buszmen33 28.08.07, 11:30 Powinniśmy tu poruszać typowo męskie tematy: czym jeździć, jak podrywać, jak się bawić. ...lecz czym byłby nasz świat bez bez kobiety lub dziewczyny .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: Nasz męski świat 28.08.07, 11:34 bez nas zanudzilibyscie sie tutaj na smierc...z tymi waszymi autami:PP Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Nasz męski świat 28.08.07, 18:46 To jeszcze nie jest najwiekszy proble. W ciagu dlugiego starzu malzenskiego , kilka razy urwalem sie z lancucha na jakies delegacje, zagraniczne kontrakty itp. Mam slaby charakter i szybko laduje morda w rynsztoku, knajpy , gorzalka , kobitki , hazard itp. Biegiem musialem wracac do domciu na "odtrucie". Kobita jest potrzebna by utrzymywac faceta w "pionie". Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 28.08.07, 12:29 Byłby pozbawiony pozytywnych emocji i ciepłych uczuć ;) oczywiście mówię o hetero świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotwife Re: Nasz męski świat 28.08.07, 15:04 Świat bez kobiet byłby wielkim bałaganem .....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nasz męski świat 28.08.07, 16:44 Bycie jedyną kobietą w tym Waszym meskim świecie to by było cos :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
smija Re: Nasz męski świat 28.08.07, 17:55 tyyyleee skarpet do prania.... :))) A tak ciut poważniej - bycie jedyną kobietą w męskim świecie szybko doprowadziłoby do wzajemnego wybijania się facetów zabiegających o tę kobietę... i znów wszystko od początku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nasz męski świat 28.08.07, 20:43 Faceci są praktyczni. Zabiliby kobietę dla świętego spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 28.08.07, 20:52 bo tak naprawdę chodzi o spokój ... po co się szarpać ze sobą na siłę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Nasz męski świat 28.08.07, 21:00 Kobieta niby delikatna istotka - a lubi na siłę faceta zmieniać, tworzyć związek i w ogóle kobietom brakuje subtelności w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 28.08.07, 21:02 sama tworzyć ?a to nie jest wspólne dzieło ??? zmieniać ??? a nie akceptować ??? boszszsz całe życie się człowiek uczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sarna666 Re: Nasz męski świat 28.08.07, 23:44 :) Dwóch wspaniałych facetów świetnie temat ujęło:) www.youtube.com/watch?v=VCIyzNISw1Q A ja jeszcze wkleję fragment textu, ostatnie wersy, czyli podsumowanie:) This is a man's world But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl He's lost in the wilderness He's lost in bitterness S. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 08:22 Trzeba wnieść poprwki w tej wizji:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 09:36 :))) sama jedna w męskim świecie ? ja bym się bała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nasz męski świat 29.08.07, 09:42 e tam, toż meżczyźni łagodnia jak baranki są Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 09:50 a ha ... ja bym się bała, że mnie zgwałcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nasz męski świat 29.08.07, 09:52 e tam, trzeba mieć te magnetyczną siłę :)))))))) i wyznaczyć kto i kiedy :D wszytko można pogodzić trzeba tylko mieć dobry plan :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 10:00 taa akurat - nawet byś się nie zorientowała już by Cię związali i korzystali kiedy chcieli ... potem ciąża za ciążą ... nawet dobrze byś do siebie po porodzie nie doszła już znowu byłabyś związana ... ja bardzo dziękuję za takie atrakcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 10:21 Ja tez mam wizje sam jeden wśród kobiet...Ja tam mógłbym nawet być wiązany a i w ciąze bym nie zaszedł:):)Sie rozmarzyłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 10:29 :))) uważaj, żebyś się nie rozmazał ;) wyobraź sobie kolejkę np 100 niewyżytych i agresywnych kobiet dziennie i wszystkie Ty musisz obsłużyć, a nie one Ciebie ;) ja tam Ci nie ujmuje nic, ale w końcu byłbyś wyczerpany - ale związany i na siłę stawiany do pionu ;) podejrzewam, że po kilku dniach miałbyś dość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nasz męski świat 29.08.07, 10:59 kookardka napisała: > :))) uważaj, żebyś się nie rozmazał ;) wyobraź sobie kolejkę np 100 > niewyżytych i agresywnych kobiet dziennie i wszystkie Ty musisz > obsłużyć, a nie one Ciebie ;) > ja tam Ci nie ujmuje nic, ale w końcu byłbyś wyczerpany - ale > związany i na siłę stawiany do pionu ;) podejrzewam, że po kilku > dniach miałbyś dość ;) > > Podejrzewam, że po jednym dniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:02 Żeby tego jednego dnia do południa wytrzymał. Znam Was.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:34 Biorąc pod uwagę, że byłoby to 100 wygłodniałych kobiet ( no bo on jedyny rodzynek) to mógłoby i tak być ;) oby go tylko tyłem nie odwróciły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:42 Już sobie wyobrażam, co by z niego zostało po wyrywaniu sobie z rąk. Przecież każda by chciała być pierwsza. Bo ostatnia, to jaki pożytek? Popatrzeć tylko i czekać na ewentualną regenerację.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:33 :))) Lubię buszmena, to co mu będę przykrość robić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:40 To tylko uświadomienie, by mierzył siły na zamiary, coby większego rozczarowania nie przeżył. Byłoby dużo dotkliwsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Nasz męski świat 31.08.07, 08:49 A i ja Cie bardzo lubię Koko:) a Twoje kokardki wyjątkowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 10:46 Przysłowie chińskie Jeżeli już masz zostać zgwałcona, to ułóż się tak, byś i ty miała przyjemność. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:33 w moim przypadku, ze wzgledu na petelki musiałoby to być chińskie osiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 11:38 Nie pamietam już w jakim piśmie, ale kiedyś czytałem, że kobiety miewają takie sny, że są zbiorowo gwałcone. Ale czy to prawda? Czy kobiety się w ankietach przyznawają? Powątpiewam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nasz męski świat 29.08.07, 15:29 tymi ciazami to mnie ptrzeraziłaś ale są na to sposoby :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 09:52 > Faceci są praktyczni. Zabiliby kobietę dla świętego spokoju.<<< eheheh chcecie mnie zabić.. śmiechem? :-DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Nasz męski świat 29.08.07, 09:50 > tyyyleee skarpet do prania.... :)))<<< yhyhyhyhyhyh uśmiałam się, dzięki :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Moja wizja 29.08.07, 15:34 jedna kobieta i same chłopy Rzonażanie jak w seksmisji (z wiadomych powodów) a ja sie przechadzam po świecie przepełnonym meżczyznami i sobie wybieram, który mi pasuje :)))))) ponieważ rozmanażanie jest laboratoryjne to po świecie chodzą same niezłe sztuki i ciacha :))) które są mi bezwzglednie posłuszne a niepokornych zamykam w lochu i jak przyjedzie ochota na dziki seks to wtedy ich odwiedzam :) o żadnych skarpetach i gaciach nie ma mowy Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Moja wizja 30.08.07, 11:01 Potrenuj sztuki walki zanim zaczniesz marzyć o spełnieniu marzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Moja wizja 30.08.07, 11:07 robi się, podoglądam "Przyczajony tygrys ukryty smok' :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Moja wizja 30.08.07, 11:09 I będziesz czaić się jak tygrys czy ukrywać jak smok ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Moja wizja 30.08.07, 12:48 najpierw przyczaje się ja tygrys a potem wyjdzie ze mnie ukryty smok a smoczyca właściwie :))))))) ma się ten ogień :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
smija Re: Moja wizja 30.08.07, 13:28 z tym smokiem, to chodzi o jakąś maseczkę z alg czy cóś??? To mogłoby w męskim świecie zagwarantować nietykalność na jakiś czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Moja wizja 30.08.07, 21:18 a ja z glinki zielonej - super smoczy kolor :))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 12:51 buszmen33 napisał: lecz czym byłby nasz świat bez bez > kobiety lub dziewczyny .... Cudowną oazą spokoju... > Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 30.08.07, 12:59 Już to widzę ... akurat ... bez naszego ciepła i spokoju, byście się powyrzynali jak świnki, naładowani agresją i nierozładowani w miłej przyjaznej atmosferze w sypialni ;)) w końcu zaczelibyście rzucać się jeden na drugiego a potem wszyscy siedzielibyście w tej Waszej oazie z tyłkami w miskach z zimną wodą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 13:07 kookardka napisała: > Już to widzę ... akurat ... bez naszego ciepła i spokoju, > byście się powyrzynali jak świnki, naładowani agresją > i nierozładowani w miłej przyjaznej atmosferze w sypialni ;)) > w końcu zaczelibyście rzucać się jeden na drugiego > a potem wszyscy siedzielibyście w tej Waszej oazie z tyłkami > w miskach z zimną wodą ;))) > > Kookardko - gdyby nie było kobiet - O CO mielibyśmy walczyć? Po prostu lezelibyśmy brzuchami do góry i grali w szachy. Albo w brydża. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 30.08.07, 13:21 pod stołem trzepiąc kapucynka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 13:30 kookardka napisała: > pod stołem trzepiąc kapucynka ;)) > > E tam. Jakbyśmy się miedzy soba nie tłukli - to i małbkom dalibyśmy spokój. No chyba, ze kapucynka byłaby akurat w menu :P Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 30.08.07, 13:57 boszszs biedne małpki ... i kózki ... i owieczki ... ale koników mi nie żal ;) niech się walą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 13:58 kookardka napisała: > boszszs biedne małpki ... i kózki ... i owieczki ... > ale koników mi nie żal ;) niech się walą ;) > > Na tatar je! Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Nasz męski świat 30.08.07, 14:02 ... aż jąkać się od tego nacierania zaczął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 14:22 kookardka napisała: > ... aż jąkać się od tego nacierania zaczął ;) > > I to z interwałami :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 14:30 kookardka napisała: > jakaś seksta mu się marzyła ;) > > Żadnej szóstki nie miałem na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 12:54 Wiecie co chłopy? Tak czytam o tych ciepłych uczuciach, stawianiu do pionu i tp. i myślę sobie, ze każdy z nas powinien mioeć żonę i kochankę i one powinny o sobie wiedzieć. Wychodzisz człowieku z domu - zona myśli, że do kochanki, kopchanka - ze do żony - a Ty powolutku szur-szur do biblioteki... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:00 do biblioteki podrywać bibliotekarkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:07 kookardka napisała: > do biblioteki podrywać bibliotekarkę ;) > > Nie. Poogladać strony z gołymi pannami w bezpłatnym necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:23 no podoba mi się chociaż to, że zdrada nie wchodzi w grę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:31 kookardka napisała: > no podoba mi się chociaż to, że zdrada nie wchodzi w grę ;) > > Zdrada jest jakby a priori - bo żona wie o kochance. A biblioteka jest docelowo :P Odpowiedz Link Zgłoś
metalicca Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:12 Ja nie. Ja do filharmonii na prześliczne wiolonczelistki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:23 jak maja sukienki z rozięciem to nózki wygladają bardzo sexy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
metalicca Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:43 Musża być rozcięte wysoko, bo wiolonczele między nogami.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:48 no jakby na skrzypacach grałą to rozciecia nie byłyby konieczne a tak to strój służbowy musi mieć rozciecia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:57 lacido napisała: > no jakby na skrzypacach grałą to rozciecia nie byłyby konieczne a tak to strój > służbowy musi mieć rozciecia :))) Ciekawe, gdzie skrzypaczka powinna mieć rozcięcia. A o harfistce aż wstydzę się myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:05 skrzypaczka miałaby rozcięcie na rękawie, harfistka na wysokości biustu ... ale pomyśl, gdzie musiałaby mieć flecistka ? taka wiecznie rozdarta baba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:20 kookardka napisała: > skrzypaczka miałaby rozcięcie na rękawie, harfistka na wysokości > biustu ... ale pomyśl, gdzie musiałaby mieć flecistka ? > taka wiecznie rozdarta baba ;)) > > > A ta, co gra na trójkącie? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:22 no jak sama nazwa wskazuje miałaby rozcięcie na trójkącie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
metalicca Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:26 A bębnistka, co to wymachuje pałami? Stoi najwyżej, jupitery, gorąc, poci się, to już chyba na golaska.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:27 bębnistka czy siostry Miriam ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:31 metalicca napisał: > A bębnistka, co to wymachuje pałami? Stoi najwyżej, jupitery, gorąc, > poci się, to już chyba na golaska.:))) Stoi miedzy owalami i macha pałami... no niezłe :D Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:02 tak wysoko, ze aż paseczek od stringów jest widoczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:23 kookardka napisała: > tak wysoko, ze aż paseczek od stringów jest widoczny ;) > > Bleeeee, a gdyby okazało się, że wiolonczelistka jest facetem, przebranym tylko za kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:28 no to by była wtedy niespodzianka z jajkiem, albo jajko z niespodzianką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:25 z pragnieniem wymalowanym na twarzy - jak tu zrobić by stać się smyczkiem w ich dłoniach i drażnić te cienkie struny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:05 to nawet biblioteki żałujesz żonie i kochance ze tak sam sie wyrywasz???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:05 lacido napisała: > to nawet biblioteki żałujesz żonie i kochance ze tak sam sie > wyrywasz???????????????????? A niech se idzie. To ja poczytam w domu :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:11 nie załamuj mnie to tak jak lekarz zaleca małzeństwu wyjazd na wakacje ale w przeciwnych kierunkach :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:20 lacido napisała: > nie załamuj mnie > to tak jak lekarz zaleca małzeństwu wyjazd na wakacje ale w przeciwnych > kierunkach :))))))) No i dlatego nie ma sie co żenić. Mozna sobie tak od czasu do czasu wyskakiwac do biblioteki i jest fajnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:22 i dlatego nie ma co wychodzić za maż jak najdzie ochota to: "buzi, dupci i do domku" :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:35 lacido napisała: > i dlatego nie ma co wychodzić za maż > jak najdzie ochota to: "buzi, dupci i do domku" :)))))))))))))) A tam buzi dupci. A moze tak "Ulissesa" najpierw przyswoić??? Po co ta biblioteka??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:39 ja tam nie mam nic przeciwko zeby jedno z drugim połączyć :))) facet zasypia ja biorę sie za "Ulissesa" dla chcącego nic trudnego :)) wspólne czytanie raczej nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:41 lacido napisała: > ja tam nie mam nic przeciwko zeby jedno z drugim połączyć :))) > facet zasypia ja biorę sie za "Ulissesa" dla chcącego nic trudnego :)) > wspólne czytanie raczej nie wchodzi w grę Jak zaczniesz czytać - też zaśniesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:45 zaczynałam nie raz :)))))))))) dlatego najlepiej czytać w czytelni, głupio tak przybić gwoździa na oczach tylu ludzi więć sie cz-k powstrzymuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:49 lacido napisała: > zaczynałam nie raz :)))))))))) > dlatego najlepiej czytać w czytelni, głupio tak przybić gwoździa na oczach tylu > ludzi więć sie cz-k powstrzymuje :))) W ławeczce czytać we dwójkę i razem pod nią wpaść :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:54 no ładnie to nawet w czytelni cżłowiek sie pokusie może nie oprzeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:59 lacido napisała: > no ładnie to nawet w czytelni cżłowiek sie pokusie może nie oprzeć :)) Taaaaak - drzemka jest uzależniająca... Odpowiedz Link Zgłoś
smija Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:33 biblioteka... Nie czujecie tego dreszczyku poniecenia? :)))))) Istne szaleństwo hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:40 szkoda tylko ze tylko w małych biblitekach można się jeszcze poszwędać miedzy regałami :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:41 lacido napisała: > szkoda tylko ze tylko w małych biblitekach można się jeszcze poszwędać miedzy > regałami :))))))))))) Jal chcesz dużo regałów - to idź do hipełmałketu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:47 toś dołozył do pieca toż to świetokradcze porówanie nie ma to jak szwędanie się miedzy regałami z ksiażkami, po zastanowieniu stwierdzam ze to lepsze niż spacer po plaży w słoneczny dzień :) widoki bardziej interesujace :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:50 lacido napisała: > toś dołozył do pieca > toż to świetokradcze porówanie > nie ma to jak szwędanie się miedzy regałami z ksiażkami, po zastanowieniu > stwierdzam ze to lepsze niż spacer po plaży w słoneczny dzień :) widoki bardzie > j > interesujace :D A to zależy, jaka plaża... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 13:55 w sumie moze dlatego ze dawno na plaży nie byłam to tak mi sie napisało Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 14:01 lacido napisała: > w sumie moze dlatego ze dawno na plaży nie byłam to tak mi sie napisało Hehe - a ja juz we wtorek bedę się smażył w Bułgarii :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Kobiety w męskim świecie 30.08.07, 21:20 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaale Ci zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 16:09 właśnie, jesteśmy od was mądrzejsze ;) co byście bez nas zrobili?! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 17:18 buszmen33 napisał: >lecz czym byłby nasz świat bez bez > kobiety lub dziewczyny .... oazą spokoju i szczęśliwości? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Nasz męski świat 30.08.07, 21:50 To już wole piekło z Wami:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nasz męski świat 30.08.07, 21:52 to mozę popracujmy nad tą wizją, kto się nad kim ma znecać w tym piekle? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Nasz męski świat 30.08.07, 23:27 i to dla obu stron :))))))))) bo chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko, jak te dwa łyse kamienie nad rzeką, chodzi o to by pierwsze chciało słuchać co to drugie powiedzieć chce do ucha Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Nasz męski świat 31.08.07, 08:47 Oczywiscie że dla obu stron ja zawsze lubie słuchać :):) Odpowiedz Link Zgłoś
strangeday Re: Nasz męski świat 31.08.07, 00:31 No to jedna rzecz aż się prosi żeby wkleić w tym temacie....: www.youtube.com/watch?v=s2_sH64Fmac Odpowiedz Link Zgłoś