Gość: anna IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:56 moze bus tak podyskutowal ,potrafil mni ezafascynowac swoim spojrzenim na zycie??????? sprobuj:)) anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:)) IP: *.pppool.de 09.07.01, 20:08 Do usług, madame. A czy mogłaby Pani podać swój adres emailowy? Pozdrawiam Karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:)) IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 23:35 dziewczyno nie rob tego, bo sie wpakujesz w bagno..tzn w Karola, innymi slowy:)) ramzes:) PS >Re: mezczyzna o ciekawym umysle poszukiwany:)) To jego nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Owocnych poszukiwan! IP: 141.20.80.* 10.07.01, 09:53 Uwazam, ze na tym forum zaden facet nie odwazy sie Pani olsnic. to, poki co, matecznik ... sama Pani widzi kogo. Jesli faktycznie chce Pani poznac kogos ciekawego, to ten pomysl z emalia nie byl wcale taki glupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna re mezczyzni o ciekawych umyslach IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 11:13 moze faktycznie go podam a olsnic mnie nie tak latwo znam wielu inteligentnych mezczyzn lecz to nie wszystko szukam pasji:)) pozdr anna tes-si@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: re mezczyzni o ciekawych umyslach 10.07.01, 12:56 Gość portalu: anna napisał(a): > moze faktycznie go podam > a olsnic mnie nie tak latwo > znam wielu inteligentnych mezczyzn > lecz to nie wszystko > szukam pasji:)) > pozdr anna > tes-si@wp.pl Uważaj, bo Karol z Julkiem to nie tyle cię olśnią, co oślepią;))) co do pasji to, niestety, z tym problemu ci panowie nie mają (vide ich udział w licznych dyskusjach na tym forum). pzdr wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek wasia! IP: 141.20.80.* 10.07.01, 16:34 O Pani z Ukrainy. Wie Pani, möj dziadek walczyl w legionach i pewnie wielu Ukraincöw z jego powodu stracilo zycie. A przy okazji, wybieram sie we wrzesniu ze znajomymi do Polski. Chcialem m.in Lwöw pokazac. Zna Pani moze tam jakas fajna knajpke ? Faithfully yours Julek Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: wasia! 10.07.01, 17:04 Gość portalu: Julek napisał(a): > O Pani z Ukrainy. Wie Pani, möj dziadek walczyl w legionach i pewnie wielu Ukr > aincöw z > jego powodu stracilo zycie. A przy okazji, wybieram sie we wrzesniu ze znajomym > i do > Polski. Chcialem m.in Lwöw pokazac. Zna Pani moze tam jakas fajna knajpke ? > > Faithfully yours > > Julek Nie jestem z Ukrainy; urodzilam sie w Polsce i mam polskie obywatelstwo, moj ojciec jest z pochodzenia Ukraincem i ja tez takie pochodzenie mam wpisane w dowodzie. Co do Legionow, to o ile dobrze pamietam to Pilsudski podpisal porozumienie z atamanem Petlura, przywodca (niestety) krotko istniejacego panstwa ukrainskiego. Mieli razem bolszewikow ganiac, wiec chyba za bardzo sie na wzajem nie kosili. "wybieram sie ze znajomymi do Polski i chcialem im Lwow pokazac" - czy julek zdaje sobie sprawe ze Lwow to nie jest Polska;))) Co do Lwowa - rodzine mam w Kijowie i tam przede wszystkim jezdze, nie znam wiec knajpek lwowskich, ale polecam Kijow - fajne rzeczy sie tam dzieja. A swoja droga masz bardzo mily;))) sposob proszenia o przysluge: najpierw probujesz obrazic, a potem pytasz. Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe z niskiej skutecznosci tej metody;))) pzdr wasia PS Lwow pelen jest ukrainskich nacjonalistow, wiec uwazaj z jakim dziadkiem i jaka geografia do nich startujesz;)))) wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: wasia! IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 11.07.01, 08:09 wasia napisał(a): > Co do Legionow, to o ile dobrze pamietam to Pilsudski podpisal porozumienie z > atamanem Petlura, przywodca (niestety) krotko istniejacego panstwa ukrainskiego. Mieli razem bolszewikow ganiac, wiec chyba za bardzo sie na wzajem nie kosili. Chodzi zapewne o walki z Ukraińcami zaraz po odzyskaniu niepodległości, Orlęta Lwowskie i te sprawy. Sojusz z Ukraińcami zawarto nieco później w obliczu wspólnego wroga czyli bolszewii. Kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel A CO ZNACZY CIEKAWY UMYSL????? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.01, 17:15 A CO ZNACZY CIEKAWY UMYSL????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS Tylko Janusz Styber (Wojo) moze to zrobic IP: *.orlando-01rh16rt.fl.dial-access.att.net 10.07.01, 20:20 Tylko Janusz Styber (Wojo) moze to zrobic. ================================= Gość portalu: anna napisał(a): > moze bus tak podyskutowal ,potrafil mni ezafascynowac swoim spojrzenim na > zycie??????? > sprobuj:)) > anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Panowie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 13:30 kto to wojo????????????:)) ciekawy umysl to taki ktory mysli inaczej,ma swoje sciezki i rzeczki turla kamyczki swojej wyobrazni,karmi sie szumem Myśli przeczytanej i napisanej słucha słowa mówionego i wyciąga swoje wnioski, zaskakująco odbiera zycie,chce zyć inaczej, nie lubi szarości , szuka..... pozdr anna Odpowiedz Link Zgłoś