Dodaj do ulubionych

Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane

31.01.07, 22:18
Supermarket.
Podsluchane przy pólce z kosmetykami:
ona: Jeszcze szampon, czekaj tu!
on: (podbiega do niej, mimo nakazu czekania, z jakims kosmetykiem w reku) Weź
ten, ladnie pachnie!
ona: Nie widzisz że to plyn do kąpieli?
on: Przecież to to samo.

Czy wy, faceci, naprawde nie widzicie roznicy miedzy jednym kosmetykime a
drugim, i jestescie gotowi myc sobie wlosy pianką do golenia "bo przeciez to
kosmetyk jak inne"?
Czy moze robicie to specjalnie, żebyśmy my kobiety sie denerwowaly? Lub moze
zeby uniknąć wysylania po kosmetyki, bo macie wytlumaczenie ze i tak sie nie
znacie?
Obserwuj wątek
    • kinemator Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 31.01.07, 22:55
      > ona: Jeszcze szampon, czekaj tu!
      > on: (podbiega do niej, mimo nakazu czekania
      Boskie!
      • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:14
        :))))) też zwróciłam na to uwagę ;)
    • rozczochrany_jelonek Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 31.01.07, 23:00
      > Czy wy, faceci, naprawde nie widzicie roznicy miedzy jednym kosmetykime a
      > drugim, i jestescie gotowi myc sobie wlosy pianką do golenia "bo przeciez to
      > kosmetyk jak inne"?

tak

> Czy moze robicie to specjalnie, żebyśmy my kobiety sie denerwowaly?

tak

Lub moze
      > zeby uniknąć wysylania po kosmetyki, bo macie wytlumaczenie ze i tak sie nie
      > znacie?

po to też .

oprócz tego na bardzo trudne pytania odpowiadamy często twierdząco , pomimo
      tego że odpowiedzi te nie są zgodne z prawdą :))
      • maialina1 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 08:58
        ROZCZOCHRANY JELONEK!! AAAAAAAAAAAAAAAA! :):):):) NO NIE MOGEEEEE! :)))
        Ludzie, skad wam takie pomysly przychodzą do glów? :)))))
    • silic Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 31.01.07, 23:03
      Czy wy baby musicie być tak podatne na wciskanie wam każdego wymysłu
      marketingowego ? Jak ktoś na 2 cm głośniku napisze " niskotonowy 1000W RMS" to
      też w to uwierzysz ?
      Skoro robione są produkty do mycia głowy i ciała jednocześnie to chyba nie ma
      wielkiej różnicy ?
      Do poczytania
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=53788769&a=53788769
      • mar.was Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 31.01.07, 23:55
        Dobre z tym głośnikiem, hehe
        ---
        I umieć nie spaść, kiedy piersi pęd rozpiera
        A spadłszy, szepnąć jeszcze — equus polonus sum!
    • asiunia311 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 31.01.07, 23:14
      No fakt, dostał rozkaz "waruj", a śmiał się poruszyć i do tego przynieść płyn
      do kąpieli. Baba musiała piany na zębach dostać. Jakby była pomiędzy tym jakaś
      wielka różnica - to i to się pieni. A różnią się tylko nalepką na opakowaniu;-)
      Ciekawe, czy większość panów nie dostaje białej gorączki, kiedy przeciętna
      kobieta nie rozróżnia kornera od karnego. Bo mnie osobiscie trafia szlag.
      • myyks Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 09:26
        asiunia311 napisała:

> No fakt, dostał rozkaz "waruj", a śmiał się poruszyć i do tego przynieść płyn
        > do kąpieli. Baba musiała piany na zębach dostać. Jakby była pomiędzy tym
        jakaś
        > wielka różnica - to i to się pieni. A różnią się tylko nalepką na opakowaniu;-
        )
        > Ciekawe, czy większość panów nie dostaje białej gorączki, kiedy przeciętna
        > kobieta nie rozróżnia kornera od karnego. Bo mnie osobiscie trafia szlag.
        >
        W skrócie - świnia i bydle nieposłuszne.

Mnie bardziej wkurza jak kobieta nie potrafi rozróżnić kornera od rzutu
        różnego...

Maialina - a Ty jesteś pewna, że oprócz różnicy marketingowej to owe kosmetyki
        nie są takie same....
        Tylko na przyjęcia nie kupuj wody toaletowej do picia - trochę capi i za drogie
    • heart_of_ice Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 01:15
      maialina, rozbawilas mnie do lez:DDD
      (tak, ty, nie ten zacytowany dialog)

Pauli
      --
      Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;)
    • menk.a Re: Czy baby nie mają większych problemów? 01.02.07, 09:09
      :DDDDDDD matulu
    • hultaj78 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:13
      się baba na dowcipie nie poznała. biedny ten jej mężulo :/

ps. ładnie to tak podsłuchowywać? ;D
      • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:46
        no ale daj spokój, afera o to, że przyniósł mydło zamiast szamponu ???
        ładnie pachniało i chciał jej zrobić przyjemność - idiotka ;)
        może nawet to "szampańskie" było ;)
        • hultaj78 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 14:49
          własnie... a kobita wszystko od razu wykorzysta byle facetowi awanture zrobić ;D
          może to był tzw. "ten czas w miesiącu" - tydzień do wypłaty ;))))
          • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 15:27
            ja nie wiem o czym Ty mówisz, ja jestem chyba jakis ewenement ;)
        • krambambulia Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:20
          ja mam szampanskie :)
          • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:31
            co masz szampańskie ?
            • krambambulia Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:43
              mydło... :) i humor też )
              • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:52
                a balsam ? dla duszy ? nie przyda Ci się ? ;)
                • krambambulia Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 17:04
                  balsam dla duszy? dziś vivaldi :)
                  • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 17:06
                    a jutro ?
                    nie płacz ewka ? ;)
                    • krambambulia Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 17:06
                      jutro? hmmmm... białoruski rock patriotyczny :)
                      • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 17:10
                        mundury Ci po głowie chodzą ;)
                        • krambambulia Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 17:26
                          w ogóle uniformy ;) a najbardziej to krawaty, hmmmmmm ;)
    • piekielnica1 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:41
      Panowie w prozaicznych sferach życia; "usługi na rzecz domu i rodziny" stosują
      PRAWO ŁAMAGI
      • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:51
        Powinien byl babie mopa przyniesc i komplet scierek do mycia garow plus
        domestos, a nie pachnace mydla. Ostatnio bedac u przyjaciolki i biorac prysznic
        dopiero za ktoryms z kolei razem trafilem na szampon (wczesniej kilka razy
        probowalem umyc moj lysy czerep odzywka, plynem do kapieli, jakims zelem i czyms
        niezidentyfikowanym:/) a wszystkie te cholerne kolorowe buteleczki sa takie
        same. I komu to potrzebne? Marketingowcom, ktorzy zarabiaja na naiwnych babach.
        • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:53
          kiedyś umyłam włosy żelem pod prysznic i miałam na głowie
          zmechaconego mopa ;)
          to nie tylko marketing,coś w tym jest :))
          • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 12:58
            JAk byscie nie kupowaly tylu syfow, to by robili jeden dobry do wszystkiego, a
            tak wciskaja wam kity, dwa w jedny, przeciw-temu czy tamtemu, nowe granuklki,
            ultra formula, swierza sila bla bla bla. Postawcie sie baby a zobaczycie, jak
            szybko dostaniecie jeden dobry produkt do wszytskiego - taki sam jak mamy my,
            faceci!
            JA mam szampon, zel pod prysznic i paste do zebow: jestem czysty, nie smierdze,
            mamczyste ciuchy, nic mi wiecej do szczesia nie potzreba. Howgh!
            • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 13:01
              > JA mam szampon, zel pod prysznic i paste do zebow: jestem czysty, nie
              smierdze,
              > mamczyste ciuchy, nic mi wiecej do szczesia nie potzreba. Howgh!

jak można szamponem umyć zęby ? albo pastą do zębów umyć włosy ?
              ja nie jestem na topie z kosmetykami, mam swoje ulubione,
              to się mogę nie znać...

• conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 14:27
                kookardka napisała:

> jak można szamponem umyć zęby ? albo pastą do zębów umyć włosy ?
                > ja nie jestem na topie z kosmetykami, mam swoje ulubione,
                > to się mogę nie znać...
                >
                Wyliczam tylko (to byla krotka wyliczanka) czego potrzeba przecietnemu facetowi
                do szczescia. Nie bylo tam pasty z szamponem, prawda?;)
                • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 14:32
                  znaczy, że źle zrozumiałam kontekst:

"Postawcie sie baby a zobaczycie, jak szybko dostaniecie jeden dobry produkt do
                  wszytskiego - taki sam jak mamy my,faceci!
                  JA mam szampon, zel pod prysznic i paste do zebow: jestem czysty, nie smierdze,
                  mamczyste ciuchy, nic mi wiecej do szczesia nie potzreba. Howgh! "

a my mamy delikatną skórę o którą musimy dbać, żeby była zawsze miła i
                  aksamitna w dotyku, bo taką właśnie lubicie ;)
                  • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 14:36
                    kookardka napisała:

> znaczy, że źle zrozumiałam kontekst:
                    >

Tadadadam, mkne na allegro, kupuje organizer i zapisuje ten dzien w tymze
                    ustrojstwie - 1 lutego, kobieta przyznala sie do niezrozumienia!:P

> a my mamy delikatną skórę o którą musimy dbać, żeby była zawsze miła i
                    > aksamitna w dotyku, bo taką właśnie lubicie ;)

Eeee tam, kto by tam na to zwracal uwage pod pierzyna. Pamietaj slowa medrca -
                    Nie wazne sa nogi, wazne jest serce!... ktore bije pomiedzy nogami ;P
                    • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 14:40
                      > Tadadadam, mkne na allegro, kupuje organizer i zapisuje ten dzien w tymze
                      > ustrojstwie - 1 lutego, kobieta przyznala sie do niezrozumienia!:P

obiecaj, że "narysujesz" tam kokardkę ;)
                      rozmawiając ze mną częściej, nie nastarczyłbyś z pamięcią ;)

> Nie wazne sa nogi, wazne jest serce!... ktore bije pomiedzy nogami ;P

:))) a w tle szumi i trzeszczy sucha skóra ;)
                      • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 14:50
                        kookardka napisała:

> > Tadadadam, mkne na allegro, kupuje organizer i zapisuje ten dzien w tymze
                        > > ustrojstwie - 1 lutego, kobieta przyznala sie do niezrozumienia!:P
                        >
                        > obiecaj, że "narysujesz" tam kokardkę ;)
                        > rozmawiając ze mną częściej, nie nastarczyłbyś z pamięcią ;)
                        Kupie zatem dwa, jeden przeznaczony tylko dla ciebie;)
                        > > Nie wazne sa nogi, wazne jest serce!... ktore bije pomiedzy nogami ;P
                        >
                        > :))) a w tle szumi i trzeszczy sucha skóra ;)
                        Potraktujmy to jako pikantne dodatkiw stylu BDSM;)
                        • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 15:27
                          > Potraktujmy to jako pikantne dodatkiw stylu BDSM;)

o jeju, a co to jest BDSM ?
                          • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 15:40
                            Jesli nei wiesz, to mnie nie wolno uswiadamiac mlodego, jak sadze, dziewczecia:P
                            • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:08
                              no tak, nawet jeśli Twoja końcówka ;) swiadczy o roku urodzenia
                              to i tak jestem młodym dziewczęciem ;)
                              • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:32
                                kookardka napisała:

> no tak, nawet jeśli Twoja końcówka ;) swiadczy o roku urodzenia
                                > to i tak jestem młodym dziewczęciem ;)

LOL - na szczescie moja 'koncowka' o niczym nie swiadczy w tym przypadku:D
                                • kookardka Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 16:53
                                  hmmm, no cóż, kokardek się o ilość pętelek nie pyta ;)
                                  • conqueror69 Re: Czy wy to robicie specjalnie? podsluchane 01.02.07, 17:14
                                    Niiieee no gdziez ja bym sie osmielil pytac o takie osobiste sprawy jak ilosc
                                    petelek!;)
          • maialina1 kokardka 01.02.07, 13:16
            Ja tez kiedys umylam wlosy zelem pod prysznic, to bylo w hotelu, zapomnialam
            wziąć w podroz szamponu, a w lazience bylo takie mydlo w plynie, no to wzięlam
            bo nie mialam wyboru.
            Po wysuszeniu okazalo sie ze moje wlosy to jeden tlusty zlepek, cos jakbym ich
            nie splukala! Koszmar!
            Gdyby faceci mieli wlosy takiej dlugosci co dziewczyny, to moze by nas
            zrozumieli.
            • kookardka Re: kokardka 01.02.07, 13:19
              > Gdyby faceci mieli wlosy takiej dlugosci co dziewczyny, to moze by nas
              > zrozumieli.

głupotą jest FOCH kobiety gdy facet przynosi ładnie pachnące mydełko
              zamiast szamponu ( bo zachwycił się zapachem i nie doczytał na ulotce) ?
              czymś zupełnie innym jest mycie włosów tym pachnącym mydełkiem...
              • maialina1 Re: kokardka 01.02.07, 13:33
                Nie, nie, ta dziewczyna nie wygladala na obrazoną ani strzelającą focha, nie
                robila niezadowolonych min ani nic. Zwykla sytuacja, bez emocji.
                Tyle ze ja ją sobie potem przeanalizowalam :))
                • kookardka Re: kokardka 01.02.07, 13:43
                  no to chyba wykres Ci nie wyjdzie wiarygodny po tej analizie ;)
    • waldek1610 kupujesz szampon do wlosow...a nie samochod 01.02.07, 13:05
      wiec nie widze potrzeby stania przed regalem z szamponami przez pol godziny i
      czytanie uwaznie kazdej etykietyki od 20 rodzajow szamponow ich, skladu
      chemicznego, kodu kreskowego i Bog wie czego jeszcze? Zycie zbyt krotkie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka