ansag 07.12.07, 23:32 Jak tak, to gdzie, oczywiście oprócz twarzy? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel1940 Re: Golicie się? 08.12.07, 14:59 Byl taki temat niedawno, wyszlo, ze ponad polowa wypowiadajacych sie kobiet oczekuje mezczyzn wydepilowanych najlepiej wszedzie, przy czym jednoczesnie wiekszosc panow sie nie goli (obserwacja wlasna, moze calkiem niereprezentatywna). Wyszlo tez, ze jest tu spora zaleznosc od miasta - gdzieniegdzie jest moda na depilacje, w innych miejscach nie. Ktoras z kobiet (przepraszam najmocniej, ze nie pamietam) napisala, ze osmiu jej facetow bylo wydepilowanych i dopiero po nich przyszla refleksja, ze jednak nie wszyscy sie depiluja. Do dzis sie zastanawiam czy to ja pozostaje takim dinozaurem... ... bo odpowiadajac na pytanie - nie gole sie nigdzie poza twarza. Kiedys z okazji wyjazdu w rejony plazowe ogolilem sobie tors, ale jakos nie ciagnie mnie by to powtarzac - czuje sie bardziej meski ze swoimi wlosami ;-). Natomiast bylbym w stanie dostosowac sie w tym zakresie do gustu swojej wybranki (w granicach rozsadku). Odpowiedz Link Zgłoś
demoniqa Re: Golicie się? 08.12.07, 15:19 ja zawsze jestem wydepilowana,zostawiam tylko małą "ścieżkę" pośrodku,zdecydowanie poprawia to doznania przy penetracji językiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Golicie się? 13.12.07, 23:45 > Ktoras z kobiet (przepraszam najmocniej, ze nie pamietam) napisala, ze osmiu je > j > facetow bylo wydepilowanych i dopiero po nich przyszla refleksja, ze jednak nie > wszyscy sie depiluja. Do dzis sie zastanawiam czy to ja pozostaje takim > dinozaurem... > ... bo odpowiadajac na pytanie - nie gole sie nigdzie poza twarza. Kiedys z > okazji wyjazdu w rejony plazowe ogolilem sobie tors, ale jakos nie ciagnie mnie > by to powtarzac - czuje sie bardziej meski ze swoimi wlosami ;-) Mój facet też nigdzie się nie goli (pomijam zarost na twarzy) :) Raz ogolił się "tam", bo poprosiłam, ale strasznie mnie drapało w trakcie uprawiania seksu i już tego nie powtórzył :P > Natomiast bylbym w stanie dostosowac sie w tym zakresie do gustu swojej wybrank > i > (w granicach rozsadku). Ja uważam, że powinni się golić jeszcze obowiązkowo pod pachami :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Faceci powinni... 08.12.07, 16:08 Tylko na Boga, uwazac z nozyczkami ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Golicie się? 09.12.07, 12:07 Gole pachy , włosy na ramionach i włosy w okolicach sutków bo wg, mnie to obrzydliwe ;] moje owłosione nogi i ręce lubie :D Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Golicie się? 13.12.07, 00:33 moj facet czesto sie pyta, czy ma sie ogolic np. na podbrzuszu czy wrecz wlosy wokol penisa, ale jakos to do mnie nie przemawia. To tak jakbym miala w lozku kobiete z penisem.. oprocz modeli i wyjatkowych elegancikow, nie widzialam faceta ogolonego pod pachami, ale moze latem by nie zaszkodzilo co poniektorym. Ogolnie pewnie by, sie zastanawiala, gdyby przypominal owlosieniem malpe, ale jest niezbyt owlosiony. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Golicie się? 13.12.07, 09:07 Cholera, to chyba jestem "wyjątkowym elegancikiem", bo się golę pod pachami :). Ze wzgledów higienicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: Golicie się? 13.12.07, 22:17 nie zrozum mnie zle i nie odberaj personalnie, bo Cie nie znam. Osobiscie tez sie gole pod pachami i za elegancika sie nie uwazam, pomijajac juz ze jestem kobieta :) ok, umowmy sie ze to bylo generalizowanie, a kazdy robi tak zeby mu bylo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
omega223 Re: Golicie się? 13.12.07, 12:00 Na twarzy nie mam co golić;) Nozki oczywiscie i tu i tam jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Golicie się? 13.12.07, 13:48 mojemu eksowi kiedyś strzeliło do głowy żeby sobie klate ogolić (mozę czytuje to forum :P, zachowałam się niezbyt ładnie bo go wyśmiałam az prawie z łózka spadłam-nie mogłam się opanować wyglądał tak smiesznie ale musze przyznać, że dopiero wtedy zobaczyłąm jak ładnie ma zbudowaną klatę :) Odpowiedz Link Zgłoś