no_okki 26.11.07, 19:18 ...kogoś na stałe, na dalsze życie w dal..." Znalazłeś? znalazłaś... - a może szukasz, bądź zrezygnowałeś/aś i nie wierzysz, że ktoś taki może istnieć? Pochwal się przed nami :D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: "Szukam kogoś... 26.11.07, 20:02 Hmm,,zależy od zapotrzebowania a to indywidualna sprawa kazdego z nas.Podobno kto szuka ten znajdzie ale nie lubie takiego okreslenia.Potrzeba bliskosci jest w kazdym bez wzgl. na wiek,rasę,upodobania i tego zmienic się nie da i mysle,ze nie powinnismy, jednak uwazam,że nalezy miec kogos takiego kto bedzie cieszył sie naszymi sukcesami i przytuli gdy poznamy smak porazki a czasem pomilczy z nami.Czy to ma byc mąż czy przyjaciel pozostaje kwestia wyboru,wspólnego porozumienia,oczekiwań,jeśli do tego dochodzi dobry seks to chyba wszystko wyjasnia. Czy szukamy? zapewne,zaczyna się od tego właśnie,że kogos lubimy,chcemy z nim przebywac itd.Znajdujemy,pozniej tracimy czasem z powodów niezaleznych od nas a i czasem z własnej winy.Tak,potem nasze oczekiwania blakną,tracimy wiarę,że mozemy miec kogos takiego,przestajemy "szukac" a jesli nawet spotykamy czasem kogoś na swojej drodze to bywa tak,ze zapominamy,nie wiemy od czego zacząc i wydajemy sie nudni i mało pociągajacy i koło się zamyka. Mysle,ze nie trzeba miec wspólnego mieszkania i konta,zeby sie wspierac,szanowac i dobrze sie bawic?:):):) Podobno ,kazdy z nas ma gdzies swoja drugą połówke. > Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: "Szukam kogoś... 01.12.07, 19:24 Wyczerpująca, dobra wypowiedź dojrzałej emocjonalnie kobiety ../:P {Vive} Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 02.12.07, 15:25 no_okki napisał: > Wyczerpująca, dobra wypowiedź dojrzałej emocjonalnie kobiety ../:P > {Vive} :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt moze bys siew koncu ustabilizowal? 26.11.07, 20:42 i opowiedzial nam o dotychczasowych efektach poszukiwan? byloby bardziej pikantne :))) __________________________________ Tylko glupcy zywia sie nadzieja syci - korzystaja z zapasow. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: moze bys siew koncu ustabilizowal? 29.11.07, 15:52 Ty też opowiedz nam swoją historię. Ja już zamieniam się w słuch..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Dla Ciebie, Menka 29.11.07, 23:44 To uczynie wszystko, (no prawie... nie rozwiode sie, gdyz Najdrozsza przezornie wyczyscila mi ksiazeczke PKO, wiec nie mam za co). Ale reszta, to tylko na uszko. Nie lubie zbednej Publiki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa13 Re: "Szukam kogoś... 29.11.07, 13:11 viviene fajnie to brzmi:)) próbowałam, ale zależało mi bardziej na kimś na stałe na zawsze... chyba nie nadaję się do przelotnych spotkań:-) lubię stabilizację i przyznaję, że wolałabym być tą znalezioną:-)) ale... wierzę, że ten Ktoś gdzieś istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 29.11.07, 23:18 miłosc cierpliwa jest,łaskawa jest nie unosi się pychą ,nie szuka poklasku,kochaj,kochaj,i to jest wazne.Kazdy chce byc znaleziony,co nie przeszkadza ,bynajmniej mi,kochac,kochac,kochac......i czasem nic,otrzymujemy w zamian ale czyż to nie jest prawo miłosci? ps. kochaj i to do Ciebie wróci,wroci..:) Pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa13 Re: "Szukam kogoś... 30.11.07, 07:37 podziwiam za optymizm mój gdzieś się ostatnio po drodze zagubił... i... nie chce wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 30.11.07, 09:30 To Ty jesteś najważniejsza,bo nikt tak jak Ty sama nie pokocha Cię najbardziej a jesli inni nie potrafią dostrzec w Tobie tej iskierki nie są Ciebie warci:):) I tak trzymac moja Droga:):):) Nawaliło śniegu i jest piekna bajkowa sceneria:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: "Szukam kogoś... 01.12.07, 19:22 B. mądra wypowiedż; najlepiej - jak to mówią odnaleźć się w korcy maku. Pozdrawiam. Pomalutku wyrastasz nam na Gwiazdkę. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 02.12.07, 15:27 no_okki napisał: > B. mądra wypowiedż; najlepiej - jak to mówią odnaleźć się w korcy > maku. Pozdrawiam. Pomalutku wyrastasz nam na Gwiazdkę. -czyżbym poddawana była jakiejś próbie??:):) pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: "Szukam kogoś... 02.12.07, 15:36 czasem poddaję, jdnakże staram się to robić z umiarem, w dobrym tonie, smakować raczej niźli sprawiać przykrość, choć to przecież świat anonimowej nierzeczywistości.../:P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 02.12.07, 15:47 no nie wiem,troszke bym się bała,oczywiście dobrze miec własne zdanie,raczej nalezy je miec lecz w świecie anonimowej nierzeczywistości zdarza się również nierzeczywista ocena,gdyż skrywanie bądz ujawnianie własnych odczuc może nieszczere a wówczas jak bardzo nierzeczywiste:) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: "Szukam kogoś... 02.12.07, 16:43 Tylko wielka ostrożność jest tu dobrym doradcą Odpowiedz Link Zgłoś
wesmar Re: "Szukam kogoś... 29.11.07, 13:29 Zgubiłem sens, upadłem na twarz Nocą ulice są złe Samotność gnębi mocno tak Poczułem wtedy, że jesteś Czasem znajdujesz dla mnie czas ...... ...... ...... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 29.11.07, 23:23 Czy jest sens w samotnych wieczorach,w samotnuch nocach? Czekasz,czekasz i nic,czy jest sens czekac? Czy jest sens kochac? Miłośc nie unosi się gniewem wszystko znosi we wszystkim pokłada nadzieję. Czy warto czekac? Warto,kochaj,kochaj,kochaj.......:) Pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: "Szukam kogoś... 30.11.07, 09:49 Swiety Pawel to musial miec branie. Co prawda brzydki byl podobno jak noc, ale za to gadanego mial za trzech :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: "Szukam kogoś... 30.11.07, 09:51 świety,świetym a życie życiem,sztuką jest pokochac brzydote:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: "Szukam kogoś... 01.12.07, 21:21 Dobry towar nie potrzebuje reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś