Gość: jacek IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 22:44 Gdzie w naszych okolicach można pojeżdzic konno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zipi Re: jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:12 www.google.pl - trzeba wpisać "Wawer i okolice - jazda konna" albo jakoś podobnie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A co to są "nasze okolice"...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajkai Re: A co to są "nasze okolice"...? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.12.11, 21:32 no jak sama nazwa forum wskazuje, prawda ?? Ursynow i Jelonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: jazda konna IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.11, 08:46 Raczej chodziło mi o przetestowane przez forumowiczów miejsca. Nikt nie jeździ? Odpowiedz Link Zgłoś
agata0 Re: jazda konna 29.12.11, 06:10 Moje dziecko jeździ w Ulmagu w Falenicy/Aleksandrowie. Jeździć się nauczyło i bardzo lubi to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 00:51 Pojeżdzisz konno można też w Radości na koncu ulicy Czołgistów, skrzyżowanie ulicy asfaltowej Ezopa i Czołgistów, proszę tam poszukać dużego ogrodzenia drewnianego pomalowanego na czarno, oraz drewnianego baraczka na kołach coś w tym rodzaju. Tam można spotkać rodziców z dziecmi którzy uczą się jazdy konnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuwaradosc Re: jazda konna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.15, 23:19 Na czołgistów nie polecam ostatnio byłam tam na jeździe nie dość ze dziewczyna max 16 lat mni lekcje prowadziła to slyszalam jakieś krzyki za stajni dodatkowo nie zbyt mila atmosfera... Odpowiedz Link Zgłoś
karonline84 Re: jazda konna 25.01.12, 09:42 pojeździć można w stajni pociecha Park Skaryszewski Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: jazda konna 08.02.12, 12:24 A gdzie są kucyki i możliwość jazdy "konnej" dla młodszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: jazda konna 19.04.15, 18:03 ja odkryłam niedawno na Wybrzeżu Puckim 2 za zoo, jeszcze tam nie jezdziłąm ale miejsce wydaje sie ok, okolica super. Fundacja nazywa sie chyba...Pociecha? Odpowiedz Link Zgłoś