tetlian 25.05.07, 19:10 Za 20 lat w zagarku będą sie mieściły potężniejsze komputery niż obecne pecety stacjonarne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinx czemu służy ten artykuł? 25.05.07, 19:36 Zgadzam się jedynie z tezą, że w Polsce sprzedaje się notebooki o wadze płyt chodnikowych, natomiast po co autor stworzył tekst, w którym nic prócz pochwały Libretto (słusznej) i peanów na cześć Toughbooka (uzasadnionych choć najlżejszy sprzęt to raczej nie jest)? No, jeszcze zapomniałem dodać, że oba kupione w e-bay - to takie ważne ... Rozumiem tęsknotę za lekkim i wytrzymałym sprzętem. Wbrew tekstowi, w Polsce oferta na na tego typu sprzęt jest bogata. W zasadzie każdy producent ma notebook o niskiej masie i wysokich parametrach - a że za tym idzie wysoka cena? Cóż, produkt elitarny to i cena wysoka. Żenujący tekst. Al Odpowiedz Link Zgłoś
imrahil Szukamy subnotebooka 25.05.07, 19:46 Ja bym nazwał takie małych notebooki - UMPC, czyli Ultra Mobile PC Więcej info pod tym adresem: www.umpcportal.com Odpowiedz Link Zgłoś
sadek Re: Szukamy subnotebooka 25.05.07, 22:58 No i brakuje jeszcze Sony Vaio VGN XP 1,1 kg, 10,3" cala, nagrywarga DVD wbudowana, .... Tani niestety nie jest ale sprawdza sie dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ragnah Brakuje mi tu MacBooka 25.05.07, 23:21 Może waży nieco ponad 2 kg, ale jest szybszy od wszystkich wymienionych w artykule zabawek :) Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Szukamy subnotebooka 26.05.07, 04:35 Malutki i leciutki jest AVERATEC. I tani! A jak cos lepszego i drozszego zwlaszcza do pracy przy "visual communications" to Apple. Nie wiem ile kosztuja w Polsce, ale po drugiej stronie oceanu w przeliczeniu na zlotowki to ten pierwszy jest okolo 1600 PLN, a Apple okolo 3500 PLN. Szybkie, lekkie, male i niezawodne. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke mam małego 26.05.07, 05:30 Ma 12 cali, waży 1.2kg i to idealny kompromis pomiędzy funkcjonalnością i mobilnością. Zajmuje tyle miejsca co kartka A4, wszystko co jest mniejsze już nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś