pierwahrabini 31.03.08, 20:38 Co jest radością Waszego życia? Co najbardziej cenicie w kobietach (nie tylko w żonach, ale i znajomych, koleżankach)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: do Panów 50+ 31.03.08, 20:46 Radoscia mojego zyciaq jest to ,ze nie mam juz zadnych zobowiazan!!! Natomiast jak chodzi o kobiety , to nic nie zmieniło sie od 50 lat :)) Juz w przedszkolu zakochałem sie bez pamieci w takiej jednaj Grazynce, bo miała w sobie to coS !! I do dzisiaj nic sie nie zmienilo . Nadal lubie kobiety , ktore maja to cos . Chociaz juz nie "zakochuje sie" tak bezinteresownie i bezwarunkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwahrabini Re: do Panów 50+ 31.03.08, 20:54 Ha! Czy to coś da się ując słowami? Czy kobitka milsza jest miła, uśmiechnięta, czy może troszkę z pieprzykiem, taka łobuz - kobita. Co Grażynka miała w sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: do Panów 50+ 31.03.08, 21:04 Nie umiem tego zdefiniowac. Ale to cos poznaje sie juz przed zamienieniem dwoch zdan . Patrzysz z daleka i wiesz ,ze to ta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: do Panów 50+ 31.03.08, 21:05 Nie umiem tego zdefiniowac. Ale to cos poznaje sie juz przed zamienieniem dwoch zdan . Patrzysz z daleka i wiesz ,ze to ta :)) Zreszta ja jestem złym materiałem do badan , poniewaz ja z natury rzeczy uwielbiam kobiety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwahrabini Re: do Panów 50+ 31.03.08, 21:17 Dziękuję dziadku. A czemu Ty sobie tak dziadkujesz? Wielu w Twoim wieku wiek ukrywa nadając sobie nicki adrian21 lub kuba18. Mam znajomego, 51-letniego tatę rocznego dziecka. Kudy mu do dziadostwa (że tak powiem) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: do Panów 50+ 31.03.08, 21:27 Mam 14 i 8 letnich wnukow , wiec jestem dziadkiem :)) A co do dzieci , to nie dalej jak wczoraj , zadzwonił do mnie taki znajomy , z czasow stanu wojennego , S-bek , i powidział ze znow został ojcem. A ma 36 letniego syna i jest ode mnie 7 lat starszy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Jak zerkniesz na ma wizytówkę, to będziesz 31.03.08, 21:36 wiedzieć wszystko. Pierwszy raz zakochałem [to niwłaściwe słowo] się w swej sąsiadce. Drzwi w drzwi. Razem żeśmy się urodzili i wychowali. Bardzo długo ze sobą. Az do ogólniaka. Wszędzie razem i zawsze. Przyjaźń dozgonna do dziś? Droga mi jak siostra, chociaż bardzo rzadko się widujemy. A co cenię w kobietach? Ich mądrość i rozsądek. Bo nam, facetom, potrafi walnąć szajba. A kobiety wtedy znacząco pukają w czoło i sprowadzają nas do pionu. Lojalność. No i już tak lżej, kobiecość, wesołość, pogodę ducha, uśmiech pogodny na buźce, elegancja... i więcej już nie wiem co. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwahrabini Re: Jak zerkniesz na ma wizytówkę, to będziesz 31.03.08, 22:09 Jak tu ciepło u Was Panowie. Tacy jesteście pogodni. Dzięki. Jakoś mi się fajnie zrobiło, bo ostatnimi czasy dusza trochę skołatana Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jak zerkniesz na ma wizytówkę, to będziesz 31.03.08, 23:09 Wieczorek. Zapraszam na forum Od Ściany do Ściany. Prywatne. Tam jest pogodnie i wesoło [przeważnie]. Link w poście Dziadka. Nocki miłej. Grzech.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bahmat Re: do Panów 50+ 04.04.08, 14:31 wierność ciepło i piękno i za to że są i że można je jeszcze używać Odpowiedz Link Zgłoś
pierwahrabini Re: do Panów 50+ 04.04.08, 21:11 wg tej teorii, klaczy od kobiety nie odróżnisz Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: do Panów 50+ 04.04.08, 21:29 ..za milosc,za wspolne radosne i smutne chwile,za to ze tak ladnie sie starzeje razem ze mna, za to ze jest taka silna gdy trzeba,za nasze dzieci i za wszystko co nie zostalo tu wymienione,a jest nadal,lecz o tym tylko my oboje wiemy...8) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwahrabini Re: do Panów 50+ 04.04.08, 22:14 Dużo chętniej mówicie o kobietach niż radości życia. Chyba, że w Waszych przypadkach to jedno i to samo (i oby). A drobne, czy duże przyjemności, np. poranna kawa z ciastkiem, przejażdżka rowerowa, nowy samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: do Panów 50+ 04.04.08, 22:27 ..tak duzo chetniej mowie o mojej kobiecie.Jest dla mnie duuuzo wazniejsza niz banalne ciastko z kawa, kielonek zimnej wodeczki pod golonke w doborowym meskim towarzystwie czy kolejne auto..8) Odpowiedz Link Zgłoś