warsawia 15.01.07, 18:12 kobiety,ktore w blyskotliwy i ciety sposob potrafia im odwdzieczyc sie za drobna zlosliwosc,ktore lubia gre slow.Czy tez taka babka was odstrasza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt zalezy :) 15.01.07, 18:16 Jezeli sexapeal ma na rownie wysokim poziomie , to wtedy nawet przyciaga :))) Jezeli nie - to jednak odstrasza... Powstaje nieodparte wrazenie, ze braki w urodzie stara sie nadrobic jezorem :))) Jak widzisz, wszystko musi byc harmonia, by ladnie gralo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
warsawia Re: zalezy :) 15.01.07, 18:22 Kolezanka powiedziala mi ostatnio,ze nie powinnam tak postepowac kiedy podoba mi sie ktos.Ale mam to we krwi,szczegolnie kiedy czuje sie atakowana w jakis sposob,facet mnie podpuszcza-wtedy uwazam wrecz za punkt honoru odparowac mu jakims cietym tekstem,moze tez zlosliwym.Raczej podobam sie facetom,ale po tym co ona powiedziala sama nie wiem,moze nie powinnam tak robic,tym bardziej ze nie jestem glosna,pewna siebie femme fatale itp ;)Mysle,ze jestem wyposrodkowana i raczej mila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: zalezy :) 15.01.07, 18:34 To nie ma nic wspólnego z femme fatale. Po raz kolejny należy napisać : my nie jesteśmy jednakowi - to co spodoba się jednemu to drugiego odrzuci. Bez sensu jest rezygnować z samej siebie. Skoro tak lubisz robić to rób to dalej. Ja bardzo lubię poskramiać takie z ciętym językiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 przechwałki;-) 15.01.07, 19:59 Wcale, że nie! Pozdrawiam;-) Ally Mcbeal silic napisał: > Ja bardzo lubię poskramiać takie z ciętym językiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
silic sprawdź czy to bluff ;-) 15.01.07, 20:10 Wcale , że tak ! :-) Uważaj, zobaczysz tańczącego niemowlaka to zmiękniesz ... Pozdrawiam Barry White ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Silic;-) 15.01.07, 20:30 ogladaj... www.youtube.com/watch?v=qWsXWhagKco silic napisał: > Pozdrawiam > Barry White ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Oglądnąłem ;) 15.01.07, 21:22 Ja jestem "prawie" jak Barry... Masz za swoje :) www.youtube.com/watch?v=WZuGh3BuFwE a to bonus ;-) w końcu my tylko o jednym ... www.youtube.com/watch?v=5STo8yTumx4 Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 oglądałam! ;-) 15.01.07, 23:05 nawet nie wiesz ile razy tańczyłam do tej piosenki w piżamie... ale bez niemowlaka... a co do powiększenia niektórych 'rzeczy'... to moje niech pozostaną takie jakie są...;-) kształtne B nie jest złe! silic napisał: > Ja jestem "prawie" jak Barry... > Masz za swoje :) > www.youtube.com/watch?v=WZuGh3BuFwE > > > a to bonus ;-) w końcu my tylko o jednym ... > www.youtube.com/watch?v=5STo8yTumx4 Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ma liscie mamy juz dwa klamstewka 15.01.07, 23:28 mcbeal28 napisała: > kształtne B nie jest złe! dopisujemy trzecie: B instead of C szczesliwie to mi nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 i pan czepialski wrócił...;-) 15.01.07, 23:32 amator C... na wątek dotyczacy cycków zapraszamy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=55274947 nie mniej pozdrawiam;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Mi Buona Notte :) 15.01.07, 23:56 Zapodalem przecie, ze zarowno B , jak i C jest rownie piekne... przynajmniej dla mnie... do 3-ch razy sztuka - jak mawiaja Znawcy.. Wiecej polowan na Klamstewka nie bedzie... na Cnote - jednak tak.: buona notte. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Właśnie nie wiem 16.01.07, 01:29 ile razy mogłaś tańczyć... nawet zdjęcia piżamy brak :) Powiększanie było jako bonus, bowiem B75 brzmi bardzo bombowo... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Nie lubią! 15.01.07, 18:19 kiedys rozmawiałem z taka jedno w klubie. Zaczela mnie lapac za slowka itp. Odebrałem to jako pyskowanie i olewanie. Powiedzialem, ze jest smieszna jak zawał i sobie poszedłem...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Nie lubią! 16.01.07, 09:16 > Powiedzialem, ze jest smieszna jak > zawał i sobie poszedłem...:/ Mistrzem ciętej riposty to ty nie jesteś... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 18:30 Ależ oczywiście że lubię :). Nawet bardzo. Tylko trafić na taką jest bardzo trudno. Nie wiem czemu ma odstraszać (chyba , że kogoś elokwencja peszy). Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 18:45 Patrząc z drugiej strony - równie ciężko jest trafić na takiego mężczyznę, który potrafi błyskotliwie i elokwentnie ( nie mylić z wulgarnością ) ripostować na pewne oddzywki. Na szczęście znam kilku takich. Rozmowa z nimi to prawdziwa przyjemność;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 18:47 szlag, też bym tak chciał umieć... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 18:55 Biedaku...dużo nauki przed Tobą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:02 wiem... a może mają taki kurs w eskk? taki wiesz, do wąchania, sztachnę sie raz i drugi i od razu bede wujek zenek, mistrz cietej riposty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:07 To TY jeszcze nie zapisałeś się na taki kurs??? Chłopcze, czarno to widzę. Ale wiesz, nie matura. lecz chęć szczera zrobią z Ciebie prezesa NBP;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:14 ja zawsze do tyłu byłem ze wsystkim ;/ ale widze ze ty już po kursie ;) daj namiary, tez chce byc taki jak ty! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:20 hultaj78 napisał: > ja zawsze do tyłu byłem ze wsystkim ;/ Nie wątpię, że wolisz TYŁY, szczególnie pewnego rodzaju;-) Więc nie bądź taki skromny;-)) daj namiary, tez chce byc taki jak ty! ;))) Obawiam się, że świat by nie znósł dwóch takich osobników;-) Pozostań sobą, Huncwocie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:28 > Nie wątpię, że wolisz TYŁY, szczególnie pewnego rodzaju;-) Więc nie bądź taki > skromny;-)) he he, nie budź mi tego potwora z gaci, bo mi żyć nie da ;) tylko będzie mi marudził "staaaary, ale chooo, no choooooo poznamy jakieś fajne tyły, no nie bądź wiśnia, choooooo!!!" ;) > Obawiam się, że świat by nie znósł dwóch takich osobników;-) nie chcę cie martwić, ale z jednym też mu nielekko ;) > Pozostań sobą,Huncwocie;-))) i w tle Chesney Hawkes "I am the one and only!" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:38 hultaj78 napisał: > he he, nie budź mi tego potwora z gaci, bo mi żyć nie da ;) Pozwolisz, że budzenie tego pana milusińskiego pozostawię komuś bardziej kompetentnemu w temacie;-)) A i chyba nie on ma Ci dawać RZyć;-)) > tylko będzie mi marudził "staaaary, ale chooo, no choooooo poznamy jakieś fajne tyły, no nie bądź wiśnia, choooooo!!!" ;) Nie mów, on tylko dostosowuje się do swego właściciela;-)) > nie chcę cie martwić, ale z jednym też mu nielekko ;) Teraz powinnam się nadąć i przykładnie nie gadać z Tobą. Toż ta łuna nad Twoim miastem bije z mojej światłej postaci!!;-)) > i w tle Chesney Hawkes "I am the one and only!" ;)))) I żadnych zupełnie wątpliwości w tej kwestii;-) Ach, ja kce na takie szkolenie!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:00 > Pozwolisz, że budzenie tego pana milusińskiego pozostawię komuś bardziej > kompetentnemu w temacie;-)) A i chyba nie on ma Ci dawać RZyć;-)) znamy się nie od dziś, wiec nie wciskaj mi kitu o swoim braku kompetencji ;p > Nie mów, on tylko dostosowuje się do swego właściciela;-)) jak w przysłowiu - jaki pan taki kraN ;) > Teraz powinnam się nadąć i przykładnie nie gadać z Tobą. no, powinnaś. ale za bardzo mnie lubisz ;) > Toż ta łuna nad Twoim miastem bije z mojej światłej postaci!!;-)) pieprzysz! jesteś u nas????? > I żadnych zupełnie wątpliwości w tej kwestii;-) Ach, ja kce na takie > szkolenie!!;-) to cho, hurtem może co utargujemy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:14 hultaj78 napisał: > znamy się nie od dziś, wiec nie wciskaj mi kitu o swoim braku kompetencji ;p E tam, to chyba moje alter ego z Tobą rozmawiało;-) Ja Cię znam od wczoraj!;-) > no, powinnaś. ale za bardzo mnie lubisz ;) Znaj me chamskie serce, dzisiaj furia Asiunia Cię ominie. Pozostawię sobie to na lepsze okazje;-)) Nie znasz dnia ani godziny;-))) > pieprzysz! jesteś u nas????? Od razu mi się nasuwa riposta o pieprzeniu, ale ponieważ to jest forum publiczne, więc zmilczę;-) > to cho, hurtem może co utargujemy? ;) Jasne, obiecamy, że Ty gratis tam posprzątasz albo co...;-DD Ze wskazaniem na "albo co";-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:20 > E tam, to chyba moje alter ego z Tobą rozmawiało;-) Ja Cię znam od wczoraj!;-) pewnie tak. tamto to była to DOBRA siostra bliźninaczka? ;) > Znaj me chamskie serce, dzisiaj furia Asiunia Cię ominie. Pozostawię sobie to > na lepsze okazje;-)) Nie znasz dnia ani godziny;-))) wystarczy że gAdzinę znam? ;) > Od razu mi się nasuwa riposta o pieprzeniu, ale ponieważ to jest forum > publiczne, więc zmilczę;-) o moim mieście też zmilczałaś. migasz się siostra, nieładnie ;p > Jasne, obiecamy, że Ty gratis tam posprzątasz albo co...;-DD Ze wskazaniem > na "albo co";-)) he he, na odchodnym rzucę tekst 'no. i pozamiantane!' ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:29 hultaj78 napisał: > pewnie tak. tamto to była to DOBRA siostra bliźninaczka? ;) Trafiłeś w samo sedno;-) Co za celność i trafnośc, jestem pod wrażeniem;-)) > wystarczy że gAdzinę znam? ;) I bądź u człowieku miłym, wyciągaj rękę na zgodę, to taki niewdzięczność okazuje;-)) "Podłość ludzka nie zna granic";-)) > o moim mieście też zmilczałaś. migasz się siostra, nieładnie ;p Zauważyłeś? A sama łuna i poświata Ci nie wystarczy?;-) > he he, na odchodnym rzucę tekst 'no. i pozamiantane!' ;))) I - "kominy przeczyszczone";-)) Jak sprzątać to gruntownie. I dogłębnie;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:20 na takiego mistrza o jakim piszesz to nie trzeba się za bardzo wysilać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:29 i właśnie dlatego cel w sam raz dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:47 spójrz mi głęboko w oczy, połóż mi rękę na sercu, drugą na swej własnej piersi i powiedz mi to jeszcze raz. ale tylko wtedy, jeśli nadal jesteś w stanie tak mnie zranić... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:49 wolałabym popatrzeć w Twoje serce a ręką zasłonić Ci oczy, dopiero potem pozwolę Ci krzyczeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:07 ech kobiety, wy to myślicie tylko o jednym! jak tu się nam dobrać do pikawy! ;p ale ja nie jestem taki łatwy jak inni faceci, mnie trzeba najpierw dobrze poznać łóżkowo, ja nie mam w zwyczaju z kimś nieznajomym iść na pierwszym spotkaniu do ołtarza! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 18:52 lubia, lubia :) wiekszosc inteligentnych ludzi, bez wzgledu na plec, lubi takie riposty :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 18:53 pewnie że odstrasza! jak nie przymierzając wypięta pupcia gorącej osiemnastki ;) tylko tak jak mister silic pisze - gdzież one, ah gdzież?! pełno jest takich co to deklarują, jakie to one wyszczekane,a jak przychodzi co do czego to potrafią tylko maślane oczy zrobić. 2 (słownie dwie) spotkałem takie obcykane w tym temacie. a co najlepsze potrafiły się równocześnie ślinić i fechtować słowem, to jest dopiero opanowanie, nie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 19:06 kto nie lubi?;) ale lubie też babki które nie przerzucają się słowami choć mogłyby z powodzeniem mają taką niehałaśliwa inteligencję, wewnętrzną równowagę i głeboką dojrzałość - piękne acz rzadkie cechy Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:04 jak jestem ironiczna...złośliwa... jak zwał tak zwał...moze byc riposta, albo kąsliwa uwaga;-) nie obrażaja się meżczyźni... ale kobiety... to dziwne Ally Mcbeal Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:08 to nie obraza. to zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:12 hultaj, ja cię proszę - nie udzielaj odpowiedzi , które ja mam zamiar udzielić ! żeby mi to było przedostatni raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:15 Ho ho ho...jak panowie sobie w myślach czytają;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 15.01.07, 20:16 dobra, ta jest twoja, rozbawiłeś mnie tym barym łajtem, bierz ją! ;) zresztą i tak spadam pod prysznic, no i wolę ciut większe biusty ;) hef fan maj frend! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 16.01.07, 09:57 skąd znasz jej biust? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 16.01.07, 22:23 ej no przecież niby skąd...;-) spekulacje;-) menk.a napisała: > skąd znasz jej biust? :P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 09:55 > skąd znasz jej biust? :P co ty, televizorni nie oglądasz?! kazdy chyba wie jak wygląda cyc Callisty. A przynajmniej to miejsce gdzie cyc powinien być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 ? 17.01.07, 11:14 Czy to, ze lubie Ally Mcbeal... oznacza, że mam cycki jak ona...a raczej ich brak...? aaa w ogole to... kształtne B..nie jest złe... hultaj78 napisał: > co ty, televizorni nie oglądasz?! kazdy chyba wie jak wygląda cyc Callisty. A > przynajmniej to miejsce gdzie cyc powinien być ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: ? 17.01.07, 16:16 > Czy to, ze lubie Ally Mcbeal... > oznacza, że mam cycki jak ona...a raczej ich brak...? nie wiem, oznacza? ;)))) > aaa > w ogole to... > kształtne B..nie jest złe... mówisz? okiej, skoro tak napierasz, to mam dzisiaj akurat wolny wieczór, możemy się spotkac na testy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 tak się składa, że 17.01.07, 18:30 jest już taki jeden co testuje... ale...kto powiedział, że ma byc jeden tester;-) hultaj78 napisał: > mówisz? > okiej, skoro tak napierasz, to mam dzisiaj akurat wolny wieczór, możemy się > spotkac na testy ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 16.01.07, 09:15 Ja osobiście lubię, bo cięta riposta (o ile jest dodatkowo trafna) oznacza, iż mam do czynienia z osobą inteligentną i potrafiącą rozmawiać, a nie z pustą lalką, która w zakresie mej osoby jest zainteresowana głównie grubością mego portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 16.01.07, 09:24 p.s.j napisał: > Ja osobiście lubię, bo cięta riposta (o ile jest dodatkowo trafna) oznacza, iż > mam do czynienia z osobą inteligentną i potrafiącą rozmawiać, a nie z pustą > lalką, która w zakresie mej osoby jest zainteresowana głównie grubością mego > portfela. Krezus się odezwał. Albo rezus - intelektualista. Mam gdzieś Twój portfel - życzę, abu był wystarczająco gruby i duży, żebyś mógł go używać zamiast materaca. Wtedy będziesz miał dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 16.01.07, 09:21 warsawia napisała: > kobiety,ktore w blyskotliwy i ciety sposob potrafia im odwdzieczyc sie za > drobna zlosliwosc,ktore lubia gre slow.Czy tez taka babka was odstrasza ? Lubimy .... tylko takich nie ma. Cięta riposta w ujęciu kobiety, nie jest ciętą ripostą dla faceta. I vice versa. A prawdziwy mistrz jest jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Odnoszę wrażenie 16.01.07, 10:13 że raczej nie. Dlatego nie szafuję takowymi, no chyba że ktoś mnie złosliwie sprowokuje. Ale dodam samokrytycznie, ze nie posądzam siebie o talent w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 16.01.07, 22:25 Odstrasza. Panowie głosno gdaczą, że lubią wyszczekane kobiety, żeby pokazać światu, iż na łatwizne nie lecą, ale jak przychodzi co do czego to niunia z pysią w ciup jest brana bez zastanowienia. Kwestia lenistwa- przy takiej nie trzeba sie zbytnio pocić. Rada? Mysleć jedno, mówić drugie. Przyjemniej się żyje;))I włosów siwych mniej Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 00:47 osz kufa blada w mordkie dziobana! Kogo moje przecudne gały widzą!!! Szaki, ty tu???? i w ogóle ty żyjesz jeszcze??? madamy i żętelmeny, mej aj sprezent ju, di łon ent łonli, firzd ęt te lazd, miszczyni ri-posty, rejp-osty, fuck-tyczna kłin bicz, z dwoma prawomocnymi wyrokami zakazującymi orala za zbyt brzytfiasty jęzor, dwa tałzeny ton czystej sukowatości stosowanej, znana i lubiana, a najbardziej ukochana jak nachlana... a zresztą, ciebie to omawiać nie cza, i tak każdy w życiu słyszał o Szaki - potworze z Loch Net ;p ty lepij maupe odpalaj i spowiedź co, gdzie, jak, z kim i za ile! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 00:56 Jak to dobrze mieć takiego adwokata, muszę wystawić encyklopedię na sprzedaż, bo jak widać - koleżanka wie lepiej... Przypominam też, że gdaczą to kwoki a koguty pieją. Rada ? Myśleć, myśleć i lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 09:43 Z tymi adwokatami to różnie bywa. Szczególnie jak to jest adwokat DIABŁA. Żeby piać, trzeba jaja mieć Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 09:54 > Żeby piać, trzeba jaja mieć A nie mówiłem, nie mówiłem?! ;DDDDDDDD chłopie, leżysz i kficzysz, nie masz pojęcia z kim zadarłeś ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 18.01.07, 16:19 >leżysz i kficzysz, ee, tak to ma świnią jak sprawiają - mi jeszcze daleko do tego :) >nie masz pojęcia z kim zadarłeś ;))))) To się obada , rozpoznanie ogniem jest najlepsze - niewarci rozpoznania odpadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 18.01.07, 16:30 > To się obada , rozpoznanie ogniem jest najlepsze - niewarci rozpoznania > odpadają ;) spoko ;) tylko jeszcze powiedz, co mają ci napisać na nagrobku? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:36 Adwokata diabła to akurat się spodziewałem. Do piania to bardziej jest potrzebny dorodny grzebień i częste tarmoszenie kokoszek. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Wybacz, Silic 17.01.07, 21:53 że taka przewidywalna jestem. Chociaż jestem lekko zaskoczona faktem, że również znasz iście diabelską przeszłość Hultaja;)) A ja gupia zawsze myślałam, że dla kogutów jajka to podstawa! A tu prosze- grzywka sie liczy. Teraz rozumiem zachowanie Hultaja, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Wybacz, Silic 18.01.07, 16:26 Hultaj się raczej nie spowiada, ale jak biega takie coś z rogami i wymachuje chwostem to trudno brać to aniołka. Prawdziwy kogut jaj to wrecz nie znosi. Jak się jakiś trafi to go wożą po jarmarkach i pokazują jako atrakcję. Prawdziwy kogut to sobie lubi raz do roku w Skiroławkach... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wybacz, Silic 18.01.07, 17:56 silic napisał: > Hultaj się raczej nie spowiada, ale jak biega takie coś z rogami i wymachuje > chwostem to trudno brać to aniołka. A widziałes Hultaja in real? Zmieniłbyś zdanie, serio serio! > Prawdziwy kogut jaj to wrecz nie znosi. Jak się jakiś trafi to go wożą po > jarmarkach i pokazują jako atrakcję. Prawdziwy kogut to sobie lubi raz do roku w Skiroławkach... Zaczynam powoli współczuć wszystkim kogutom. Muszą się męczyć z kurami, co są bez jaj, choć na jajach cały czas siedzą. Muszą te biedne koguty na durne kury włażić i to zupełnie bez przyjemnosći, tylko dlatego, że ktoraś sobie ubzdurała przedłużać gatunek. Biedne facecy, ekhm..sorry, biedne koguty;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Wybacz, Silic 18.01.07, 21:22 > A widziałes Hultaja in real? Zmieniłbyś zdanie, serio serio! Nie widziałem, ale płeć męska nie przyciąga mojego wzroku - więc żadna strata . Koguty nie mają za łatwo, tu się zgodzę. Odniosłem też wrażenie , że się z taką kurą identyfikujesz...;) Całe szczęście, że my - mężczyźni mamy inaczej. Męczymy się z kobietami , które jaj nie mają i na nich nie siedzą. Włazimy na nie ze sporą przyjemnością ale tylko gdy nie ubzdurają sobie przedłużyć gatunku. Prawie to samo, a jednak jakby nie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wybacz, Silic 19.01.07, 14:45 silic napisał: (...)Włazimy na nie ze sporą przyjemnością ale > tylko gdy nie ubzdurają sobie przedłużyć gatunku.(...) nie wiedziałam że koguty same dokonują naturalnej selekcji ;) choć w niektórych przypadkach tylko pochwalić takie podejście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 15:39 silic napisał: > Przypominam też, że gdaczą to kwoki a koguty pieją. z tego co wiem to tylko kwoki "siedza na jajkach"...i wszystko jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 15:41 nie nie nie!!!!! wiedziałem, gdzie jedna tam i druga ;D matka, robimy dżampreze, "diabelskie oczy" ci juz mówiła? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:31 uuuu juz mnie wycinają? zniknał mój post hmm Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:32 fajnie tu mamy, nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:33 siedzicie i milczycie? bosheee Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:34 gadamy i gadamy, jeden biega z kneblami, a my co on nam wetknie, to wypluwamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:36 Hultaj po prostu lubi cięte riposty. ;) A na poważnie, to prywatne pogawędki zapraszam na czat lub fora towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:40 Pascal, przetrzyj patrzałki - nikt Cię tu nie lubi :P poza wielbicielami BSM :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:42 ja tam go w sumie nawet lubie. i oczywiscie wiem ze teraz napisze ze i tak mnie bedzie ciął, to taki stary tekst ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:43 Ja tez go lubię w sumie, tak jak w sumie lubię żeby mi dać klapsa albo związać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:44 yyyy... to ja w innym sensie ;) ale cie rozumiem. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:46 nie lubisz by Cię wiązać?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:47 i to z żadnymi podejrzanymi sprawkami! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:51 Ale rozumiem że lubisz odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:57 a kto nei lubi>? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:58 Hmmmmmm... brzmi kusząco :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:47 krambambulia napisała: > Pascal, przetrzyj patrzałki - nikt Cię tu nie lubi :P "Patrzałek" jeszcze nie noszę, a co do sympatii, to nie zostałem tu skierowany w celu wzbudzania sympatii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:49 Patrz wyżej - wywołujesz w niektórych rodzaj perwersyjnej przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:54 b.pascal napisał: ... a co do sympatii, to nie zostałem tu skierowany > w > celu wzbudzania sympatii. :) nie da sie ukryć, ale zdrowy rozsądek tez by sie przydał;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:40 w takim razie proponuje wyciac 2/3 wątków panie b.pascal Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:52 iwusia napisała: > w takim razie proponuje wyciac 2/3 wątków panie b.pascal Wątki do usunięcia zgłasza się mailowo z podaniem linków i uzasadnienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:58 a ja dostane uzasadnienie czemu ciachnąłeś post o pantofelku (zwierzę takie)?! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:00 b.pascal napisał: > Wątki do usunięcia zgłasza się mailowo z podaniem linków i uzasadnienia. :) mam odwalić za ciebie robote? nie podpuszczaj bo sie zapre i bedziesz przez nastepny tydzien czytal uzasadnienia i kasował wątki. A tak juz na powaznie wybiórczośc nie jest dobra cecha admina. ps. ktos zgłosił moj post do wyciecia? Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:41 > Hultaj po prostu lubi cięte riposty. ;) he he, własnie mi też się to wreszcie tak skojarzyło ;D > A na poważnie, to prywatne pogawędki zapraszam na czat lub fora towarzyskie. ok, teraz już tak serio. ja wiem że śmiecimy, no nudzi nam sie czasami , a smiać sie lubimy troche. ale ścigają cie z firmy za niecięcie? no bo czasem bzdury wiszą po kilka godzin i nic. masz za to jakieś problemy z 'góry'? zresztą w ogóle, oni ci płacą za to czy to cyn społecny? Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:50 hultaj78 napisał: > ok, teraz już tak serio. ja wiem że śmiecimy, no nudzi nam sie czasami, Nie czasami, ale raczej non-stop. Ale są fora, gdzie takie "śmiecenie" jest dozwolone, a wręcz wskazane. Podać link? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:52 b.pascal napisał: > hultaj78 napisał: > > > ok, teraz już tak serio. ja wiem że śmiecimy, no nudzi nam sie czasami, > > Nie czasami, ale raczej non-stop. Ale są fora, gdzie takie "śmiecenie" jest > dozwolone, a wręcz wskazane. Podać link? :) hmm ja dostałam link tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:54 oj nie do końca, wczoraj mnie tu nie było ;D ja nie pytam ILE tylko czy w ogóle ci płaca i czy ścigaja. żadna z tych odpowiedzi nie jest wstydliwa wiec nei wiem o czo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:57 hultaj78 napisał: > oj nie do końca, wczoraj mnie tu nie było ;D Non-stop, kiedy jesteś. :) > ja nie pytam ILE tylko czy w ogóle ci płaca i czy ścigaja. > żadna z tych odpowiedzi nie jest wstydliwa wiec nei wiem o czo chodzi. Żadna z tych odpowiedzi nie ma nic do rzeczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:01 > Non-stop, kiedy jesteś. :) też nie, przecież wyciąłbys mnie w pień, do zera ;) > > ja nie pytam ILE tylko czy w ogóle ci płaca i czy ścigaja. > > żadna z tych odpowiedzi nie jest wstydliwa wiec nei wiem o czo chodzi. > > Żadna z tych odpowiedzi nie ma nic do rzeczy. :) no nie do końca. my piszemy, ty tniesz, ciekawi mnie czy w ogole cos z tego masz. proste. ale brak odpowiedzi tez jest swego rodzaju odpowiedzia. ze jednak sie myle z tą wstydliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:10 hultaj78 napisał: > > Non-stop, kiedy jesteś. :) > > też nie, przecież wyciąłbys mnie w pień, do zera ;) Niewykluczone, że ze względu na recydywę w spamowaniu, tak się będzie wkrótce działo. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:12 Co to znaczy EOT? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:20 takiś obcykany, a nie wiesz ze to odbiorca decyduje, co jest a co nie jest dla niego spamem , a co jest mu przydatne. a ty podejmujesz takie decyzje za innych. woda sodowa do główki chyba uderzyła jednak. i chyba wiem czego sie boisz, tego ze naprawde zaczelibysmy górze skarżypycić na ciebie, że na zmianę nadgorliwość i lenistwo. nie pękaj, może i przydałoby się, ale kable z nas kiepskie. i teraz to jest koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:58 jak jeszcze raz mnie wytnie bez powodu to na niego naskarżę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:51 jak widze istnieje podział, nie na temat na jaki sie pitoli, tylko na osoby które albo moga pitolić albo nie. Poprosze w takim razie o wykaz temtów zgodnych z tematyką forum, pod bardzo obszernym tytułem, "Męzczyzna" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:52 Mi wyciął post o rozmnażaniu pantofelka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:54 może ktoś poczuł sie osobiście dotknięty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:55 Miał dwóję z biologii w szkole??? :DDD OK, spadam, mam spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:57 > jak widze istnieje podział, nie na temat na jaki sie pitoli, tylko na osoby > które albo moga pitolić albo nie. p. ma moje zdjęcie przypięte do tarczy dartów ;) > Poprosze w takim razie o wykaz temtów zgodnych z tematyką forum, pod bardzo > obszernym tytułem, "Męzczyzna" ;D zapomnij. od lat ludzie o to proszą, jeszcze nikt nie dostał. bo wtedy moznaby udowadniać że cos jednak jest na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:06 hultaj78 napisał: > zapomnij. od lat ludzie o to proszą, jeszcze nikt nie dostał. bo wtedy moznaby > udowadniać że cos jednak jest na temat. skoro nie jest zabroione to jest dozwolone, a tutaj widze rzady za pomoca dekretow, na odpowiednią sytuacje odpowidnie przepisy, niezły tu b.rdel macie siostry! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:10 > skoro nie jest zabroione to jest dozwolone, a tutaj widze rzady za pomoca > dekretow, na odpowiednią sytuacje odpowidnie przepisy, chciałabyś! nie ma zadnych przepisów. a właściwie są dwa, ale "na ich podstawie" robi się rzeczy których one w ogóle nie określaja. tak jakby w netykiecie stało "admin może wszystko. juzer może tylko mu naskoczyc" > niezły tu b.rdel macie siostry! ;) poróbujemy, próbujemy i ni hu hu nam nie daja go zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tego wycinania to nie rozumiem 17.01.07, 21:58 Pascal sie chyba spod kurateli szefa kobiety urwał i żeby odreagować wziął się za powiększanie własnego ego. Szkoda tylko, że zanim wytnie nie czyta ze zrozumieniem tekstu;) ps. Powtórze-na jakie tematy można rozmawiać na Mężczyźnie? Chętnie się dostosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Poczytaj Netykietę :) 18.01.07, 05:50 saqqara napisała: > ps. Powtórze-na jakie tematy można rozmawiać na Mężczyźnie? Chętnie się > dostosuje. Odpowiedź jest na forum. Chyba, że ktoś nie widzi lasu, bo mu drzewa przeszkadzają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Zniechęcający Pascalu, jesteś 18.01.07, 09:30 tym bardziej, że swoje lenistwo zasłaniasz netykietą. Dziwny drwal w tym lesie mieszka. Macha tą siekierką bez sensu, a i tak twierdzi, że to zgodnie z planem zagospodarowania przestrzeni. Nic nowego w Polszcze, przeżyjemy Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Zniechęcający Pascalu, jesteś 18.01.07, 15:22 Drwal to chłop jak dąb i z charakteru i z "obycia" ;) hultaj mógłby siekierą machać i nawet by to do niego pasowało ;) ale pascal ?! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Zniechęcający Pascalu, jesteś 18.01.07, 16:07 kookardka napisała: > Drwal to chłop jak dąb i z charakteru i z "obycia" ;) > hultaj mógłby siekierą machać i nawet by to do niego pasowało ;) sugerujesz że rzniecie to jego żywioł? ;) > ale pascal ?! az tak źle? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Zniechęcający Pascalu, jesteś 18.01.07, 16:15 iwusia napisała: > > sugerujesz że rzniecie to jego żywioł? ;) Rżnięty ultaj jak rżnięty kryształ. Tylko mniej higieniczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Zniechęcający Pascalu, jesteś 18.01.07, 16:53 myyks napisała: > Rżnięty ultaj jak rżnięty kryształ. pukniety, wydaje specyficzny odgłos? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Zniechęcający Pascalu, jesteś 18.01.07, 17:12 > pukniety, wydaje specyficzny odgłos? ;)) osz!!! buahahahahahahahaah!!!!!!! raaaaju, jak mi tego brakowało ;)))))) ty to mnie zawsze rozwalisz do szczętu ;))))) tak, wydaje: "iiiiIIIIchaaaAAAa!!!" odgłos paszczą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Zniechęcający Pascalu, jesteś 19.01.07, 14:49 hultaj78 napisał: > ty to mnie zawsze rozwalisz do szczętu ;))))) nie smiałabym, żeńska czesc forum by mnie chyba rozdrapała! ;) > tak, wydaje: > "iiiiIIIIchaaaAAAa!!!" > odgłos paszczą ;D a nie patataj patataj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Poczytaj Netykietę :) 18.01.07, 09:55 b.pascal napisał: > Odpowiedź jest na forum. Chyba, że ktoś nie widzi lasu, bo mu drzewa > przeszkadzają. ;) Czyli pełna dowolność! właśnie zaprzeczyłeś sam sobie, proponuje dobrze poczytać forum, inaczej nie pisałbyś takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Poczytaj Netykietę :) 18.01.07, 10:49 no i własnie miałyście ksiażkowy przykład tego, jak to tu wygląda. fajowo, nie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 10:57 OZN. Nie wiem, jaka wersja jest dla Panów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 11:16 ty nie wiesz, ale kwestia płci "obrońcy uciśnionej netykiety" nie jest jeszcze zamknięta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 11:23 myslisz ze pod tym ciasnym garniturkiem moze kryc sie bandaz i modulator głosu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 11:36 prawdopodobnie. bo to w portkach, to na 100% kulka ze skarpetek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 13:05 Uuuu, to ból!! Te skarpetki pewnie uciskają puszke mózgową i stąd te problemy z oceną sytuacji;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 14:06 lepiej by wygladała paczka 5-cio złotówek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 15:09 zawsze można owinąc skarpeta dla lepszego wrażenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 16:54 i gogle dla zachowania skali innych kragłosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 17:13 bedzie słonik jak ta lala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: U kobiet to się nazywa. 19.01.07, 14:50 moze w końcu czym innym sobie ręce zajmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 15:27 hultaj78 napisał: > prawdopodobnie. bo to w portkach, to na 100% kulka ze skarpetek ;) > :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: U kobiet to się nazywa. 18.01.07, 15:27 :))) stara zdarta zacięta płyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Poczytaj Netykietę :) 18.01.07, 20:54 iwusia napisała: > Czyli pełna dowolność! właśnie zaprzeczyłeś sam sobie, proponuje dobrze > poczytać forum, inaczej nie pisałbyś takich głupot. Typowo kobieca logika... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Poczytaj Netykietę :) 19.01.07, 14:52 jeśli czytanie ze zrozumieniem nazywasz kobieca logiką, no to cóż, niech ci bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 09:58 > I włosów siwych mniej a wiesz... nie do końca. "Wciupiate" się łatwo, za łatwo zdradza. raz, bo nie ma z mimi podniety, dwa, że nie widac ewentualnych konsekwencji. chopa cza wałkiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:42 Kupię sobie pejcz :P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:43 pejcz nie. bo pomyśli ze to nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:44 Kajdanki z różowym futerkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:44 o własnie! musze skoczyć do sklepu, dobrze ze przypomniałaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:46 Kup od razu dwie sztuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:48 sztuki to tam sprzedają, ale zza lady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 16:50 poproś panią za ladą o takie z różowym, broń bopże z zielonym, bleeee :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:03 ja planuje te bez, sam chrom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:06 nieeee, niewygodne są, będziesz potem ganiał po plaster po nocy :P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:10 może i racja.. no zobacze co maja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 17:11 O... uprząż jeszcze może być fajna ;) eeeech, chyba dziś zrobie użytek ze swojego różowego przyjaciela wieczorem, hmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 01:06 Co innego cięta riposta, a co innego atakowanie. Lubię kobiety, któe potrafią coś zgrabnie powiedzieć. "cięta riposta" bywa mylona z atakowaniem tzn. dziewczyna chce po prostu komuś przypieprzyć, bo ma skłonności do pewnej formy sadyzmu (mocne słowo jak na tę dyskusję - sadyzm wśród kobiet jest równie częsty co u mężczyzn, tylko z racji kulturowych przenosi się na własne ja). Są też tacy faceci, co potrafią przygadać swojej dziewczynie, aż jej się robi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
natalii24 Re: czy faceci lubią cięte riposty ? 17.01.07, 10:02 a czemu miałaby odstraszać? mnie np bawi gra słów i lubię jak facet też ja podejmuje :) Bardziej złośliwi bywają Ci, co biorą wszystko na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 kobiece darcie ryja.. nie zadna tam bylyskotliwosc 18.01.07, 12:13 warsawia napisała: > Czy faceci lubią cięte riposty kobiety, ktore w blyskotliwy i ciety sposob > potrafia im odwdzieczyc sie za drobna zlosliwosc, ktore lubia gre slow. Czy > tez taka babka was odstrasza ? Chyba nikt nie przepada za ludzmi ktorzy sa klotliwi o chamscy...Poza tym jesli ktos ma dobre argumenty to nie ma potrzeby opierania wpasnych racji presja slowna czy innej postaci. Zresta czesto na moje watki wiele pan wlasnie tak odpowiada, ze zloscia, i one czesto sadza ze jesli ja spokojnie prowadze dyskusje, to niby "przegrywam".. ale jak juz powiedzialem jesli jestem pewien swoich racji to nie musze popierac swoich pogladow wulgaryzmami, ani atakami personalnymi, tak jak wiele kobiet reaguje na krytyke. Odpowiedz Link Zgłoś