muisie 18.01.07, 20:40 witam jesli to forum dla facetow to pewnie mi pomozecie znalezc video reklamy Dog in the fog..... prosze o pomoc dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleni80 Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:34 muisie napisała: > witam jesli to forum dla facetow to pewnie mi pomozecie znalezc video reklamy > Dog in the fog..... prosze o pomoc dziekuje z gory nie wiem czemu prosisz facetów, kobiety są przecież bardziej uczynne ;) www.youtube.com/results?search_query=dog+in+the+fog&search=Search Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:37 eleni80 napisała: > muisie napisała: > > > witam jesli to forum dla facetow to pewnie mi pomozecie znalezc video rek > lamy > > Dog in the fog..... prosze o pomoc dziekuje z gory > > nie wiem czemu prosisz facetów, kobiety są przecież bardziej uczynne ;) > > <a href="www.youtube.com/results?search_query=dog+in+the+fog&search=Search" target="_blank">www.youtube.com/results?search_query=dog+in+the+fog&search=Search</a> I jeszcze są słodsze, i bardziej tulaśne... i w ogóle:)A...i wszędobylskie:):) TO JEST forum dla facetów - więcej tu zazwyczaj kobiet, z czego się cieszą faceci Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:48 > TO JEST forum dla facetów a gdzie to jest napisane? >więcej tu zazwyczaj kobiet, z czego się cieszą face > ci czy ja wiem, czy cieszą ? może to dobra mina do złej gry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:50 eleni80 napisała: > > TO JEST forum dla facetów > > a gdzie to jest napisane? > > >więcej tu zazwyczaj kobiet, z czego się cieszą face > > ci > > czy ja wiem, czy cieszą ? może to dobra mina do złej gry ;) > > Dlaczego jesteś nastawiona negatywnie:) Ja się cieszę. Faceci to nudziarze! Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:52 > Dlaczego jesteś nastawiona negatywnie:) Ja się cieszę. Faceci to nudziarze! a kobiety nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:48 temat mi zalatuje na /product placement/ ;) -- with enough soap you could blow up the whole world! Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:52 eleni80 napisała: > no co? > Do kogo no co? Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:52 myyks napisała: > eleni80 napisała: > > > no co? > > > > Do kogo no co? na co zalatuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:54 eleni80 napisała: > myyks napisała: > > > eleni80 napisała: > > > > > no co? > > > > > > > Do kogo no co? > > na co zalatuje? ;) > Sponsorowane umieszczanie nazw/wizerunków produktów/marek w celach reklamowych.... Często pozorowane na spontaniczny wybór bohatera... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:55 > Sponsorowane umieszczanie nazw/wizerunków produktów/marek w celach > reklamowych.... Często pozorowane na spontaniczny wybór bohatera... faktycznie, a ja naiwna dałam się nabrać niosąc swoją bezużyteczną pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:57 eleni80 napisała: > > Sponsorowane umieszczanie nazw/wizerunków produktów/marek w celach > > reklamowych.... Często pozorowane na spontaniczny wybór bohatera... > > > faktycznie, a ja naiwna dałam się nabrać niosąc swoją bezużyteczną pomoc > No bez przesady, byłaś miła jak aniołek, a to dobrze... Generalnie jak ktoś tak pyta, to: spam reklamowy lub należy oświecić człeka, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka... Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:59 > lub należy oświecić człeka, że istnieje coś takiego jak wyszukiwarka... no przecież mogą byc tacy, którzy nie wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 19:02 Ale FM znajdują..... Są też tacy, którzy myślą, że mówiąc o spaniu z kobietą mamy na myśli dobór koloru prześcieradła (chociaż ten szczegół też jest istotny). Tym wszystkim należy wybaczyć bez pokuty.... Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 18:51 tajlerdarden napisał: > temat mi zalatuje na /product placement/ ;) > Z punktu widzenia definicji:nie. > -- > with enough soap you could blow up the whole world! Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Re: piwo video potrzebuje 19.01.07, 20:15 to był żart, dżizas! jestem uczulony na reklamę po prostu, o Was aż tak się nie troszczę hehehe -- with enough soap you could blow up the whole world! Odpowiedz Link Zgłoś