58 Mnie często się śni winda w moim bloku,która nie może trafić na moje piętro lub ucieczka przed czymś co szwęda się za mną na schodach przeciwpożarowych.Słyszę tylko kroki;]Jeśli ktoś ma dostęp do senniczka niech to zinterpretuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: zapachowe sny 10.12.06, 20:00 Albo nie mogę zamknąć drzwi od korytaża,a za nimi stoją jakieś dresy;) Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: zapachowe sny 11.12.06, 19:45 musisz wmowic sobie ze to tylko sen i wreszcie otworzyc drzwi:) czesto snilo mi sie ze spadam w przepasc kiedy wreszcie nauczylem sie latac i sprawialo to frajde przestalem snic:( od roku czuje przez sen jakis niezidentyfikowany cierpki zapach wydaje sie byc znajomy po przebudzeniu czuje go jeszcze nie spie godzine albo 2 i kombinuje skad go znam:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś