Dodaj do ulubionych

100% sposób na...

27.02.07, 21:38
sprawdzenie;) czy facet jest wolny czy zajęty;)
nie mogę zapytać wprost, a z założenia zajęci mnie nie interesują.
czy jest jakiś subtelny sposób wybadania gruntu?;)
jakieś powiedzmy pytanie, po którym się wie?
podpowiedzcie Panowie:)
pozdrawiam
h.
Obserwuj wątek
    • dalia101 Re: 100% sposób na... 27.02.07, 21:51
      Po obrączce na palcu.
      • hollygolightly85 Re: 100% sposób na... 27.02.07, 22:06
        gdyby to było takie oczywiste, nie pytałabym;)
        obrączki nie ma, ale pisząc "wolny" nie miałam na myśli wyłącznie "żonaty".
        chodzi generalnie o bycie w związku- kwestia jego sformalizowania jest drugorzędna.
        • dalia101 Re: 100% sposób na... 27.02.07, 22:50
          Wprost- no co ty! naiwna, prawdy może nie powiedzieć, choć jak w jego związku
          dobrze się dzieje to pewnie powie prawdę. Jeśli już będziesz z nim kręcić i nie
          ma czasu spotykać się w soboty i niedzielę to będzie coś znaczyć.
          • hollygolightly85 Re: 100% sposób na... 27.02.07, 22:54
            no właśnie- też tak myślę, ze jak dobrze się dzieje, to się wyda, raczej
            wcześniej niż później.
            ale zanim się ewentualnie zaplączę, wolałabym wiedzieć;)
            • dalia101 Re: 100% sposób na... 27.02.07, 23:21
              Jak dobrze się dzieje to nie będziesz miała szans się zaplątać, bo już na
              wstępie facet nie będzie zainteresowany. Musi być u niego źle, wtedy facet szuka
              przygód, tak jak może każdy z nas, ale nie chce zgliszcz u siebie, tylko
              zadowoli go mały skok w bok lub dłuższy romansik. Wtedy można się zaplątać, ale
              właśnie soboty i niedziele są decydujące, jak ma czas dla ciebie to znaczy że
              nic nie ściemnia, a .....i jeszcze jak ci poda domowy nr. nie tylko komórkę.
              • forumowicz_pospolity Re: 100% sposób na... 27.02.07, 23:46
                kup jakis podrecznik typu
                "przyspieszony kurs dla domorosłych detektywów"
                i dzialaj na podstawie tego wlasnie:)

jak sie postarasz to moze uda ci sie poznac prawde, ktora cie wyzwoli;)
          • tomekjot Re: 100% sposób na... 01.03.07, 16:09
            Sprawdż jego komórkę i sprawdż do kogo najczęściej dzwoni i pisze. Jak do
            Ciebie to jesteś dla niego nalważniejsza.
      • kinia72 Re: 100% sposób na... 28.02.07, 01:23
        wynajmij detektywa :)))
        to chyba lepsze niz obrączka na palcu
    • eeela Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:11
      > nie mogę zapytać wprost, a z założenia zajęci mnie nie interesują.

Nie rozumiem, dlaczego.
      • dalia101 Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:14
        Jak to sobie wyobrażasz? Poznajesz faceta i w drugim zdaniu pytasz się czy kogoś ma?
        • eeela Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:20
          Tak wlasnie czynie, i nie rozumiem, co w tym strasznego.
          To znaczy czynilam, jak delikwent wygladal na interesujacego, a ja bylam akurat
          wolna :-)
          • dalia101 Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:32
            Dla mnie to jakieś takie namolne, ja bym tak nie umiała, nie będę krytykować
            jeśli jesteś zadowolona z tak przyjętej taktyki, jeśli to taktyka, a nie
            odkrycie kart i pokazanie że facet na tyle cię interesuje że myślisz od razu o
            jakimś związku z nim.
            • eeela Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:39
              O jakim zwiazku??? Kiedy spotykam goscia pierwszy albo drugi raz???
              Nie rozumiem, co namolnego jest w zwyklym pytaniu. Nie rozumiem po prostu, co
              zlego jest w szczerosci. Kiedy pytam o posiadanie partnerki/zony, nie zakladam
              od razu, ze bede miala z facetem romans. W ogole sie nad takimi rzeczami nie
              zastanawiam. Ot, rejestruje - nieglupi, ma ladne oczy. Pytam. Jak odpowiedz jest
              przeczaca, moge z czystym sumieniem trzepotac rzesami i krecic tylkiem.
              • dalia101 Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:46
                Romans nie romans, tak dla mnie to trochę niezręczne, może ja się nie znam.
                • eeela Re: 100% sposób na... 28.02.07, 00:50
                  Poniekad rozumiem. Wiele kobiet ma problemy z otwartoscia. Ja jednak uwazam
                  rozwiazania najprostsze za najlepsze.
                  • hollygolightly85 Re: 100% sposób na... 28.02.07, 12:45
                    i niewykluczone,ze to najlepsze rozwiązanie;)
                    co nie zmienia faktu, ze podzielam pogląd dalii i jakoś nie widzę siebie
                    wypowiadającej to pytanie;)
                    mam wrażenie, ze facet od razu wtedy myśli, ze jestem nim zainteresowana (inna
                    sprawa,ze jestem;))
                    tak,wiem pewnie sama sobie komplikuję,zycie- ale co zrobić- niektórzy po prostu
                    tak mają;)
                    • gwajak11 Re: 100% sposób na... 28.02.07, 13:33
                      Nie wiem czy moge pomóc ale wydaje mi sie ,ze dobrym starym wypróbowanym
                      sposobem uzywanym przez kobiety było zwrócenie sie o pomoc(tu troche własnej
                      inwencji)do jak to nas nazywacie faceta,jak chetnie ja otrzymacie to wszystko
                      bedzie jasne,podanie telefonu ,prożba o kontakt ze chciałabym sie odwdzieczyc
                      itp.Nie wiem moze to nacos wam sie przyda-pozdrawiam
    • facettt nie ma ...:))) 28.02.07, 15:33
      hollygolightly85 napisała:

> sprawdzenie;) czy facet jest wolny czy zajęty;)
      > nie mogę zapytać wprost, a z założenia zajęci mnie nie interesują.
      > czy jest jakiś subtelny sposób wybadania gruntu?;)

cale szczescie nie ma :)
      a nawet gdyby byl i bysmy go znali, to nas "zejetych" inne Panienki nadal
      interesuja i nie bedziemy robic nic wbrew wlasnym interesom :)))
      • hollygolightly85 Re: nie ma ...:))) 28.02.07, 22:15
        haha,czekałam na taką odpowiedź;)
        • ryko Re: Jest :((( 01.03.07, 12:53
          Jest.

Jest nim CZAS.
          Tzn. czy może (i chce) poświęcać Ci swój cenny czas i to w porach dla Ciebie
          dogodnych (wieczory, weekendy) i nieplanowanych z duzym wyprzedzeniem.

Kombinatorzy są naprawdę ponadprzeciętnie inteligentni i są w stanie wiele
          rzeczy przewidzieć i zaplanować... jednak pod warunkiem, że to ONI planują i to
          ONI są panami sytuacji.
          • sasza11 Re: Jest :((( 01.03.07, 16:04
            Ja zawsze tak kieruje rozmowe zeby mimochodem wplesc do rozmowy tekst typu: w
            zaleznosci od kontekstu; jedziecie ze swoja dziewczyna, czy wYbierasz sie sam?
            ladny sweter pewnie dziewczyna ci wybrala;-), czy cos w takim stylu i on tu
            zawsze jesli jest sam oponuje:-) alez nie nie mam nioogo itp itd. sprawdza sie
            i jest dyskretny;
            • facettt Re: Jest :((( 01.03.07, 16:10
              nie dotyczy to fachowcow :)

ten powie: "tak, wybrala mi ten swetr, a potem sobie poszla, gdyz wybrala
              innego" :)))
          • facettt jasne :))) 01.03.07, 16:08
            I dlatego zawsze mowilem, ze aby moc pozwolic sobie na dodatkowa "przyjaciolke"

Trzeba miec nie tylko pieniadze, ale i ruchomy czas pracy (szef firmy,
            pracownik naukowy) by moc przekonac nagle zone, ze w te sobote koniecznie musze
            isc do pracy :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka