panda1111 15.01.07, 12:08 Czy jak facet ma mały zarost na twarzy (tzn. nie musi sie golić codziennie) to świadczy o jakichś zaburzeniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myyks Re: Skąpy zarost 15.01.07, 12:19 Chętnie się zamienię, na zarost i zaburzenia. Polecam lekcje biologii w szkole;) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Skąpy zarost 16.01.07, 19:32 Niektórzy panowie mają słaby zarost, ale za to mocne włosy i nie łysieją. Inni - mocny zarost (golenie 2x dziennie i ciągle zniszczone kołnierzyki od koszul) ale za to lysieją dość wcześnie. Osobiście wolę pierwszą opcję. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_n Re: Skąpy zarost 16.01.07, 19:43 To nie jest zaburzenie a nawet to może być zaleta: mój facet ma słaby zarost i wręcz go prosze zeby sie nie golil bo takie drapanie mnie kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
browneyegirl Re: Skąpy zarost 16.01.07, 20:35 slaby zarost jest najgorszy! i to nei jest zadne drabanie tylko wbijanie szpilek w cialo....raz moj facet sie nei ogolil to na drugi dzien mialam strupy na brodzie.....nie polecam :) katarzynka_n napisała: > To nie jest zaburzenie a nawet to może być zaleta: mój facet ma słaby zarost i > wręcz go prosze zeby sie nie golil bo takie drapanie mnie kręci ;) Odpowiedz Link Zgłoś