ulotne_piekno 24.07.07, 15:08 w którym ktoś chciał zrozumieć kobiety...wyjechał z forum...faktycznie to już nie jest "Mężczyzna"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.pascal Re: męski wątek 24.07.07, 15:10 Skoro chciał zrozumieć kobiety, a nie mężczyzn, to źle trafił. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: męski wątek 24.07.07, 15:31 podrozmówczyni doskonale wyjaśniła sedno sprawy, ale widać, co niektórym trudno zrozumieć oczywiste.... Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: męski wątek 24.07.07, 15:23 litości..a może chciał zrozumiec kobiety przy pomocy innych mężczyzn. pytanie innych o opinie na dany temat to powszechnie stosowana praktyka. czyż nie od tego własnie jest forum? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: męski wątek 24.07.07, 15:24 przecież wątek dotyczył mężczyzn mimo ze w tytule miał kobiety.... ludzie.... nie będziecie sobie decydowac o czym mamy rozmawiać... :p Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 pascalu - korzystając, że tu jesteś, to pytanie 24.07.07, 15:24 mam - a jak ustawić sygnaturkę? to się ustawia jakoś czy po prostu się dopisuje w poście :-DD p.s. nie jestem blondynką :// Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: pascalu - korzystając, że tu jesteś, to pytan 25.07.07, 17:07 Kliknij na "Moje forum", a potem wybierz zakładkę "Ustawienia". Tam jest miejsce na sygnaturkę. Ręcznie też możesz wpisywać, ale wtedy trzeba ręcznie wpisać jeszcze tzw. delimiter (zapobiega cytowaniu sygnaturki przy odpowiedzi), który składa się z dwóch myślników i jednej spacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męski wątek 25.07.07, 17:21 czyli jakby nie użył słowa na k mogłoby zostać? trzeba by jakiś szyfr wymyslić Odpowiedz Link Zgłoś