Dodaj do ulubionych

Panowie czy podoba wam się jeden określony typ ...

15.07.07, 13:56
kobiecej figury, czy też lubicie różne kształty? :)
Obserwuj wątek
    • pol_krzaka Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 13:59
      Wszystko zależy nie od kształtu ale od całokształtu. Różne.
      • djkrzywepalce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:24
        > Wszystko zależy nie od kształtu ale od całokształtu. Różne.

Podpisuję się pod tym. Aczkolwiek puszyste i karaczany odpadają :-P
        • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:29
          co to sa karaczany?
          • djkrzywepalce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:31
            niskie, czyli jak dla mnie poniżej 160cm odpada.
            • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:32
              Czyli Kylie Minogue odpada,tak? :)))
              • djkrzywepalce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:35
                Odpada. Zresztą ona z twarzy nie jest moim typem.
                • suce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:38
                  A jaki jest Twoj typ "z twarzy"?
                  Ogolnie brunetki, blondynki, rude?
                  Typ słowianski czy katynoski. Ile kobiet, tyle typow.
                  • djkrzywepalce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:44
                    Trudno na to odpowiedzieć. Całokształt musi się zgadzać. Z twarzy to mnie kręci
                    taki typ urody jak ma Catherine Zeta Jones :) ...ale jak to w zyciu bywa,
                    najróżniejsze dziewczyny mi się już podobały, a nie były do siebie wcale podobne.
            • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:38
              no tak, lepiej dobrac sie wzrostem :)

no widziesz, a jak wiec to mozliwe, ze moje kolezanki z faldami na brzuchu o
              srednicy 15 cm tak chetnie sa proszone o reke? :)
              • djkrzywepalce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:41
                Nawet wolę sobie nie wyobrażać jak muszą wyglądać adoratorzy twoich koleżanek ;)
                • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:54
                  wygladaja normalnie :)
              • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:42
                Starannie pomierzyłaś te fałdki,nie ma co!
                • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:47
                  chcialam powiedziec, ze sa b duze :)
              • pol_krzaka Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:46
                Nie ma bata, muszą czymś nadrabiać.
                • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:48
                  w sumie tak :) to niewidzialna reka rynku
        • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:06
          djkrzywepalce napisał:
          >
          > Podpisuję się pod tym. Aczkolwiek puszyste i karaczany odpadają :-P

KARACZANY- dobre, tego określenia jeszcze nie znałem:DDDDDDDDDDDD
      • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 14:46
        Zastanawia mnie dlaczego kobiety myślą, że nam się podoba tylko jeden typ
        sylwetki? Nam się podoba wszystko to, czego my nie mamy, i z pewnością nie
        podchodzimy (a przynajmniej ja)do ich kształtów z przyrządami mierniczymi.
    • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:04
      Mój typ: blondynka, raczej posągowa czyli wysoka (ponad 168 cm), szczupła,
      długie nogi, nieduża pupa, średni biust.
      Żadnych tanich ciuchów a'la doda itp. Klasyka.
      • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:06
        bardzo zdrowe podejscie :) tez mysle, ze tak wyglada ideal :)
        • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:07
          Czyżbyś była zbliżona do mego ideału?;)
          • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:10
            169, ale nosze zawsze wysokie obcasy
            • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:11
              do tenisa też?;)
              • mahadeva Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:34
                ale Justine Henin ma 168 i jest no 1
                na razie...
                tyle, ze ona ma z przodu i z tylu plecy
                • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:42
                  mahadeva napisała:

> ale Justine Henin ma 168 i jest no 1
                  > na razie...
                  > tyle, ze ona ma z przodu i z tylu plecy

Justine Henin? A kto to taki?
                  • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:43
                    aaaa, już wiem:)
        • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:17
          Widzisz, Maha.. i sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, czemu te pokraki z 15cm
          fałdami mają Facetów, a Ty nie.. Bo nie patrzą na inne przez pryzmat fałd i
          innych "niedoskonałości" - a więc i na Mężczyzn nie patrzą w ten sposób
          (Mężczyźnie, nie Facecikowi, nie zaimponuje Kobieta, która jest z Nim, bo.. On
          świetynie wygląda).. I na pewno takie Kobiety NIE uważają siebie za ideały.. Na
          dłuższą metę beznadziejnie nudnie żyje się z Kimś, kto jest przekonany o
          własnej doskonałości..
          • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:20
            jesteś nieuprzejma dla Mahadewy, domyślam się więc, że masz nadwagę:DDDDD
            • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:24
              Kiedyś to ukrywałam?? Na brak Faceta za to nie narzekałam nigdy..

A Jej uwagę zwróciłeś? Bo nie zauważyłam.. Mnie to wsio, ale.. takie chamskie
              teksty o fałdach mogą przeczytać Dziewczyny, które JUŻ mają kompleksy.. I
              wiesz? Jak kiedyś pożegnasz na zawsze, jak ja, taką Osobę, która dała się
              zaszczuć "jedynemu słusznemu wzorcowi wagowo - wymiarowemu" i popadła w
              anoreksję, to może zrozumiesz, że nie powinno się Ludzi oceniać przez to, jak
              wyglądają, a tylko przez to, Kim są.. wszystko na temat.
              • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:35
                Bardzo mi przykro, że nie podobają mi się dziewczęta/kobiety o
                1. niskim zawieszeniu
                2. niewysokie
                3. ciemnowłose (choć są wyjątki)
                3. obdarzone zbyt bujnymi kształtami
                Nic na tonie poradzę, nie kręcą mnie i już mogę się z nimi kumplować ale nic
                więcej nie będzie.
                Mahadewy nie znam i jakoś specjalnie nie oburzyło mnie to co napisała. Ogólnie
                znany fakt: nadwaga= podwyższone ryzyko chorób, nadciśnienie, choroby serca
                itp. Nie lubię też osób, któr są leniwe, nie pracują nad sobą a "fałdy" o tym
                świadczą.
                Od dbania o figurę do anoreksji daleka droga. BTW skóra na wystających do bólu
                żebrach też mnie nie pociąga.
                I daruj sobie te szczypliwości, jeśli łaska.
                Kolega się zpytał jaka figura mnie kręci- wyraziłem więc opinię, bo kręci mnie
                nie każda.
                • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:45
                  A różnicę między: Nie podobają mi się Dziewczyny z nadwagą, a.. nie wiem,
                  dlaczego moje koleżanki z 15cm fałdami mają Facetów - widzisz?? Bo ja
                  zasadniczą. Pierwsze zdanie jest wyrażeniem zakresu upodobań (nie wiem,
                  czemu "przykro", ma prawo podobać Ci się to, co Ci się żywnie "zachce"). Drugie
                  jest oceną i wartościowaniem (wiadomo, w jaką stronę - po pierwsze, trudno, by
                  określenie o fałdach miało wyrażać wartość wyższą, bądź równą, jeśli idzie o
                  figurę Piszącej; po drugie - stwierdzenie, że nie wie, dlaczego takie
                  Dziewczyny mają Facetów, oznacza wprost, że skoro mają nadwagę, to są gorsze
                  dla Facetów i mieć Ich nie powinny "za karę", że nie są "w normie").

I.. mylisz się. Anoreksja jest chorobą psychiki.. dla niektórych Dziewcząt od
                  dbania o sylwetkę do anoreksji jest bardzo daleko.. dla Niektórych od dbania o
                  sylwetkę anoreksja się zaczyna, bo staje się ambicjonalną obsesją i wiąże z
                  jednoczesnym lękiem przed przytyciem..

A co do mnie.. Nie masz większych szans mi "dokopać". Jak pobierzesz przez
                  kilka lat leki sterydowe, jednocześnie będąc często przykutym do łóżka, to..
                  powrócimy do tej dyskusji i zobaczymy, jak szybko zmodyfikujesz pewne
                  stwierdzenia.

Miłego dnia:)
                  • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:57
                    Koleżanko:)
                    Ja Ci wcale nie chcę "dokopać".:)

Nie wykluczam tego, że kobiety okrągłe mogą się komuś podobać, mnie akurat-
                    niebardzo.
                    Za anoreksję kobiet nie wiem kogo winić? Może media? Bo raczej nie mężczyzn.
                    Wychudzone do granic możliwości modelki tak naprawdę podobają się tylko chyba
                    projektantom gejom, bo zapewniam Cię , że większośi mężczyzn - nie.

I tu dochodzimy do meritum sprawy - jeśli spotkam blond boginię, a ma ona w
                    głowie trociny i jej głównymi uczuciami są te narcystyczne, to zapewniam Cię,
                    że z mej strony może liczyć tylkona politowanie, a nie na zainteresowanie.
                    Rozumiem, że cały czas pijesz do wypowiedzi Mahadewy,cóż ja jej nie znam.
                    Odebrałem to co napisała jako żart.Gruby- ale żart.

Nie wiem o co chodzi z tymi lekami sterydowymi? Sugerujesz, że jestem tępym
                    mięśniakiem z syndromem ABS?... Nie jestem.:)

Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.:)
                    • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:11
                      > Za anoreksję kobiet nie wiem kogo winić? Może media? Bo raczej nie mężczyzn.

Oczywiście, że nie Mężczyzn.. Internet, to też "media" i właśnie
                      dlategho "moralizuję" tu i truję, że warto może jednak myśleć, co i jakimi
                      słowami się pisze?? Wiesz, że dla większości Nastolatek to, co Mężczyźny
                      (Chłopcy) nazwaliby normalną, apetycznie zaokrągloną sylwetką, to.. 15cm fałdy?
                      Jeśli nie wiem - infor5muję. Są badania na ten temat. Więc powiedz mi..
                      rzeczywiście korzystnie jest pisać publicznie takie teksty określające
                      pełniejszą sylwetkę? Wiesz.. to nie świadczy o Nich, tylko o.. Piszącym (w tym
                      przypadku Piszącej) takie słowa.. Nic tak mnie nie razi, jak.. anoreksja
                      umysłowa, która się objawia bezmyślnym pisaniem "co ślina na klawisze
                      przyniesie".. Dowcip jest dobry i śmieszny, gdy.. bawi, nie rani.. A ten akurat
                      może wiele osób zranić - nie Wszyscy są dowartościowani i pewni siebie.. A
                      jeśli Ktoś jest kruchy psychicznie i widzi się oczami Piszącej te słowa, to..
                      jak myślisz, jak to na taką Osobę wpłynie? A Pisząca pomyślała o tym, czy..
                      Ktoś, o kim "żartuje", Jej nie obchodzi?? Jeśli tak, to.. mamy kolejny powód,
                      dla którego One Fcetów mają, a Ona nie - może, mówiąc coś,myślą nie tylko o..
                      sobie, ale i o Tych, o których mówią??

> Rozumiem, że cały czas pijesz do wypowiedzi Mahadewy,cóż ja jej nie znam.

Ja też nie, ale.. wyżej wyraziła zdziwienie, że ofałdowane mają facetów.. no to
                      ją oświeciłam, gdzie może szukać klucza, dlaczego Ona Faceta jakoś znleźć z tą
                      superfigurą nie może.. proste.. No i.. nie lubię bezmyślności, wybacz.. jakoś
                      podejrzewam, że razi mnie ona bardziej, niż Ciebie gruba Kobieta na ulicy..
                      takie.. moje zboczenie, powiedzmy;)

>ugerujesz, że jestem tępym
                      > mięśniakiem z syndromem ABS?... Nie jestem.:)

Niczego nie sugeruję. Chodzi o "powód" mojej nadwagi - leki sterydowe. Jeśli
                      mam wybór między życiem, a superfigurą, to.. wybacz, ale wolę być uważana za
                      Paszkwila - jakoś na dobrym widzeniu przez Kogoś, kto ocenia przez kilogramy i
                      centymetry, mi.. nie zależy kompletnie:)

> Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.:)

Nawzajemnie:)

♥♪♪ღ♠♠ღღ#♫♫♫♫♫♥♫ღ♪ღღ♪♪♪ღ♥ღღ♫ღღ♪♫♪ღ♫ღ♠♠♠ღ♪♪♪♫♪ღ♥ღღღ#♪♪ღღ♥♥ღ♫ღღ♪♫♪
                      Ceń Ludzi za to, kim są.. nie za to, kim byś chciał, by byli.. Miej żelazną
                      wolę, ale miękkie serce.
                      ღ#♪♪♠♠♪ღ♪ღ♥ღ♪♪ღღღ♫ღ♥ღ♪♥♥♫♪ღ♫ღღ♪♫♪♪♪♠♠♪#♫♪♪ღღ♪ღ♪♪ღ♥ღღ♫♪♪ღღღ♠♫ღღ♪♫
                      • gipsygirl sorry za literówki:) 15.07.07, 16:13
                        n/t
    • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:18
      Jeśli to miało być zabawne, Twoim zdaniem, albo chciałeś tym "coś" przekazać,
      to.. nie wyszło.

Pozdrawiam, pa.
      • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:21
        a więc nadwaga bankowa.:DDDDDDDDD
        • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:30
          Kolego Drogi, nie podejmuj rozmów na tematy, o których nie posiadasz wiedzy.
          • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:33
            Przecież napisał prawdę - o co Ci chodzi?? Pomylił się jedynie w założeniu, że
            tym mnie ubodzie..
            • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:37
              Chodzi mi o to, że gdzieś tu w rozmowie zagubiły się rzeczy najważniejsze: powab
              kobiety, jej tajemniczość, inteligencja, itp. czyli to wszystko, co sprawia, że
              chcemy z tą kobietą być.
              • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:46
                Twój wątek jest o.. FIGURZE.. chyba Ci umknęło.. Figura, to nie powab, czar i
                inteligencja.. to wymiary.
                • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:54
                  "Wszystko zależy nie od kształtu ale od całokształtu" - ta rozmowa dryfowała już
                  w tym kierunku.
                  Jednak, może to i dobrze, że ten wątek ma taką nazwę, a nie inną, bo to chyba
                  kobiety częściej zapominają, że nie ma czegoś takiego jak idealna (dla każdego)
                  sylwetka, i że poza nią są rzeczy nieuchwytne, nie do zmierzenia, a ważniejsze
                  od proporcji i centymetrów.
                  • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:59
                    No więc, skoro dryfowała w tym kierunku, to.. była odbiegnięciem od tematu,
                    który zapoczątkowałeś - proste. Teraz wróciła na właściwe tory..
              • gipsygirl cor.: 15.07.07, 15:47
                Wymiary i proporcje, bo.. Mężczyźni raczej widzą to drugie, pierwsze poznając
                jedynie, kiedy Kobieta Im powie. Dlatego my nie mamy problemu z kupnem Wam
                ciuchów bez pytania o rozmiar - Wy macie.. przekomiczne:)
          • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:36
            lew-salonowy napisał:

> Kolego Drogi, nie podejmuj rozmów na tematy, o których nie posiadasz wiedzy.

Rozumiem, że Kolega tę wiedzę posiada. Dla mnie luz, nie lubię przewrażliwionch
            moralistek niezależnie od ich figury.
            • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 15:51
              Może przewrażliwione moralistki nie musiałyby na poważnie truć, gdyby
              nieprzewrażliwieni i wyluzowani niemoraliści używali mózgu, kiedy cokolwiek
              publicznie piszą..
              • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:00
                Koleżanko:)
                To jest po protu błahy wątek o figurch. Figura to nie wzystko jak napisał
                Przedmówca, nie ma co się obrażać.:)
                • gipsygirl Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:16
                  Widzę, że trudno zrozumieć pewien subtelny fakt.. mnie to nie obraża i nie
                  dotyka, a.. po prostu umiem myśleć też o INNYCH, którym może wyżądzić sporą
                  krzywdę i sprawić przykrość..
    • kakarakamuchen Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:00
      jestem kurduplem, który w wyniku życia jest chudy. pryszczami na klatce
      piersiowej wykarmiłam dziecko. a jak trzeba, to i podupcze.
      czy o tym jest post? a moze powinnam napisać 158/43/75A? czy ktos mnie pokocha?
      • lew-salonowy Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:04
        Szanowna Pani nie jest co prawda Panem, ale ten post bardzo mi się podoba.
        Wymiary są ciekawe ;)))
      • suce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:04
        a moze powinnam napisać 158/43/75A? czy ktos mnie pokocha?

Fantastyczna proporcja :D
        • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:05
          a 43 to co oznacza?
          • suce Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:06
            Mniemam, iż wage.
            • kraszan34 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 16:07
              Acha. Dziewczyna filigranowa to waga dobra.:)
              Dziękuję za wyjaśnienie:)
      • grzech_o_1 Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 20:57
        A niech Cię diabli.:)))
      • lacido Re: Panowie czy podoba wam się jeden określony ty 15.07.07, 21:42
        hm pod wymiarami to ja sie moge podpisac :DDDDDDDD
        • aisog21 a ja mam 178 cm ,nogi 120 cm 15.07.07, 22:00
          z tym,ze wlosy braz(daze do zimnego jest cieply),ale z tego co 30 lat obserwuje
          to im nizsze lub grubsze dziewcze tym chlopak,maz jak model :)

buzka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka