debe12 23.03.07, 18:03 mysla tylko o seksie? Czy patrzac na dziewczyne maja zawsze ochote sie z nia przespac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silic Re: Czy faceci... 23.03.07, 18:40 Nie. Są babki na widok których myśl o seksie nie pojawia się. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy faceci... 23.03.07, 18:47 maja dokladnie tak samo jak my...moze troche czesciej bo im w dziecinstwie nikt nie wmawial ze maja byc grzeczni i nie rozszerzac nog bo wtedy nikt nie bedzie ich szanowal...ale potrzeby maja mniej wiecej takie samee tyle ze nie tlumione a teraz zadaj sobie pytanie...czy slinisz sie na widok kazdego faceta o kazdej prze dnia i nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:00 tygrysio_misio napisała: > a teraz zadaj sobie pytanie...czy slinisz sie na widok kazdego faceta o kazdej > prze dnia i nocy? Ja sobie zadałam i wyszło mi, że nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:02 ja tez nie...malo tego..ostatnio slinie sie tylko na widok jednego..szok Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:06 tygrysio_misio napisała: > ja tez nie...malo tego..ostatnio slinie sie tylko na widok jednego..szok To aż tak nie mam :) Dziś się śliniłam na widok jednego, ale żeby był jedyny to nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:08 no ja zostalam teraz bez samca to niedlugo tez bede sie slinic na wiecej osobnikow..ale to tez chyba wybredna jestem bo nie dam rady tak caly czas ..co spojrze to mokro Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:12 Zgoda...podła pogoda ciągle. Pada i pada... A kobieta chciałaby paść na jakimś misiu... A misie jeszcze śpią...no, nie wszystkie może... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:20 myyks napisała: > Zgoda...podła pogoda ciągle. Pada i pada... > A kobieta chciałaby paść na jakimś misiu... > A misie jeszcze śpią...no, nie wszystkie może... Chciałaby... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:15 tygrysio_misio napisała: > no ja zostalam teraz bez samca to niedlugo tez bede sie slinic na wiecej > osobnikow..ale to tez chyba wybredna jestem bo nie dam rady tak caly czas ..co > spojrze to mokro Nie popadajmy ze skrajności w skrajność :D Na każdego nie, niektórzy to koszmarki :D Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Czy faceci... 23.03.07, 19:20 kochanica2 napisała: > tygrysio_misio napisała: > > > no ja zostalam teraz bez samca to niedlugo tez bede sie slinic na wiecej > > osobnikow..ale to tez chyba wybredna jestem bo nie dam rady tak caly > czas ..co > > spojrze to mokro > > Nie popadajmy ze skrajności w skrajność :D Na każdego nie, niektórzy to > koszmarki :D > proszę bez wycieczek (ładne słowo wy-cieczka) osobistych, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
jebu-dubu Re: Czy faceci... 23.03.07, 20:44 na widok niektórych to sie sexu odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś