Dodaj do ulubionych

jazda konna

IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 22:44
Gdzie w naszych okolicach można pojeżdzic konno?
Obserwuj wątek
    • Gość: zipi Re: jazda konna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:12
      www.google.pl - trzeba wpisać "Wawer i okolice - jazda konna" albo jakoś podobnie...:-)
      • Gość: gość A co to są "nasze okolice"...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 17:53
        • Gość: kajkai Re: A co to są "nasze okolice"...? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.12.11, 21:32
          no jak sama nazwa forum wskazuje, prawda ?? Ursynow i Jelonki
      • Gość: jacek Re: jazda konna IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.11, 08:46
        Raczej chodziło mi o przetestowane przez forumowiczów miejsca. Nikt nie jeździ?
        • agata0 Re: jazda konna 29.12.11, 06:10
          Moje dziecko jeździ w Ulmagu w Falenicy/Aleksandrowie. Jeździć się nauczyło i bardzo lubi to miejsce.
          • Gość: olo Re: jazda konna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 00:51
            Pojeżdzisz konno można też w Radości na koncu ulicy Czołgistów, skrzyżowanie ulicy asfaltowej Ezopa i Czołgistów, proszę tam poszukać dużego ogrodzenia drewnianego pomalowanego na czarno, oraz drewnianego baraczka na kołach coś w tym rodzaju. Tam można spotkać rodziców z dziecmi którzy uczą się jazdy konnej.
            • Gość: gosciuwaradosc Re: jazda konna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.15, 23:19
              Na czołgistów nie polecam ostatnio byłam tam na jeździe nie dość ze dziewczyna max 16 lat mni lekcje prowadziła to slyszalam jakieś krzyki za stajni dodatkowo nie zbyt mila atmosfera...
    • karonline84 Re: jazda konna 25.01.12, 09:42
      pojeździć można w stajni pociecha Park Skaryszewski
      • kartopaka Re: jazda konna 08.02.12, 12:24
        A gdzie są kucyki i możliwość jazdy "konnej" dla młodszych dzieci?
        • ona3010 Re: jazda konna 19.04.15, 18:03
          ja odkryłam niedawno na Wybrzeżu Puckim 2 za zoo, jeszcze tam nie jezdziłąm ale miejsce wydaje sie ok, okolica super. Fundacja nazywa sie chyba...Pociecha?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka