marudaruda 17.02.07, 10:53 Co myślicie o dziewczynach, które was podrywają mimo iż wiedzą, że jesteście z kimś w związku (z inną dziewczyną)? Chyba ich nie szanujecie ,co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stayl Re: pytanie do facetów 17.02.07, 11:16 Ależ skąd-szanujemy . Zawsze później lądujemy w łóżku. Ona w swoim i ja też w swoim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: pytanie do facetów 17.02.07, 14:36 stayl napisał: > Ależ skąd-szanujemy . Zawsze później lądujemy w łóżku. Ona w swoim i ja też w > swoim :-) Bidulki... Współczuję:( Odpowiedz Link Zgłoś
trust2no1 Re: pytanie do facetów 17.02.07, 11:24 marudaruda napisała: > Co myślicie o dziewczynach, które was podrywają mimo iż wiedzą, że jesteście > z kimś w związku (z inną dziewczyną)? Chyba ich nie szanujecie ,co? A jaka odpowiedź sprawiłaby ci przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: pytanie do facetów 17.02.07, 12:37 marudaruda napisała: > Co myślicie o dziewczynach, które was podrywają mimo iż wiedzą, że jesteście > z kimś w związku (z inną dziewczyną)? Chyba ich nie szanujecie ,co? Bardzo je szanuję. Wiedzą, czego chcą i są szczere.... MNiej szanuję te, któe mnie nie podrywają, chociaż wiedzą, że mam na to ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: pytanie do facetów 17.02.07, 14:30 ja bym nie szanowal. podrywala mnie kiedys znajoma jak mialem kogos i unikalem tej osoby, bo chciala celowo/albo nie roz.. moj zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś