nin4 20.04.07, 19:02 Nie chodzi mi o krem do golenia, ale pielęgnacyjny. Może być na zmarszczki, pod oczy czy odżywczy. Byle skuteczny. Cena nie gra roli. Polećcie coś proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 09:41 Czesc, polecam Ci kosmetyki Vichy dla mężczyzn, świetny do cery ze skłonnością do wysuszania się jest krem Vichy Mag-C Moisturising. Tubka nie jest duża, ale niewiele trzeba smarować, żeby był efekt. Lepiej zapytaj na forum "Uroda", tam są lepsze specjalistki... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:13 sprobuj Clarins jest calkiem niezly Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:29 I męska linia Biotherm. Ale już wchodzimy na faktycznie wysoką półkę ;) Na szczęście M. podkrada moje kremy stojące na wierzchu. Więc na wierzchu stawiam Ziaję i cera M. ma się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:34 > Na szczęście M. podkrada moje kremy stojące na wierzchu. Więc na wierzchu > stawiam Ziaję i cera M. ma się dobrze! A to cwana Baba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:40 Na tyle okrutnie cwana, że musi Babę wybaczyć w tym kontekście ;) Faktem jest, że sama wybiórczo stosuję ziaję i inne tanie marki i są fantastyczne. Wolę wydawać kasę na coś innego, niż na kremy. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:33 Dziękuje za rekomendację :). Zaczynamy jak jakieś laski o tipsach gadać ;). Lepiej powiedz jakie cygara polecasz do whiskey :)) ? pozdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:43 O, właśnie, pogadajcie o używkach i przyjemnostkach dla ciała i duszy, to się poczuję, jak wpuszczona bocznym wejściem do elitarnego klubu tylko dla Panów. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:57 Sorry maleńka, ale tu nawet kelnerzy to faceci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:01 To ja się przebiorę, żeby nie drażnić rekinów. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:38 > To ja się przebiorę, żeby nie drażnić rekinów. Nie wpuszczą cie, wiele juz probowalo...ale wieczorem jest impreza zamknieta dla VIP-ów. Jezeli bedziesz w stroju kroliczka z tym, no ..., futerkiem z tylu i czapeczką z obwisłymi uszkami to wchodzisz :)). I jak - pasuje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:42 Wchodzę w to. Będzie to pierwszy przypadek, gdy króliczek zapuści żurawia w rejony dotąd dla niego zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:44 A nie masz przypadkiem dziś w domu Peep show z M. ? Nie chce, zebys miala poczucie, że cos naprawdę ważnego w życiu cie omija i przelozymy VIP impreze na przyszly tydzien ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:48 I już rakiem z króliczka... Nie wiem, co ja mam dziś w domu, ale na pewno coś przypadkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:49 Tylko, że ja pracuję z Twoim M. i wiem, co będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:53 To ja jeszcze zdążę do Castoramy po jakąś rurę, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:57 Z naszej wymiany uwag rodzi mi się obraz dość frywolnej forumowiczki...:) Czyżby Marta grzechu warta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 13:01 Z powyższej wypowiedzi rodzi mi się obraz Faceta z wyobraźnią! Na czyżby nie odpowiem w trosce o Twoją karmę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 13:03 Karma ma się dobrze, własnie się wygrzewa w brzuszku.... Faktycznie, wyobraźnię to mam, szkoda, że monotematyczną...:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 13:09 :D Ale jest, na dobry początek i monotematyczna, zawsze można ją rozbuchać i puścić innym strumieniem. Chodziło mi o karmę w sensie tego, na co sobie zapracowujesz, w przypadku, gdyby dane Ci było następne wcielenie. Tak właściwie to Cię po tym najedzonym ego-brzuszku pogłaszczę: po lekturze Twoich postów mam wrażenie, że nie tylko jedno Ci w głowie :) I dlatego zaczęłam z Tobą dyskusję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jszhc Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:38 Dobry krem dla faceta to jakikolwiek krem;p....wiadomo, ze faceci raczej rzadko sie kremuja przed snem;). Odpowiedz Link Zgłoś
ta_tu Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 11:50 Nie wyobrażam sobie, jak się można wykremować na noc.:))) Grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:01 Jezu Chryste Panowie miejcie odrobinę godności!!!! Jakie kremy jakie zmarszczki może jeszcze cellulit zaczniecie sobie usuwać kremami??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia821 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:22 Moj men kremem zakrywa łysinę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:24 :) to nie krem moja droga to pasta do butów :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia821 Re: Dobry krem dla faceta :) 23.04.07, 12:26 hmm am taki czarny kolor, może masz rację ??:)Lubi czarny ... Odpowiedz Link Zgłoś