gipsygirl Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:36 Nie ze Wszystkimi, których lubimy, czujemy się dobrze, przebywając 24h/dobę... Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:44 JA to szczególny przypadek "wszystkich". Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:46 Pierwszy raz zarzucę Ci kłamstwo, jeśli powiesz, ze nawet przez chwilę nie miałeś siebie dość w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:51 Nigdy nie miałem dość swojego towarzystwa. Możesz mi teraz zarzucać kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:54 silic napisał: > Nigdy nie miałem dość swojego towarzystwa. Mój Drogi... to nie jest tożsame z moimi słowami:) > Możesz mi teraz zarzucać kłamstwo Bynajmniej, skoro tożsame nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:55 Skoro nie jest tożsame to z tematem nie miało nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:56 Jak najbardziej miało... moje przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:45 > A czemu się nie lubisz ? Oj, to nie tak dziala, Silic. Ja siebie zawsze lubilam, a zle mi bylo na poczatku, jak na obczyzne sie na stale wynioslam, zanim znalazlam przyjaciol i chlopa. Mialam troche pociechy w codziennych rozmowach na kierunek Polska, ale to nie to samo. Jako rozpieszczany bachor mam silnie rozwinieta potrzebe bliskosci fizycznej, nie tylko emocjonalnej, i zanim sie tu spiknelam z facetem, bylo mi naprawde bardzo ciezko. Moze to wydac ci sie glupie badz zabawne, ale ja bez regularnej dawki dotyku kogos bliskiego usycham. Wcale nie musi byc to mezczyzna; moze byc ktores z rodzicieli albo siostra. Ja sobie nawet nie uswiadamialam, jak bardzo jest mi to potrzebne, dopoki nie przyjechalam tutaj i nie spedzilam niemal calego roku bez dotyku kogos bliskiego. W takie chandry jak wowczas nie popadalam od kiedy skonczylam 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:50 Nie wydaje mi się to ani głupie ani zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:54 Nikomu się nie podoba. Ale skoro nie ma innej opcji - to cóż... Whatever. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:55 Czy rozmawiamy o Twojej samotnosci, czy o pojeciu samotnosci metafizycznym/semantycznym, czy w ogole tak sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: nie podoba mi się 07.06.07, 22:57 A mi się czasem nie podoba, że mam jej nie tyle, ile potrzebuję. Ale pretensje mogę mieć tylko do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś