Dodaj do ulubionych

wychodze za maz :)) he eh

IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.01, 13:00
jako ze juz od 1 wrzesnie faceci moga zawierac zwiazki...no to coz nam
pozostalo.. stwierdzilismy, ze bedzie z nas dobrana para :))

ramzes:)

PS...
ubiegajac pytania: obaj pojdziemy do urzedu w garniturach (czarnych). he he

Obserwuj wątek
    • Gość: emendems Re: wychodze za maz :)) he eh IP: 193.178.168.* 22.07.01, 16:50
      Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> jako ze juz od 1 wrzesnie faceci moga zawierac zwiazki...no to coz nam
      > pozostalo.. stwierdzilismy, ze bedzie z nas dobrana para :))
      >
      > ramzes:)
      >
      > PS...

> ubiegajac pytania: obaj pojdziemy do urzedu w garniturach (czarnych). he he
      >

Powaznie?
      Fajnie masz!
      Brakowalo nam ciebie na forum, podrozowales?
    • Gość: Tomek Re: wychodze za maz :)) he eh IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 20:28
      Ale masz fajnie.
      Życzę ci udanego związku.
      PS.Kim jest twój partner?
      • Gość: Karl gratulacje ;)) IP: *.pppool.de 22.07.01, 22:35
        widze, ze glowny gejsztyk tego forum wrocil z wakacji.
        nie ciesz sie tak. Suddeutsche Zeitung, 22. Juni 2001:
        In Thuringien und Sachsen werden Schwule und Lesben ihre Prtnerschaft nicht
        vor dem Standesamt eintragen lassen konnen.

• Gość: ra:) Re: gratulacje ;)) IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 10:11
          Wakacje..to byly wakacje:)
          Taki malutki urlopik w Polski. Troche podrozowalismy :))) Po wschodnich kresach
          kraju. Obaj jednoglosnie stwierdzilismy, ze jakies tam Majorki i Ibizy sie nie
          umywaja do polskich Mazur i Pomorza:)))

> In Thuringien und Sachsen werden Schwule und Lesben ihre Prtnerschaft nicht
          > vor dem Standesamt eintragen lassen konnen.

Nie przejmuj sie tak. To bedzie prawo ogolno krajowe i Turyngia oraz Saksonia
          musza je zaakceptowac. Beda sie bronic, bo oni sie przed wszystkim bronia, ale
          nie wprowadzic prawa nie moga.
          Zreszta jak wiesz jestem z Belrina:))) a tu mozna stanac na slubnym kobiercu:)))
          he he

ra:)

• Gość: ra:) Re: wychodze za maz :)) he eh IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 10:13
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ale masz fajnie.
        > Życzę ci udanego związku.
        > PS.Kim jest twój partner?

no przynajmniej to jest w tym kraju dobre:))
        a misiek jest 100% Niemcem :)))

PS:) Dzieki.mam nadzieje ze przezyjemy wspolnie wiiiiieeeeeeeeeeeeele lat i
        dozyjemy takiego prawa w Polsce:)))
        • Gość: 128 Re: wychodze za maz :)) he eh IP: *.polkomtel.com.pl 23.07.01, 14:37
          a planujecie dzieci ?
          • Gość: ra:) Re: wychodze za maz :)) he eh IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.01, 18:39

> a planujecie dzieci ?

juz mamy:))))
            • Gość: Kim Skąd te dzieci? IP: 195.205.4.* 23.07.01, 19:52
              Gość portalu: ra:) napisał(a):

>
              >
              > > a planujecie dzieci ?
              >
              > juz mamy:))))

A skąd?

• wasia Gratulacje:))) 23.07.01, 18:48

> jako ze juz od 1 wrzesnie faceci moga zawierac zwiazki...no to coz nam
      > pozostalo.. stwierdzilismy, ze bedzie z nas dobrana para :))
      >
      >
      > PS...
      >

• wasia Do ramzesa:-))) 24.07.01, 17:18
        Zapomniałam wczoraj napisać (chwilowy niedorozwój, ale już przeszło):
        LONG LIVE AND PROSPER

pzdr, wasia
        • Gość: ramzes:) Re: Do ramzesa:-))) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.01, 22:01
          dzieki...!!!
          ...oj..juz czekam na noc poslubna :))))))

• wasia Re: Do ramzesa:-))) 25.07.01, 17:32

> dzieki...!!!
            > ...oj..juz czekam na noc poslubna :))))))
            >

Opowiesz jak było;))) Chodzi mi oczywiście o ślub, a nie o jego równie
            sakramentalne dopełnienie:-)))

pzdr, wasia
            • Gość: ramzes:) Re: Do ramzesa:-))) IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.01, 19:47
              jasne..:)))

pewnie mnie trema zezre i nie nie dokoncze przysiegi malzenskiej:))))

• Gość: mat25 Re: Do ramzesa:-))) IP: *.interserwer.pl 14.08.01, 16:47

> jasne..:)))
                >
                > pewnie mnie trema zezre i nie nie dokoncze przysiegi malzenskiej:))))
                >

Bedzie pozniej powod do uniewaznienia slubu :))))
    • Gość: joop no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 23:08
      obyscie dozyli razem poznej starosci w spokoju i radosci...
      wiem ze to troche gornolotne ale trudno...
      • Gość: ramzes:) Re: no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia... IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.01, 09:56
        dzieki.

a co u ciebie?

• Gość: joop Re: no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 00:11
          a wyobraz sobie ze wszystko w najlepszym porzadku - wyciszylem sie wewnetrznie
          jestem uspokojony - a jak mam dola to gadam z kumplem - ktory wie juz o
          wszystkim - i jakos tak mam w sobie spokoj i cisze....
          teraz rozstrzasam nastepny problem - komu jeszcze o sobie powiedzeic ale mimo
          tego ze prowadze sobie czasem nocaMI TAKIE ROZNE ROZWAZANIA TO JESTEM W GLEBI
          DUSZY ZADOWOLONY Z SIEBIE I Z TEGO KIM JESTEM...
          hmmmm a zatem rozpisalem sie troche bezsensownie ale chyba wlasnie tak sie
          czuje - jak pisze.... - wewnetrzey spokoj wplywa um nie na pobudzenie czesci
          mozgu odpowiedzialnej za wynurzenia i rozmyslania...: )))))))))))
          joop
    • suzume Życzenia spóźnione acz równie serdeczne. :-)))) 26.07.01, 11:14
      Przede wszystkim spokoju od kretynów. A poza tym szczęścia i radości. Niech Wam
      się dobrze wiedzie.

> PS...

A nie zastanowilibyście się nad np. szarymi? Czarne to jak na pogrzeb...

PS: Wyznaczyliście już datę?

pzdr
      suzume
      • Gość: ramzes:) Re: Życzenia spóźnione acz równie serdeczne. :-)))) IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 11:24
        moze beda szare. to jeszcze do ustalenia.. a termin:)) koniec sierpnia, poczatek
        wrzesnia.
        wielkie Dzieki!

suzume napisał(a):

> Przede wszystkim spokoju od kretynów. A poza tym szczęścia i radości. Niech Wam
        >
        > się dobrze wiedzie.
        >
        > Gość portalu: ramzes:) napisał(a):
        >
        > > PS...
        > > ubiegajac pytania: obaj pojdziemy do urzedu w garniturach (czarnych). he h
        > e
        >
        > A nie zastanowilibyście się nad np. szarymi? Czarne to jak na pogrzeb...
        >
        > PS: Wyznaczyliście już datę?
        >
        > pzdr
        > suzume

• Gość: joop Re: Życzenia spóźnione acz równie serdeczne. :-)))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 00:56
        wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale jelsi moge wyrazic swoje zdanie to
        szczerze polecam czarne garnitury - szary garnitur to takie ni pies ni wydra -
        czarny i do tego biala koszula i czarnm a mucha to jest stroj z klasa -
        szalemnie mi sie podoba
        • Gość: ramzes:) Re: Życzenia spóźnione acz równie serdeczne. :-)))) IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.01, 11:07
          ja juz bedzie po wszystkim to moze umieszcze gdzeis fotke slubna:))

Gość portalu: joop napisał(a):

> wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale jelsi moge wyrazic swoje zdanie to
          > szczerze polecam czarne garnitury - szary garnitur to takie ni pies ni wydra -
          > czarny i do tego biala koszula i czarnm a mucha to jest stroj z klasa -
          > szalemnie mi sie podoba

• Gość: wasia Celebrity Wedding;-))) IP: 157.25.99.* 27.07.01, 18:00

> ja juz bedzie po wszystkim to moze umieszcze gdzeis fotke slubna:))
            >

O to nie musisz się starać. Niedługo to chyba jakieś plotkarskie pisemko zgłosi
            się do ciebie po wyłączność na publikację rzeczonych zdjęć;))).Tak to zazwyczaj
            bywa przy ''Celebrity Weddings'': dużo kasy za kilka fotek - będziesz mógł z
            Miśkiem wyjechać na długa i daleką podróż poślubną;))).

pzdr i najlepsze życzenia, wasia
            • Gość: ramzes:) Re: Celebrity Wedding;-))) IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.01, 22:30
              Pisemko sie juz zglosilo :) Super Express:))) ale z fotek nic nie bedzie, bo my
              nie mamy problemow finansowych :))) a podroz poslubna.marzy mi sie las w Vegas he
              he:))))

Gość portalu: wasia napisał(a):

> Gość portalu: ramzes:) napisał(a):
              >
              > > ja juz bedzie po wszystkim to moze umieszcze gdzeis fotke slubna:))
              > >
              > > ramzes:)
              >
              > O to nie musisz się starać. Niedługo to chyba jakieś plotkarskie pisemko zgłosi
              >
              > się do ciebie po wyłączność na publikację rzeczonych zdjęć;))).Tak to zazwyczaj
              >
              > bywa przy ''''Celebrity Weddings'''': dużo kasy za kilka fotek - będziesz mógł z
              > Miśkiem wyjechać na długa i daleką podróż poślubną;))).
              >
              > pzdr i najlepsze życzenia, wasia

• wasia Re: Celebrity Wedding;-))) 30.07.01, 17:12

> Pisemko sie juz zglosilo :) Super Express:))) ale z fotek nic nie bedzie, bo my
                >
                > nie mamy problemow finansowych :))) a podroz poslubna.marzy mi sie las w Vegas
                > he
                > he:))))
                >

Super Express, nie, to nie jest dostatecznie plotkarskie pismo. Ja myslalam o
                jakims polskim, lub niemieckim, odpowiedniku angielskiego "Hello!". Wydaje mi
                sie, po wstepnych badaniach rynku pism plotkarskich w Polsce, ze najblizsza
                bylaby "Viva".

Co do Las Vegas: za duzo Elvisow i innego UFO. Osobiscie polecam Sidney,
                Australia. Super miasto, super ludzie, brak Elvisa i UFO w ilosciach znosnych.
                Wiem, bo bylam i nie zaobserwowalam niczego.

pzdr, wasia
                • Gość: j festiwal wchodzenia w d... IP: 141.20.80.* 14.08.01, 13:58
                  bez wazeliny. Grand Prix otrzymuje tow. wasia z USSR.
                  • wasia And the award goes to... 14.08.01, 16:58
                    Gość portalu: j napisał(a):

> bez wazeliny. Grand Prix otrzymuje tow. wasia z USSR.

Ty tez na pewno zasluzylbys na jakas nagrode. Na przyklad Grand Prix w pisaniu
                    najglupszych i najbardziej obrazliwych postow. Ale nie ludzmy sie, i w tym sa
                    lepsi od ciebie. Nie wstydz ci? Postaraj sie nastepnym razem a moze, przy dobrym
                    wietrze uda ci sie mnie wkurzyc;)))

pzdr, wasia

PS
                    Twoja geografia tez pozostawia wiele do zyczenia, historia zreszta tez. Ukraina
                    nie jest juz w USSR, bo twor ten juz nie istnieje. A ja jestem z Warszawy. wasia
                    • Gość: j Re: And the award goes to... IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.01, 23:48
                      you know what, give me some head babe and then we´ll see. Perhaps it is
                      offensive, but after all, who cares...
                      i don´t give a damn about it.
                      • Gość: mesco Re: And the award goes to... IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.01, 08:09
                        wiesz co j (julek). zachowujasz sie jak rozkapryszony bachor.

mesco

Gość portalu: j napisał(a):

> you know what, give me some head babe and then we´ll see. Perhaps it is
                        > offensive, but after all, who cares...
                        > i don´t give a damn about it.

• Gość: j do m... IP: 141.20.6.* 15.08.01, 15:14
                          ooo, widze, ze stary znajomy z Kolonii jeszcze zyje. ;)
                          i jak tam zdrowko szanownego Pana? Jak wakacje?
                          Domyslam sie, ze nie opusci Pan tak wiekopomnego wydarzenia jak slub kolegi, co?
                    • wasia Re: And the award goes to Julek... 16.08.01, 17:08
                      Chcialabym oficjalnie przeprosic Julka za nie rozpoznanie jego wyzszej
                      inteligencji. Postaram sie nie powtorzyc tego karygodnego bledu;)

pzdr, wasia

PS
                      I''m not sure whether you''ve noticed, but this message is indeed meant to be
                      offensive;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka