mojsukces1 21.07.07, 01:15 taki podryw niedługo będzie pewnie normom, teraz tyle singli :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-milia44 Re: podryw na "kurze łapki" i celulit 21.07.07, 01:25 celulit to kazdy chyba ma ;) single wiecznie mlode :D Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: podryw na "kurze łapki" i celulit 21.07.07, 01:30 tak mnie natchnął piątek wieczór, a ja w domu zatopiona w kserach, książkach..."młodość w bibliotekach", mam nadzieję, że starczy mi jeszcze czasu na realne życie. A tak bym chciała miec wakacje, bo od 6 lat tylko studia i praca. A gdzie porywy serca? buuuu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: podryw na "kurze łapki" i celulit 21.07.07, 01:34 Ale studia się skończą w końcu. A w międzyczasie trzeba zyć. To najwazniejsze. Przecież kiedys wychodzisz z tej biblioteki i książek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: podryw na "kurze łapki" i celulit 21.07.07, 01:37 To wszystko prawda, tylko ten ostatni rok tak się spięłam, że siedziałam w domu i miałam pisac mgr, a do tej pory nie napisałam całości. A chyba pójde spać, bo będe marudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: podryw na "kurze łapki" i celulit 21.07.07, 01:49 Idz jutro spotkaj się z ludźmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sierota_forumowy Re: Babskie plotkarstwo 21.07.07, 01:28 zaden temat nie chce mi sie z wami gadac Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: Babskie plotkarstwo 21.07.07, 01:33 Hehe, chyba ktos tu napisał, na szczęście go już nie widzę ;) To dobra funkcja forum :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
smiechuwarte2 Re: Babskie plotkarstwo 21.07.07, 01:30 tak ..tyle niedopchnietych starych pasztetow w dodatku smierdzacych denaturatem feee czesc Odpowiedz Link Zgłoś
smiechuwarte2 Re: Babskie plotkarstwo 21.07.07, 01:37 Nie liż mnie Nie lubie forumowych pasztetow .. Normalne , studiujace kobiety nie siedza na forach i nie zadzierraja kiecek na widok kazdego forumowego chlopa hehe ide spac bo nie znosze forumowego paszteciarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mojsukces1 Re: Babskie plotkarstwo 21.07.07, 01:39 fakt, śmiechu warte. Idź spać, to dobra decyzja Odpowiedz Link Zgłoś