Gość: Monika IP: *.chello.pl 29.04.03, 18:41 czy myślicie że faceci korzystają z takich stron? Czy jest szansa na spotkanie kogoś interesującego, czy to raczej same mięczaki i buraki? np. www.republikasamotnych.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bruno555 Re: mięczaki? IP: *.proxy.aol.com 30.04.03, 10:41 a ty glupia cipo co robisz na tych stronach? Nikt ci nawet sexu nie zaproponuje w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika 2 Re: mięczaki? IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 30.04.03, 16:59 Pewnie, ze mieczaki. Tylko jak im cos dolega typu owsiki, czy brzydki zapach z ust, czy diabli wiedza co jeszcze to wtedy na forum. Zrozpaczeni i zdolowani szukaja porady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno555 Re: mięczaki? IP: *.proxy.aol.com 02.05.03, 08:02 pomysl co tobie dolega,moj Bosze az strach pomyslec. Wspolczuje ci. JA PORAD UDZIELAM A NIE SZUKAM Szmal,kapusta sie liczy a nie uczucia po waszemu KASA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: mięczaki? IP: *.tnt1.per1.da.uu.net 02.05.03, 13:56 Ja nic nie wspomnialam o uczuciach! Jestes najwyrazniej wyczulony na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdansk Re: mięczaki? IP: *.crowley.pl 02.05.03, 14:02 hmm..zastanawiajace....nie czuje sie ani mieczakiem..ani burakiem... hmmm..mam po prostu sporo wolnego czasu... ( bom w pracy...)...a zycie mam jak najbardziej udane...hmmm...wiec chyba ze mna wszystko ok..tak sadze... Odpowiedz Link Zgłoś