Dodaj do ulubionych

zapomnieć

21.02.08, 11:37
Historia:
3 lata temu poznałem na uczelni dziewczynę z Białorusi.Od początku bardzo mi się podobała.Niestety widywaliśmy sie tylko na imprezach studenckich,na których zawsze super się bawiliśmy.Czasami spotykaliśmy się przypadkiem w akademiku lub na mieście.W styczniu zeszłego roku zaprosiłem ją na ślub mojej siostry.Poszła ze mną i przez dwa dni znowu super się bawiliśmy.Po weselu próbowałem się z nią umówić,ale jakoś nic z tego nie wyszło.Dałem sobie spokój,ale cały czas nie mogłem o niej zapomnieć.Liczyłem,że znowu spotkamy się gdzieś przypadkiem i zacznie się wszystko od nowa.Skończyliśmy studia,zaczęliśmy pracować.Wczoraj dowiedziałem się,że jest zaręczona i wkrótce wychodzi za mąż.Mimo,że między nami nigdy do niczego nie doszło,nie potrafię o niej zapomnieć.Nie czułem do żadnej innej kobiety tego,co czuję do niej.Myślę,że ja też nie byłem jej obojętny.Wysłałem jej wczoraj smsa,w którym napisałem co do niej czuję.Niestety nie odpisała.
Pytania:
Czy ktoś był w podobnej sytuacji?Czy jest szansa,że ona odejdzie od narzeczonego?Czy mi to minie?
Obserwuj wątek
    • blondyneczka69 Re: zapomnieć 21.02.08, 12:36
      no ładnie... dziewczyna sobie jakoś wszystko poukładała, bo żeś się za nią nie
      wziął jak był na to czas i miejsce, a Ty jej tak pięknie to wszystko psujesz
      teraz... pewnie się zastanawia czy dobrze robi wychodząc za tamtego :) heh
    • wesmar Re: zapomnieć 21.02.08, 14:31
      takie tematy nalezy zalatwiac w 3 tyg., a nie w 3 lata. Tym bardziej
      wsrod Bialorusinek, dla ktorych "spodnie" sa najwazniejsze w zyciu.
      Inny Cie ubiegl. Koniec, basta.
    • markus.kembi Re: zapomnieć 21.02.08, 14:32
      Ciekawe, o uczuciach piszesz w SMS-ie. Bez urazy, ale to postępowanie na poziomie szkoły podstawowej, albo, co najwyżej, gimnazjum.
    • poprioniony Re: zapomnieć 21.02.08, 23:12
      Czy ktos ma pod reka slownik synonimow, bo nie lubie sie powtarzac
      a potrzebuje jakiegos odpowiednika dla slowa "zenujace"?
      • gob1 Re: zapomnieć 21.02.08, 23:23
        a może spróbuj powalczyć tak jak w "Absolwencie" z Dustinem Hoffmanem, to zrobi
        na niej wrażenie, a jeżeli nie , to już nie masz szans
        • m.nikla Re: zapomnieć 22.02.08, 11:12
          nie wierze ,ze to napisał dorosły facet....
    • gapuchna Inaczej... 23.02.08, 18:57
      niż większość. Podoba mi się to, że pamiętasz o niej tak długo. Czy uda ci się z
      nią przeżyć jeszcze cokolwiek - tego nie wiem, ale chciałabym, abyście się oboje
      przekonali, że chcecie bez siebie istnieć. Nie pisz, tylko spotkaj się z nią.
      Najwyżej cię ochrzani. To i tak lepsze, niż dręczące pytania w duszy.
      • lalacruz Re: Inaczej... 24.02.08, 17:41
        Porozmawiaj z nią w cztery oczy. Sms-y są dla dzieci.
    • trust2no1 Re: zapomnieć 25.02.08, 12:54
      Odpowiedzi na pytania w kolejności zadawania: Tak, na pewno. Tak, z
      tym że niekoniecznie do ciebie. Z całą pewnością.

A w ogóle, to nieźle dziewczynę wkopałeś. Ty wiesz ile ona musi
      teraz udowadniać lokalnemu KGB, że ten sms to nie szyfrowana
      wiadomość wywiadowcza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka