Dodaj do ulubionych

OGLOSZENIE

IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 10:13
oferuje swoje atrakcyjne acz nedzne ciało za zapewnienie swobody poruszania
się w necie. Ale tylko raz! Są chetni? :)))
Obserwuj wątek
    • thormentor Re: OGLOSZENIE 30.07.03, 10:27
      Trzeba ci skonfigurowac modem? Nie ma sprawy ;P
      • sloggi Re: OGLOSZENIE 30.07.03, 10:27
        Co to znaczy cyber-prostytucja?
        • beember Re: OGLOSZENIE 30.07.03, 10:40
          samanta ma 60 lat i jest emerytowanym elektronikiem w swetrze koloru dupy
          pawiana
    • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 10:44
      Co jest w tym ciele nędzne a co atrakcyje, bo nie wiem czy się opłaca
      • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 15:19
        To nie jest zaproszenie do rozmowy na tematy filizoficzne a trasakcja. ;)
        • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 15:37
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> To nie jest zaproszenie do rozmowy na tematy filizoficzne a trasakcja. ;) no
          to handlujmy, za co ta swoboda poruszania? Bezpłatna porada - jaki jest problem
          ze zmianą adresu?
          • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:10
            Gość portalu: rybak napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
            >
            > > To nie jest zaproszenie do rozmowy na tematy filizoficzne a trasakcja. ;)
            > no > to handlujmy, za co ta swoboda poruszania? Bezpłatna porada - jaki jest
            problem>
            > ze zmianą adresu?

Ze zmianą adresu nie ma żadnego problemu ale to nie działa. Na to i dostępne
            dla amatora zabezpieczenia sama wpadłam :-)
            • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 16:21

> Gość portalu: rybak napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: samanta napisał(a):
              > >
              > > > To nie jest zaproszenie do rozmowy na tematy filizoficzne a trasakcja
              > . ;)
              > > no > to handlujmy, za co ta swoboda poruszania? Bezpłatna porada - jaki
              > jest
              > problem>
              > > ze zmianą adresu?
              >
              > Ze zmianą adresu nie ma żadnego problemu ale to nie działa. Na to i dostępne
              > dla amatora zabezpieczenia sama wpadłam :-)

Chcesz powiedzieć, że po zmianie adresu ktoś cię namierzył? no to witaj w
              matrixie
              • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:25
                Twój entuzjazm mnie trochę przygnębił :(
                • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 16:31

> Twój entuzjazm mnie trochę przygnębił :(
                  boisz się, że transakcja dojdzie do skutku?
                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:34
                    :)))) Jeżeli nie jesteś nim, to DLA MNIE to co ewentualnie jesteś w stanie
                    zaproponować, nie ma żadnego znaczenia. Zawsze znajdzie się ktoś lepszy od
                    ciebie. Jestem realistką. Nie boję się :-)
                    • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 16:39

> :)))) Jeżeli nie jesteś nim, to DLA MNIE to co ewentualnie jesteś w stanie
                      > zaproponować, nie ma żadnego znaczenia. Zawsze znajdzie się ktoś lepszy od
                      > ciebie. Jestem realistką. Nie boję się :-)
                      po zarzutach o filozofii dążyłem uparcie do transakcji, ale wracamy znowu na
                      rozważania filozoficzne. Co powiesz na eksterminację natręta?

• Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:45
                        Nie zależy mi na tym by kogoś zniszczyć ale uwolnić siebie. Co dokładnie by to
                        oznaczało?
                      • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:45
                        Zaczynam chyba połykać haczyk :)))
                        • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 16:50

> Zaczynam chyba połykać haczyk :)))
                          wróćmy więc do początku, jakie są te niezłe a jakie gorsze strony ?
                          • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:52
                            O co pytasz? Nic nie mówiłam o lepszych czy gorszych stronach.
                            • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 16:54

> O co pytasz? Nic nie mówiłam o lepszych czy gorszych stronach.
                              chodzi o ciało atrakcyjne acz nędzne
                              • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 16:55
                                W ten sposób nie zrobimy kroku do przodu. Co Ty masz do zaproponowania?
                                • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 16:58

> W ten sposób nie zrobimy kroku do przodu. Co Ty masz do zaproponowania?
                                  juz napisałem, czy to prawda że z chwilę musisz kończyć? jeśli tak to ja też w
                                  związku z transakcją mam parę drobiazgów do kupienia na mieście. Potwierdź
                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 17:03
                                    Dobrze.
                                    • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 17:04

> Dobrze.
                                      zlecenie przyjęte, jestem jutro
                                      • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 17:08
                                        Będę Cię z niecierpliwością wyglądać :)
                                        • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 30.07.03, 17:10

> Będę Cię z niecierpliwością wyglądać :)
                                          Już wyszedłem, ale to miłe
                                          • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 17:12
                                            Mnie też jest już bardzo miło. Krótko, konkretnie. Zobaczymy jaki będzie
                                            efekt :-)
                                            • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 10:55

> Mnie też jest już bardzo miło. Krótko, konkretnie. Zobaczymy jaki będzie
                                              > efekt :-)
                                              Twoje niecierpliwe wyglądanie skończyło się, właśnie jestem.
                                              Czy możemy wrócić do transakcji? ciągle nie dostałem informacji o ciele niezłym
                                              acz nędznym no więc?
                                              • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 11:00
                                                Wiesz, wiedziałam że tak będzie:) wymigujesz się. Nie dasz rady?
                                                • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 11:04

> Wiesz, wiedziałam że tak będzie:) wymigujesz się. Nie dasz rady?
                                                  Przecież to ty się wymigujesz, ja powiedziałem chyba dosyć jasno co proponuję,
                                                  ale do dzisiaj nie wiem za co, coś mi się należy chyba za same koszty?
                                                  PS czego dzisiaj bez buziek?
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 11:10
                                                    Gość portalu: rybak napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Wiesz, wiedziałam że tak będzie:) wymigujesz się. Nie dasz rady?
                                                    > Przecież to ty się wymigujesz, ja powiedziałem chyba dosyć jasno co
                                                    proponuję,
                                                    > ale do dzisiaj nie wiem za co, coś mi się należy chyba za same koszty?
                                                    > PS czego dzisiaj bez buziek?

Co to za ton strofująco-wymagający? Nic na kredyt. Buzki wczoraj miały zadanie
                                                    zachęcające i na tym koniec. Ja sie od niczego nie wymiguję ale też nie
                                                    zamierzam spędzić tu z Tobą miesiąca na pertraktacjach. Podjąłeś się nie
                                                    pytając o szcególy. Ja też Cię specjalnie nie wypytywałam co planujesz. Niech
                                                    każdy zajmie się tym co potrafi ;))))))
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 11:19

> Gość portalu: rybak napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Wiesz, wiedziałam że tak będzie:) wymigujesz się. Nie dasz rady?
                                                    > > Przecież to ty się wymigujesz, ja powiedziałem chyba dosyć jasno co
                                                    > proponuję,
                                                    > > ale do dzisiaj nie wiem za co, coś mi się należy chyba za same koszty?
                                                    > > PS czego dzisiaj bez buziek?
                                                    >
                                                    > Co to za ton strofująco-wymagający? Nic na kredyt. Buzki wczoraj miały
                                                    zadanie
                                                    > zachęcające i na tym koniec. Ja sie od niczego nie wymiguję ale też nie
                                                    > zamierzam spędzić tu z Tobą miesiąca na pertraktacjach. Podjąłeś się nie
                                                    > pytając o szcególy. Ja też Cię specjalnie nie wypytywałam co planujesz. Niech
                                                    > każdy zajmie się tym co potrafi ;))))))
                                                    myślę, że beember miał rację, demaskuję się przed tobą i publicznie i co?
                                                    pretensje za ton, a o szczegóły pytam od początku bo te są tu dosyć istotne. Ty
                                                    nie musisz o nic pytać bo wiesz wszystko.
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 11:27
                                                    Jeżeli myslisz, ze mnie zdenerwujesz to sie mylisz. Ustalmy fakty:
                                                    nie mam pojecia co Twoim zdaniem wiem i to wszystko!
                                                    niewiadome mi jest także czy cokolwiek od wczoraj zrobiłeś, żadnych konkretów
                                                    nie widzę,
                                                    a jakich informacji Ci brakuje?
                                                    podejmujesz się czegoś i póżniej pytasz o szczegóły, nie świadczy to o
                                                    profesjonaliżmie.
                                                    Tak więc to, czego zdołałam o Tobie sie dowiedzieć z krótkiej wymiany zdań nie
                                                    oszołomiło mnie. A do tego jeszcze bezpodstawne insynuacje.
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 11:35

> Jeżeli myslisz, ze mnie zdenerwujesz to sie mylisz. Ustalmy fakty:
                                                    > nie mam pojecia co Twoim zdaniem wiem i to wszystko!
                                                    > niewiadome mi jest także czy cokolwiek od wczoraj zrobiłeś, żadnych konkretów
                                                    > nie widzę,
                                                    > a jakich informacji Ci brakuje?
                                                    > podejmujesz się czegoś i póżniej pytasz o szczegóły, nie świadczy to o
                                                    > profesjonaliżmie.
                                                    > Tak więc to, czego zdołałam o Tobie sie dowiedzieć z krótkiej wymiany zdań
                                                    nie
                                                    > oszołomiło mnie. A do tego jeszcze bezpodstawne insynuacje.

Za Baraninę dostałem fajną Hiszpankę, ale najpierw było zdjęcie potem zlecenie.
                                                    Mataczycz jak SLD przed wyborami
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 11:38
                                                    Ty chyba też.
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 12:04
                                                    Coś mi się wydaje, że mam kolejnego "mola" i to na własne życzenie.
                                                    Powodzenia :)
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 12:16

> Coś mi się wydaje, że mam kolejnego "mola" i to na własne życzenie.
                                                    > Powodzenia :)
                                                    Nie to nie. A Lechu mi mówił "obiecanki cacanki a głupiemu stoi" trzeba go było
                                                    słuchać i przyjmować tylko poważne zlecenia. Lechu już nie żyje.
                                                    :) są miłe
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 12:36
                                                    Ja też chyba zdecyduje sie zejsc z tego swiata. Przemyśle to jeszcze.
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 12:39

> Ja też chyba zdecyduje sie zejsc z tego swiata. Przemyśle to jeszcze.
                                                    Wszedłbym w to, ale jak mówiłem nie w ciemno
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 12:42
                                                    Co mam Ci rozjaśnić?
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 14:48
                                                    poproszę o zdjęcie - fotografię,
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 16:17
                                                    Nie mam fotografii ale napisze ci coś o sobie. Nawet przez sekundę nie
                                                    myslalam o tym zeby dotrzymac warunkow tej transakcji. Och....liczylam na to,
                                                    że znajdzie sie jakis gentleman i uwolni mnie od problemu. Płonne me nadzieje.
                                                    Malo realne wydawalo mi sie też aby ujawnil sie intruz ale....co szkodzi
                                                    sprobowac. Z przyjemnoscia skrocilabym mu pazury ktorymi stuka w klawiature.
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 31.07.03, 16:25
                                                    I to wszystko o Tobie, dlaczego bez buziek i dlaczego "ci" z małej litery? :(
                                                  • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.07.03, 16:48
                                                    Według życzenia :) :) :) Wystarczy?
                                                    A "ci"? Zaczynam nabierać brzydkich nawyków tu piszących. Wg powiedzenia kto z
                                                    kim przestaje....
                                                    Miło było
                                                  • Gość: rybak Re: OGLOSZENIE IP: 217.153.88.* 01.08.03, 09:31
                                                    A tak się obiecująco rozkręcało
    • nathaniell Re: OGLOSZENIE 30.07.03, 11:02
      Ja bardzo chętnie:) Biorę w ciemno.
      • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 15:20
        Nathanielu, to znów tylko słowa.....
    • Gość: samanta Re: OGLOSZENIE IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.07.03, 13:54
      Do wszystkich chętnych!
      Po pierwsze: Sloggi i Beember liczyłam na bardziej dowcipne riposty z Waszej
      strony. Wczoraj świetnie się bawiłam czytając wyprodukowane przez Was
      komentarze :)
      Po drugie: oferta skierowana jest do jednego z grasujących tu panów, który od
      roku wszedł bezpardonowo na mój adres internetowy (nie wiem czy dobrze to
      określam) i nic tylko gada i robi dwuznaczne aluzje. Stawiam więc sprawę
      jasno - niech działa i da mi święty spokój.
      Pozdrawia bardziej lub mniej serdecznie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka