no_okki 18.04.08, 21:48 Za mundurem Panny sznurem... Czemu wpada im w oko chłopak w mundurze ?/:D Pozdrawiam tu zaglądających. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Mundur i panny 18.04.08, 23:27 Wyglądają na potencjonalnie wyposzczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 17:10 bura.kocica napisała: > Mi nie wpada. = Cywila wolisz ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Mundur i panny 19.04.08, 01:07 > Wyglądają na potencjonalnie wyposzczonych. Intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 17:08 sibeliuss napisał: > Wyglądają na potencjonalnie wyposzczonych. = dobre; słyszałem, żony generałów czekających na mężów - niezły wyżer na mundurowych chłopakach mają.../:D:P Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 17:11 gapuchna napisała: > A fuj! = a czemu ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 17:39 A bo nie lubię. Żadnych. No może za wyjątkiem marines. Ewentualnie zawartość munduru - o! to tak! jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:24 gapuchna napisała: > A bo nie lubię. Żadnych. No może za wyjątkiem marines. Ewentualnie zawartość > munduru - o! to tak! jak najbardziej! = a cobyś z munduru wywlekła do wierzchu ?/:d Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:27 "Miąsko" i kosteczki. No i oczywiście skórka do głaskania. Ewentualnie włoski do wyrywania. To jest to, co w mundurze lubię najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:42 gapuchna napisała: > "Miąsko" i kosteczki. No i oczywiście skórka do głaskania. Ewentualnie włoski d > o > wyrywania. To jest to, co w mundurze lubię najbardziej!!! = Eee... - miałabyś sumienie wszystko co najsmaczniejsze innej na pastwę pozostawić ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:23 A może i nie miałabym sumnienia..... czyli z mundura na raz...dwa trzy...hop! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:28 gapuchna napisała: > A może i nie miałabym sumnienia..... czyli z mundura na raz...dwa trzy...hop! = ...wyskakuj skrótem - to się nazywa męska Kobiety decyzja.../:D Lubisz tak tajemniczych manów ?/:d Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:35 Uwielbiam. Nic tak nie podkręca jak niepewność, co z mundura wylezie. Ach... rozmarzyłam się nieco..... Ewentualnie jakieś...... hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:40 gapuchna napisała: > Uwielbiam. Nic tak nie podkręca jak niepewność, co z mundura wylezie. Ach... > rozmarzyłam się nieco..... Ewentualnie jakieś...... hmmmm..... = dokoncz.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:44 =podpowiedz nieco, czego w zakończeniu się spodziewasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:46 gapuchna napisała: > =podpowiedz nieco, czego w zakończeniu się spodziewasz.... = aleś Ty fajna ... na Twą fantazję liczę.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:51 Moja fantazja jest jak ten mundur żołnierski: silna, stabilna, o barwach ziemi. Podpowiedź proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:55 gapuchna napisała: > Moja fantazja jest jak ten mundur żołnierski: silna, stabilna, o barwach ziemi. > Podpowiedź proszę! = to Wal prosto z mostu !/;D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 22:03 Tak jest! Tylko że jak walnie obywatelu majorze, to z zawartości munduru ...plama.... (hmmm, bez podtekstów). Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 22:11 gapuchna napisała: > Tak jest! Tylko że jak walnie obywatelu majorze, to z zawartości munduru > ...plama.... (hmmm, bez podtekstów). Ryzyk fizyk ob. generałowo.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Mundur i panny 19.04.08, 22:19 Och, generałowa...., to znaczy, ze mam dostęp do każdej zawartości każdego munduru we wszystkich koszarach, ach....rozmarzyłam się jeszcze goręcej....ta wyobraźnia! Cymesik, no po prostu cymesik...... Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 20.04.08, 16:08 Widze, że mundurowy chłop, to To! - o cim mazissz.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:25 cherilyn napisała: > wyglądają władczo :D:D = Srzał w dziesiątkę /:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwaparszywka Re: Mundur i panny 19.04.08, 17:25 czas zatem, bys sprawił sobie mundur. Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: Mundur i panny 19.04.08, 19:38 Proponuję taki czarny, ciążowy z białym paskiem pod szyją. Dodatkowo niezła kasa z niego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: Mundur i panny 19.04.08, 19:38 Jest tylko jeden problem, często na niego lecą faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Mundur i panny 19.04.08, 22:07 ale panny za nim niekoniecznie. jasne, ze sie zdarzaja, ale juz nie takim sznurem. raczej nicią cieńką. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:22 8n napisała: > a ja będę panną w mundurze. = czym będziesz władać ? ... - szabelką ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:44 8n napisała: > językiem rosyjskim. = to dawne czasy, jak pod przymus się go uczyło. Rusycystką jesteś ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:55 8n napisała: > powiedzmy. brzydkie słowo. = nie takie znowu brzydkie; o brzydszych słyszałem. Daj trochę czasu, to bloga Ci poczytam.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:57 sobie poczytaj. mi nie trzeba. znam наизусть. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:25 8n napisała: > sobie poczytaj. mi nie trzeba. znam наизус& > na pamięć zna... - zdolna Bestyja... Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:27 wiadomo. zdolna, piękna, w sam raz. do czego? niewiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:31 8n napisała: > wiadomo. zdolna, piękna, w sam raz. > do czego? niewiadomo. > przepraszam, ale teraz poczytałem Ci wizytówki... - ja też fan turystyki rowerowej, daj gg to poggamy.../;D Odpowiedz Link Zgłoś
malumcia Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:55 Mi nie wpadają w oko faceci w mundurach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 20:56 malumcia napisała: > Mi nie wpadają w oko faceci w mundurach :/ = a jacy Ci wpadają ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Mundur i panny 19.04.08, 21:09 8n napisała: > nadzy może? = hehe... - pewnikiem. Jak kazdej innej. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka69 Re: Mundur i panny 20.04.08, 01:44 mi wpadł i nie chce wypasc :) i wcale tego nie chce aby wypadal :D Odpowiedz Link Zgłoś