Dodaj do ulubionych

O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym forum?!

05.01.07, 11:13
Panowie podpowiedzmy wreszcie administratorowi Paskalowi na jakie tematy
chcemy naprawde rozmwaiac na naszym wlasnym meskim forum!

Wezmy sprawy w nasze rece drodzy Panowie, bo jak narazie to forum wyglada tak
jakby wegetarianie opanowali Polskie stolowki i wpychali Polakom zurawine i
szpinak na sile do ust. I do tego pokazywali na duzym ekranie filmy
o "Obrzydliwych dzikich miesorzercach"....

Moja podpowiedz dla admina;

Mezczyzni chcieliby na wlasnym forum rozmawiac o seksie, wypoczynku,
samochodach, piwie itd
Obserwuj wątek
    • b.pascal Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:16
      waldek1610 napisał:

> Moja podpowiedz dla admina;

Moja podpowiedź dla Waldka. Jak będziesz miał "własne" forum, będziesz na nim
      dyskutował, o czym zechcesz. Tutaj zgodnie z zapisami Netykiety powinieneś
      trzymać się tematyki, którą określa tytuł: Mężczyzna. :)
      • ania.downar Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:23
        Pascal, a FM to nie jest Twoje "wlasne" forum.
        • nemo1968 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:24
          Uwazaj, bo jak wkurzysz szefa to cie zabanuje...
          • ania.downar Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:54
            Bardziej bym sie przejela, gdyby mi premie obcial albo zjadl kanapke.
      • rethymnon1 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:27
        Pascal, idz juz lepiej sobie nosek przypudrowac.
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:27
        b.pascal napisał:

> Moja podpowiedź dla Waldka. Jak będziesz miał "własne" forum, będziesz na nim
        > dyskutował, o czym zechcesz. Tutaj zgodnie z zapisami Netykiety powinieneś
        > trzymać się tematyki, którą określa tytuł: Mężczyzna. :)

Pascal, jak pojedziesz na wakacje na do Francji i zobaczysz neon "Restaurante
        de Pologne" to czy nie zdziwisz sie ze np; serwuja same warzywa, malze i zabie
        ludka? I czy bedziesz sluchal idiotycznych tlumaczen kelnera ze w ich Polskiej
        restauracji nie je sie tradycyjnej kuchni polskiej?

Moze powinnes zmienic nazwe tego forum z "Forum Mezczyzna" na "Forum badajace i
        naprawiajace obrzydliwych mezczyzn"?

• eeela Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 20:14
        Tutaj zgodnie z zapisami Netykiety powinieneś
        >

Ale wykladni tego, co zawiera taka tematyka, nie dostalismy, chociaz proszono o
        nia kilkakrotnie.

(moja wlasna prostacka interpretacja: jedyna wykladnia, jaka obowiazuje, jest
        to, co przypadnie do gustu Pascalo)
      • drzejms-buond Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 18.01.07, 18:03

> Moja podpowiedź dla Waldka. Jak będziesz miał "własne" forum, będziesz na nim
        > dyskutował, o czym zechcesz. Tutaj zgodnie z zapisami Netykiety powinieneś
        >

:-o))))))))))))))))
        oooooooooo!
        to o babach nie wolno?
        to ja nie wiedziałem, że to forum jest gejowskie
        nie,żebym miał coś naprzecifff ale uprzedzić trzeba było...
    • djo4 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:17
      o sexie, laskach na jedna noc, sporcie i o zwiazkach z zona, dziewczyna i
      kochanka.
      Ale takze o ciuchach, przyjazni i nie bojmy sie tego slowa milosci:)
      i wielu innych tematach, o ktorych nawet kobieta sie nie snilo:)
    • nemo1968 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:20
      Waldek, przeciez obecnosc kobiet piszących na tym forum zdecydowanie podnosi
      jego atrakcyjnosc. Z tego co luzno pamietam, to wlasnie z kobietami byly twoje
      najciekawsze dyskusje.
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:30
        nemo1968 napisał:

> Waldek, przeciez obecnosc kobiet piszących na tym forum zdecydowanie podnosi
        > jego atrakcyjnosc. Z tego co luzno pamietam, to wlasnie z kobietami byly
        > twoje najciekawsze dyskusje.

Owszem tylko ze "Forum Mezczyzna" nie przypomina klubu gdzie mezczyzni moga
        rozmwaiac na luzie z kobietami, raczej przypomina Niemiecki Oboz
        koncentrancyjny dla Polakow......No wlasnie ze "dla Polakow" nie znaczy ze w
        ich interesie.

• nemo1968 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:38
          Czlowieku, co na to poradzisz, ze sie baby za nami krecą jak pchly po psie?
          Taki juz nasz los.
          • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:45
            o matulu, ależ ja wam, mężczyznom, współczuję;)))
            • nemo1968 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:50
              Ja sobie nie współczuję, przynajmniej nie z tego powodu :-))
              • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:55
                no jeszcze tego by brakowało;)
    • modrooka Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 11:54
      Waldek, jak zwykle się powtarzasz. Coś wena twórcza Cię opuściła. Jako artysta
      powinieneś być zaniepokojony
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:00
        modrooka napisała:

> Waldek, jak zwykle się powtarzasz. Coś wena twórcza Cię opuściła. Jako
        > artysta powinieneś być zaniepokojony

Artysta powinien pracowac nad swoim dzielem az do skutku a nie zmieniac temat
        swoich prac tylko dlatego ze tematyka nie spodobala sie odpiorcom sztuki od
        razu....
        • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:04
          bo ty to pewnie taki awangardzista ;))
          • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:16
            dlaczego nie? A twoim zdaniem powinienem byc do niczego, tylko dlatego ze
            niezgadzasz sie z moimi opiniami?
            • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:20
              ja uwielbiam dyskutować, ba dyskusja jt o tyle ciekawsza, co różnorodne opinie
              sie scierają
              twoje, cóż, są tendencyjne, a przez to przewidywalne i jak dla mnie nudne;)
              • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:25
                a nie uwazasz ze opinie kobiet sa tendencyjne? W ocenach kobiet, wszystko
                oscyluje wokol dobra kobiety, np; jesli cos nie dziala na korzysc kobiet to
                nalezy to ignorowac lub likwidowac, a to co dziala na korzysc kobiet nalezy
                nazycac mezczyznom?

Wiesz moja droga jakie kobiety mi imponuja? Takie ktore przyporwadzaja swoje
                kolezanki swojemu mezczyznie, zeby mial roznorodnosc, a nie takie ktore tylko
                krzycza; "Ja, dla mnie, mi, ja potrzbuje, ja nie chce" itd :)
                • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:31
                  matulu, jesteś mizoginem? Kobiety to wrogowie czy jak?

No pewnie zaimponowałam bym facetowi przyprowadzając tabun wysztafirowanych
                  panienek i powiedziałabym: w pon śpisz z tą, we wtorek z tam,tą, poznaj X z
                  którą prześpisz się we srodę,.... a jak będziesz jeszcze chciał to niesmiało
                  proszę o niedzielną noc ze mną.... Na co facet odpowiedziałby: one mi
                  wystarczą, ty masz wolne;))
                  Waldek, litości:DDDDDDDDDDDDD
                  • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:37
                    Dlaczego nie? Przeciez kobieta dazy do swoich idealow, wiec dlaczego mezcyzna
                    nie moze darzyc do jego idealow?
                    • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:39
                      ale powiedz mi dlaczego nie może? Moze i powinien, więc o co ty walczysz? i z
                      kim?;)
                      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:43
                        menk.a napisała:

> ale powiedz mi dlaczego nie może? Moze i powinien, więc o co ty walczysz? i z
                        > kim?;)

Ja sadze ze w zyciu, w roznych dziedzinach ktos powinien byc liderem a ktos
                        inny sie podporzadkowac. Kobiety naturalnie sa przystosowane do tego zeby byc
                        podwladnymi, dlatego ze sa slabsze, mniej zaradne i mniej tworcze od mezczyzn...
                        • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 12:53
                          ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd ty nagrody powinieneś zbierać w
                          różnych dziedzinach;) tak w zarzadzaniu jak i psychologii;)
                          • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:05
                            a co ty uradzasz sabotaz wzgledem Waldka? :) Rzucasz jakies nieudolnie wykonane
                            koktajle molotowa na mnie zamiast pokazac sie ze jestes lepsza ...
                            • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:12
                              komu mam to udowadniać? TOBIE?? szkoda czasu;)
                              • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 06.01.07, 07:01
                                menk.a napisała:

> komu mam to udowadniać? TOBIE?? szkoda czasu;)

i wlasnie dlatego "tracisz" 1.5 godziny na rozmowe ze mna? :)
                            • tygrysek27 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:40
                              waldus juz chyba raz Ci pokazałam ... :) ona tez jest kobieta zatem nie wywołuj
                              wilka Z LASU :)
                              • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:44
                                Walduś to uparta gadzina i ma 7 żyć jak wyleniałe kotowie;)
                                • tygrysek27 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:45
                                  nie obrażaj kotowia co - nawet wyliniałego ;p
                                • myyks Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:47
                                  Walduś to uparta gadzina i ma 7 żyć jak wyleniałe kotowie;)

Łapki precz od kotów, bo ryknę.
                                  I odpuście troszkę Pacholęciu Towarzyszki Kobiety.

A jak chcecie na kimś sie wyżyć, poszukajcie innej ofiary;P
                                  • menk.a Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:55
                                    ofiary? aż tak nisko się nie cenię, coby na słabszych się wyżywać;)
                              • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 06.01.07, 07:09
                                tygrysek27 napisała:

> waldus juz chyba raz Ci pokazałam ... :) ona tez jest kobieta zatem nie
                                > wywołuj wilka Z LASU :)

Tygrysek, ja wlasnie dlatego przeganiam was kotki z krzakow, zeby sie z wami
                                poprzekamarzac, bo jestescie takim latwym kąskiem :)
                        • green_land Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 06.01.07, 18:21
                          Rany boskie! No z takimi poglądami to i sam Papiez by nie mógł polemizowac!

Chyba nie piszesz tego poważnie, świadczyło by to o Twojej ograniczoności
                          postrzegania i rozumienia, a horyzonty myślowe, sądzę,że masz szersze... A może
                          jednak się mylę...
                          • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 07.01.07, 06:34
                            green_land napisała:

> Rany boskie! No z takimi poglądami to i sam Papiez by nie mógł polemizowac!
                            > Chyba nie piszesz tego poważnie, świadczyło by to o Twojej ograniczoności
                            > postrzegania i rozumienia, a horyzonty myślowe, sądzę,że masz szersze... A
                            > może jednak się mylę...

O mojej "ograniczonosci"??? To chyba nie jest prawdziwe slowo?

Ale wracajac do twojego pytania, ja oceniam kobiedy wedlug ich zaslug i
                            dokonan, i widze ze na ogol, powtazam "na ogol" kobiece osiagniecia i dokanania
                            sa slabsze i jest ich mniej od meskich...Tylko spojrz dookola siebie, czy
                            budynek w ktorym mieszkasz byla zaprojektowany przez kobiete? Czy
                            intrastruktura miasta w ktorym mieszkasz byla zbudowana i zarpjektowana przez
                            kobiete?

I nie mowie tutaj wylacznie o infrastrukturze, rowniez prawo, medycyna,
                            wszystkie nauki, technologie byly w 95% wynalezione przez miezczyzn, owszem
                            zdarzy sie Maria Curie ale jest jedna na stu mezczyzn geniuszy...Chyba z tym
                            nie mozesz polemizowac, spojrz na statystyki a nie na twoje kobiece widzi
                            misie, potrafisz?
                            • green_land Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 07.01.07, 18:49
                              Jednak miałam rację.

Zacznę od tego, że założyłeś, iz kobiety są głupsze. Po prostu. Kup sobie
                              książkę Płec mózgu, czy jakoś tak.Wiele ci to wytłumaczy.

Patrzę dookoła siebie i widzę, że dom projektuje mi kobieta, wystrojem także
                              zajmie się kobieta, faceci są totalnie bez gustu, tam, gdzie pracuję wszystkie
                              projekty robi także kobieta, i to od 8 lat, jest właścicielka dużego biura
                              projektowego.
                              I parafrazując, na tragedią hali w Katowiach stoją faceci, sprawcami prawie
                              wszystkich wypadków drogowych są faceci, wypadków lotniczych także, także w 99
                              chyba procentach to faceci są bezdomnymi...

A teraz pomyśl - jeżeli przez wieki kobieta traktowana była nie jak równorzędny
                              partner, ale jak narzędzie do rodzenia dzieci, gotowania, prania i usługiwania
                              we wszelakiej formie facetowi, to jak myślisz, kiedy miała miec czas na
                              dokonania i osiągnięcia, jak to ładnie ująłeś? i uważasz, że to co robiła jest
                              nic nie warte, bo Ameryki nie odkryła?

Mój znajomy jest naprawdę świetnym szefem, tak jak on potrafi wyciągac firmy na
                              prostą, potrafi tylko niewielu, ale czy we wszystkim jest taki naj? W domu jest
                              kompletnym inwalidą, do ręki nie weźmie ani młotka, ani wiertarki, żona wrzuca
                              węgiel, wykonuje wszystkie prace domowe, oprócz tego pracuje, dochodzą dzieci,
                              utrzymanie domu itd. Dalej nie dostrzegasz?

Facet zawsze miał warunki, by móc walczyc, poświęcic się nauce, filozofii i
                              innym. A kobieta? To właśnie, wy, faceci traktowaliście nas zawsze jako kuchty,
                              rodzicielki, darmowa domowa pomoc itd.

Jako inteligentny facet wiesz, że statystyki trzeba umieć czytać. Można te same
                              dane odczytac na setki różnych sposobów, ale by odczytać,to co jest w nich
                              zawarte i zrozumieć, trzeba wznieść się ponad to, co się chce zobaczyć, ponad
                              własne urażona ja.

Pewno dla ciebie baba "siedzi w domu z dziećmi", więc dlaczego to faceci nie
                              chcą sobie posiedzieć? Może jeden facet na 100 nadaje się naprawdę na ojca,
                              reszta to tacy, którym do głowy nie przyjdzie,że wychowywać trzeba umieć,
                              czasami trzeba się tego nauczyć, ale przecież facet wie wszystko, wie
                              najlepiej, więc po co książki i rady? Kobieta posiada nie tylko instynkt, ale i
                              dziedziczoną przez lata tą właśnie umiejętność wychowywania, nie tylko dzieci
                              zresztą...

Spójrz na swoich rodziców. Trzeba naprawdę mieć odwagę, by umieć spojrzeć na
                              własne życie i życie swoich najbliższych krytycznie i z obiektywizmem. Tobie
                              tego bardzo brakuje.

Jak takiś dobry w statystykach, to może w naukowych rzeczach też - słyszałeś,
                              że o tym czy chłopcy są lepsi w danej rzeczy itd czy gorsi od dziewczynek
                              decyduja nie ich zdolności, ale wychowanie? Że bzdurą jest, iż chłopcy są lepsi
                              w matematyce, a dziewczynki w czymś tam innym , "kobiecym"?

No cóż, twoje argumenty są troche na poziomie podstawówki, żaden poważny facet
                              nie pisałby, że kobiety są gorsze od facetów bo oni maja na koncie więcej
                              wynalazków. Troche to tak, jak twierdzenie, że czteroletnie dziecko jest
                              głupie, bo wprawdzie mowi, ale czytac i pisać to już nie umie. Sic!
                              • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 08.01.07, 06:42
                                green_land napisała:

> Mój znajomy jest naprawdę świetnym szefem, tak jak on potrafi wyciągac firmy
                                > na prostą, potrafi tylko niewielu, ale czy we wszystkim jest taki naj? W domu
                                > jest kompletnym inwalidą, do ręki nie weźmie ani młotka, ani wiertarki, żona
                                > wrzuca węgiel, wykonuje wszystkie prace domowe, oprócz tego pracuje,
                                > dochodzą dzieci, utrzymanie domu itd. Dalej nie dostrzegasz?

Twoj znajomy to 0.0000000001% ogolu 3 miliardow mezczyzn na swiecie.... :)
                                Jesli swoje opinie opierasz na jednym przypadku ktory pasuje jak ulal do twojej
                                wizji; "bezradnego faceta ktorego kobieta musi prowadzic za raczke" to rownie
                                dobrze ja moglbym powiedziec ze typowa kobieta jest Polska poslanka Samoobrony
                                ktora potracila czlowieka prowadzac samochod w stanie nietrzezwym...

Kobiety zawsze przesadzaly z tym wychowaniem dzieci,

> Facet zawsze miał warunki, by móc walczyc, poświęcic się nauce, filozofii i
                                > innym. A kobieta? To właśnie, wy, faceci traktowaliście nas zawsze jako
                                > kuchty, rodzicielki, darmowa domowa pomoc itd.

Wiesz kazdy ma taka pozycje jako sobie samemu wywalczyl. Wiec dlaczego kobiety
                                nie bily sie o swoje prawa, kto im bronil? A ja jestem pewnien ze kobiety
                                zawsze wolaly kryc sie za plecami mezczyzny, poza tym kobiety zawsze
                                wyslugiwaly sie mezcyznami. Kobiety zawsze deklaruja ze sa przeciwko przemocy,
                                ale to one zawsze tradycyjnie od kolebki wpajaly dume narodowa oraz nienawisc
                                do Niemcow, Ruskich, Komunistow itd, oraz narzekaly do swoich mezczyzn mezow o
                                tym jak jest im ciezko, nie pozostawiajac mezczyznom wyboru tylko ginac za
                                ojczyzne..
                                • green_land Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 08.01.07, 11:01
                                  >narzekaly do swoich mezczyzn mezow o
                                  >tym jak jest im ciezko, nie pozostawiajac mezczyznom wyboru tylko ginac za
                                  >ojczyzne..

No, tego to by i sam Engels chyba nie wykombinowal.
                                  Czyżbyś zakładał,że jesteście tak głupi,że myślicie tylko tym małym organem,
                                  który nakazuje wam spełniac wolę kobiet? Oj, strzeliłeś sobie gola...

Chyba jednak kulejesz z historią, trudno. Do moich argumentów odniosłeś się
                                  tylko częściowo, bo na resztę kontrargumentów nie znalazłeś.

> Kobiety zawsze przesadzaly z tym wychowaniem dzieci,
                                  No, tego to już nie rozumiem. Uważasz, że dziecko samo się wychowa? No to
                                  nalezysz to tych, którzy maja naprawdę wąskie horyzonty myslowe i ograniczonośc
                                  wnioskowania. Przykre, choc pocieszjące jest to, że jesteś - Bogu dzieki - w
                                  mniejszości, no chyba, że wybory wygra partia o pokroju LPR.

Już ci to radziłam, przyjżyj sie relacjom w twojej rodzinie, jak masz odwagę i
                                  jaja to to zrobisz.Wtedy bedziesz wiedział o sobie i swoich poglądach więcej,
                                  bo naprawdę argumenty o głupocie kobiet na podstawie statystyk, kto ile
                                  wynalaków, są żenujące.

ja jestem pewnien ze kobiety
                                  > zawsze wolaly kryc sie za plecami mezczyzny, poza tym kobiety zawsze
                                  > wyslugiwaly sie mezcyznami.
                                  Częściowo się do tego odniosłam już powyżej.
                                  Jak pewnie zauważyłeś, to faceci maja więcej testosteronu, szybciej rzucają się
                                  do bitki, uwielbiaja dominowac, cwiczą sporty siłowe. W naturze kobiety zaś
                                  leży raczej delikatnośc, altruizm, uczucia macierzyńskie (te, które powodują,że
                                  łzy się do oczu cisną na widok krzywdy dziecka). Czemuż to kobiety nie dźgają
                                  się nożami?
                                  Czemuż to kobieta za kierownicą ciężarówki wygląda nienaturalnie? Ja bardzo
                                  lubię prowadzic VV LT a wyjątkiem nie jestem. A wiesz, co usłyszałam od ojca,
                                  jak zdawałam na prawko? Ze dupa będzie ze mnie, nie kierowca!Bo dla niego jego
                                  synkowie moga byc dobrymi kierowcami, ale juz baba, oj, co to to nie! A wiesz
                                  dlaczego? Bo nie dopuszcza do siebie, że jestem od niego lepsza! Przecież to
                                  jedna z niewielu rzeczy, które robi dobrze, więc co, baba miała by byc lepsza?
                                  Takich przykładów moge dac dziesiątki, nie tylko z własnego podwórka.
                                  To właśnie jest myślenie facetów takich jak ty. Ale cóż, zyjemy w wolnym kraju,
                                  więc możesz sobie miec poglądy jakie chcesz
                                  • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 08.01.07, 12:00
                                    green_land napisała:

> No, tego to by i sam Engels chyba nie wykombinowal.
                                    > Czyżbyś zakładał,że jesteście tak głupi,że myślicie tylko tym małym organem,
                                    > który nakazuje wam spełniac wolę kobiet? Oj, strzeliłeś sobie gola...

Nie...mezczyzni kochaja a kobiety kalkuluja, wiec jesli dany mezczyzna kocha
                                    dana kobiete to zawsze spelni jej nawet najglupsze zachcianki.

> Chyba jednak kulejesz z historią, trudno. Do moich argumentów odniosłeś się
                                    > tylko częściowo, bo na resztę kontrargumentów nie znalazłeś.

Naprawde sadzisz ze kazde twoje slowo jest godne komentarza?

> No, tego to już nie rozumiem. Uważasz, że dziecko samo się wychowa? No to
                                    > nalezysz to tych, którzy maja naprawdę wąskie horyzonty myslowe i
                                    > ograniczonośc wnioskowania. Przykre, choc pocieszjące jest to, że jesteś -
                                    > Bogu dzieki - w mniejszości, no chyba, że wybory wygra partia o pokroju LPR.

Ciebie tez chyba ktos wychowal, wiec dlaczego wychowywanie swojego dziecka
                                    uwazasz za takie nadzwyczajne poswiecenie. Owszem wychowanie dziecka, czy
                                    prowadzienie domu i zajmowanie sie dziecmi to tez praca, ale wcale nie bardziej
                                    nadzwyczajna niz praca zawodowa...

> Już ci to radziłam, przyjżyj sie relacjom w twojej rodzinie, jak masz odwagę
                                    > i jaja to to zrobisz.Wtedy bedziesz wiedział o sobie i swoich poglądach
                                    > więcej,bo naprawdę argumenty o głupocie kobiet na podstawie statystyk, kto
                                    > ile wynalaków, są żenujące.

Nie wiem jakie relacje masz na mysli? Moja rodzina to zona i ja, rozumiemy sie
                                    zwietnie, potrafimy czasami rozmawiac wiele godzin, lub czasami cala noc, nigdy
                                    nie pozostawiamy zadnych niedomowiec, i dzieki wlasnie tej komunikacji
                                    rozumiemy sie doskonale, moja zona rozume moje specyficzne potrzeby a ja jej.

> Jak pewnie zauważyłeś, to faceci maja więcej testosteronu, szybciej rzucają
                                    > się do bitki, uwielbiaja dominowac, cwiczą sporty siłowe. W naturze kobiety
                                    > zaś leży raczej delikatnośc, altruizm, uczucia macierzyńskie (te, które
                                    > powodują, że łzy się do oczu cisną na widok krzywdy dziecka). Czemuż to
                                    > kobiety nie dźgają się nożami?

A co ty telewizji nie ogladasz dziewczyno, malo to slyszy sie o matkach ktore
                                    zakisily swoje nowo narodzone dziecy jak ogorki w beczce plastikowej? Dopiero
                                    co w ostatnim tygodniu w telewizji mowili o kobiecie ktora byla dacpana do
                                    nieprzytomnosci ze niezauwazyla ze jej 2 letnie dziecko ma w pieluszce okolo
                                    dwa kilo odchodow...a drugie 4 letnie dziecko na obwodnicy znalazl kierowca
                                    ciezarowki, jak sie peletalo po autostradzie w koszulce i w spodenkach w srodku
                                    zimy....

> Czemuż to kobieta za kierownicą ciężarówki wygląda nienaturalnie?

Ja wcale tak nie uwazam, kobieta powinna miec prawo wykonywania tej pracy jesli
                                    tylko tego chce. Zreszta w USA jest wiele kobiet ktore jezdza TIR-ami...i
                                    bynajmniej nie dlatego ze sa grube albo ze malokobiece, bo czesto slysze takie
                                    obelgi w strone Amerykanek od Polek. Amerykanki po prostu uwazaja ta prace za
                                    normalna, a Polki jak juz wczesniej powiedzialem chcialby nie kwapia sie do
                                    ciezkich fizycznie zawodow...

> Ja bardzo lubię prowadzic VV LT a wyjątkiem nie jestem. A wiesz, co
                                    > usłyszałam od ojca, jak zdawałam na prawko? Ze dupa będzie ze mnie, nie
                                    > kierowca!Bo dla niego jego synkowie moga byc dobrymi kierowcami, ale juz
                                    > baba, oj, co to to nie! A wiesz dlaczego? Bo nie dopuszcza do siebie, że
                                    > jestem od niego lepsza! Przecież to jedna z niewielu rzeczy, które robi
                                    > dobrze, więc co, baba miała by byc lepsza?

To jest twoja specyficzna sytuacja rodzinna, w mojej rodzinie tak wcale nie
                                    bylo.

> Takich przykładów moge dac dziesiątki, nie tylko z własnego podwórka.
                                    > To właśnie jest myślenie facetów takich jak ty. Ale cóż, zyjemy w wolnym
                                    > kraju, więc możesz sobie miec poglądy jakie chcesz

Nie wiem o jakim kraju mowisz, ja mieszkam od 15 lat w US, ale Polska tez jest
                                    wolnym krajem, podobno...
                                    • green_land Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 08.01.07, 13:39
                                      > Nie...mezczyzni kochaja a kobiety kalkuluja, wiec jesli dany mezczyzna kocha
                                      > dana kobiete to zawsze spelni jej nawet najglupsze zachcianki.
                                      Sam sobie odpowiedziałes - jak facet głupi to i najgłupszą rzecz zrobi, skoro
                                      baba mu każe! Czyli myslicie jednak tym malym organem. Coz...

> Ciebie tez chyba ktos wychowal, wiec dlaczego wychowywanie swojego dziecka
                                      > uwazasz za takie nadzwyczajne poswiecenie. Owszem wychowanie dziecka, czy
                                      > prowadzienie domu i zajmowanie sie dziecmi to tez praca, ale wcale nie
                                      bardziej
                                      >
                                      > nadzwyczajna niz praca zawodowa...
                                      Pracuję zawodowo i pracuję w domu, nie uważam za nadzwyczjne poświęcenie
                                      wychowywanie dzieci, nie wymyślaj.

Pisząc o relacjach w rodzinie miałam na my śli wychowywanie cię przez
                                      rodziców.Bo to z tego czerpiemy wzorce.

>
                                      > A co ty telewizji nie ogladasz dziewczyno, malo to slyszy sie o matkach ktore
                                      > zakisily swoje nowo narodzone dziecy jak ogorki w beczce plastikowej? Dopiero
                                      > co w ostatnim tygodniu w telewizji mowili o kobiecie ktora byla dacpana do
                                      > nieprzytomnosci ze niezauwazyla ze jej 2 letnie dziecko ma w pieluszce okolo
                                      > dwa kilo odchodow...a drugie 4 letnie dziecko na obwodnicy znalazl kierowca
                                      > ciezarowki, jak sie peletalo po autostradzie w koszulce i w spodenkach w
                                      srodku
                                      >
                                      Jakoś nie słychac o facetach samotnie wychowujących kalekie dzieci, 95%
                                      takich "ojców" (albo raczej dawców nasienia) opuszcza żonę i chore dziecko, bo
                                      przecież to nie jego wina, że kalekie, on to jest macho a w ogóle chory
                                      dzieciak to wina baby, tak jak i bezpłodnośc. Wiem, co piszę, zbyt wiele razy
                                      to widziałam.
                                      Za mordowanie dzieci i wkładanie ich do beczek sąd skazał nie tylko matkę, ale
                                      i ojca, poza tym, czyżby facet ze strachu przez żona nie umiał uratowac swoich
                                      dzieci? Nie wiedział? Jest ślepy? Nienormalny? Nie pisz takich idiotyzmów, bo
                                      wystawiasz sobie niechlubną laurkę totalnego idioty i współczuję twojej zonie,
                                      pewno wyszła za ciebie, by nie zostac starą panna.Sic!
                                      I jeszcze - to mężczyźni są pedofilami czy kobiety? To faceci gwałcą czy
                                      kobiety? tO mężczyxni uciekają po nocy ze swomi dziecmi przed wściekłymi żonami
                                      ganiającymi z siekierą?

Zenujacy jest dla mnie poziom takiej rozmowy. Nie dam ci przyjemnosci dalszej
                                      ze mna rozmowy. Nie zwyklam znizac sie do takiego poziomu.Zegnam.

• waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 12.01.07, 09:04
                                        green_land napisała:

> Za mordowanie dzieci i wkładanie ich do beczek sąd skazał nie tylko matkę,
                                        > ale i ojca, poza tym, czyżby facet ze strachu przez żona nie umiał uratowac
                                        > swoich dzieci? Nie wiedział? Jest ślepy? Nienormalny?

...no coz tylko kobieta potrafi tak zinterpretowac rzeczywistosc, prosto
                                        mowiac; obrocic kota do gory ogonem. Czyli wedlug ciebie nie matka jest winna
                                        ze mordowala swoje dzieci, tylko ojceciec ze ja nie powstrzymal....Rece sie
                                        zalamuja.

> I jeszcze - to mężczyźni są pedofilami czy kobiety? To faceci gwałcą czy
                                        > kobiety? tO mężczyxni uciekają po nocy ze swomi dziecmi przed wściekłymi
                                        > żonami ganiającymi z siekierą?

Moj Boze kobieto gdzie ty mieszkasz, w jakiejs wsci zabitej dechami, gdzie na
                                        Boga dzieja sie takie rzeczy? Ja nie widyje takich obrazkow w moim miescie :)

> Zenujacy jest dla mnie poziom takiej rozmowy. Nie dam ci przyjemnosci dalszej
                                        > ze mna rozmowy. Nie zwyklam znizac sie do takiego poziomu.Zegnam.

Zobacz jaka wielka pani, laske robi ze rozmawia. Kon by sie usmial.

• urquell_1 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 12.01.07, 11:58
                                          > Zobacz jaka wielka pani, laske robi ze rozmawia. Kon by sie usmial.
                                          >

He he, brakło argumentów chłoptasiowi?
                                          Wstyd mi za takich maczo, cinkusie
                                          • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 18.01.07, 07:14
                                            ha ha babslo sie zdenerwowalo i zaczelo drzec ryja :)
                                            • urquell_1 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 18.01.07, 13:54
                                              > ha ha babslo sie zdenerwowalo i zaczelo drzec ryja :)

Prymityw z ciebie że żygac się chce.

Dziw, że jeszcze ktos z takim dupkiem gada!

Kobieta miala racje że nie chciala z takim idiota dyskutowac.
                                              Jak takis meski, to choc, umówimy sie na sam na sam.Zobaczymy czy taki silny
                                              jak w ryju jestes w rękach!
    • anxiety3 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 13:54
      Mezczyzni chcieliby na wlasnym forum rozmawiac o

seksie,

na forum `dla doroslych` albo o seksie >> pelno ich, poszukaj :)

wypoczynku,

Jedź Ty Walduś na wczasy :))

samochodach,

cały dział Auto-Moto :)

piwie itd

Założe specjalnie dla Ciebie forum o piwie, zebys sobie mogl tam o nim pisac :)
      • szymanski.tomek Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 21:27
        o byciu Dżentelmenem w dzisiejszych czasach,
        www.kup-krawat.pl/www/sklep/index.php?text=for_man
        • anxiety3 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 05.01.07, 22:26
          to do mnie czy do Waldka skierowane bylo? :)
          Jeśli do mnie, to ja mogę być jedynie "a gentle woman" :)

ładne krawaty :)
      • waldek1610 Anxiety...relax for the while 06.01.07, 07:18
        Co myslisz gdy slyszysz nastepujace hasla?

"Forum Kobieta"
        "Forum Niemieckie"
        "Forum Kulinarne"
        "Forum Mezczyzna"

Bo mi sie wydaje ze Forum Kobieta jest przedwszystkim dla kobiet, Forum
        Niemieckie jest przedewszyskim dla Niemcow i ich milosnikow, Forum Kulinarne
        jest dla milosnikow dobrego jedzenia, i wkoncu Forum Mezczyzna jest dla
        mezczyzn, a nie ....o mezczyznach. Rozumiesz rozniece?

Ty widzisz Forum Mezczyzna jako zaklad Poprawczy dla Mezczyzn, ja natomiast
        widze Forum Mezczyzna jako klub dla mezczyzn gdzie facei moga sobie porozmawiac
        o tym o czym im sie zywnie podoba.
        • chooligan Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 07:32
          No właśnie. Popatrzmy na Forum Kobieta:
          "Dlaczego nie kocha" -> jest Forum Psychologia
          "Dlaczego zdradził" -> jest Forum Psychologia
          "Jak go zdobyć?" -> jest Forum Meżczyzna
          "Jak ugotować karpia" -> ban - karp to nie kobieta
          itp
          Podejżewam kolejny spisek żydowski ehhh
          • waldek1610 Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 07:34
            chooligan napisał:

> No właśnie. Popatrzmy na Forum Kobieta:
            > "Dlaczego nie kocha" -> jest Forum Psychologia
            > "Dlaczego zdradził" -> jest Forum Psychologia
            > "Jak go zdobyć?" -> jest Forum Meżczyzna
            > "Jak ugotować karpia" -> ban - karp to nie kobieta
            > itp
            > Podejżewam kolejny spisek żydowski ehhh

raczej liberalow i Feministek... :)
            • chooligan Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 07:44
              waldek1610 napisał:

> raczej liberalow i Feministek... :)

Na jedno wychodzi ;) Ale dlaczego feministek z dużej litery? :D
        • anxiety3 Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 11:26
          Waldku, o ile mi wiadomo, to jest to forum tematyczne, nie przynależności
          płciowej :))
          Wypowiadać się mogą na nim i kobiety, i mężczyźni, byle pilnowali się jego
          tematyki, inaczej Pascal dałby bana wszystkim kobietom tu piszącym, a
          przynajmniej podającym się za kobiety. Nie zgodzę się z Twoją teorią, jakoby
          nazwa forum wskazywała jego uczestników; przyjrzyj się nazwom forów> nawet tych
          publicznych, gazety, i sam zobaczysz, ze to nonsens. Jeśli forum psychologia
          mialoby być tylko dla psychologów, powinno być zamknięte i przynaleznosc do
          niego ostro weryfikowana. Idąć dalej tym przykładem, fora specjalistow danych
          dziedzin, znajdują się na portalach tematycznych, przez nich samych załozonych
          i są z reguly zamknięte. Gazeta ma fora publiczne, dostępne i Tobie, i mnie :)

Sam fakt, ze FM przezywa zalew bab :) zauważyłam nawet ja w innym wątku.
          A moja odpowiedz na Twoj post byla ironiczna :)
          • waldek1610 Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 12:08
            Anxiety, owszem masz racje na Forum Mezczyzna moga wypowiadas sie zarowno
            kobiety jak i mezczyzny. Jednak pozwole sobie zauwazyc ze Forum Kobieta, jednak
            bardziej sluzy interesom samych kobiet, dlatego ze kobiety rozmawiaja tam o tym
            co ich interesuje itd, czyli sa traktowane jak klientki dla w mysli ktorych to
            forum poznalo.

Natomiast na Forum Mezczyzna admin Paskal pod naciskiem feministycznej zolzy
            czyli redaktorki Gazety nie pozwala mezcyznom wypowiadac sie swobodnie o tym
            jak postrzegaja swiat, czego chca itd. Przeciwnie na Forum Mezcyzna slychac
            tylko kobiety ktore ciagle tylko zdaja sie pisac czego one oczekuja od mezcyzn,
            a przeciez powinno byc na odwrot, to wy kobiety powinnyscie odwiedzac to forum
            zeby sie dowiedziec czego mezczyzni chca, a nie ciagle narzekac i probowac nas
            zmieniac wedlug waszych kobiecych wizji, ktorych przewodnia mysla jest; "dobro
            i interes kobiety, a mezczyzna jest tylko dostarczycielem tego dobra"...
            • anxiety3 Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 15:06
              Jednak pozwole sobie zauwazyc ze Forum Kobieta, jednak
              >
              > bardziej sluzy interesom samych kobiet, dlatego ze kobiety rozmawiaja tam o
              tym
              >
              > co ich interesuje itd,

Zgadza się, ale tamto forum nie boryka się z problemem zalewającej go fali
              kobiet, tam po prostu mężczyzn jest mniej.

czyli sa traktowane jak klientki dla w mysli ktorych to
              > forum poznalo.

Wydaje mi się, że jest to efekt uboczny faktu, o którym napisałam powyzej, tj
              większej liczby kobiet niż mężczyzn na tym forum, ale nie ma takiego załozenia
              programowego, jakoby miały się tam wypowiadać wyłącznie kobiety, ale aby było
              to forum o nich.

Natomiast na Forum Mezczyzna admin Paskal pod naciskiem feministycznej zolzy
              > czyli redaktorki Gazety nie pozwala mezcyznom wypowiadac sie swobodnie o tym
              > jak postrzegaja swiat, czego chca itd.

:-) Forum jest ograniczone pod względem dyskusji na pewne tematy jasno
              określone u góry strony forum, jestem tego świadoma. Jeśli o tych własnie
              tematach chcecie dyskutować, to piszcie gdzie indziej> na forach tematycznych
              lub zalozcie prywatne forum , gdzie sami bedziecie dowolnie regulowali
              tematyke. Wiem, o czym mowie, bo sama jestem adminką forum, na które
              przenioslam się z FM z racji problemow z cenzurą.
              Mozesz nawet sam to zrobic, jesli więcej osob, mężczyzn ma ten problem, to jest
              rozwiązanie dla Was, dowolnie regulujecie tez uczestnictwo w forum.

Przeciwnie na Forum Mezcyzna slychac
              > tylko kobiety ktore ciagle tylko zdaja sie pisac czego one oczekuja od
              mezcyzn,

Jakkolwiek formułują posty, piszą zgodnie z tematyką forum, posrednio czy
              bezposrednio, ale o mężczyznach.

a przeciez powinno byc na odwrot, to wy kobiety powinnyscie odwiedzac to forum
              > zeby sie dowiedziec czego mezczyzni chca

ale one to robią :) Jesli zobaczę jeszcze jeden post, zaczynający się od
              słów 'panowie(...)`+pytanie <z reguły głupie> skierowane do Was, to sama
              zwariuję ;-p

a nie ciagle narzekac i probowac nas
              > zmieniac wedlug waszych kobiecych wizji, ktorych przewodnia mysla
              jest; "dobro
              > i interes kobiety, a mezczyzna jest tylko dostarczycielem tego dobra"...
              >
              Przez to daje się usłyszeć część Twoich poglądów i narzekań, z którymi nie
              zawsze się zgadzam, a nie tylko to, o czym piszą te kobiety.

Pozdrawiam.
              • asiara74 Re: Anxiety...relax for the while 06.01.07, 16:32
                Waldek, skoro tak wyśmienicie władasz angielskim to zrób mały desant na fora
                amerykańskich supermenów, którzy nie maja wąsów, nie golą się na łyso i nie
                ubierają się jak te wieśniaki z Polski.
                Ludzie nie gadajcie z nim bo on obrzuca nas Polaków błotem na forum Polonia.
                • waldek1610 Re: Anxiety...relax for the while 07.01.07, 06:43
                  asiara74 napisała:

> Waldek, skoro tak wyśmienicie władasz angielskim to zrób mały desant na fora
                  > amerykańskich supermenów, którzy nie maja wąsów, nie golą się na łyso i nie
                  > ubierają się jak te wieśniaki z Polski.
                  > Ludzie nie gadajcie z nim bo on obrzuca nas Polaków błotem na forum Polonia.

Amerykanow nie probuje zmieniac, bo po prostu mi na nich nie zalezy, natomiast
                  fakt ze wychowalem sie w Polsce i mam sympatie do rodakow powoduje ze jestem
                  wzgledem nich bardziej krytyczny, wymagam od nich wiecej dlatego ze zalezy mi
                  na ich dobrze...

Szkody tylko ze ty nie rozumiesz tego ze konstryktywna krytyka jest bardziej
                  wartosciowa, niz pochwaly, bo takowe nie mobilizuja ich adresata do pracy nad
                  soba...

• seth.destructor Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 06.01.07, 16:58
      O seksie, kobietach, sporcie, samochodach, budowie domu... a nie o tym:
      panowie, czy poszlibyscie na randke z gruba, ruda i bez oka", albo: "mezczyzni
      dlaczego jestescie takie bydlo".
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 07.01.07, 06:47
        seth.destructor napisał:

> O seksie, kobietach, sporcie, samochodach, budowie domu... a nie o tym:
        > panowie, czy poszlibyscie na randke z gruba, ruda i bez oka",
        > albo: "mezczyzni dlaczego jestescie takie bydlo".

Rownie dobrze mozna by zapytac kobiet podbne pytania, no i kobiety tez czesto
        zachowuja sie niezbyt kulturalnie..
    • gomory Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 06.01.07, 17:35
      Nie roszcze sobie zadnych praw do tego forum. To NIE JEST MOJE forum, a jestem mezczyzna w kazdym calu. No i gwoli scislosci - nie tyle forum jest smetne co my jego uzytkownicy :P.
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 07.01.07, 06:50
        gomory napisał:

> Nie roszcze sobie zadnych praw do tego forum. To NIE JEST MOJE forum, a
        > jestem mezczyzna w kazdym calu. No i gwoli scislosci - nie tyle forum jest
        > smetne co my jego uzytkownicy :P.

Wlasnie dlatego zachecam ciebie i innych do przejecia incjatywy a nie zeby
        pozwalac Pascalowi i jeog feministycznej zolcie pod ktorej jest
        naciskiem...narzycac nam o czym powinnismy mowic a o czym nie.

Moim zdaniem jesli nazwali to forum Forum Mezcyzna to forum powinno brac pod
        uwage interes mezczyzn, tak samo jak Towarzystwo Niemieckie powinno sluzyc
        Niemcom oraz milosnikom kultury Niemieckiej, a nie...ich zmieniac. Tak wlasnie
        dzieje sie na FM.
        • asiara74 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 07.01.07, 12:15
          A ta twoja pewność siebie co do nieomylności i prawie krytykowania wszystkich i
          wszystkiego to przekazana w genach czy nabyta?
          • waldek1610 kazdy sie myli,ale tylko najlepsi sa pewni siebie! 07.01.07, 12:21
            asiara74 napisała:

> A ta twoja pewność siebie co do nieomylności i prawie krytykowania wszystkich
            > i wszystkiego to przekazana w genach czy nabyta?

Czlowiek nie zyje po to zeby realizowac wizje innych ludzi, tylko wlasne. Zycie
            jest zbyt wartosciowe zeby realizowac mazenia oraz wypelniac potrzeby innych,
            trzeba realizowac siebie samego, oraz ze swiata brac tylko co jest nam
            przydatne.

Czu nie zgadzasz sie z tym?
            • asiara74 Re: kazdy sie myli,ale tylko najlepsi sa pewni si 07.01.07, 13:59
              I tego nauczyli cię w USA? Realizować siebie krytykując nieustannie innych? A ja
              zawsze myślałam, że amerykańsi lud(jakże doskonały wg ciebie)raczej pracuje nad
              samodoskonaleniem i osiąganiem celów w ten sposób. A ty chcesz się dowartościować
              stawiając własną osobę obok "maluczkich" Polaków", wytykając im wszystkie
              możliwe wady i potknięcia. Załosne to trochę.
              Zegnam go szkoda czasu na nieciekawe dyskusje.
              • waldek1610 Re: kazdy sie myli,ale tylko najlepsi sa pewni si 08.01.07, 06:59
                Slyszalas kiedys ludzi ktorzy odniesli wielki sukces np; Donald Trump-
                investor, deweloper, jest bardzo krytyczny wzgledem innych, ma wysokie
                wymaganie wzgledem jego wspolpracownikow oraz podwladnych...w innym przypadku
                nie zaszedl by tak daleko.

Zreszta Polacy ciagle wymagaja od UE oraz USA pomocy ale najlepiej zeby sie
                zrzucic na Polske, sypnac kasa i nie stawiac zadnych warunkow, a tymczasem nikt
                nie zamierza dawac funduszy ludziom ktorzy nie potrafia wykorzystac ich,
                zmarnuja je jak zawsze.

Poza tym USA ktore ty tak bardzo krytykujesz, byly jednym z najwiekszych
                oredownikow Niepodleglosci Polski podczas konfenencji Pokojowej w Wersalu w
                1918 roku, to wlasnie Prezydent USA Woodrow Wilson jako jedyny przedstawiciel
                poteg swiatowych, postulowal niepodleglosc Polski po zakonczeniu I Wojny
                Swiatowej, a tymczasem delegacja Brytyjska wyrazala przekonanie ze; "Nie jest
                rzecza rozsadna pocom Polsce w odzyskaniu niepodleglosci, dlatego ze Polacy jak
                zawsze straca wszystko znowu, bo nie potrafia utrzymac niepodleglosci, i
                zaprzepaszcza kolejne szanse"

Niestety Brytyjczycy mieli racje....charakter Polakow jest taki ze maja
                sklonnosci ku chosowi i bezprawiu
    • sturbow Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 08.01.07, 14:05
      Ja, jako kobieta, tez wolałabym, żeby to forum było przede wszystkim dla
      mężczyzn, a nie "o mężczyznach". Zaglądam tu niezmiernie rzadko, bo za każdym
      razem widzę "dlaczego on mnie nie kocha?", lub "powiedzcie mi jak go zdobyć"
      No żesz...
      A z chęcią bym sobie przeczytała opinie mężczyzn na temat seksu, piwa,
      samochodów i takich tam. I
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 12.01.07, 09:08
        sturbow napisała:

> Ja, jako kobieta, tez wolałabym, żeby to forum było przede wszystkim dla
        > mężczyzn, a nie "o mężczyznach". Zaglądam tu niezmiernie rzadko, bo za każdym
        > razem widzę "dlaczego on mnie nie kocha?", lub "powiedzcie mi jak go zdobyć"
        > No żesz...

On nie kocha, dlatego ze ona na to nie zasluguje, i ona powinna wydoroslec, i
        popracowac nad soba ...

> A z chęcią bym sobie przeczytała opinie mężczyzn na temat seksu, piwa,
        > samochodów i takich tam. I
    • browneyegirl Re: to jest forum o mezczyznach..... :) 12.01.07, 12:22
      ..to jest forum o mezczyznach a nie dla mezczyzn :)
      • waldek1610 Re: to jest forum o mezczyznach..... :) 13.01.07, 07:59
        browneyegirl napisała:

> ..to jest forum o mezczyznach a nie dla mezczyzn :)

Myslisz ze rozmawiajac z innymi kobietami "o mezczyznach" dowiesz sie o nic
        czegos istotnego?... Moim zdaniem to strata twojego czasu, gdy chces sie
        dowiedziec cos o mezczyznie to zapytaj sie jego, a nie snuj swoich wizj
        o "prawdziwym mezczyznie" takim co duzo daje a nic nie chce..:)
        • ewik_75 Re: to jest forum o mezczyznach..... :) 15.01.07, 10:41
          co nie zmienia faktu, że to froum wciąż jest O mężczyznach a nie wyłącznie DLA
          męzczyzn...
    • ewik_75 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 13.01.07, 09:12
      to może zamiast pisać, co chcaiłbyś robić, po prostu zacznij to robić, co ????
      • waldek1610 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 13.01.07, 09:50
        ewik_75 napisała:

> to może zamiast pisać, co chcaiłbyś robić, po prostu zacznij to robić, co ????

sprubuj napisac cos o seksie, to Paskal to wyrzuci, nawet gdy jakis facet
        napisze cos co nie jest zgodne z feministycznymi pogladami szefowej Paskala, to
        tez zniknie...
        • ewik_75 Re: O czym chca rozmawiac mezczyzni na wlasnym fo 13.01.07, 09:54
          to napisz to na innym forum!
          wybór jest spory...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka