u25 15.08.03, 10:14 Co o nich sadzicie? Ja nie moge sie do nich przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kan_z_oz Re: Czarne perly IP: *.mega.tmns.net.au 15.08.03, 11:14 Co o nich sadzicie? Ja nie moge sie do nich przekonac. Co masz na mysli? Nie podobaja ci sie, czy nie chcesz ich nosic? Rozwin. Sadze, ze zalezy co wiedziales/widzialas, zapraszam do Australii, kraju gdzie sa produkowane jedne z najlepszych na swiecie. Jesli mozesz sobie na nie pozwolic, jestem pewna, ze beda ci sie tez podobac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: Czarne perly 15.08.03, 12:11 >Jesli mozesz sobie na nie > pozwolic, jestem pewna, ze beda ci sie tez podobac. > Pozdrawiam. A od kiedy to kobiety same kupuja sobie bizuterie:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
venno ...podobno przynosza nieszczescie 15.08.03, 12:28 Nie jestem przesadny, ale perel tez nie nosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
u25 Re: ...podobno przynosza nieszczescie 15.08.03, 12:38 Dzieki, tak czulam, ze cos z nimi jest nie tak. (Poza tym swieca sie jak psu jajka:-) Pozostane wierna perlom bialym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan_z_oz Re: ...podobno przynosza nieszczescie IP: *.mega.tmns.net.au 17.08.03, 11:17 U25 napisala; A od kiedy to kobiety same kupuja sobie bizuterie:-)? Ze tez na to wczesniej nie wpadlam, zaraz wysle 'starego' zeby mi cos kupil. Myslisz ze przynosza nieszczesie. To kaze mu kupic biale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: ...podobno przynosza nieszczescie 17.08.03, 17:01 Mnie do różańca pasowałyby te czarne,ale chyba są drogie , może znajde sobie sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś